Treceți la conținutul principal

luni, 7 ianuarie 2019

Generale Mircea Chelaru, te somez să spui tot ce știi!

Mircea Chelaru este deținătorul unui secret deosebit de important pentru viața noastră politică. Ca specialist în arta diversiunii militare, în primele zile ale anului 1990 a primit însărcinarea să preia conducerea structurilor rămase oficial în funcțiune din vechea securitate. În această calitate, de șef interimar al Securității, a participat la aplanarea conflictului din martie, de la Târgu Mureș.
În acea confruntare dintre români și maghiari s-a văzut clar că a existat o premeditare cu cel puțin câteva zile din partea maghiară, pe lângă alte  preparative partea maghiară asigurându-se de prezența la Târgu Mureș a unor ziariști și reporteri TV occidentali părtinitori, mercenari plătiți, dispuși să facă orice pentru a lansa în conștiința publică internațională dovezi mincinoase, false, privind pretinse crime săvârșite de români pe parcursul desfășurării evenimentelor de la Târgu Mureș. Este de pomină încă și azi cum au falsificat acești ziariști occidentali realitatea în cazul lui Gavrilă Cofariu! Replica noastră la ticăloșia acelor reporteri a fost practic inexistentă. Parcă ne feream să nu lezăm imaginea de oameni de onoare a maghiarilor!…
Evident, cazul Cofariu nu a fost premeditat, bietul om s-a găsit întâmplător în postura de combatant, de vârf de lance al cetei de români înfierbîntați și complet dezorganizați. Premeditată de partea maghiară a fost însă și încercarea de a produce un act de maximă distorsionare a realității care urma să pună de seama românilor uciderea bestială a unui număr de 18 maghiari, veritabil genocid! Adică organizatorii „pogromului” de la Târgu Mureș au procurat din timp 18 cadavre cărora le-au dat identitate de maghiari, le-au pregătit un loc mai ferit în care acele cadavre „sperjure” să fie întâmplător descoperite de ziariștii occidentali și să te ții, nenică, ce bâlci ar fi ieșit în toată mass media internațională, cutremurată de oroare și de indignare!
Nu este exclus ca în scenariul pregătit mai mult ca sigur la Budapesta, acest episod al cadavrelor dosite de români într-o groapă comună  să fie numai începutul unui șir de diversiuni care puteau să se încheie chiar și prin intervenția unor forțe armate internaționale neutre, care să pună capăt măcelului din Transilvania! Adică să fie parte a unui scenariu de rupere a Țării, al cărei guvern se dovedea incapabil să-și protejeze cetățenii de altă etnie!
Nu cunosc dacă Mircea Chelaru are vreun merit în dejucarea acestui scenariu criminal abominabil, dezgustător între oameni de onoare! Mi-ar părea bine să aflu că flerul și intuiția de profesionist a domnului general au salvat România la acel ceas de cumpănă. Oricare ar fi adevărul, ar fi timpul să aflăm cine a fost eroul salvator! Dar, mai ales ar fi timpul să aflăm ce s-a întâmplat cu acele cadavre, cine le-a pregătit, de unde au fost aduse etc. E cel mai probabil să fi fost niște cadavre fezandate la morga vreunui spital din Budapesta! Care Budapesta nu putea lipsi din scenariul de la Tîrgu Mureș, clocit să destabilizeze încă o dată România, atât  de vulnerabilă în primăvara lui 1990!
Domnule general, nu este târziu să aflăm măcar acum adevărul și să-l încununăm cu identificarea responsabililor! Cine au fost nemernicii?! Cine se află în spatele țiganilor care pe teren au fost dispuși în fruntea maghiarilor ieșiți să se răfuiască cu românii?!
Când am aflat că în postura de atacanți în prima linie au fost cete de țigani de limbă maghiară mi-am adus aminte de o discuție, singura de altfel, pe care am avut-o cu Nicolae Militaru. M-a invitat la el acasă și a încercat să mă convingă că Vatra Românească ar avea în el cel mai potrivit candidat la preșidenția României! Poate că avea dreptate, când mă gândesc la Emil Constantinescu!…
Vorbind de una și de alta, Nicolae Militaru mi-a povestit că o bucată de vreme a răspuns înainte de 1990 de apărarea militară a Transilvaniei. Existau informații că Budapesta face o mulțime de planuri, foarte detaliate, privind o diversiune militară. Detaliu spectaculos: responsabil cu aceste planuri era un general maghiar care fusese coleg de studii militare la Moscova cu generalul nostru. Locuiseră la același cămin, ba chiar la un moment dat s-au luat și la bătaie, ca doi cocoși ce erau la acea vârstă a căminului studențesc. „Cine a fost mai tare?” am întrebat eu. „Eh, cum cine?!” Așadar generalul ungur, umflat bine de pumnii militarului nostru, nutrea și gânduri de răzbunare, de revanșă personală!… Dar nu s-a ajuns până acolo, până la o confruntare militară de anvergură! Toate planurile militare pe care le-au conceput la Budapesta au avut în vedere ca pretext de intervenție militară producerea unei vărsări de sânge, un număr oarecare de maghiari din Transilvania să provoace un incident, o confruntare sângeroasă cu autoritățile din Ardeal, încheiată cu cât mai mulți morți și răniți din partea maghiară!… Or, spunea Nicolae Militaru, aceste planuri erau sortite să rămână literă moartă, hârtii fără nicio valoare, deoarece nu se găseau în tot Ardealul maghiarii dispuși să-și riște pielea și să iasă la bătaie! La sacrificiu! Oameni normali!…
Mi-am adus aminte de această discuție și zilele trecute când am consemnat pe acest site imensa lașitate a guvernanților unguri, arătată în ambele războaie mondiale, când au trimis să lupte în linia întâi a frontului soldați recrutați numai dintre minoritari! Nu maghiarii au sărit la arme pentru a salva Ungaria Mare! Ci maghiarii i-au trimis pe alții să lupte în locul lor, cum au făcut și în tot evul mediu!…
Așa au făcut și la Târgu Mureș în 1990: i-au pus pe gabori în față să se expună ei full contactului cu valahii cei puturoși și nespălați! Iar baza scenariului, vărsarea de sânge de care aveau nevoie, au bifat-o cu un pluton de cadavre, morți cine știe cum și unde, din care erau pregătiți să facă martiri ai luptei maghiarilor pentru libertate și democrație, pentru drepturile sacrosancte ale maghiarimii din Transilvania! 18 mortăciuni deveneau peste noapte eroi ai neostoitei sete de independență, federalizare, autonomie culturală și alte cuvinte mari cu care este împănat discursul revanșard, revizionist al Budapestei. Eroi inventați ai unei istorii inventate…
Maghiarii, prin reprezentanții lor din Parlamentul României, nu ascund că sunt pregătiți să ne strice cu orice chip bucuria Centenarului. Cum ne putem feri, domnule geneal, de acești intriganți fără rușine, fără scrupule, fără onoare?
Domnule general Chelaru, cheia este la dumneavoastră! Sper să nu vă aibă UDMR la mână cu ceva și să vă oblige să tăceți în continuare! De aproape 30 de ani tăceți! Desigur, veți putea spune că avem de-a face cu un secret de serviciu, de serviciu militar, pe care sunteți nevoit să-l păstrați! Dar nu este chiar așa! Vedeți bine cu cine avem de-a face! Cu oameni ca liderii maghiari din UDMR este o prostie să fii corect, să fii domn! Nu aveți voie să blocați adevărul! Gândiți-vă bine la ce s-ar fi întâmplat dacă diversiunea cu cadavrele de la Târgu Mureș le-ar fi reușit fraților noștri maghiari, atât de ghinioniști, săracii!
Sunt convins că nu dumneavoastră ați luat decizia de a institui secretul asupra celor petrecute la Târgu Mureș! Dacă la data aceea s-ar fi aflat de cele 18 cadavre, am fi făcut legătura cu cadavrele de la Timișoara și am fi înțeles prea devreme cât am fost de manipulați și prostiți cu cacealmaua din decembrie 1989 de la Timișoara!… Să zicem că a fost și asta o rațiune!… Accept că UDMR avea cu ce să-i șantajeze pe Ion Iliescu și acoliții săi, impunându-le să închidă ochii la nemerniciile care erau cât pe ce să se producă la 15 martie la Târgu Mureș! Dar sincer să fiu, nu cred că sunteți sub amenințarea unui șantaj!
Am însă nevoie de o dovadă în acest sens! O dovadă că sunteți un om liber, capabil să organizeze partidul naționalist de care avem atâta nevoie! Apelez la colegii dvs din noul partid, apelez la domnul Ninel Peia, președintele partidului în care sunteți nr 2, sunteți prim vicepreședintele partidului! Soarta acestui partid este în mâna generalului Chelaru! Dacă generalul Chelaru va tăcea mai departe, aceasta va fi o dovadă de lașitate, de trădare, cu care nu pot fi de acord colegii de partid! Ori spuneți adevărul, domnule general, și veți beneficia de respecrul și recunoștința tuturor românilor, ori vă retrageți din viața politică și publică, ca un urmaș nedemn al dacilor nemuritori, pe a căror amintire jurați la orice oră din zi și noapte ! Fiți dac, domnule general! Nu loază în cizme și stele pe umăr!
Avem nevoie de interventia generalului Chelaru ca să potolim zelul denigrator și defăimător al UDMR, care amenință să ne strice nu numai Centenarul! Ci în nebunia lor visează la o Transilvanie care să se desprindă de Țară ca de un corp străin și malefic! Demascarea scenariului de la Târgu Mureș în toate componentele sale ar avea un efect devastator asupra strategilor și strategiilor antiromânești, ar deschide mintea multor maghiari cinstiți, ar însemna sfârșitul UDMR-ului! Ar însemna pentru partidul pe care îl girați o lovitură de imagine excepțională,  nescontată de cei care l-au înființat!
Tăcerea dvs în continuare, domnule Chelaru, ar echivala cu demisia din partid, cu ieșirea pe ușa din dos din toate demnitățile publice! Nu vă văd coborît atât de jos! Sper să v-aud vocea bărbătească ordonând la toată suflarea românească COMANDA LA MINE! Voi fi primul care o să mă aliniez și o să aștept fremătând ordinul de luptă: „Urmași ai daco-geților, treceți Tisa!”

Ion Coja

PS După câte știu eu, numai hazardul, adică mâna Domnului, a împiedicat să fie dusă până la capăt diversiunea criminală udemeristă! În drum spre locul unde urmau să fie deversate cadavrele, camionul în care se afla „marfa” a făcut o pană – de motor sau de cauciuc, iar șoferul, un udemerist de nădejde și plin de curajul moștenit din generație în generație, n-a mai stat să repare pana și a dispărut de la fața locului. Abandonat la marginea drumului, camionul a atras atenția trecătorilor neimplicați, neștiutori de dosarele secrete ale istoriei. Într-un târziu au fost chemate și autoritățile, adică oamenii din subordinea generalului Mircea Chelaru…

Aviz către strategii UDMR: dacă generalul Mircea Chelaru va păți ceva înainte să apuce să-și amintească într-o conferință de presă tot ce nu s-a spus până acum despre ticăloșiile voastre din acel martie însângerat, să știți că mai sunt și alții care cunosc povestea celor 18 martiri maghiari. Așa că lăsați-l în pace pe domnul general! Nu este singurul care știe! Are cine să-l înlocuiască. E drept, grade inferioare!… Nu ditamai generalul!

Prof. univ. Ion Coja
Buriaș, 23 februarie 2018

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor