Treceți la conținutul principal

Mutarea punctului de lucru central al SCMD


Mutarea punctului de lucru central al SCMD

 
Incepand cu 05.12.2013 se reiau activitatile de relatii cu membrii birourilor operative ale filialelor si cu membrii de sindicat, de catre structurile centrale ale SCMD, la noul punct de lucru situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, cod postal 013152, Oficiul Postal nr. 26.
Activitatile sunt organizate pe ghisee, astfel:
1. Ghiseul nr. 1, Cpt Cdor. Sirbu Razvan, evidenta membri, Zonele IV, V, VI si VII (orele 08.30-15.30)
2. Ghiseul nr. 2, Col. Stefan Adrian Mihail, evidenta membri, Zonele I, II, III si VII (Bucuresti si Ilfov) (orele 08.30-15.30)
3. Ghiseul nr. 3, Plt Adj. sef Perianu Traian, Registratura (08.30-14.30)
4. Ghiseul nr. 4, Col. Vasile Mihai, Departamentul Juridic (orele 09.00-14.00)
5. Ghiseul nr. 5, Col. Staicu Nicolae, Departamentul Juridic (orele 09.00-14.00)
6. Ghiseul nr. 6, Col. Vasile Marian, Lt Col. Oarga Madalin, Departament Economic Financiar, Casierie (orele 10.00-15.00)
Noua locatie se afla in aceeasi incinta cu Directia Taxe si Impozite Sector 1. Mijloace de transport in comun: troleibuze 65 si 86 (statia Faurei) si autobuzele 331, 331 bis si 112 (statia Dridu), Metrou (statia Jiului).
 
Publicat de secretariatul Filialei SCMD Sobozia

Postări populare de pe acest blog

Raspuns de la DIICOT
De ce este necesara Reforma Justitiei? Pentru ca, ajunsi magistrati, procurorii justifica si apara tradarea de Tara! -Catre toti cei care mai simt si gandesc romaneste –
               Doamnelor si domnilor,         Va transmitem, fara alte comentarii, documentele alaturate, rugandu-va sa analizati si sa decideti!
DIVERSIUNEA DE PRIMAVARA
DIVERSIUNEA DE PRIMAVARA -In atentia tuturor rezervistilor – Pentru al treilea an consecutiv, cineva isi bate joc de rezervisti, inundand Internetul cu stirea ca „ieri, marti”(urmeaza data), s-ar fi votat in plenul Senatului un amendament la Legea 223/2015, privind revenirea la plafonul de 100% si la baza de calcul de 85% pentru pensiile militare de stat, lege promulgata dar neaplicata ca urmare a aparitiei OUG57/2015. Am verificat .... Ieri, 9 aprilie, Senatul nu s-a intrunit in plen. S-au intrunit comisiile si o singura initiativa legislativa s-a discutat in Comisia de Munca, privind pensiile militare de stat. Proiectul de lege, initiat de Mihail-Viorel FIFOR, privind introducerea unui nou aliniat (3) la Art.21 din Legea 223/2015, referitor la varsta si conditiile de vechime necesare depunerii cererii de pensionare. Practic, se introduc aceleasi conditii si pentru „soldatii si gradatii profesionisti”. Masura face parte din cerinta externa de scoatere din Sistem a …
VINERI 15 FEBRUARIE 2019   ORELE                                12.00 - 14.30
LA CENTRUL ,, CULTURAL  UNESCO 
 IONEL  PERLEA ,, VA AVEA  LOC  ȘEDINȚA  COMUNĂ A CELOR DOUA FILIALE ALE SCMD IALOMIȚA.


 IN DATA DE 15.02 2019  , LA CENTRUL CULTURAL UNESCO IONEL PERLEA  VA AVEA LOC O MANIFESTATIE CULTURALĂ ÎMPREUNĂ CU ASOCIAȚIA DIMITRIE CANTEMIR  .  

DIN PARTEA CONDUCERII CENTRALE PARTICIPĂ  DOMNUL PREȘEDINTE COL. MIRCEA DOGARU ȘI DNA COL.CALOIAN MONICA

ACTIVITATEA SE DESFĂȘOARĂ ÎN DOUĂ PĂRȚI.

ÎN PRIMA PARTE TIMP DE 45 - 50 DE MINUTE SE VOR PREZENTA RECENZIA UNOR CĂRȚI DE CĂTRE COLEGII DE LA ASOCIAȚIA CULTURALĂ DIMITRIE CANTEMIR.


ÎN PATEA A DOUA  DOMNUL PREȘEDINTE COL. MIRCEA  DOGARU  ȘI DNA COL.CALOIAN MONICA  NE VOR PREZENTA SITUAȚIA CU CARE SE CONFRUNTĂ TOȚI REZERVIȘTII DAR ȘI ACTIVII ÎNDIFERENT DE CADRUL DE ACTIVITATE ÎN  CADRUL  SNAOP.

LA ACESTĂ ACTIVITATE SUNT INVITAȚI TOȚI MEMBRI DE SINDICAT , FOȘTII MEMBRII DE SINDICAT , TOȚI REZERVIȘTII INDIFERENT DE ORGANIZAȚIA , FEDERAȚIA SAU LIGA APARȚI…