Treceți la conținutul principal

vineri, 28 noiembrie 2014

SCURTA RADIOGRAFIE SINDICALA, A MOMENTULUI!

domnilor din SCMD, ANCMRR si altele din REZERVA, Incep sa iasa la iveala, TOATE bubele infecte ale PSD si nu numai! Cand mi-aduc aminte de unele Filiale care promovau pe bloguri SUSTINEREA la candidatura pentru presedentia Romaniei, oameni la care face referire domnul Vanghelie, ma cutremur ;
Numai ca Filiala Pitesti, din primul moment al coabitarii PSD cu UNPR, a intuit si a vazut foarte exact, IN CINE ERA SPERANTA pentru ADEVAR si DREPTATE in cazul rezervistilor militari!
In timp ce NOI ne pregatim sa luam cu asalt MAp.N pentru NERESPECTAREA LEGII-( facand pres rezerva armatei prin discriminare si abuz in serviciu), OBSERVAM ca marea majoritate a Filialelor SCMD ca si cele ANCMRR au amutit, NU au nici-o reactie impotriva penalilor, care au dezonorat statutul de militar!
Le reamintesc tuturor acelora care mai cred ca vor scapa "nevatamati", de dreapta judecata si pedeapsa, ca argumentele noastre bazate NUMAI pe prevederi legale, sunt indubitabile!
Alte Filiale SCMD fara nici-o activitate notabila in apararea drepturilor rezervistilor militari, se pregatesc de ceva chiolhane pe la unele consilii locale, pentru ca, nu-i asa - merita si sunt mandrii ca brazii , pentru ca serbeza Ziua Romaniei - 1 Decembrie;
Alte Filiale contaminate constant , de orbul gainilor, se intrec in preluarea comunicatului BO al filialei Sector 6;
La CENTRU, se mai pune poate de vre-un comentariu pe la vre-o televiziune, in timp ce specialistii de la JURIDIC, constata neputinciosi ca judecatorii au inceput sa amendeze pe reclamanti in procese!
Sa nu va fie JENA domnilor! Atata stiti si atata faceti! Nu aveti nici-o apasare de starea dezastruoasa in care este rezerva armatei romane, sau de cei decedati , sau de cei ce cad cu aeronavele militare si de suferinta familiilor lor, sau ca fiecare dintre voi, ati ajuns sau o sa ajungeti, la mana  vre-unui judecator ! 
Halal management "performant" domnule presedinte al SCMD! 
Nu-mi pot imagina, cum pe fondul a tot ce se intampla acum in tara, in armata, in contextul geo-politic al pericolului militar din Est, parca in dispret fat de valorile si principiile statului de drept, mai aveti indrazneala sa priviti la Drapelul de Lupta al Natiunii in aceasta zi! Poate ca ciolanul afumat cu fasole si sarmalele, sunt mult mai importante decat aspectele semnalate de noi constant si fara nici-o ezitare!
Si dl.VANGHELIE STIE ce zice si ZICE ce stie , fiind de-al casei cum se spune! Noi insa NU vom face imprudenta de a trece de la BASISM la PONTISM!

HONOR ET PATRIA, VAE VICTIS!

Vicepresedinte al CD - Coordonator Filiale Muntenia Sud
Presedintele Filialei Pitesti.
colonel Victor POPESCU  

Sa luam aminte la ce spune in SINTEZA acest om:


Vanghelie, festival de acuze la adresa lui Ponta, Ghita si Dragnea la Realitatea TV:Ponta nu prinde Pastele la Guvern/ Dragnea ne spune ca am pierdut din cauza americanilor/ Legea amnistiei a fost facuta pentru Ghita/ UNPR-ul nu e un partid. Acolo sunt oameni luati cu forta si amenintati.

de Ionut Baias     HotNews.ro
Joi, 27 noiembrie 2014, 22:38 Revista Presei | Radio TV


Marian Vanghelie
Marian Vanghelie
Foto: Captura Realitatea TV
 Marian Vanghelie a fost, joi seara, invitatul lui Rares Bogdan la "Jocuri de Putere" de pe Realitatea TV. Vanghelie a declansat un atac dur la adresa liderului PSD Victor Ponta despre care spune ca "minte cum respira" si-i "tinea pe toti din partid in frau"deoarece credeau ca iese presedinte si-i ameninta ca au probleme penale. 

Fostul pesedist spune ca Dragnea a justificat esecul alegerilor dand vina pe americani si pe forte supranaturale. Declaratia ne aminteste de precedentele alegeri prezidentiale cand esecul era justificat "prin flacara violet si parapsihologul Aliodor Manolea". 

Vanghelie sustine ca stanga nu exista in Romania cu Victor Ponta, crede ca acesta va pierde categoric la Congres in fata oricarui contracandidat, iar "strada il va da afara"de la Guvern pana de Pasti. Primarul sectorului 5 a atacat si UNPR-ul si pe ministrul Gabriel Oprea sustinand ca oamenii sunt racolati cu forta in acest partid si amenintati. 

"Trebuia oprita mascarada asta cu amnistia si gratierea. Legea a fost facuta special pentru Sebastian Ghita. Eu ii inteleg frica lui Sebi Ghita. El e cu proces pe rol chiar acum, procesul dureaza de 10 ani si in curand va fi finalizat", a punctat Vanghelie.


Declaratii Vanghelie:

Din categoria "flacara violet": Vanghelie: Dragnea da vina pe americani pentru infrangerea din alegeri.


  • Mircea Geoana: Au fost discutii despre Facebook, ca a fost o forta supranaturala care l-a impiedicat pe Ponta sa castige alegerile
  •  Declaratia ne aminteste de precedentele alegeri prezidentiale cand esecul era justificat "prin flacara violet si parapsihologul Aliodor Manolea".
  • In sedinta se tacea de frica. Se credea ca o sa iasa presedinte. Erau multi cu probleme penale si se temeau
  • Disputa cu Crin Antonescu l-a tras mult in jos
  • Pe Ponta il batea si Dan Diaconescu in alegeri daca nu era premier
Ponta si Dragnea se mint unul pe altul. Ponta crede ca va scapa de Dragnea ca are probleme penale
  • Ponta a incercat sa monopolizeze toata puterea si sa puna numai copilasi din astia prin toate functiile, iar pe ceilalti nu ne-a lasat nici sa respiram
  • Aveau o problema cu Geoana, sa nu candideze ca presedinte si eu sa nu candidez ca presedinte executiv. Nu voiau sa aiba contracandidati, le-a fost teama. 
  • Acesti doi mari lideri, Victor Ponta si Liviu Dragnea, nu v-ar veni sa credeti cum se pacalesc unul pe altul si cum se mint unul pe altul. 
  • Domnul Victor Ponta crede ca va scapa de Dragnea, ca va avea probleme penale, si Dragnea crede ca sala nu il va mai vrea pe Ponta. Dar, pur si simplu, se mint unul pe altul.
  • Tel Drum are contract in fiecare comuna. (N.R. Cine este in spatele companiei:Tel Drum SA a luat fiinta in urma cu zece ani, dupa ce a fost privatizata de Consiliul Judetean Teleorman, prezidat, si in acea vreme, tot de Liviu Dragnea. Firma a fost cumparata de catre Marian Fiscuci, bun prieten cu politicianul de la PSD, care a ramas actionar majoritar pana inspre 2006)
  • In 2009, cand noi pregateam guvernarea cu PNL-ul, Victor Ponta s-a dus la Traian Basescu si s-a umilit sa-l puna ministrul Justitiei. Are dreptate presedintele cand ii spune ca este ca un pisicut.
Despre legea amnistiei si gratierii: A fost facuta special pentru Sebi Ghita 

  • Trebuia oprita mascarada asta cu amnistia si gratiereaEu inteleg frica lui Sebi Ghita cu amnistia. Ca ea nu este pentru primari, pentru cei din Parlament, pentru oamenii de partid, pentru clasa politica. Cred ca este, in primul rand, pentru Sebi Ghita. El este pe rol cu un proces chiar acum. Un proces de 10 ani. Ca presa a dat, n-a dat... Inteleg ca e pe finalizate. Cred eu ca vor fi probleme in urmatoarea perioada pe toate lucrurile care s-au intamplat in aceasta guvernare.
Despre relatia Ponta-Ghita: Sunt legati ombilical. Au pus mana pe toate contractele publice
  • Ghita si cu Ponta sunt legati ombilical. Se intalnesc noaptea ca sa discute si decid asupra unuia sau a altuia din partid. 
  • Au monopolizat, prin diferite alte persoane, toate contractele publice. Sebastian Ghita e implicat in toate licitatiile de la Guvern. Stiti cum se spune la Guvern cand e vreo licitatie? Stati ca acolo e bagat Sebi Ghita. Sunt oameni pusi de el.
  • Ghita si-a facut firma de bodyguarzi ca sa urmareasca politicieni si ziaristi. Stiti cati din presa au fost urmariti de cimpazei de astia cu capul mare?
"Ponta va pierde Congresul. Il va invinge si un copil. Strada il va da afara de la Guvern pana de Paste"
  • Oricine va candida la viitorul Congres cu Victor Ponta va castiga. Poate sa se ridici din sala si un copil bine pregatit si va castiga. Singura lor sansa e sa aduca Ghita niste garzi de corp sau Dragnea oameni din Teleorman.
  • Niciun presedinte al partidului nu a facut vreodata ce a facut Ponta.
  • Pana de Pasti, strada il da afara pe Victor Ponta.
  • Cat Ponta va fi presedinte al PSD stanga va fi moarta in Romania
  • Omul acesta nu are nicio legatura cu oamenii simpli, el nu relationeaza cu nimeni daca-l duci la tara, intr-o fabrica...
  • Ponta a ajuns presedinte printr-o sustinere gresita atunci a lui Ion Iliescu si Adrian Nastase
  • Eu spun ca a fost un vot covarsitor impotriva minciunilor lui Victor Ponta si atat. Nu exista alta explicatie.
UNPR-ul ia oameni cu forta si prin santaj
  • UNPR-ul nu e un partid. Acolo sunt oameni luati cu forta si amenintati. Autoritatile stiu aceste lucruri. Mie nu-mi e frica de Gabriel Oprea dar trebuie sa cercetati sa vedeti ce face acest om.
Vrea un partid nou de stanga
  • Imi voi face o organizatie impreuna cu oamenii care ma iubesc si apoi un partid de stanga ca sa salvez stanga romaneasca

Vanghelie, despre cum se acorda si cine castiga licitatiile publice/ Daca dispare Dragnea, dispare Tel Drum
Vanghelie i-a acuzat pe Victor Ponta si Sebastian Ghita ca au monpolizat toatele licitatiile importante de la guvern, fie direct, fie prin interpusi. Acesta l-a acuzat si pe Liviu Dragnea ca firma de care-si leaga numelle, Tel Drum, are contracte in fiecare comuna.
  • Ghita si cu Ponta sunt legati ombilical. Se intalnesc noaptea ca sa discute si decid asupra unuia sau a altuia din partid. 
  • Au monopolizat, prin diferite alte persoane,toate contractele publice. Sebastian Ghita e implicat in toate licitatiile de la Guvern. Stiti cum se spune la Guvern cand e vreo licitatie? Stati ca acolo e bagat Sebi Ghita. Sunt oameni pusi de el.
"Dragna da anumite fonduri europene si apoi castiga Tel Drum. Daca dispare Dragnea, dispare Tel Drum... Tel Drum are contract in fiecare comuna... Asta e mafiotism, sarlatanie", a declarat Vanghelie. (N.R. Cine este in spatele companiei:Tel Drum SA a luat fiinta in urma cu zece ani, dupa ce a fost privatizata de Consiliul Judetean Teleorman, prezidat, si in acea vreme, tot de Liviu Dragnea. Firma a fost cumparata de catre Marian Fiscuci, bun prieten cu politicianul de la PSD, care a ramas actionar majoritar pana inspre 2006).

Vanghelie, despre Ponta si negocierile pentru OMV: Sa-l intrebati pe Isar de ce si-a dat demisia/ Ponta le facea celor de la OMV cu ochiul
Marian Vanghelie a povestit, joi seara, la Realitatea TV, un scurt episod din timpul negocierilor cu OMV, acuzandu-l pe Victor Ponta ca-l sabota pe Lucian Isar, ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, care conducea negocierile.

"S-a dus la masa la negocieri cu OMV si el, in calitate de ministru delegat, negocia cu OMV, nu era multumit de ce propuneaua cestia, iar Victor Ponta, care era cu el, le face cu ochiul. Atunci Isar s-a dus acasa si si-a dat demisia", a declarat Vanghelie.
Cum a ajuns Sebastian Ghita sa aiba foarte multa putere in partid
  • Pana sa vina Victor Ponta la partid, Sebastian Ghita era pe la toate partidele, statea pe holurile partidelor...
  • Dupa venirea lui Ponta a inceput si ascensiunea lui Ghita. Brusc asa. Nu stiu exact cum, dar si-a dorit mereu functii, a vrut sa fie deputat...
  • Sa zicem mersi ca nu a devenit premier. Era si asta foarte posibil
Mircea Geoana, intr-o interventie telefonica: Exluderea mea s-a facut prin santaj. Ponta a amenintat ca iese d ela guvernare/ Dragnea i-a multumit lui Corlatean "pt organziarea votului" in Diaspora
  • Ceea ce s-a intamplat azi tine de Coreea de Nord sau de Caragiale.
  • Nu mai sunt agitat fiindca e a doua oara cand sunt dat afara. Pur si simplu nu se face sa dai afara un fost presedinte al partidului.
  • Timp de 6 ore nu s-a discutat deloc despre cauzele care au dus la pierderea alegerilor
  • Excluderea mea s-a facut printr-un santaj politic. Ponta a vazut ca nu are sustinere si atunci a amenintat ca isi va depune mandatul de presedinte si va renunta implicit si la guvernare.
  • Dragnea a tinut sa-i multumeasca lui Titus Corlatean pentru aportul adus la organizarea alegerilor in diaspora
  • PSD-ul are nevoie de o reforma profunda pe langa persoana domnului Ponta sau a domnului Liviu Dragnea.

Postări populare de pe acest blog

sâmbătă, 18 septembrie 2021 Multumim publicatiei Metropola Constanta   Noi proteste împotriva unei guvernări abuzive Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD)   reprezintă o organizație având ca obiectiv principal apărarea intereselor celor care, sub Drapelul Tricolor, au jurat credință României, iar dacă va fi necesar, o vor apăra „chiar cu prețul vieții”. Din păcate, cu mici excepții, aproape toate guvernele post-decembriste s-au întrecut parcă în luarea de măsuri antiromânești, în mai toate domeniile, cu precădere în ceea ce privește depopularea, înstrăinarea resurselor naturale, slăbirea puterii de apărare a țării. Mai mult chiar, se întrec în nerespectarea legilor  promulgate de președintele țării cum este cazul angajamentelor luate la intrarea României în NATO, ori a Legii 223/2015, referitoare la pensiile militare de stat care a adus unele reparații, absolut necesare, sistemului de pensionare pentru militarii rezerviști. Pe 3 septembrie președintele PNL a declarat că u
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar
vineri, 1 ianuarie 2016 Noutăți OK privind încadrarea în grupele de muncă a personalului M.Ap.N. urmare a Ordinului nr. 123/2015 al ministrului apărării naționale La multi ani, tuturor!  Ordinul ministrului apărării nr.  123/2015  este prezentat pe  site -ul Casei de Pensii Sectoriale a M.Ap.N.  Ordinul  este  acesta  si este prezentat integral si la finalul acestui material. Ordinul ministrului apărării nr.  123/2015  stabileste noile norme metodologice privind incadrarea in condiții de muncă deosebite, speciale și alte condiții, specifice personalului militar, abrogând în același timp vechiul ordin al ministrului cu nr. M. 116.2002 care stabilea aceleași norme. La o analiză sumară a prevederilor ordinul ministrului apărării nr.  123/2015  rezultă un element (probabil) benefic si pt. majoritatea militarilor in rezerva/retragere, concretizat in  Art. 9 alineatele (1) si (2) , astfel: - Dupa cum cunoastem, in urma prevederilor vechiului ordin al ministrului apar