Treceți la conținutul principal

duminică, 10 noiembrie 2013

C.A.R. COEZIUNEA SOCIALA



Informam pe cei interesati ca incepand cu 22.10.2013, si-a inceput activitatea CAR COEZIUNEA SOCIALA (al SCMD).

Va prezentam PROCEDURA DE LUCRU DE LA DISTANTA si CEREREA (FORMULARUL) DE INSCRIERE (atasata) astfel:
Inscrierea, cotizarea,  acordarea imprumuturilor si toate celelalte operatiuni aferente CAR se pot face prin prezentarea celor interesati la oricare dintre punctele de lucru ale CAR, in cadrul programului de lucru cu publicul, sau aplicand procedura de lucru de la distanta, conform celor de mai jos:
Cap. I   Inscrierea in CAR
1.      Persoana interesata sa devina membru al CAR plateste in contul colector al CAR, deschis la BRD-Agentia Carol, RO36BRDE441SV84947644410 sau in numerar, la punctele de lucru, o suma rezultata din adunarea:
a.       Taxei de inscriere in CAR, in cuantum de 0,5% din valoarea neta a pensiei/salariului/soldei solicitantului;
b.      Cotizatiei lunare, in cuantum de minim 1% din valoarea neta a pensiei/salariului/soldei solicitantului;
c.       Contributia lunara la fondul de deces, in valoare de 5 lei (optional 60 lei/an);
2.      Persoana interesata completeaza cererea-tip de inscriere si o expediaza pe adresa oricarui punct de lucru al CAR, prin fax, e-mail (in format PDF) sau prin posta, insotita de urmatoarele documente, in copie:
a.       Cartea/buletinul de identitate;
b.      Ultimul talon de pensie/adeverinta de salariat/dovada de venit;
c.       Chitanta/ordinul de plata a sumelor precizate la pct.1.
d.      fiecare pagina copiata  se va mentiona "Conform cu originalul", apoi numele si prenumele in clar si semnatura.
3.      In ziua primirii documentelor de inscriere, secretariatul CAR va inregistra cerera si documentele anexe in Registrul de evidenta on-line.
Cap. II      Efectuarea si evidenta platilor
1.      Pe fiecare ordin de plata, depunatorii vor specifica:
a.    numele si prenumele depunatorului/membrului CAR;
b.    CNP-ul depunatorului/membrului CAR;
c.    ce reprezinta plata respectiva
d.    domiciliul depunatorului/membrului CAR.
2.      Membrii CAR au obligatia de a pastra documentele doveditoare ale tuturor platilor, pentru eventuale confruntari ulterioare cu evidentele din baza de date centrala a CAR.
3.      Secretariatul CAR va opera extrasul de cont colector, saptamanal, in baza de date.
Cap. III   Acordarea imprumuturilor
1.      Membrul CAR completeaza o cerere de imprumut si o expediaza catre Secretariatul CAR;
2.      In termen de 10 zile de la primirea cererii, presedintele CAR o va analiza si, daca rezolutia este pozitiva, Secretariatul CAR va intocmi un contract de imprumut, in doua exemplare, si le va expedia solicitantului, impreuna cu anexele necesare, mentionate in Regulamentul de acordare a imprumuturilor si ajutoarelor;
3.      Solicitantul va completa si semna contractul si anexele acestuia si cererea-angajament a girantului cu anexele (atunci cand este cazul), si il va returna Secretariatului CAR.
4.      Dupa examinarea contractului si anexelor de catre presedintele CAR si indeplinirea tuturor conditiilor de imprumut stipulate in Regulamentul de acordare a imprumuturilor si ajutoarelor, contractul se va pune in aplicare.
Cap. IV   Scoaterea din evidenta CAR
1.      Membrul CAR completeaza o cererea-tip de scoatere din evidenta;
2.      Pe baza cererii, contabilul sef intocmeste un referat de scoatere din evidenta, in care precizeaza toate debitele si creditele acordate membrului CAR, precum si modul de stingere a acestora si il expediaza solicitantului.
3.      Dupa confirmarea, prin semnatura, de catre solicitant, a datelor inscrise in  referat, pe baza cererii primite de la acesta si aprobata de presedintele CAR, Secretariatul CAR va proceda la scoaterea din evidenta.
CASA DE AJUTOR RECIPROC "COEZIUNEA SOCIALA"
Presedinte: General de brigada (r) FLOREA Victor-Vasile
Adresa: Bd. Poligrafiei, nr. 4, Sector 1, 13705, Bucuresti
Secretariat: 0736600961, 0736600974, 0736600973
Casierie: 0788266936
 
Publicat de Secretar Filiala SCMD Slobozia
Col( r ) Craciunescu Dumitru

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor