Treceți la conținutul principal
E JALE MARE.   MApN  NU SE DESMINTE CA DE FIECARE DATĂ.


VĂ STRIGĂ AJUTOR MORȚII DIN VIITOR!

RĂSPUNS FINAL AL MApN la articolul VĂ STRIGĂ AJUTOR MORȚII DIN VIITOR
Cum era de așteptat, MApN se spală pe mâini cu noi MINCIUNI că doar hârtia suportă.
Priviți vă rog solicitarea MApN, a încă 15 zile „PENTRU CERCETĂRI” (verificați datele de înregistrare a petiției)
deși cererea mea este din ATENȚIE !!! anul 2012 și răspunsurile Unității de Garnizoană și a MApN au fost postate mai jos.
MApN pentru a nu-și depăși din nou copilărește, birocratic termenul concepe răspunsul ca un păcătos pe 21.05.2015 de Sfinții Împărați Constantin și Elena, ziua Eroilor, ziua Europei, Ziua Independenței fiindcă termenul limită era ... 20-mai-2015. În fapt scrisoarea ajunge la mine astăzi 03-iunie-2015 (potrivit ștampilei Poștei a sosit la Galați pe 02-iun-2015). Probabil a așteptat o ocazie să poată veni de pe data de 21 Mai 2015 până la Galați.
Și acum citiți surpriza domnilor și doamnelor de la CSM pentru a vedea UNDE ați greșit.
Se copiază ordinul nr.6/2010 fără nici o soluție deși AU FĂCUT „CERCETAREA” și aveau și răspunsul unității de garnizoană prin care se specifică IMPOSIBILITATEA aplicării ordinului (vezi mai jos la finele articolului). Așa se pasează răspunderea și se mimează munca asiduă.
Mai mult, domnii respectivi (semnătura indescifrabilă) nici NUMELE nu pot să mi-l scrie corect. Scriu Cepăligă în loc de Cepaliga. Cunoașteți tehnica și CAUZA erorilor din actele publice și tot ei mai fac și mențiunea „SĂ DOVEDESC” CĂ SUNT OFIȚER. Este mai ceva ca-n bancurile cu GÂGĂ? HALAL CERCETARE dacă nici faptul că sunt ofițer nu cunosc sau mai grav ... se fac cu REA VOINȚĂ că nu cunosc.
„Eu …, jur credinţă patriei mele România.
Jur să îmi apăr ţara chiar cu preţul vieţii.
Jur să respect Constituţia, legile ţării şi REGULAMENTELE militare.
Aşa să-mi ajute Dumnezeu”. Amin!
( Legea nr. 446/2006, publicată în M.O. nr. 990 din 12 decembrie 2006).
Cum credeți că vor executa prevederile din „Regulament al onorurilor şi ceremoniilor militare”, aprobat prin ordinul nr. M.63/2013 dacă ei nici nu mă cunosc și nu-mi recunosc existența ca ofițer în retragere la instituțiile din Garnizoana Galați deși m-am adresat SCRIS și am atașat și actele doveditoare? Este un haos și o debandadă cum numai în armată poate exista.
Scriptic TOTUL sună frumos și civilizat dar în fapt TOTUL este o formă preferențială de selecție după criterii absolut subiective. Scrisoarea mea de SOLICITARE a fost aruncată la coșul de gunoi.
Regulamentul prevede iată extrem de organizat următoarele:
...
    SECŢIUNEA a 5-a
    Funeraliile cu onoruri militare
    ART. 79
    (1) Funeraliile cu onoruri militare se organizează pentru militarii în activitate, în rezervă sau în retragere şi veteranii de război decedaţi, precum şi pentru persoanele civile decorate cu ordine naţionale decedate, la solicitarea familiei (EU M-AM ADRESAT PERSONAL, DIN TIMPUL VIEȚII) sau autorităţilor locale, adresată comandantului garnizoanei. Efectul ZERO ABSOLUT.
    (2) Funeraliile cu onoruri militare se organizează în conformitate cu prevederile anexei nr. 10.
    (3) Se pot acorda onoruri militare şi militarilor altor state, decedaţi în timpul executării misiunilor oficiale în ţara noastră; în acest caz, activitatea se organizează cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, pe baza acordurilor speciale cu ambasada statului respectiv sau cu organizaţia internaţională/europeană de securitate sub mandatul căreia a servit militarul.
    ART. 80
    (1) Onorurile militare se prezintă cu gărzi constituite în acest scop, cărora li se pot adăuga şi alte trupe, conform unor dispoziţii speciale.
    (2) Drapelul de luptă se scoate fără decoraţii şi panglici, dar cu o panglică de doliu lungă de 100 cm şi lată de 10-15 cm, care se leagă cu un capăt de partea de sus a hampei drapelului.
    (3) Pentru acordarea onorurilor militare, după caz, se stabilesc:
    a) gardă de onoare;
    b) drapel de luptă;
    c) trompet;
    d) subunitate pentru executarea salvelor;
    e) gardă la sicriu/catafalc;
    f) militari, fără arme, pentru purtarea crucii, portretului, ordinelor/decoraţiilor, coroanelor, capacului şi sicriului la mormânt.
...
Răspunsul lor SCRIS (vedeți la finele articolului răspunsul comandantului garnizoanei) este că NIMIC din cele de aici NU SE POATE REALIZA și ce-i mai grav nici ... LOCUL DE VECI. Răspunsul este OFICIAL și transmis SCRIS în numele dumneavoastră domnule DușaDovada INDUBITABILĂ a ÎNCĂLCĂRII Jurământului militar!!!
AȘA SĂ VĂ AJUTE DUMNEZEU, CUM AȚI ÎNCĂLCAT JURĂMÂNTUL!
Și acum priviți actele probatorii ale MINCIUNILOR ordinare, prin copierea regulamentelor și a ordinului M6/2010. Ce frumos s-au derobat de răspundere, nu? Click pe poză pentru mărire.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ARTICOLUL
Oficial îmi merge biiineee… dar în FAPT duc o viață de câine. Urlu cu jale la Lună că nici după zece ani de promisiuni nu „trăim bineee…” și poate mă auziți și pe mine cum urlu la Lună că … e mare jale în Fortăreața Carpaților, vrei nu vrei jalea e și pentru tine hyperboreanule, în această bătălie a Moșilor Înălțați din Carpați cu nebunii lideri ai Lumii care permit iresponsabil suprimarea Grădinii Maicii Domnului, iar asta înseamnă și sfârșitul lor inevitabil prin cataclismul ce se va declanșa.
DRAGĂ ROMÂNIE, CHIAR ȘI MORȚII DIN VIITOR STRIGĂ ASTĂZI – AJUTOR !!! 
Și încerc să vă demonstrez. Mâine este Izvorul Tămăduirii și poate reușesc să mișc un pic și din Izvorul Tămăduirii noastre sociale fiindcă cea spirituală este de mult ... programată.
De aceea mi-am propus să cresc un pic gradul de civilizație REALĂ și, să determinăm împreună, formatarea sistemului nostru pentru a favoriza efectiv și vizibil acel CULT AL EROILOR prin adoptarea unor proceduri clare și CERTE atât de viață militară cu ONOR LA ÎNAINTAȘI cât și mai ales acel ceremonial de ONOR REAL și nu doar teoretic, scriptic, populist ce trebuie dat GARANȚIE la ceremonia de înhumare și ÎNĂLȚARE nu numai a mea ci și a camarazilor mei, chiar și a celor din NATO. Atât pot să spun ca mesaj fiindcă niciodată ADEVĂRUL nu este bine primit ca profeție dar ... ADEVĂRUL TE ELIBEREAZĂ. Dragi camarazi, suntem la răscrucea civilizațiilor și aveți grijă de cei ce mor în luptă sub drapel dar și de noi betegii voștri camarazi deveniți prea repede inactivi.
Care credeți că sunt și pot fi COMPETENȚELE ARMATEI române în acest proces funerar de ADIO de la camarazii ce mor? Câți se vor ... ÎNĂLȚA în ADEVĂR cu sufletul LINIȘTIT?
GENOCIDUL declanșat de epoca băsistă a dus la accelerarea deceselor camarazilor noștri umiliți chiar și de voi unii din cei ACTIVI. Prea mulți s-au stins cu sufletul îndurerat și PĂCATUL acesta își lasă urmele și în unitatea de voință în BĂTĂLIA ce vine.
Oare MApN ne-ar putea furniza o statistică a ceremonialelor de înhumare, pe garnizoane, a pensionarilor militari cărora LE-A DAT ULTIMUL ONOR?
Eu cred că nu, fiindcă și în Galați eu stau pe o stradă principală cu drum spre cimitire. Cimitire care nu au SPAȚIUL destinat militarilor și pensionarilor ce mor pentru CEREMONIALUL de înhumare și periodic din CULTUL EROILOR. Nu am văzut și nu văd din anul 2000 și până astăzi nici un ceremonial militar regulamentar la înhumarea pensionarilor. Poate nu am fost eu pe fază, la balcon deși am mereu în față și Monumentul Eroilor gălățeni căzuți la datorie în Afganistan.
ATENȚIE !!! 
Eu unul am dorit să-mi pregătesc civilizat, încă din viață, ceremonialul militar și m-am adresat M.Ap.N. în SCRIS pentru a intra în posesia unui costum pentru înmormântare și a stabili conform Legii (actual Legea 102/2014) și a Ordinului Nr.6/2010 ceremonialul MEU de înhumare dar am avut surpriza MACABRĂ să constat că NIMIC nu se poate soluționa și, în cel mai bun caz, din necesitate sanitară pot să ajung doar la groapa comună a reziduurilor umane, fără valoare de întrebuințare socială. Ratați nu Înălțarea mea ci a VOASTRĂ a celor ce veți lupta foarte curând. Preoții militari au oare o evidență a slujbelor derulate pentru ÎNĂLȚARE în cadrul ceremonialului ULTIMULUI ONOR? Există proceduri de înhumare la război sau menținem procedura GROPILOR COMUNE?
M-am adresat și C.S.M. pentru a găsi o soluție civilizată de ARMONIZARE a aplicării legilor însă citiți să vedeți soluția lor prin linkurile atașate la finele articolului.
Puteți domnii mei de la M.Ap.N. să-mi răspundeți la această situație, macabră, dar semnificativă, a OMAGIERII vieții celor ce au fost în serviciului militar? CARE este responsabilitatea de acordare a ULTIMULUI ONOR unui ofițer ca mine ce a servit peste 30 de ani în armata română? Ofițer ce și-a jertfit sănătatea fiind invalidat definitiv gradul doi în timpul și din cauza serviciului militar?
ATENȚIE VOI CE LUPTAȚI ȘI VEȚI LUPTA FOARTE CURÂND PENTRU SALVAREA VOASTRĂ ȘI A FORTĂREȚII CARPAȚILOR AFLATĂ LA POARTA STELARĂ A EUROPEI. A CÂTA OARĂ?
Eu mi-am respectat jurământul voi cum vă respectați camarazii? Eu am jurat să-mi apăr PATRIA chiar cu prețul vieții iar voi nu sunteți capabili să-mi garantați nici executarea regulamentară a CEREMONIALULUI MILITAR DE ÎNHUMARE CU ONORURILE LEGALE?
MORȚII DIN VIITOR VĂ STRIGĂ – AJUTOR ! domnilor ofițeri și preoți militari.
Armata este astăzi un vector INIMAGINABIL de distrugere și de creare a locurilor de muncă cioclilor dar ea iată că nu are nici PENTRU EA proceduri ferme de respectare a ULTIMULUI OMAGIU, ONORUL MILITAR DE ADIO.
Citiți și vă LUMINAȚI dragi camarazi cum stau REAL faptele. Mai ales voi, slujbașii lui Dumnezeu.
După ce mor nu mai știu ce va fi cu mine dar VOI, CEI ÎN VIAȚĂ, NU AVEȚI GARANȚIA RESPECTĂRII CONTRACTULUI SUB JURĂMÂNT și rezultatul vostru îl veți vedea prin cazul meu fiindcă am dorit să clarific, pentru mine, ADEVĂRUL respectării ceremonialului meu de către MApN. LA VOI CUM VA FI DRAGI CAMARAZI DE ARME?
Aveți aici PROBA SCRISĂ, REALĂ a lipsei oricărei GARANȚII de bună execuție.
Voi veți ști UNDE și CUM voi fi ÎNHUMAT eu și asta ... foarte curând. Eu nu am aflat în timpul vieții unde voi fi înhumat, cu toate sforăiturile populiste de CEREMONIAL MILITAR.
Vă fac astăzi o PROPUNERE fiindcă mâine este ziua când creștinii ortodocși sărbătoresc Izvorul Tămăduirii. 
TREZIȚI-VĂ DRAGI CAMARAZI CĂ MINCIUNA ESTE ȘI LA NOI ÎN FLOARE. 
Nici cu speranța Înălțării Lui Hristos nu scăpați de drumul ÎNTÂI la groapă unde vă vine rândul la fiecare. Ceremonialul ce ține de ÎNĂLȚARE nu-l veți avea cum nici eu nu-l am iată GARANTAT.
Interesant ar fi ca urmașii ofițerilor pensionari să vă spună PUBLIC cum au fost ei tratați în cazul decesului rudelor lor, inclusiv cu decesul din teatrele de operații. PENTRU A NE PURIFICA.
Eu văd de peste 25 de ani REALITATEA de la balcon. 
NIMIC NU E NOU ÎN „DANEMARCA”, ETERNA ÎNTREBARE E A FI SAU A NU FI ... ÎNĂLȚAȚI? MAI VREM SAU MAI PUTEM SĂ FIM CREȘTINI, ORTODOCȘI?
Circula înainte de 1989 un banc fin, cu trimitere la modul de îngropare a celor căzuți în război. Atunci spuneam de vitejia românului cu 7 vieți în pieptu-i de aramă care-i face praf pe chinezi. De bătut sigur îi băteam dar nu avem UNDE și CU CE să-i îngropăm. Aluzia era însă mascată la pierderile militarilor noștri fiindcă nu aveam proceduri de înmormântare la război.
Acum chinezii au devenit probabil ruși dar în fapt e vorba TOT despre CAMARAZII NOȘTRI DE ARME, colegii aflați la datorie sub drapel.
Nici acum nu aveți curajul de a întreba de modul de înmormântare a bieților noștri soldați căzuți în luptă? Dar iată că nici voi, ofițerii, nu aveți GARANȚIA ONORULUI MILITAR DE ADIO iar urmașii vor fi neștiutori în a vă asigura ceremonialul legal.
Mă întreb că s-a derulat și încă mai e în derulare o aplicație în Buzău, Galați, Brăila, Focșani exercițiul Wind Spring 15 până în 30 aprilie 2015. Oare UNDE este stabilit, potrivit LEGII și ORDINULUI 6/2010, cimitirul militarilor în aceste județe și cele adiacente zonei de conflict?
Iată eu sunt din Galați și v-am demonstrat cu acte că NU EXISTĂ capacitatea de înhumare nici la PACE cu ceremonialul militar dar mite la RĂZBOI?
Răspunsul REAL primit de mine și pe care vi l-am făcut public este halucinant.
Din 7 puncte ale Ordinului 6/2010, 6 puncte sunt imposibil de soluționat din care cel mai important LOCUL DE ÎNHUMARE. Citiți linkul de mai jos de la finele articolului și comparați cu Ordinul 6.
Dar mă întreb dragi guvernanți, domnule ministru Dușa, domnule prim ministru Ponta, câți PRIMARI știu de acest Ordin sau el e dat doar … populist? Verificați și vă veți cruci.
DRAGI CAMARAZI V-AM DEMONSTRAT CĂ NUMAI CIVILI MAI PUTEȚI FI DUPĂ EPOCA BĂSESCU. AM AVUT UN PREȘEDINTE PROFET?
A fi sau a nu fi MILITAR, aceasta-i întrebarea și în ziua de azi?
Poate se vor realiza cele 1.000.000 de locuri de muncă promise și de domnule președinte Iohannis PENTRU și DUPĂ conflictul probabil cu rușii și va crește PIB-ul îndeosebi prin planul de afacere al cioclilor. Va fi fezabilă afacerea fiindcă va crește și salariul celor rămași în viață probabil mai simplu și mai repede la nivelul statelor europene. Și, uite așa cu contribuția ARMATEI, vor fi și românii ... „FERICIȚI”. Ce mai contează câți vor muri fiindcă banii se scot și din decese tot de AFACERIȘTI.
Un Plan de afacere bun este cel ce închide ciclul „bani, producție, marfă, bani” și procesul se poate relua cu un spor de investiție.
În armată ar trebui să gândiți fluxul complet „încorporare, instruire/luptă, onor vii/morți, recrutare/completare”. Care e punctul forte în mixul de marketing al armatei?
Situația este din start incertă fiindcă nu avem nici încorporare fezabilă, nici instruire/luptă, nici salarizare-onor vii/morți și nici completare pierderi și ... iar ajungem la noii recruți și campania de lansare a ... afacerii, nu?
Cei mai mulți sunteți la faza recrutării și TREBUIE să vă cunoașteți opțiunile de viitor, opțiunile REALE. Știți ce vă așteaptă și cum veți fi ONORAȚI? Citiți răspunsul dat unui ofițer de CARIERĂ cu 30 de ani de serviciu credincios, din 42 de ani de muncă, aruncat la gunoi CU INVALIDITATE DE GRADUL II în timpul și din cauza serviciului militar.
Eu am ajuns deja la faza înhumării și iată că VĂ VORBESC DIN VIITORUL VOSTRU, REAL.
Pregătiți-vă așadar viitorul fiindcă ARMATA NU ARE DEFINITE FEZABIL COMPETENȚELE DE CIOCLU.
Macabru dar dureros de ADEVĂRAT. Regretatul Marin Sorescu avea o vorbă: „Nu este rușine să te naști prost, rușine e să MORI prost”.
Cum să fie DREPTATE și mai ales RESPONSABILITATE, în FAPT, când nici legea nu te ajută iar cele TREI PUTERI nu sunt nici baremi … VERI.
De aia în fapt în sistemul relațional din România vedem similitudinea metaforică cu triada din fabula lui Alexandru Donici - RACUL, BROASCA ȘI ȘTIUCA (Subsol-1).
În România nu există nici după 25 de ani O PROCEDURĂ CLARĂ, fermă de COOPERARE instituțională între cele TREI PUTERI. Toate TREI sunt ... TREI și în război.
La noi fiecare încearcă să-și imunizeze liderii tocmai pentru a le fi lor bine.
Întâi magistrații și asimilații și-au tras salarii, pensii și indemnizații „nesimțite”, au urmat cei din executiv pentru escorta de fani susținători de campanii politice și iată că revine pe tapet solicitarea legislativului pentru munca lor din an în Paști dar cu pretenții de meseriași care își reglează conturile existențiale iar ȚARA poate să urle și la Lună ca un câine.
În fapt astăzi vedem cum puterea judecătorească se teme ca nu cumva puterea legislativă să nu le taie într-un atac subversiv CAIMACUL, mai ales că toate cele trei puteri sunt în război total, nedeclarat.
Justiția ATACĂ TEATRAL și cu media în trenă tot ce mișcă-n țară scoțând într-o veselie dosarele de la sertar, bine dospite, pentru a instaura nu LEGEA ci TEROAREA voinței mușchilor lor.
Unde ești tu Caragiale?
Și asta fiindcă iată NU AVEM PATRIOȚI ȘI O DOCTRINĂ POLITICĂ NAȚIONALĂ sau o DOCTRINĂ DE ȚARĂ, UNIFICATOARE a tuturor puterilor și a celorlalte doctrine de palier: filozofice, religioase, economice, militare, politice de partid, juridice etc. etc. ... (vezi http://icepaliga.blogspot.ro/2012/10/revolutia-ideilor-doctrinare.html) care să ducă la un PROGRAM DE ȚARĂ, O DOCTRINĂ NAȚIONALĂ, pe termen lung, în jurul căreia să se CONSTRUIASCĂ o PROCEDURĂ clară de COOPERARE interinstituțională și de ACORD juridic vizavi de ȚINTELE cuantificabile, ale FERICIRII SOCIALE mai ales că ONU ne spune că românii sunt cei mai nefericiți europeni și din păcate suntem în prea multe topuri existențiale și de civilizație tot în top negativ.
AȘA SE FISUREAZĂ CETATEA ATLANȚILOR DIN CARPAȚI !!! PAS CU PAS CA ÎN CARTEA PREȘEDINTELUI IOHANNIS.
Admir modul vizionar și corect al profesionistului senator Ioan GHIȘE de reformare a sistemului instituțional statal românesc și definirea clară a responsabilităților, a cooperării și mai ales a feedback-urilor sistemice pentru sesizarea din timp a disfuncționalităților din sistemele cibernetice dar, FĂRĂ O DOCTRINĂ NAȚIONALĂ, DE ȚARĂ, o doctrină integratoare, vom reinventa mereu … roata.

AȘADAR VĂ STRIGĂ MORȚII DIN VIITOR – AJUTOR !!!
Armata insistă că nu are competențe de cioclu deși a emis Ordinul Nr.6/2010 din care citez problema ce o reclam. Ea doar OFERĂ DE MUNCĂ CIOCLILOR, prin natura misiunii sale.

ORDINUL 6/2010 PENTRU APROBAREA REGULAMENTULUI DE GARNIZOANĂ
Art. 79. În cazul decesului cadrelor militare în activitate/în rezervă/în retragere, comandantul garnizoanei, prin unitatea militară de care a aparținut persoana decedată sau prin unitatea de garnizoană, în celelalte situații, ASIGURĂ următoarele:
a) LOCUL DE VECI, pentru cadrele militare și membrii familiilor acestora; ei nu zău? Nu puteți pentru un ofițer superior cu academie și 30 de ani vechime dar aruncați năvodul și pentru membrii de familie. Poate doar pentru membrii de ... „famiglie” dar termenul nu e acceptat de DEX fiind nuanțat profund mafiot. Doamne cum îi mai suporți pe sperjurii aceștia care și-au trădat țara și neamul?
b) funeralii cu onoruri militare, potrivit gradului avut;
c) confecționarea sicriului și a crucii, cu perceperea costului pentru materialele folosite;
d) mijlocul de transport;
e) oficierea serviciului religios, gratuit, de preoții militari, acolo unde sunt încadrați;
f) deservirea la mormânt;
g) contra cost, masa de pomenire prin popota unității/garnizoanei, acolo unde este posibil, în condițiile prevăzute în reglementările în vigoare.
Art. 80. - CEREMONIILE MILITARE planificate (adică așa cum am cerut eu) în localități sau în unități militare, desfășurate cu aprobarea comandantului garnizoanei, sunt susținute logistic de ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ LOCALĂ sau, după caz, de unitatea militară respectivă ori de UNITATEA MILITARĂ DE GARNIZOANĂ.
REȚINEȚI obligațiile ASUMATE și VERIFICAȚI-LE cu răspunsul primit de mine, REAL, de la Comandantul Garnizoanei din Galați răspuns pe care-l susține CULMEA și MApN.
La atac înainteee... Strigați URAAA... și la groapă! 
La groapă cu ce v-ați adus de acasă. MApN vă invită de RUȘINE, cine are obraz NU VINE!
Mori „sănătos” pe plaiul mioritic după ajutorul neprețuit al decidentului politic.
Citiți răspunsul MApN de la finalul articolului și constatați și voi ce m-a îngrozit și pe mine.
Prin Legea 102/2014 privind cimitirele, crematoriile umane și serviciile funerare, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 520 din 11 iulie 2014, în vigoare de la 09.10.2014 se spune în plus față de ordin că:
Art. 2
(1) Oricine ARE DREPTUL LA O ÎNMORMÂNTARE DECENTĂ ȘI LA ADUCEREA ULTIMULUI OMAGIU la locul de veci al decedatului.
(2) La stabilirea locului de veci și organizarea serviciilor funerare, persoanele în drept (M.Ap.N. în speță) și prestatorii serviciilor funerare SUNT OBLIGAȚI să colaboreze între ei, SĂ ȚINĂ CONT DE VOINȚA EXPRIMATĂ PE TIMPUL VIEȚII DE CĂTRE DEFUNCT (iată că de aceea m-am adresat SCRIS inclusiv la C.S.M.) sau, în lipsa acesteia, vor ține seama de apartenența religioasă a defunctului.
(3) Înmormântarea poate fi religioasă sau laică. Înmormântarea religioasă are loc cu respectarea canoanelor, obiceiurilor locului, tradițiilor și regulamentelor cultului respectiv (ofițer superior al MApN). În cazul înmormântării laice, organizatorii stabilesc modul de desfășurare a procesiunii funebre.
Art. 17
(1) Cu privire la înmormântare sunt obligate să dispună următoarele persoane:
a) persoana care s-a angajat prin contract (M.Ap.N. prin ORDINUL 6/2010) că se va îngriji de înmormântare;
b) persoana stabilită prin testamentul defunctului – eu mă conformez și public dorința mea legitimă aici, pe internet și observați că m-am adresat și în SCRIS către instituțiile cu drept decizional;
c) în lipsa testamentului, soțul/soția persoanei decedate, care a trăit în aceeași locuință cu persoana decedată în ultima parte a vieții;
d) alta rudă apropiată a decedatului, până la gradul al IV-lea inclusiv.
(2) Dacă nu există nici o persoană obligată să dispună în legătură cu înmormântarea sau persoana obligată se găsește într-un loc necunoscut ori nu-și îndeplinește obligația, PRIMARUL UNITĂȚII ADMINISTRATIV-TERITORIALE în raza căreia a avut loc decesul dispune cu privire la înmormântare.
Secțiunea 7 - Servicii funerare
Art. 21
(1) Serviciile funerare constau în: primirea comenzii pentru înmormântare, transportul persoanei decedate, pregătirea pentru înmormântare, așezarea pe catafalc și organizarea ceremoniei de ultim rămas bun, coborârea sicriului în mormânt, deschiderea și închiderea mormântului, exhumarea și reînhumarea, incinerarea, preluarea urnei și așezarea acesteia în nișa specială, predarea urnei.
(2) Exhumările și reînhumările se fac de administrațiile cimitirelor, în prezența familiei persoanei decedate sau a unui reprezentant al acesteia și a administratorului cimitirului, cu respectarea normelor sanitare antiepidemice.
(3) Unele dintre serviciile funerare prevăzute la alin. (1) pot fi realizate și separat.
(4) Serviciul religios oficiat de reprezentanții cultelor (MApN) cu ocazia înmormântării nu se consideră prestare de servicii funerare, potrivit prevederilor alin. (1).
ȘI PENTRU A NU EXISTA DUBII DECLAR PUBLIC CEEA CE DORESC SPRE EXECUTAREA ÎNTOCMAI A DORINȚEI MELE, ULTIME:
Înhumare mea se va executa EXCLUSIV de MApN (cred că merit/ă recompensa asta) prin unitatea de garnizoană din Galați care va putea însă coopera potrivit deciziei MApN, cu ceilalți doritori sau cei obligați de LEGE. Asta înseamnă că dispun/decid ca de AJUTORUL SOCIAL și toate celelalte costuri să beneficieze doar MApN - Ajutorul de deces de la Stat (acordat potrivit prevederilor Legii Pensiilor 263/2010 (art. 125- 130).
Doresc să fiu înhumat în ținută militară, cu onorurile militare pentru locotenent colonel de transmisiuni, cu academie și trei licențe de studii superioare, conform actelor trimise la C.M.J. Galați și MApN cu ocazia solicitării avansării reparatorii la gradul de colonel.
Nu doresc a mi se face autopsia INDIFERENT DE CAUZA DECESULUI și NICI ÎMBĂLSĂMAREA.  
Și nici să fiu avansat post-mortem fiindcă AVANSAREA e pentru cei VII nu pentru morți. Nu ați fost capabili să fiți oameni cu suflet, oportun, de acum efectul devine zero.
Doresc să mă prezint în fața lui Dumnezeu așa cum m-a creat, fără nici o „ciopârțire” fie ea și legală.

Este ULTIMA DORINȚĂ ce o veți pune în acord cu VOINȚA MEA exprimată astăzi, PUBLIC.
Așa să vă ajute Dumnezeu!
Ocrotește-i Doamne pe ROMÂNI oriunde s-ar afla că mare este mila ta și prea multe au îndurat.
Amin!
Pe data de 05 Mai 2015 MApN mi-a trimis următorul răspuns: trebuie să „mai săpăm”, nu-i gata groapa. Oare ce grad oi avea că acum m-au și degradat. La ei sunt CIVIL, fără nici un grad. Cam așa rezultă concluzia. Priviți și vă minunați, este umilitor prin adresarea OFICIALĂ dar ... FĂRĂ GRAD. Ca și pensia tot fără grad. Mai sperați ceva domnii mei?
Ceremonialul DACĂ va fi, va fi pentru CIVIL?
Priviți 05-05-2015 + 15 zile = 20-05-2015. Astăzi suntem în 26-05-2015 și tot nu am primit NICI UN RĂSPUNS. Nu au reușit să-mi facă groapa LEGALĂ? Din anul 2010 și până azi + încă 15 zile solicitate suplimentar? Este fantastic, nu?
LINKURILE CU DOCUMENTELE PROBATORII:
1. Cererea de înhumare pagina 1
2. Cerere de înhumare pagina 2
3. Răspunsul M.Ap.N.
4. Răspunsul UM 02514 B „...suntem de acord cu răspunsul comunicat de comandantul garnizoanei Galați ...” vezi linkul de mai jos
5. Răspunsul Comandantului de Garnizoană CONCLUZIA TUTUROR SFORĂITURILOR ANTERIOARE CEEA CE DENOTĂ CĂ MINCIUNA E ÎN FLOARE. E PRIMĂVARĂ?
6. Răspunsul CSM Și iată și bomboana pe COLIVĂ care închide cercul MINCIUNILOR pasând răspunederea la MApN.
_________________________________________________________
Subsol-1
Racul, broasca și o știucă
Într-o zi s-au apucat
De pe mal în iaz s-aducă
Un sac cu grâu încărcat
Și la el toți se înhăma:
Trag, întind, dar iau de samă
Că sacul stă neclintit,
Căci se trăgea neunit.
Racul înapoi se da,
Broasca tot în sus sălta,
Știuca foarte se izbea
Și nimic nu isprăvea.
Nu știu cine-i vinovat;
Însa, pe cât am aflat,
Sacul în iaz nu s-a tras,
Ci tot pe loc a rămas.
Așa-i și la omenire,
Când în obște nu-i unire:
Nici o treabă nu se face
Cu izbândă și cu pace.

Postări populare de pe acest blog

Raspuns de la DIICOT
De ce este necesara Reforma Justitiei? Pentru ca, ajunsi magistrati, procurorii justifica si apara tradarea de Tara! -Catre toti cei care mai simt si gandesc romaneste –
               Doamnelor si domnilor,         Va transmitem, fara alte comentarii, documentele alaturate, rugandu-va sa analizati si sa decideti!
DIVERSIUNEA DE PRIMAVARA
DIVERSIUNEA DE PRIMAVARA -In atentia tuturor rezervistilor – Pentru al treilea an consecutiv, cineva isi bate joc de rezervisti, inundand Internetul cu stirea ca „ieri, marti”(urmeaza data), s-ar fi votat in plenul Senatului un amendament la Legea 223/2015, privind revenirea la plafonul de 100% si la baza de calcul de 85% pentru pensiile militare de stat, lege promulgata dar neaplicata ca urmare a aparitiei OUG57/2015. Am verificat .... Ieri, 9 aprilie, Senatul nu s-a intrunit in plen. S-au intrunit comisiile si o singura initiativa legislativa s-a discutat in Comisia de Munca, privind pensiile militare de stat. Proiectul de lege, initiat de Mihail-Viorel FIFOR, privind introducerea unui nou aliniat (3) la Art.21 din Legea 223/2015, referitor la varsta si conditiile de vechime necesare depunerii cererii de pensionare. Practic, se introduc aceleasi conditii si pentru „soldatii si gradatii profesionisti”. Masura face parte din cerinta externa de scoatere din Sistem a …
VINERI 15 FEBRUARIE 2019   ORELE                                12.00 - 14.30
LA CENTRUL ,, CULTURAL  UNESCO 
 IONEL  PERLEA ,, VA AVEA  LOC  ȘEDINȚA  COMUNĂ A CELOR DOUA FILIALE ALE SCMD IALOMIȚA.


 IN DATA DE 15.02 2019  , LA CENTRUL CULTURAL UNESCO IONEL PERLEA  VA AVEA LOC O MANIFESTATIE CULTURALĂ ÎMPREUNĂ CU ASOCIAȚIA DIMITRIE CANTEMIR  .  

DIN PARTEA CONDUCERII CENTRALE PARTICIPĂ  DOMNUL PREȘEDINTE COL. MIRCEA DOGARU ȘI DNA COL.CALOIAN MONICA

ACTIVITATEA SE DESFĂȘOARĂ ÎN DOUĂ PĂRȚI.

ÎN PRIMA PARTE TIMP DE 45 - 50 DE MINUTE SE VOR PREZENTA RECENZIA UNOR CĂRȚI DE CĂTRE COLEGII DE LA ASOCIAȚIA CULTURALĂ DIMITRIE CANTEMIR.


ÎN PATEA A DOUA  DOMNUL PREȘEDINTE COL. MIRCEA  DOGARU  ȘI DNA COL.CALOIAN MONICA  NE VOR PREZENTA SITUAȚIA CU CARE SE CONFRUNTĂ TOȚI REZERVIȘTII DAR ȘI ACTIVII ÎNDIFERENT DE CADRUL DE ACTIVITATE ÎN  CADRUL  SNAOP.

LA ACESTĂ ACTIVITATE SUNT INVITAȚI TOȚI MEMBRI DE SINDICAT , FOȘTII MEMBRII DE SINDICAT , TOȚI REZERVIȘTII INDIFERENT DE ORGANIZAȚIA , FEDERAȚIA SAU LIGA APARȚI…