Treceți la conținutul principal

 


 

MAI SUNTEM CAMARAZI, DOMNULE MINISTRU?

Scrisoare deschisa ministrului Apararii Nationale

 

Domnule ministru,

Mai multi membri ai SCMD ne-au semnalat o noua dovada a ”grijii” fata de ”calitatea vietii” noastre, pe care ne-o poarta subordonatii dvs., d-nii Balu, Maciu, Jianu, Rosu et comp. Adica aceia care se impotrivesc, de ani de zile, aplicarii Legii pensiilor militare de stat in forma promulgata, incercand sa-i determine pe deputati, prin persuasiune, promisiuni si gesturi de forta, sa completeze Plx 199/2020 cu amendamente catastrofale care ne confera post mortem drepturile confiscate si pe care, cu tupeu vi le atribuie dvs., sub numele de ”Legea Ciuca”.

In fapt, rezervistii au aflat ca, intre M.Ap.N. si CEC Bank, s-a incheiat un protocol numit ”CAMARAD”. Acesta prevede posibilitatea contractarii de catre militari a unor imprumuturi cu dobanzi foarte mici. Bucurosi ca mai faceti ceva si pentru ei, camarazi de-ai nostri s-au grabit sa mearga la CEC unde, insa, le-au fost risipite cu brutalitate iluziile. Protocolul si normele de aplicare se refera numai la putinii militari ramasi in activitate. Adica la aceia ale caror salarii (cu multiplele sporuri ciudate, inspirate din cinematografia americana) sunt, pe langa pensiile majoritatii rezervistilor, ca Everestul pe langa Muntii Macinului.

Domnule ministru,

S-a schimbat cumva Legea Apararii si nu stim noi? Armata nu mai e unitara? Nu mai e formata din doua parti, partea activa si rezerva? Au dat cumva Bruxelles-ul si amsadorul globalist/comunist al SUA ordine noi pe linia discriminarii noastre si grabirii procesului de ”parasire pe cale naturala a sistemului”?

Sunt intrebari pe care ni le punem si pe care ar trebui sa vi le puneti si dvs., domnule ministru! Pentru ca, inainte de toate, SUNTETI REZERVIST! Ministru sunteti temporar, pentru inca vreo doua luni. Dupa care, ce se va intampla daca nu veti avea loc sau veti esua pe listele parlamentare? Sunteti pregatit sa gustati cate ceva din ”binefacerile” pe care le-a aruncat asupra noastra ”democratia” de ocupatie?

Nu va solicitam raspuns, ca sa nu va punem, din nou, in ingrata situatie de a fi obligat sa ne mintiti... Dar, daca mai aveti vreun strop de curaj de catana trecuta prin teatre de operatii, actionati!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

 

 

luni, 28 septembrie 2020

Pensiile militare si alegerile parlamentare 2020

 

CONSIDERATII PRIVIND ALEGERILE PANDEMICE

In conditiile a peste 1500 de infectati pe zi, soldate cu o medie de circa 50 de decese tot zilnic, s-au desfasurat alegerile locale din 27 septembrie. Cunoscatorii, adica cei care cunosteau rezultatele exacte cu cel putin 3 zile inainte, sunt de parere ca marea majoritate a politicienilor au uitat ca, la locale, se voteaza omul, nu gargara de partid. Electoratul a ales, indiferent de “bubele” din cap (dosare DNA sau apartenenta de partid), gospodarul care a facut ceva pentru comunitate, gen Baluta sau Piedone, ori oameni noi, putin sau deloc cunoscuti, a caror capacitate de manipulare a banului public nu este stiuta si in care s-a investit speranta.

Marii castigatori ai alegerilor  au fost, in primul rand, USR … Nu PLUS, ori PNL, care se catara, inutil pentru viitor si in mod ridicol, pe victoria USR si, in al doilea rand, UDMR. Aceasta (pentru ca este “uniune”, nu partid) s-a intins ca o caracatita, profitand de principalele defecte ale romanilor; lacomie si grandomanie sau prostia fudula. Spre pilda, in Targu Mures, oras majoritar romanesc, primarului Florea i s-a fluturat pe la nas momeala cu presedintia CJ-ului, iar candidatului iredentist pana in varful unghiilor, romanii majoritari i-au opus 12 fuduli. Pentru cunoscatori, am mai adauga la marii castigatori si BND-ul.

Marele perdant nu este PSD, care a fost invins de fosti PSD-isti aruncati in lupta de DNA, ci PNL, care se invarte intre 17-18%. Dincolo de zambetele galbene, daca nu se trezeste, PNL va conduce Romania din “victorie” in “victorie” pana la faramitarea statala, prin federalizarea deja preconizata, dupa “federalizarea” ciozvartei de Romanie, aflata inca sub ocupatie si botezata, stalinist, Republica Moldova. Un perdant la fel de mare este, asa cum ne-au dovedit imbratisarile din sectii si de la sediile partidelor … SARS-COV2. Propaganda si-a facut datoria, acum poate sa inceteze! Despre perdantii maruntei nu este cazul sa ne ocupam, pentru ca, oricum, vor disparea!

Incepand de astazi, se declanseaza lupta pentru alegerile parlamentare, indiferent de luna cand vor avea loc, decembrie sau mai. Toata lumea se pregateste! Si noi, rezervistii, ar trebui sa o facem, in conditiile in care se redeclanseaza si lupta pentru desfiintarea ultimelor ciozvarte armate ale Tarii, prin indemnuri isterice la treceri in rezerva sau “civilizare”, prin “reforma”!

Pentru salvarea mai mult decat a intereselor si drepturilor noastre, pentru salvarea Romaniei ca stat unitar, noi, rezervistii, trebuie sa convingem rapid, inca majoritatea parlamentara, sa procedeze cu noi, ACUM, in zilele urmatoare, asa cum a procedat cu pensionarii civili. Sa legifereze rapid amendamentele sustinute de SCMD la PLx-199/2020, vizand intoarcerea, in forma si fond, la Legea 223/2015. Este singura sansa pentru polticienii de buna credinta sa se salveze si sa salveze Tara, mizand pe o falanga de profesionisti apta sa lupte de la egal la egal cu promotorii intereselor straine! In caz contrar … “Doamne, ocroteste-i pe romani!”. Daca nu castiga Donald Trump alegerile!

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,

                  Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Bucuresti,

28.09.2020

miercuri, 23 septembrie 2020

APEL CATRE REZERVISTI

  

MASURI DUPA “CIUCANIADA”

Apel

Catre toti rezervistii interesati

 Stimati camarazi,

Ieri, 22 septembrie 2020, s-a desfasurat adunarea electorala comandata de ministrul Apararii, prin slugile fidele, liderilor “structurilor asociative” ale rezervistilor din MApN. Doar din MApN, desi masurile ticaloase, clocite impotriva noastra de calaii din directiile genarale Juridica si Finaciar-Contabila ale Apararii, lovesc in egala masura in rezervistii intregului sistem!

S-a adeverit ceea ce va raportam de 3 ani: se incearca aducerea tuturor rezervistilor sub acelasi papuc, al ministrului Apararii; nu poti avea dialog cu mana care tine biciul ori “stimulentele” (inutile stele, ordine si medalii in rezerva si in retragere, indemnizatii pentru liderii obedienti si promisiuni cat cuprinde). MApN se opune oricarei tentative de revenire la textul promulgat al Legii 223/2015 si nu vrea sa dea nimic la pensiile militare decat praful de pe toba, eventual din 2026; principiul “cine nu e cu noi (adica sclav), e impotriva noastra (adica SCMD)” functioneaza, dovada atacurile murdare si constante ale slugilor sistemului impotriva SCMD, in mediul online, pentru ca in Justitie au luat plasa.

Dl. ministru al Apararii si-a axat speech-ul electoral pe doua idei forta: “Sa uitam trecutul!” si “De vina e LOV!”, adica sa uitam concluziile anchetelor Curtii de Conturi din 2012 si 2020 si anume ca, in mod deliberat isi bat joc de noi, de 10 ani, incalcand legea si furandu-ne drepturile, juristii si finantistii nostri; sa uitam ca si naivul Ciolos si suparata LOV au primit pe usa din dos, ilegal, textele care ne-au distrus prin OUG-uri de la alde MACIU, JIANU, ROSU &Comp. Sa uitam ca pensiile noastre se raporteaza la salariul minim din 2009, nu se mai racordeaza nici cu cresterile salariale, cum prevede Legea, nici cu inflatia reala, scopul lor de slugi ale Globalismului fiind acela de a ne face sa parasim rapid, “pe cale naturalasistemul”. Si asta in timp ce ei, slugile, se protejeaza cu “Oscaruri” peste “Oscaruri” si alte sporuri pentru “continuitatea conducerii”, in ultimele sase luni de activitate.

De ce o fac? Pentru a acoperi matrapazlacurile comise prin OUG 1 /2011 (pe care dvs. o confundati cu Legea 263/2010) pentru a strange banii necesari dotarii Armatei cu piese de muzeu nezburatoare si neplutitoare, dar aducatoare de comisioane; pentru ca asa au fost crescuti: sa spuna “NU!” si sa  taie si pentru ca pot, ura impotriva noastra, a rezervistilor, aducandu-le indivizilor care se cred eterni, grade, functii, decoratii, prime, cariere politice etc. Din fericire, multi lideri de asociatii s-au trezit pe teren si au ripostat virulent. Dupa ce a rezistat doua ore, rosu ca racul, dl. Ciuca a parasit campul de bataie care s-a transformat intr-o scena din celebra opera a lui Ion Budai DELEANU.

Prevazand rezultatul, Comitetul Director al SCMD a luat, prin vot unanim, pe 19 septembrie a.c., decizia de a va supune atentiei urmatoarele masuri:

1.  Duminica, 27 septembrie, sa iesim la vot, iar votul sa demonstreze celor care-si bat joc de noi, astazi, ce inseamna forta rezervistilor in democratie;

2.  Sa ne adresam toti, tuturor deputatilor si numai deputatilor, indiferent de culoarea politica a acestora (deoarece, de Senat, PLx 199/2020 a trecut, soarta amendamentelor transandu-se la Camera Deputatilor) sa nu accepte si sa nu voteze amendamentele semnate, neprocedural, “MApN” sau “Comisia de Aparare”, care ne distrug definitiv, ci amendamentele asumate individual, adica legal, de domnii senator Stefan MIHU si deputatii Adrian SOLOMON, Dorel CAPRAR, Radu BABUS, Mihai WEBER, George VISAN, si Dumitru LUPESCU;

3.  Sa-i intrebam toti pe domnii deputati, de cand s-au inregimentat in MApN si de cand executa ordinele minisatului Apararii? Va reamintim, in acest sens, afirmatia domnilor secretar de stat, dl. Marius BALU si adjunct, col. Valeriu ROSU, cand au parasit, cu coada intre picioare, sedinta  Comisiei de Aparare a Senatului, fiind pusi la punct de dl. presedinte Tit-Liviu BRAILOIU, ca nu apara interesele rezevistilor: “Au castigat ei acum (adica SCMD), dar o s-o rezolvam la Camera Deputatilor!”.

4.  Sa atragem atentia, inca o data, domnilor deputati, invocand chiar declaratia dlui. ministru al Apararii catre domnul deputat Bogdan HUTUCA (PNL) ca pensiile nu afecteaza bugetul de stat consolidat, platite fiind din cei 2% din PIB, destinati, prin Tratatul de aderare la NATO, Apararii si ca “salariile plus pensiile, chiar daca s-ar aplica Legea 223/2015, asa cum a fost promulgata, nu depasesc 50%” din procentul respectiv;

5.  SCMD se angajeaza ca, prin dialog cu Primaria Generala a Capitalei, sa creeze cadrul legal pentru organizarea, in perioada 25Octombrie-25 noiembrie a.c. (in plina campanie pentru alegerile parlamentare), a unor marsuri de protest intre sediile MAI si MApN, cu participarea, conform legii, a maxim 200 de persoane. Cei care vor sa-si exprime, in mod real, pozitia, sunt rugati sa ne anunte. Spre exemplu: “Asociatia X din …….  doreste sa participe la un mars de protest, cu Y oameni, in data de ……”. In functie de optiunile dvs., vom negocia datele cu PGC. Valabil si pentru filialele SCMD!

Stimati rezervisti,

In conditiile in care Parlamentul a reafirmat ieri, prin vot, cresterea pensiilor civile cu 40%, noi, care am ajuns gluma familiei si bataia de joc a tuturor, fiind discriminati, la vedere, de 10 ani, ce facem? Stam, plangandu-ne soarta, sau protestam?

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

         Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
sâmbătă, 18 septembrie 2021 Multumim publicatiei Metropola Constanta   Noi proteste împotriva unei guvernări abuzive Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD)   reprezintă o organizație având ca obiectiv principal apărarea intereselor celor care, sub Drapelul Tricolor, au jurat credință României, iar dacă va fi necesar, o vor apăra „chiar cu prețul vieții”. Din păcate, cu mici excepții, aproape toate guvernele post-decembriste s-au întrecut parcă în luarea de măsuri antiromânești, în mai toate domeniile, cu precădere în ceea ce privește depopularea, înstrăinarea resurselor naturale, slăbirea puterii de apărare a țării. Mai mult chiar, se întrec în nerespectarea legilor  promulgate de președintele țării cum este cazul angajamentelor luate la intrarea României în NATO, ori a Legii 223/2015, referitoare la pensiile militare de stat care a adus unele reparații, absolut necesare, sistemului de pensionare pentru militarii rezerviști. Pe 3 septembrie președintele PNL a declarat că u
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar