Treceți la conținutul principal

sâmbătă, 17 octombrie 2015

CORECT, LEGAL !Nu este prima data, cand pe acest blog, am vrut sa focalizez atentia celor care fac obiectul acordarii pensiei militare de stat , sau civile, asupra PERICOLULUI creerii bresei politicului, in DREPTUL lor legal si nu numai ! Bresa realizata cu concursul regimului politic mafiot BASESCU ( reflectati asupra numelui si puneti-va <N > intrebari, de cum a fost posibil ca poporul asta- daca se mai poate numi popor, sa-l voteze! Vad ca si mafia FOLCLORULUI se misca in directia...asta : "Doamne ocroteste-i pe romani"! Pai de ce i-ar ocroti? Pentru o rasa occidentala cu apucaturi si obiceiuri orientale? );
Consider ca a fost cel mai activ blog, in propagarea ideii de unitate, de vointa, de lupta, de echilibru , consens si de NEjustificare in fata NEprofesionalistilor!
Este blogul pe care s-a dat in direct, TOT ceea ce apartine REALULUI de care suntem legati nemijlocit !
Este blogul care a aratat in putine fraze este adevarat, despre propaganda televiziunilor ANTInationale!
Este blogul care a facut PRACTIC, numai politica membrilor nostri de sindicat!
Este blogul pe care s-a scris in cele aprox.1ooo de articole, NUMAI pentru adevar, dreptate,unitate si lupta pentru apararea drepturilor - DREPTURI APARATE cu toata FORTA de CEDO!
Este blogul pe care s-a scris si sustinut POZITIA LIDERULUI SINDICATULUI - singurul si cu o echipa destul de mica - care si-au asumat raspunderea infiintarii acestui SINDICAT MILITAR!
Este blogul care VA INVITA din nou sa luati act, de pozitia LIDERULUI SCMD, fata de ineptiile promovate de CPS a MAp.N!
Exact ca in zilele cu pomeni de toate felurile, promovate de biserica si primarii, consilii judetene si prefecturi, asa si o mare parte din rezervistii armatei - mare vanzoleala in a promova CERERI , prin care isi cersec un drept ! EU nu voi face asa ceva! EU am fost FURAT si sunt inca, de un grup de golani militari inca activi, care NU se supun justitiei ci propriilor lor interpretari! SIGUR, mai devreme sau mai tarziu, vor avea parte de ceea ce merita !

CAND SE FAC CERERILE DE RECALCULARE SI ACTUALIZARE ?
-         In atentia camarazilor bulversati de diversionistii basisti –

Stimati camarazi,
Legea nr. 223/2015 intra in vigoare la 1 ianuarie 2016. Orice institutie de stat nu poate primi legal o petitie, cerere etc. decat in contextul unei legi operabile, fiind obligata sa o rezolve in maxim 45 de zile! Or, Legea nr. 223 inca nu a intrat in vigoare si pana la data respectiva mai sunt 76 de zile!
Suntem informati ca, pe teritoriu, numai rezervistii M.Ap.N. sunt indemnati de basistii activi sau in rezerva si de slugile lor, a caror onoare sta in calcaiele pocnite in prezenta oricarui sefut vremelnic, sa trimita inutile cereri care vor ajunge matematic la cosul de gunoi. Sunt aceleasi persoane care ne injura sistematic de ani de zile, acuzandu-ne ca va mintim, ca Legea pensiilor militare de stat nu va apare niciodata sau ca, acum ca tot a aparut, nu se va aplica tuturor etc. De ce o fac? Nu numai din prostie fudula, ci, in primul rand, pentru ca le e teama sa nu se descopere la o recalculare generala falsurile la care au recurs cu ocazia aplicarii OUG 1/2011 care a anulat ilegal decizia ICCJ din 7 ianuarie 2011, privind recalcularea si a introdus discriminarea intre rezervisti. Iar sefutii lor sunt disperati sa nu se afle ca au umflat slugile din ordin si fara criterii, pe ... liste.
Legea nr. 223/2015 ca si Legea nr. 241/2013 ca si Legea nr. 134/2014, este copilul de suflet” al SCMD care, sprijinit de sindicatele din M.A.I., a impus-o in ciuda opozitiei „camarazilor” din interior! Ca direct implicati reafirmam ca recalcularea se va aplica tuturor, chiar daca au iesit la pensie pe vremea lui Burebista si ca normele de aplicare nu pot fi elaborate legal (a se citi „date publicitatii”) mai devreme de 1 ianuarie 2016.
De ce unii i-au impus ministrului Apararii Nationale abia acum, la 5 ani dupa aparitia Legii nr. 263/2010, instructiuni privind drepturile de pensie (Ordinul nr. 82/24 august 2015), cand peste 2,5 luni respectiva lege nu ne mai priveste? De ce va bulverseaza indemnandu-va sa faceti inutile cereri de recalculare? Din aceleasi motive pentru care tot incearca fara succes pe langa cei de la M.A.I. si S.R.I. sa eludeze prin norme noua lege: 1) le e lene sa munceasca; 2) nu stiu sa o faca, nefiind specialisti; 3) le e frica sa nu cumva sa raspunda pentru ce ne-au facut in 2010, 2011 si 2012 etc.
In concluzie, va informam de pe acum ca va vom indemna sa depuneti respectivele cereri cu data de 1 ianuarie, in ziua de 3 ianuarie 2016, pentru a-i obliga sa ne rezolve tuturor situatia, nu in 200 de ani cum ar vrea, ci in termen de 45 de zile. In ceea ce priveste atitudinea noastra, cei care se considera militari si nu babe barfitoare gata sa plece urechea la zvonurile diversioniste ale blogurilor basiste, care au drept unic scop desfiintarea SCMD, nu rezolvarea situatiei dvs., sa citeasca pe blogul sindicatului scrisoarea deschisa, trimisa in 14.10. a.c., domnilor gl.bg. dr. Florin MACIU si col. dr. Constantin LUCA.
Suntem ferm hotarati sa-i actionam in justitie pe cei care nu vor sa aplice ci sa ... „interpreteze” Legea, ca de obicei, in defavoarea noastra!
Informandu-va ca, din acest moment, pe toata durata elaborarii si aplicarii normelor, SCMD nu va actiona decat exclusiv in interesul membrilor sai activi, cotizanti la zi,
Am onoarea sa va salut,
Presedintele S.C.M.D.


Col. (r) dr. Mircea DOGARU
SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE

Adresa: Bucuresti, str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, cod postal 013152, Of. Postal 26
Cont:BRD, Agentia Carol, RO41BRDE441SV79262374410, Cod fiscal:26096263
Adresa e-mail : sindicatulmilitarilor@gmail.com

Postări populare de pe acest blog

Raspuns de la DIICOT
De ce este necesara Reforma Justitiei? Pentru ca, ajunsi magistrati, procurorii justifica si apara tradarea de Tara! -Catre toti cei care mai simt si gandesc romaneste –
               Doamnelor si domnilor,         Va transmitem, fara alte comentarii, documentele alaturate, rugandu-va sa analizati si sa decideti!
SCMD A AVUT DREPTATE PRIN CHEMAREA ÎN JUSTIȚIE A CELOR CARE NE _ AU DISTRUS DREPTURILE NOASTRE FIREȘTI , A REZERVIȘTILOR. PRIN ACEASTĂ ORDONANȚĂ 96  DIN 09.11.2018 NU MAI SUNTEM LA MANTINELĂ CI PUR ȘI SIMPLU VOR SĂ NE SPÂNZURE. LOV ÎMPREUNĂ CU  O ALTĂ PERSOANĂ CE NE IUBEȘTE FOARTE MULT PRECUM SAREA IN OCHI , DOMNUL NASTA DE LA MApN, AU DAT GIR ACESTEI NEMERNICII . 


STIMAȚI COLEGI DE SUFERINȚĂ. COMPLETAȚI  DOCUMENTUL PREZENTAT  DE CĂTRE SCMD ȘI SĂ LE INAINTĂM CELOR CARE NE REPREZINTĂ DREPTURILE ȘI NI LE APĂRĂ ÎN INSTANȚĂ.. NUMAI CEI CARE VOR FI ENUNȚAȚI ÎN CADRUL PROCEDSELOR CU LOV , MApN,ȘI FOȘTII MINIȘTRI  DREPTURILE PREVĂZUTE DE LEGEA 223 SE VOR APLICA. 

NU MAI SATȚI PE MATRGINE ȘI SĂ VĂ AUTOCOMPĂTIMIȚI. 

CU RESPECT CAMARADERESC. 


IN ÎNCHEIEREA ACESTUI MATERIAL SUNTEȚI CHEMAȚI SĂ O DAȚI ÎN JUDECATĂ PE LOV ȘI MINISTRUL. 

CITIȚI CU RĂBDARE MATERIALUL DE MAI JOS.


A fost publicată OUG 96.09.11.201814 noiembrie 2018Categoria Despre Armata3.797 afisariScris de  A fost în sfârșit p…
BĂGĂTORII  DE  SEAMĂ

Văzând conţinutul acţiunii în contencios administrativ, formulată de S.C.M.D. în contradictoriu cu LOV, şi „băgătorii de seamă” de pe unele site-uri care, cu o poftă viscerală, cronică şi netratabilă, critică orice demers făcut de S.C.M.D. în sprijinul cadrelor miliare în rezervă, nu pot decât să constat totala lipsă de colegialitate (ca să mă exprim eufemistic) a celor care, cu rea-credinţă, dacă nu pot construi ceva, dărâmă. Sigur că, de principiu, o acţiune în justiţie, oricât de întemeiată şi bine motivată ar fi, nu este perfectă şi suportă îmbunătăţiri. În cazul în speţă, chiar dacă pot fi discuţii cu privire la obiectul acţiunii şi referitor la instanţa de fond competentă să judece acţiunea, nu este un "capăt de ţară" pentru că se pot face completări/precizări până la primul termen de judecată iar Tribunalul Bucureşti îşi va verifica competenţele în baza art.131 alin.(1) C.proc.civilă, inclusiv pe cea materială, şi va putea, dacă este cazul, să dispun…