Treceți la conținutul principal

 

vineri, 9 aprilie 2021

Dsipozitivele SCMD/CNSC

 

DISPOZITIVELE SCMD/CNSC LA MANIFESTATIILE SINDICALE

DIN 14 APRILIE 2021

PIATA VICTORIEI, CU INCEPERE DE LA ORELE 11.00

-         In atentia tuturor membrilor SCMD/CNSC –

 

Doamnelor si domnilor,

Cinci confederatii sindicale au primit aprobarea pentru 5 zone de pichetare in Piata Victoriei, in ziua de 14 aprilie 2021. Adunarea participantilor se va face la orele 10.30.

Participantii SCMD/CNSC vor fi alaturi de FSTFR (presedinte, dl. Maxim Rodrigo-Gabriel), in pozitia cea mai apropiata de cladirea Guvernului, in dreapta acesteia (privind-o dinspre Muzeul Antipa), in parcarea de la intersectia bulevardelor Iancu de Hunedoara si Lascar Catargiu (fost Ana Ipatescu). Adica, acolo de unde dirija hoardele manipulate fostul ambasador al SUA, la celebrul miting “#Rezist” din 10 august 2018.

Al doilea dispozitiv ii are in vedere pe membrii SCMD, care vin din teritoriu cu aliatii nostri din SNPPC si autocarele acestora. Acestia vor fi in alveola din fata Muzeului Antipa.

Facand o gluma cazona, putem spune ca vom sprijini asaltul centrului, printr-o manevra de flanc, cu rasturnare de front. Este o gluma, deoarece, la aceste manifestatii, alaturi de sindicalisti reprezentand toate categoriile socio-profesionale, in linia intai vor fi, ca in Polonia, rezervistii, militarii in retragere si politistii. Cat de spre jandarmi … acestia au scapat pana acuma de “reforma”, adica de desfiintarea prin transformare in civili, doar datorita intensificarii manifestatiilor stradale. Haituiti, batjocoriti, stiu deja ca, in curand, vor ingrosa randurile sindicatelor noastre, incadrandu-se in lupta pentru apararea drepturilor abuziv confiscate de un guvern-fantoma.

Doamne ajuta!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

         Col.(r) dr. Mircea DOGARU

miercuri, 7 aprilie 2021

Discutii SCMD cu secretarul de stat din MAI

PROBLEMELE RIDICATE DE DELEGATIA SCMD LA DISCUTIILE CU DL. SECRETAR DE STAT DIN MAI, AURELIAN PADURARU

-         In atentia tuturor membrilor SCMD –

PREAMBUL

Doamnelor si domnilor,

Ne cerem scuze pentru intarziere dar, modul civilizat si constructiv in care s-au desfasurat, strict in interesul oamenilor, discutiile la sediul MAI, luni, 5 aprilie a.c., ne-a dat ideea abordarii, pe 6 aprilie, cu aceleasi documente probatorii, a problematicii pensiilor militare de stat, in Parlament, a noilor deputati si senatori si a consilierilor noi, spre anularea efectelor propagandei ticaloase care se face, din ratiuni antinationale, in mass-media impotriva noastra, pe aceasta tema si a manipularii, inclusiv a parlamentarilor, de catre cei vinovati fata de noi de neaplicarea Legii 223/2015, asa cum a fost promulgata. Ceea ce am sustinut, juridic, la MAI, am sustinut si in Parlament. Pentru contracararea celor manipulati, grosolan, de finantistii si juristii din MApN, ramasi dinainte de ’89 cu mentalul ca trebuie sa taie din drepturile oamenilor pentru a face economii pe spinarea acestora (care sa le aduca prime, avansari si imagine), va rugam sa le puneti intrebarea de bun simt:

Chiar nu va da de gandit faptul ca un ministru liberal dinainte de a trece in rezerva, propozabil  pentru functia de premier (ministrul Apararii Nationale), se da peste cap sa obtina promulgarea, ca lege, a proiectului legislativ semnat de un ministru PSD-ist?”. Este vorba de PLx199/2020, care este o ticalosie in sine, desavarsind distrugerea, prin OUG-uri, a Legii 223/2015, motiv pentru care SCMD l-a dat in judecata si pe ministrul in cauza. De un an si jumatate, batalia se invarte in jurul AMENDAMENTELOR la PLx199/2020, depuse, prin parlamentari, de MApN, in numele rezervistilor lingatori de clante ministeriale si de SCMD, in interesul general al rezervistilor. Cu amendamentele MApN, PLx199/2020 se transforma intr-o catastrofa, care va inmormanta definitiv Legea 223/2015. Vom ramane cu pensiile inghetate pe viata si cu promisiuni ministeriale ca dreptatea se va face la Pastele Cailor, cand vom fi, toti, oale si ulcele!

Explicati-le, asadar, camarazilor din ONG-uri, ca vor sa ingroape, definitiv, rezerva, in perspectiva “externalizarii Apararii” si ca singura noastra sansa este revenirea la textul initial al Legii 223/2015, asa cum a fost promulgat. Si aceasta se poate face numai prin amendamentele SCMD, care reprezinta textul initial al fiecarui articol modificat prin OUG. Orice lege noua dispune numai pentru viitor, nu ni se aplica noua, celor iesiti, deja, in rezerva sau in retragere. Deci, mult clamata “dreptate” in sistem se poate face numai prin revenirea la principiul-baza al Legii 223/2015, la alinierea, cu datele noastre de vechime, la venitul brut (nu net, cum prevede actualul PLx199) salarial al celui care era, la 1 ianuarie 2016, pe functia de pe care am iesit, NOI, rezervistii.

Pe aceasta baza de discutii, delegatia SCMD a dezvoltat dialogul si cu parlamentarii si cu reprezentantii MAI.

CE A SOLICITAT SCMD LA DISCUTIILE DE LA SEDIUL MAI

Dialogul s-a desfasurat cu dl. secretar de stat Paduraru si cu consilierii domniei sale, in baza promisiunii facute participantilor la manifestatiile din 25 martie a.c. Invitate au fost, in ordine, delegatiile SNPPC, Diamantul si, luni, 5 aprilie, SCMD.

Problemele ridicate de SCMD au fost:

-          SCMD, fiind un sindicat al rezervistilor proveniti din toate structurile SNAOPSN, inclusiv din MAI, solicita consultarea sa, in orice problema de natura legislativa, care impune dialogul trilateral, in cadrul MAI (salarizare, pensii, statute etc.);

-          SCMD solicita actiunea comuna pentru apararea unitatii sistemului, in fata tentativelor de distrugere a acestuia pe parti, prin aruncarea rezervistilor in subordinea unei structuri de pe langa Camera Deputatilor, ori eliminarea politistilor si, prin eventuala pierdere a calitatii de militar (asimilarea cu Politia de Frontiera) a jandarmilor;

-          Intrucat, in mod normal, pensiile rezervistilor depind de evolutia salarizarii celor din activitate, SCMD sustine revendicarile privind salarizarea ridicate de sindicatele aliate din MAI (SNPPC, UNIPOL, Diamantul, SNAP): aplicarea in integralitatea sa a Legii 153/2017 si in mod unitar, cu atentionarea ca MApN are tendinta sa aplice si mai mult in defavoarea angajatilor, decat MAI ori SRI. Aplicarea coeficientilor de salarizare (inclusiv de calcul a pensiei) de astazi, nu din 2009 si luarea in calcul a salariului minim pe economie, de 2400 lei, cu incepere de la 1 ianuarie 2021;

-          Intelegerea, de catre directiile de resort ale MAI, a faptului ca exista, deocamdata, doua categorii de politisti: cei care au fost militari toata viata si care au iesit la pensie ca militari si cei care au prins reforma, fiind militari, apoi functionari publici si, prin trecere in rezerva, au redevenit militari. Or, de 3 ani, Casa de pensii a MAI refuza unor membri SCMD, aflati in ambele situatii, sa le aplice Legea 223/2015, neconsiderandu-i militari;

-          Pozitie comuna a reprezentantilor MAI cu SCMD, la dezbaterile in Comisiile parlamentare, pe amendamentele la PLx199/2020;

-          Intelegerea faptului ca numai restituirea in integralitatea sa a textului initial, promulgat, al Legii 223/2015, va elimina inechitatile din sistemul de pensii militare si va pune capat nemultumirilor. Revenirea la lege inseamna limita 100%, procent de calcul 80% din venitul salarial brut, scoaterea in afara bazei de calcul a OMM si a pensiei suplimentare, plata ajutoarelor salariale, alinierea pensiilor, nu numai la inflatie, ci si la cresterile salariale ale celor din activitate etc.

-          Eliminarea inechitatilor intre veterani, produse prin aplicarea Legii nr.168/2020, prin introducerea, ca amendament, a propunerilor Consiliului Legislativ, privind nediferentierea celor care au indeplinit misiuni de lupta in Tara si in afara etc.

-          Cooperarea, in vederea contracararii minciunilor raspandite in media, de initiatorii unui razboi imagologig si psihologic, declansat de cca.12 ani, impotriva structurilor militare si de politie, de catre sustinatorii mandatati ai unor interese antinationale;

-          Cooperarea, in vederea explicarii naturii juridice diferite a pensiilor in general fata de ajutoarele sociale si indemnizatiile de merit si a pensiilor militare de stat, platite din alt sistem, fata de pensiile civile; explicarea contributiei financiare specifice pe care structurile noastre o au la bugetul de stat si a faptului ca noi avem contracte,  nu de munca, ci de activitate 24 h/24h, pentru a stopa imaginea indusa, ca aceia pe care ii urmareste politia ne-ar plati pe noi, prin taxele si impozitele pe care, oricum, nu le platesc etc.

-          Pozitie comuna a sindicatelor din MAI si a SCMD fata de tentativele neconstitutionale de a limita tuturor pensionarilor, in special rezervistilor,dreptul la munca.

Discutiile au durat aproximativ doua ore, pe baza de documente si s-au concretizat prin punerea bazelor cooperarii intre MAI si SCMD, in conditiile prevazute de Legea dialogului social.

SCMD a anuntat participarea, alaturi de sindicatele din MAI partenere, la marile proteste cu caracter social, organizate impreuna sau de catre confederatiile sindicale, incepand cu 14 aprilie a.c.

 

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,

            Col.(r)dr. Mircea DOGARU

luni, 5 aprilie 2021

NEGOCIERI

 

NEGOCIERI PRIVIND PENSIILE MILITARE DE STAT

 

Conform celor hotarate cu ocazia manifestatiilor politistilor (SNPPC) din 25 martie a.c., dupa negocierile cu liderii SNPPC si ai Sindicatului Diamantul, astazi, 5 aprilie, dl. secretar de stat din MAI, Aurelian PADURARU si consilierii domniei sale au purtat discutii cu echipa de negociatori ai SCMD.

Amanunte, in comunicatul de maine.

 

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,

Col.(r) dr. Mircea DOGARU                  

05 aprilie 2021

Bucuresti

joi, 1 aprilie 2021

 

MULTUMIRI BIROULUI OPERATIV AL FILIALEI 1 BRAILA

Biroul Operativ al Filialei 1 Braila a adus la cunostinta Comitetului Director al S.C.M.D. ca, din punct de vedere statutar, i-a incetat mandatul, pe data de 22 februarie a.c., fapt constatat in Adunarea Generala a filialei din 31 martie a.c.

Transmitem multumiri deosebite tuturor membrilor B.Op. al filialei, format din: dl. lt.col. (r) Vlad ACHIHAI – presedinte, domnii col. (r) Vasile Viorel LAZAR, col. (r) Constantin GHEORGHE, col. (r) Viorel FILOTE – vicepresedinti, col. (r) Ovidiu IOSIF – responsabil cu relatiile publice si dl. Gheorghe URSE – consultant juridic.

Multumiri pentru intreaga activitate desfasurata de membrii B.Op. dar si de catre toti membrii filialei, in perioada mentionata, indeosebi, in conditiile istorice atipice, in care am fost obligati sa actionam in ultimii 2 ani. Transmitem, insa, multumiri si pentru activitatea pe care domniile lor o vor desfasura, in aceeasi calitate, cu acordul deja exprimat al filialei, de aici inainte, deoarece actualele masuri restrictive nu permit convocarea unei Adunari Generale statutare, de alegeri, cu participarea reprezentantilor conducerii centrale.

Cu aceeasi ocazie, rugam toate conducerile filialelor aflate in aceeasi situatie, sa isi continue activitatea, avand intregul sprijin al conducerii S.C.M.D.. Opinia B.Op.Central este de proprogare a activitatii B.Op. de filiala, rezultate in urma ultimei Adunari Generale de alegeri, pana cand incetarea pandemiei si anularea restrictiilor impuse, vor permite normalizarea activitatii. Cu mentiunea ca prin delegare din partea presedintelui S.C.M.D., presedintii de filiale si B.Op. filiale au intreaga reprezentativitate a S.C.M.D. in teritoriu. Mai mult, conditiile fiind, din punct de vedere politico-administrativ, specifice, in fiecare localitate si in fiecare judet, decizia in privinta modului de actiune in relatiile cu puterea locala, pe linia indeplinirii obiectivelor S.C.M.D., apartine conducerii locale a S.C.M.D. Reafirmam, cu aceasta ocazie, ca, prin decizii consecutive ale C.N.R., S.C.M.D. in ansamblu, nu are simpatii politice, nu sustine partide politice ci se bazeaza pe alesii locali, indiferent de culoare politica, deschisi dialogului si dispusi sa sustina implinirea obiectivelor noastre legitime.

Multumind, asadar, presedintelui si B.Op. al Filialei 1 Braila pentru intreaga activitate, le transmitem, totodata, rugamintea ca, in baza experientei acumulate, absolut necesara in actualele conditii extrem de grele, sa continue, in aceeasi formula!

Honor et patria! Vae victis!

Biroul Operativ Central al S.C.M.D.

miercuri, 31 martie 2021

 

VOX POPULI, VOX DEI...

MAI BINE ”EXTREMIST” DECAT COMUNIST!

-         In atentia tuturor membrilor SCMD/CNSC –

Guvernul de slugi repetente ale capitalului transnational, adica ale comunism/globalismului, a luat, in Romania, pe 25 martie 2021, cele mai ilogice decizii posibile din scurta sa existenta, in privinta Pandemiei. Cu aplicare din 26 martie, initial, apoi, sub presiunea manifestatiei politistilor, sprijiniti de rezervisti, care i-au cerut demisia, din 28 martie seara.

Raspunsul romanilor a constat in iesirea in strada, duminica 28 martie, in 12 mari orase. Apoi, a doua zi, in 70 si, din cea de-a treia zi, fenomenul a luat amploare nationala.

Disperati, ”neoconii”, adica odraslele nomenclaturii, spalate marxist pe creier de zeii capitalului international, uitandu-si trecutul de isterici initiatori ai mitingurilor neautorizate (in sprijinul dreptului magistratilor de a aresta si condamna pe oricine, fara probe, pe baza unui simplu denunt) sau de penibili tulburatori ai sedintelor Legislativului, dedulciti astazi la Putere, au incercat, initial, sa banalizeze evenimentele... ”Sunt nesemnificativi”, au decis ei, apoi, cand au vazut ca se ingroasa gluma, au trecut la anateme comuniste gen ”Sa moara protestatarii! Sunt”... ”huligani, persoane din zona extremismului, a fascismului”! Si au dat ordine presei servile, in care ”Pandemia” a investit 40 de milioane de euro, sa sustina ca revolta se invarte doar in jurul portului mastii si al interdictiei de circulatie dupa ora 20.00.

Fals! Masurile imbecile au fost doar scanteia iar mult injuratul Raed Arafat doar ”piedonele” lui Citu! Dovada ca romanii, purtand masti, au iesit in strada, cu un numar covarsitor de tineri in frunte, scandand ”Libertate” si ”Jos comunistii”! A doua zi s-au concentrat pe ”Jos Guvernul”, iar in cea de-a treia zi au adaugat ”Jos Iohannis”! Ceea ce demonstreaza ca, dupa 31 de ani,minciuna lui Decembrie 1989 s-a destramat! Romanii au inteles, in sfarsit, ca, atunci, au fost loviti sistematic si profesionist nu in drepturi ci in stomac si scosi in strada impotriva socialismului, care era nationalist, tocmai de internationalistii comunisti, care, schimbandu-si numele in globalisti si culoarea, din rosu in portocaliu, au declansat lupta pentru dominatia planetara. Comunisti care, in spatele lozincilor mincinoase despre ”Freedom” si ”Democracy” ne-au distrus toate mijloacele de trai, ne-au furat totul, ne-au facut praf armata, politia si serviciile, transformandu-le in accesorii minuscule si obediente ale stapanilor, adica in auxiliari in teritoriile ocupate, botezate initial ”de mentinere a pacii”, astazi ”teatre de operatii” si ne-au transformat in cersetorii pribegi ai continentului. Si au mai inteles romanii ca, in spatele actualei lozinci... ”Vreti drepturi sau vreti sa traiti?”, se legifereaza rapirea tuturor drepturilor noastre cetatenesti, sub amenintarea mortii! Conditia supravietuirii este, insa, acceptarea statutului de sclav!

Constient sau nu, romanii sunt, asadar, in strada, pentru apararea ultimului drept ramas... acela de a alege cum mor – ca oameni liberi, asumandu-si riscurile reale, sau programat, legati de pat, ca sclavii de odinioara ai galerelor!

Jos tradatorii! Jos agentii straini! Jos comunistii!”. Adica jos toti cei care dau totul strainilor, in detrimentul investitorilor romani, salariatilor si pensionarilor, civili si militari! Acesta este sensul strigatului ”Libertate” care se ridica astazi spre cerul dreptatii, din toate localitatile Romaniei. Si, poate, o contributie cat de mica la aceasta trezire nationala o au si SCMD si aliatii sai din CNSC, care lupta in strada, in justitie si in media, de 11 ani, pentru drepturile tuturor cetatenilor, sub indemnul programatic... ”Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit!”.

In mod surprinzator, cel putin la Bucuresti, revoltatii din strada au strigat, inca din prima zi... ”Unde sunt sindicatele? Sa iasa rezervistii!”. Raspunsul este, insa... ”Nu inca!”. Pentru ca de 31 de ani daramam, chipurile, guverne, in strada, la alegeri sau la masa verde si ne alegem, de fiecare data cu ”aceeasi Marie, cu alta palarie”! Astazi ne jucam, ca romani, ultima sansa! Guvernul Citu, guvern de repetenti, infatuati si servili exclusiv intereselor straine, este deja o amintire! Dar cu ce il inlocuim? Cu un guvern Citu 3, Ciolos, Ciuca, Segfried Muresan ori alt pregatit in laboratoarele Bilderberg sau ale zisului ”Club de la Roma”?

Noi am iesit in strada, incepand cu 24 Ianuarie, cand am brevetat metoda ”lantului de pichete” si am avertizat ambasadele ca ne-am saturat sa fim cobaii pe care se exerseaza metodele de distrugere a marilor puteri occidentale! Si am cerut atunci militarilor lumii sa se trezeasca si sa ne sprijine, pentru intronarea si apararea democratiei reale! Am avertizat si avertizam, prin urmare, strada, ca, de cand ”Petrov” a creat ”statul paralel”, in interes strain, distrugand complet puterea judecatoreasca si subordonandu-si Executivul si Legislativul, guvernele noastre – marioneta au drept unic scop sa vanda pe nimic strainilor ultimele proprietati ale statului si sa vireze banul public spre bancile care ne inrobesc si multinationale, ca ”ajutor de stat pentru investitiile cu impact major in economie”. Ca vizeaza indepartarea ultimilor profesionisti din toate domeniile si prevenirea aparitiei altora prin aberantul teleinvatamant, distrugerea sanatatii pentru vinderea spitalelor, a ultimelor structuri militare coerente, pentru ”externalizarea Apararii” si nimicirea Rezervei, pentru ca, niste forte militare pseudo-profesioniste, auxiliare si de parada, cu mai multi generali decat soldati, nu au nevoie de o Rezerva Nationala, de profesionisti autentici!

DA! GUVERNUL TREBUIE SA CADA, pentru ca noi toti si Tara noastra sa mai avem un viitor romanesc! Dar nu ca sa fie inlocuit de o alta facatura in interes strain! Caderea sa trebuie urmata de alte doua caderi in Parlament si de ajungerea, pe cale democratica, la ALEGERI ANTICIPATE! Care sa-i scoata pe comunisti/globalisti din Legislativ si sa impuna o alta majoritate parlamentara! O majoritate care sa demareze procesul demiterii capului rautatilor, pentru ca ”pestele de la cap se impute”!

Cum vor reactiona, insa, prea multii nostri stapani externi? Fiindca, dupa diversiunile deja aparute e clar ca si-au bagat coada: o dovedesc acuzele de delapidare a ”fondului operativ” aduse unui sef DGIA (singurul serviciu in subordinea directa a Presedintelui), atacul imund la adresa unei mari doamne a teatrului romanesc, pe buna dreptate speriata de amenintarile cu iz antisemit, profesionist produse si care vin ca o manusa pe mana domnului Barna, sustinandu-i acuzele ca actualii manifestanti ar fi ”fascisti” etc. Oare cati dintre pseudo-analistii nostri sau ai lumii au replicat ca ii arde acum romanului (agresat el insusi de secesionisti, din toate partile), de antisemitism, cum ii arde de cele mai noi dame de consumatie, botoxate si siliconate, aduse ca ”Breaking news”, pe micile ecrane, sa-si hlizeasca fasolea, debitandu-si isteric si prostesc, pe post de ”vedete”, ineptiile!

In concluzie, exista totusi o sansa, unica, pentru noi, o sansa pe care nu ne putem permite sa o irosim! Furtul de alegeri din SUA, iesirea Fuhrer-ului Angela Merkel de pe scena politica si recentele intelegeri, inclusiv in plan militar, intre China, Rusia si Iran, inseamna si pentru noi bulversarea serviciilor si incheierea epocii de dominare a Romaniei (din motive de E4, portul Constanta si BRUAS) in mod violent, de serviciile germane si olandeze! Pana cand se vor instala noii mandatati ai CIA si FSB, ne putem misca!

Cinci dintre marile confederatii sindicale au inaintat deja Primariei Capitalei solicitarile de pichetare multipla a Palatului Victoria, in ziua de 14 aprilie a.c., incepand cu orele 11.00. Atunci vor iesi sindicatele in strada! Pana atunci apele se vor alege si marile puteri vor da curs, poate, indemnurilor noastre din 24 Ianuarie, de a trata, in lipsa unor partide coerente, cu sindicatele din Romania, in interes comun, anticomunist, european si mondial! Si, poate, vor accepta manifestarea vointei nationale romanesti, ca in 1859 sau in 1918! Cu conditia ca strada sa nu cedeze pana atunci si sa nu se mai lase derutata de diversiunile in curs sau de cele care vor fi lansate de tradatorii disperati, de data aceasta nu din dorinta de a acapara cat mai mult ci din aceea de a-si apara pielea!

Revoltatii de astazi vor vedea, asadar, sindicatele, in strada, cu un program real, clar definit, de redresare economica si sociala, pe 14 aprilie a.c. la orele 11.00

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

marți, 30 martie 2021

 

 

LA MULTI ANI FILIALEI 1 RESITA A S.C.M.D.!

 

In plina atmosfera revolutionara, care aminteste de un Decembrie 1989 ”imbunatatit” de trista experienta a 31 de ani de distrugere sistematica a Romaniei si a vietilor noastre de militari si politisti aruncati la marginea societatii, ca inutili, de valurile tradarii si ale prostiei obediente si fudule, Filiala 1 Resita a S.C.M.D. a implinit, pe 29 martie a.c., 10 ANI DE EXISTENTA.

In numele conducerii centrale a S.C.M.D., ca martori la nasterea sa, ii uram MULTI ANI SI REZISTENTA, pentru ca, asemeni SARS-COV 2, nebunia declansata acum 31 de ani, ne loveste in valuri. Si, ca o palma data onoarei militare, de 11 ani ne loveste din interior, prin deciziile unor camarazi, care confunda asediul Stalingradului cu operatia de carare a tucalului pentru aliatii zilei.

Uram si Filialei 1 Resita si tuturor filialelor din Zona 5, pastorite, cu intelepciune, de dl. vicepresedinte S.C.M.D., col. (r) Marin BUTIU, MULTA SANATATE SI ENERGIE, sa poata face fata celor ce vor urma! Iar d-lui. presedinte de filiala, col. (r) Vasile-Florin LUNGU, sa duca mai departe steagul cu aceeasi indarjire si intelepciune!

Inchinand un gand pios celor cazuti si multumindu-va pentru intreaga activitate, va dorim, asadar, stimati camarazi...

LA MULTI ANI, CU SANATATE SI SA NE IMPLINEASCA, DUMNEZEU, PRIN MINTEA SI BRATUL NOSTRU, IN SFARSIT, TOT CEEA CE NE DORIM DE ATATA AMAR DE VREME!

Honor et patria! Vae victis!

p./Comitetul Director al S.C.M.D.

”Nasii” filialei,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU – presedinte

Col. (r) Adrian STEFAN - secretar

vineri, 26 martie 2021

APEL

 

APEL

Catre toti membrii SCMD/CNSC

14 aprilie a.c. Manifestatie de protest sindicala generala,

in Piata Victoriei

 

Doamnelor si domnilor,

La pichetarile si marsul de protest de ieri, 25 martie a.c., organizate de SNPPC, au participat si delegati ai SCMD din Bucuresti si Zona 2, carora le aducem multumiri pe aceasta cale, in mod deosebit dlui. vicepresedinte, dl. cmdr.(r) Ilie TRUTA, coordonatorul zonei. Din partea CNSC au fost reprezentanti ai ceferistilor si revolutionarilor.

Intrucat reprezentantul Cartel Alfa a anuntat, public, punerea de acord a confederatiilor sindicale, pentru o iesire generala in Piata Victoriei, in data de 14 aprilie a.c. Manifestatia de protest va avea loc in conditiile respectarii masurilor de carantinare impuse. In aceasta situatie, facem apel la toate filialele SCMD si organizatiile membre CNSC din tara, care se pot incadra, ca timp de sosire-plecare, intre orele 05.00 si 18.00, sa ne comunice, pana in data de 08 aprilie, numarul de delegati cu care pot sa participe.

Revendicarile noastre sunt cele din Notificarea catre dl. premier Florin-Vasile CITU, depusa ieri, la guvern.

 

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,

         Col.(r)dr. Mircea DOGARU

26 martie 2021,

Bucuresti







Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor