Treceți la conținutul principal

FĂRĂ SUPĂRARE , PENTRU COLEGII  CARE MAI BINE STAU ACASĂ  ȘI NU DORESC BINELE LOR , AL FAMILIEI AL NOSTRU AL TUTUROR REZERVIȘTILOR . APLICAREA LEGII 223 .



Pe autorul mesajului îl apreciez, printre puținii apreciați de prin celelalte asociații, de aceea promovez mesajul, care mi se pare de bun simt.
" Către,
Pensionarii militari din București (și împrejurimi) nehotărâți!
Având în vedere că la 25 octombrie a.c. un mare grup de rezerviști va sărbători Ziua Armatei în Piața Victoriei din București, vă adresez rugămintea camaraderească să aveți respectul și bunul simț și să vă alăturați acestora, indiferent de opțiunile politice, cuantumul pensiei, corpul de cadre căruia îi aparțineți și dincolo de orice aversiune individuală. Eu așa voi face în ciuda faptului că nicio structură asociativă nu a reușit să mă convingă cu o strategie viabilă pentru apărarea drepturilor militarilor. Dar dacă nu suntem în stare să convingem prin argumente formale, măcar să fim mulți, să fim împreună și să convingem că suntem uniți și capabili să ne mobilizăm când cuțitul ajunge la os. Nu v-a ajuns cuțitul la os? Nu-i nimic. Stați și faceți mișto pe Facebook și pe alte platforme de comunicare de cei care încearcă să miște ceva, inclusiv pentru voi, cei care sfidați colegii și dinamitați tentativele de mobilizare, iar când și aceștia se vor da la o parte și nu se va mai împotrivi nimeni trepădușilor politici și militari, să vedeți atunci trai pe vătrai. Asta vreți?
Mitingul autorizat și organizat prin efortul SCMD nu este îndreptat împotriva cuiva (deși este vizată indirect întreaga clasă politică și troglodiții instituționali care au distrus Țara și care-i batjocoresc pe militari!!), ci este pentru și despre onoare și demnitate militară. Nu vă place de Dogaru? Foarte bine. Nici mie. Dar asta nu însemnă că nu voi merge în Piață pentru a-i întalni pe camarazii minunați care se trezesc cu mult înainte de răsărit și sosesc în București după ore de călătorie cu trenul ori autobuzul ori cu mașinile personale. Ei cred în ceva și sunt uniți. Ei vin împreună, deși au probleme ca toți ceilalți. Pe timpul și banii lor. Pentru a stopa, prin orice acțiune legală, umilința militarilor. Ce ne facem, bucureștenilor? Am ajuns atât de jos încât nu ne mai amintim ce înseamnă camaraderia? Oare cât de nesimțit aș putea să fiu ca eu, care sunt la numai un bilet de STB sau metrou de locul stabilit, să stau acasă și să le desconsider efortul și implicarea? Să nu mă întalnesc cu Sandu din Argeș? Sau cu Gelu din Cluj? Sau cu Nae din Constanța? Nu, așa ceva nu trebuie să se întâmple!!
Prin nepăsare și neimplicare le arătăm celor care ne batjocoresc că ne merităm și asumăm soarta. Asta vreți?
Către,
Pensionarii militari adevărați și serioși, valizi și transportabili, care nu așteaptă invitație specială pentru a fi alături de camarazii lor!
Doamnelor și domnilor,
Ne vedem de Ziua Armatei, pe 25 Octombrie 2019, începând cu ora 11.00, în Piața Victoriei din București, pentru a arăta că suntem și mulți și capabili de acțiune pentru a ne apăra onoarea și demnitatea militară, precum și toate drepturile care ni se cuvin legal, urmare a contractului cu Țara. Eu asta vreau!!
Vă mulțumesc pentru înțelegere și participare!
Vă salut cu stimă,
Col.(r) Edmond MILEA"

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor