Treceți la conținutul principal

 

marți, 18 august 2020

 

O MINCIUNA ELECTORALA CAT CASA POPORULUI...

”LEGEA CIUCA”

-         In atentia tuturor rezervistilor –

Stimati camarazi,

Ieri, 17 august a.c., dl. deputat liberal Ovidiu Raetchi a bagat o minciuna electorala cat cuprinde, in apararea Guvernului muribund. Si anume ca, liberalii ar fi produs o noua Lege a pensiilor militare de stat, reparatorie, ”Legea Ciuca” si ca social-democratii si aliatii lor se vor impotrivi astazi si maine, votarii ei in Camera Deputatilor.

In realitate, nu exista nici o ”Lege Ciuca”! Exista doar Legea 223/2015, niciodata aplicata, pentru ca a fost distrusa de o puzderie de ordonante de urgenta, cele mai ticaloase pentru noi fiind OUG 57/2015, OUG 59/2017 si OUG 114/2018. Vinovati nu sunt politicienii ci generalii si aspirantii la gradul de general pe spinarea noastra, de la M.Ap.N. Textele au fost fabricate la directiile Juridica si Financiara ale M.Ap.N., autorii si veghetorii lor fiind alde Maciu, Jianu, Balu si Rosu, sustinuti de aburitorii de serviciu, adica de slugile din fruntea unor asociatii de rezervisti, legati financiar de M.Ap.N. si trambitele lor facebook-iste.

A existat un proiect nou de lege, Plx 221/2020, initiatori deputatii Ion Mocioalca si Dumitru Lupescu (pe care si SCMD l-a sustinut) dar care a fost respins si ingropat de Guvernul liberal, la solicitarea M.Ap.N. In replica, un grup de senatori si deputati, sustinuti de SCMD, au ales, din puzderia de proiecte legislative ticaloase, clocite la directiile Juridica si Financiara ale M.Ap.N., Proiectul Les (L 38), amendat dupa o idee de Toni Grebla, cu amendamente ce reprezentau vechile articole ale Legii 223/2015, distruse de OUG-uri. Asa a aparut Plx 199/2020. Initiatorii acestor amendamente sunt dl. Stefan Mihu la Senat si domnii Adrian Solomon, Radu Babus, Mihai Weber, George Gabriel Visan si Dorel Caprar. Lor li s-a alaturat, cu doua amendamente noi, dl. deputat Dumitru Lupescu.

Spulberati la Senat, de presedintele Comisiei de Aparare, dl. senator Tit-Liviu Brailoiu, domnii Balu si Rosu dau cu pumnul in masa de doua luni la Camera Deputatilor, sa se respinga amendamentele de intoarcere la Legea 223/2015, pentru ca: Armata ar da faliment (si mint ca in calculul pensiei ar intra chirii, echipament, norma de hrana etc.) si ca liderii structurilor asociative (pe care i-au obligat sa dea comunicate in sprijin) sunt cu totul de acord, in numele tuturor rezervistilor si doar SCMD s-ar opune. Mai mult, ilegal, au strecurat amendamente semnate, ca ”initiator”, de... M.Ap.N. sau ”Comisia de Aparare”. Pe buna dreptate, deputatii s-au revoltat.

Pentru a nu va mai lasa manipulati de cei cu grade primite pe usa din dos pentru slugarnicie politica, trebuie sa intelegeti ca de 10 ani, de la ticaloasa OUG 1/2011 si pana astazi, asasinii nostri din M.Ap.N. si slugile lor (”scafandrii de Vaslui”) se opun cu disperare oricarei modificari a ordonantelor care au distrus Legea 223/2015. Amendamentele lor, botezate ”Legea Ciuca”, vor ca pensiile militare sa ramana, in continuare, inghetate pe viata si orice va mint ca v-ar da, pana cand pragul nu este ridicat de la 85% la 100%, este beneficiu doar pe hartie. In plus, pana in 2023, cand vor incepe ei sa recalculeze pe existent, adica pe falsurile deja facute si pe care Curtea de Conturi le tot cere sa le rezolve din 2012 pana acum, majoritatea rezervistilor vom fi oale si ulcele.

Astazi, 18 august a.c., au incercat sa schimbe din nou raportul Comisiei de Aparare, favorabil noua, dar deputatii s-au impotrivit, impunand o amanare de doua saptamani, pe motiv ca dl. Marcel Ciolacu nu e de acord sa treaca la vot ca trenul prin gara, o minciuna electorala care ii ingroapa definitiv pe rezervisti.

In concluzie, va rugam respectuos sa nu mai dati atentie minciunilor electorale raspandite pe Facebook, de sustinatorii politici ai Guvernului sau de slugile paranoice ori ticaloase ale asasinilor nostrii din M.Ap.N. Vreti sa stiti de unde atata ura la camarazii nostri beneficiari de ”oscaruri”? Speram ca rahatul juridic in care actualul ministru a tarat M.Ap.N., in raport cu Curtea de Conturi, va scoate intreg adevarul la lumina si va veti lamuri, in sfarsit!

Peste doua saptamani, vom avea alt Guvern, ”neutru” si un alt ministru al Apararii, caruia SCMD ii va solicita indepartarea asasinilor nostri din structurile militare. Evident, in cadrul unor manifestatii organizate, in conditiile permise de lege, in fata Ministerului Apararii (inca) Nationale. Cat despre loazele facebook-iste, ramane la latitudinea dvs. daca le veti mai baga in seama sau nu!  

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

 

vineri, 14 august 2020

Mesaj catre toti membrii SCMD

 

MESAJ CATRE TOTI MEMBRII SCMD

Sa-i ajutam pe camarazii nostri sa inteleaga realitatea!

-         In atentia tuturor membrilor SCMD –

 

 

Doamnelor si domnilor,

COVID, NECOVID, anul acesta este un an electoral! Luni de zile s-a facut campanie pentru “Anticipate”, acum se face pentru “Amanate” si, eventual, “Locale”. Pe fond, manipulatorii profesionisti sau amatori ai unora si altora isi bat joc de noi, dupa cum vor sa ne asmuta, impotriva Guvernului sau impotriva Opozitiei. Iau texte referitoare la pensiile militare, din 2015, 2016 etc., legate de aparitia Legii nr.223/2015 sau a OUG-urilor care au distrus-o, le dau aparenta emiterii de catre Guvern si le prezinta, fara numar si fara posibilitate de verificare, ca fiind actuale. Iar camarazii nostri, in disperarea lor, nu sesizeaza ca este vorba de texte “istorice” si reactioneaza. Ultima smecherie de acest tip a fost pretinsa OUG, data de Guvern pe 4 august, privind inghetarea pensiilor militare.

Va transmitem rugamintea de a atrage atentia rezervistilor nemembri de sindicat ca asazisa OUG nu are numar, nu o pot gasi pe pagina Guvernului sau in Monitorul Oficial, ca expunerea de motive privind inghetarea “pensiilor speciale” (expresie pe care politicienii nu o mai folosesc astazi pentru pensiile militare), mai putin ale magistratilor, seamana, pana la identitate, cu motivatia OUG 59/2017, a Liei Olguta Vasilescu. De asemenea, prevederile, adica inghetarea pensiilor prin disparitia corelarii cu cresterile salariale ale celor in activitate si disparitia alinierii cu inflatia, inlocuita cu expresia “rata inflatiei” (adica diferenta de inflatie dintre doi ani consecutivi). Camarazii nostri fac explozie, fara sa sesizeze ca toate astea li se intampla, deja, de trei ani, datorita Liei Olguta Vasilescu, pe care SCMD a dat-o in judecata. Este un motiv in plus pentru manipulatori sa raporteze angajatorilor lor ca rezervistii nu mai conteaza, ca pot fi usor prostiti si pacaliti de unii sau altii ca li se va face dreptate la “Pastele cailor”.

O alta mizerie, folosita pentru ametirea camarazilor noastri, o constituie declaratiile unor domni generali in rezerva sau aspiranti la grad, ca vor rezolva ei situatia prin dialog direct cu deputatii si senatorii. Aceiasi au dat, insa, in ultimele doua saptamani, comunicate prin care si-au exprimat totala adeziune la masurile propuse de MApN, de batere a pasului pe loc in ceea ce priveste pensiile militare si de respingere a tuturor amendamentelor si proiectelor venite de la deputati si sentori si sustinute de SCMD, vizand intoarcerea Legii 223/2015 la forma initiala, promulgata.

Va transmitem rugamintea de a explica acelor camarazi ai nostri, care se iau exclusiv dupa zvonuri, ca situatia este urmatoarea: de doi ani de zile, cu sprijinul unor deputati si senatori de culori politice diferite, SCMD incearca revenirea Legii 223/2015, pe cale parlamentara, la forma initiala, niciodata aplicata, pentru ca a fost distrusa de o puzderie de OUG-uri. Si, tot de doi ani, pretinzand ca exprima pozitia “structurilor asociative”, domnii Balu, Jianu, Maciu (astazi consilier), Rosu etc. se impotrivesc cu indarjire. In ultima luna, respectivii, nu numai ca i-au obligat pe liderii structurilor in cauza sa dea comunicate in interesul lor si in defavoarea noastra, dar au organizat zilnice “desanturi” pe Comisiile de Aparare si de Munca din Camera Deputatilor, cu aceleasi vechi minciuni: ca aplicarea legii ar baga in faliment MApN, strecurand ca demonstratie, elemente care nu au ce cauta nici in salariu, cu atat mai mult in pensie (chirii, norma de hrana, echipament, deplasari in interes de serviciu etc.) sau ca Presedintele nu ar promulga niciodata asa ceva.

Au reusit astfel, dupa “rascoala” Comisiei de Aparare, sa manipuleze initiatorii amendamentelor favorabile noua din Comisia de Munca, pentru a intarzia Raportul Comun care ar permite trimiterea la vot in Camera Deputatilor a ceea ce ne intereseaza.

SCMD si parlamentarii care refuza sa se mai lase manipulati continua lupta. Ne puteti ajuta, convingandu-i pe camarazii nostri, neincadrati in SCMD, sa ceara oficial, din interiorul ONG-urilor lor, MApN, sa raspunda in scris la urmatoarele trei intrebari:

1.     Cati bani returneaza, anual, MApN, ca necheltuiti, din cei 2% din PIB destinati, exclusiv Apararii, la Bugetul de stat?

2.     Cate sute de milioane cheltuie MApN (spatii de desfasurare a activitatii, masini, indemnizatii etc.) cu liderii unor ONG-uri obediente, declarate de utilitate publica, utilitatea constand in manipularea rezervistilor in interesul adversarilor lor din MApN?

3.     Cate sporuri inventate, de conducere (OSCAR), de “continuitate a conducerii” etc., si-au tras pe ultimele 6 luni de activitate, inainte de a trece in rezerva (si o fac, in continuare, urmasii lor) adversarii nostri din directiile Juridica si Financiara ale MApN, pentru a nu impartasi soarta marii mase a celor furati, ca in codru, prin criteriile stabilite in OUG-uri?

Cata vreme avem, in sistem, pensii militare de stat de 78 lei, 293 lei, 496 lei, 556 lei etc., declaratiile sforaitoare ale MApN (de “indreptare a inechitatilor”) constituie o jignire la adresa rezervistilor si, pe plan mai larg, o insulta grava la adresa inteligentei umane!

Cine isi imagineaza ca toti rezervistii au contractat dementa senila sau Alzheimer, se inseala!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

Col.(r)dr. Mircea DOGARU

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
sâmbătă, 18 septembrie 2021 Multumim publicatiei Metropola Constanta   Noi proteste împotriva unei guvernări abuzive Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD)   reprezintă o organizație având ca obiectiv principal apărarea intereselor celor care, sub Drapelul Tricolor, au jurat credință României, iar dacă va fi necesar, o vor apăra „chiar cu prețul vieții”. Din păcate, cu mici excepții, aproape toate guvernele post-decembriste s-au întrecut parcă în luarea de măsuri antiromânești, în mai toate domeniile, cu precădere în ceea ce privește depopularea, înstrăinarea resurselor naturale, slăbirea puterii de apărare a țării. Mai mult chiar, se întrec în nerespectarea legilor  promulgate de președintele țării cum este cazul angajamentelor luate la intrarea României în NATO, ori a Legii 223/2015, referitoare la pensiile militare de stat care a adus unele reparații, absolut necesare, sistemului de pensionare pentru militarii rezerviști. Pe 3 septembrie președintele PNL a declarat că u
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar