Treceți la conținutul principal


BĂTAIE DE JOC DE FIECARE DATĂ LA ADRESA REZERVIȘTILOR .


Să nu uităm  . Din partea rezerviștilor LUNAR  , DATE OFICIALE  , trec în lumea celor drepti și buni  câte 300 de la MApN  și 300 de la  MAI , SRI , ISU , POMPIERI , JANDARMI , PENITENCIARE

Cei care sunt acum pe cai mari spun că se vor recalcula pensiile prin 2023 ori 2024 . 

Din câti mai suntem un calcul simplu :
   MApN.
 -  300 x 1 lună = 300 decese 
300 x 12 luni =  3600 de decese  pe an 
Mai sunt  6 luni din 2020  adică   1800 de decese .
 2020 - 2023  = 36 luni + 6 luni 2020 = 42 de luni 
   36 luni  x 3600  = 129 .000 decese + 1800=  130 .000 de decese .

MAI 
  se adaugă încă 130.000 de decese 

TOTAL   = 260.000 de decese pe cale naturală. Este un rationament lugubru din partea guvernanților . Cu alte cuvinte  , SĂ DISPĂREM CU TOTUL . 

Mai zilele trecute  un  deputat de la USR  de profesie avocat  , la postul B1 TV la oră de  maximă audiență, a spus cu subiect și predicat că PENSIILE  CADRELOR MILITARE , SUNT PENSII SPECIALE  SI TREBUIE IMPOZITATE    APOI  SĂ FIE ÎNGHETATE , PENTRU CĂ SUNT PREA MARI .  Auzi nenorocitul ce să spună . Uită ,că pensiile noastre sunt pensii de serviciu și că în momentul de față există un document dat de guvern ,care arată cine au pensii speciale . NOI NU APĂREM ÎN DOCUMENTUL CU PRICINA . 

SĂ NU UITĂM   faptul că așa zișii apărători ai drepturilor noastre , de fiecare dată când au avut loc COMISIILE DE RAPORTARE  DE LA SENAT SI CAMERA DEPUTATILOR ,ORI ÎN COMISIILIE DE MUNCĂ ȘI PROTECȚIE SOCIALĂ  AU VOTAT DE FIECARE DATĂ ÎMPOTRIVA NOASTRĂ A TUTUROR REZERVIȘTILOR și anume :

- d - l MIHAI CHIRICĂ - Secretar de Stat  ,MApN  cadru activ 
-d - l MIHAI BOBESCU  - Subsecretar de stat , MAI - cadru activ 
-d- l MARIUS TOADER - reprezentantul MApN - cadru activ 
- d - l GABRIEL IORDACHE  - repezentant SRI 
- d -l NICOLAE ANCA - reprezentat Serviciul de Informații Externe ,
- d - l ADRIAN BANGALA - reprezentant STS ,
- d - l VIRGIL BĂLĂCEANU reprezentat Asociația Ofițerilor în Rezervă din România ,
 - d - l NECULAI BĂHNĂREANU  reprezentant Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din MApN ,
- d -l  TUDOR ADRIAN - Asociația  ROMIL ,
- d - l GABRIEL IVANOV  - reprezentant Federația Sed Lex .
     Mai avem pe următorii :  
- d - l MIHAI BOBESCU  - Subsecretar de stat MAI - cadru activ ,
-  d - l GHEORGHE IEREMIE  -director adjunct CSP a MAI , cadru activ ,
-   d - l FLORIN BUCUR - șef serviciu MApN - cadru activ ,
-   d -l ȘTEFAN PISICĂ - șef serviciu CSP a MAI .
Să nu uită de d-l Col. ROȘU , un aprig demagog și înverșunat împotriva drepturilor noastre legitime . Să nu îl uităm și pe d - l MONAC , tot cu asemenea sentimente față de noi  rezerviștii . ,.

Așa zișii apărători sunt sub un papuc , pentru că li s - au oferit o serie de drepturi și nu îi interesează de noi , și dorec cică rezerva  MApN și MAI să fie la dispozitia guvernului .

Mai mult ,unii reprezentanti deja se văd mari conducători de oști și funcții babane plătite  , că ei vor asigura bunăstarea rezerviștilor .    FALS . NIȘTE DINU PĂTURICĂ  ori TĂNASE SCATIU ,numai pentru intersul lor stric personal . NOI NU CONTĂM ÎN ECUAȚIA LOR 


FILIALA SCMD SLOBOZIA , JUDEȚ IALOMIȚA . subscrie  poziției HOTĂRÂTE a conducerii SCMD  , pentru că se DETURNEAZĂ  PLANIFICAT ,INTERESELE MAJORITĂȚII ÎN FAVOAREA UNEI MINORITĂȚI ,  VÂNDUTE PENTRU  , PROFITURI PERSONALE  .

GUVERNANȚII NU MAI ȘTIU CUM SĂ PĂCĂLEASCĂ SĂ NE FURE ORI BATJOCORI SUB ORICE FORMĂ . 

NU DATI CURS PENTRU ASA ZISELE ADEZIUNI , CARE NE VOR ADUCE NUMAI LAPTE ȘI MIERE . 

 PENTRU GUVERNANTI , SUNTEM O PIATRĂ DE MOARĂ . 

Din nou vă aduc aminte ce spunea BOC și BĂSESCU . NU este nici - o probleme cu militarii . Pierderile în rândul  lor , cam multe , dar  sunt naturale .  VORBA ACEEA . BOALĂ LUNGĂ MOARTE SIGURĂ .  




NU VA MAI BATETI JOC DE REZERVISTI
-         Scrisoare deschisa baronului Alzheimer, cu privire la OUG nr. 75/2020 –
Herr baron,
Bantui de ani buni prin Europa dar parca de Romania, de cand cu Basescu, te-ai indragostit de-a binelea! Mai lasa-ne! Aminteste-ti ca esti nobil si nu-ti mai bate joc de rezervistii romani, prostindu-i sa faca cereri aiuristice, ca sa obtina praful de pe toba! Sa-si ia dorintele drept realitate, sa spere, sa se enerveze si sa se agite degeaba! Asta daca n-ai primit, cumva, ordin sa-i stimulezi sa dea coltul mai repede, pentru ca tocmai au iesit, zdruncinati, din arestul la domiciliu la care i-a condamnat o guvernare de slugi ale globalismului criminal si marxist pur sange!
Fii, asadar, cu adevarat baron si spune-le ca, la politistii romani, care nu mai sunt militari, in activitate, s-a ajuns in situatia in care agentii cu cas la gura, adica proaspat angajati, aveau salarii mai mari decat cei cu doua-trei decenii vechime, fiindu-le, doar lor, calculate pe valoarea actuala a salariului minim. De-aici scandalul, procesele, protestele, Decizia 51/2019 a ICCJ si OUG nr. 75 data hoteste pe 14 mai 2020, care stabileste recalcularea salariilor, doar pentru politisti, anticipat, pana la nivelul salarial din 2022. NU SI PENTRU MILITARII DIN M.A.I. (jandarmi, pompieri, cadre din serviciile de informatii si contrainformatii)! Cu atat mai mult militarii in activitate din M.Ap.N., S.P.P., S.R.I., S.I.E. etc. nu au nici o legatura cu prevederile OUG nr. 75/2020. Si atunci de ce-i prostesti pe rezervistii din aceste structuri, sa faca cereri, sa le creasca ce?
Cat despre pensionarii din M.A.I., redeveniti militari in rezerva de la 01 ianuarie 2016, nici acestia nu au nici o legatura cu recalcularea salariilor politistilor in activitate. Cu exceptia celor, putini la numar, iesiti la pensie intre 01.02.2017 si 21.05.2020.
Legea rezervisitilor fiind unica in ceea ce priveste pensiile, baza de calcul fiind aceeasi la toate structurile, cu atat mai mult discriminarea prin introducerea in calcul la politistii in activitate a actualului salariu minim (dublu fata de cel din 2009) face ca vreo cateva sute de proaspat rezervisti sa fie avantajati fata de restul de c. 180.000 iesiti anterior din M.A.I. sau trecutii in rezerva din M.Ap.N., S.P.P., S.R.I., S.I.E. etc.
In aceste conditii, a indemna un colonel sau un general din M.Ap.N., indiferent cand a trecut in rezerva, ori un comisar sef sau chestor, pensionat din M.A.I. inainte de 01.02.2017, sa faca cerere de recalculare, ca orice agent recent pensionat, inseamna sa-ti bati joc de el, aratand lumii ca i-a luat Dumnezeu mintile! Cu atat mai mult ca procesele nu s-au terminat, OUG nr. 75 nu are norme de aplicare si cei cativa agenti deveniti rezervisti beneficiari, s-ar putea sa-si astepte recalcularile pana mor de batranete! Totul face parte din politica de tampire electorala, pentru ca politistii, in frunte cu domnii Coarna si Surugiu sa nu mai iasa in strada pana la alegeri!
Dar, „porumbelul” a fost scapat! Textul OUG nr. 75/2020 a fost publicat in M.O. cu nr. 434/14.05.2020. Asa cum anuntam in Informarea noastra din 28 mai 2020, juristii S.C.M.D. si-au asumat misiunea de a-l utiliza ca baza pentru obtinerea eliminarii discrepantelor dintre toti rezervistii, indiferent de anul in care au trecut in rezerva sau de structura in care au lucrat!
In concluzie, spune-le herr baron sa nu se mai agite, ca vom face publice concluziile, in zilele urmatoare si vom actiona, fie in Justitie (in cadrul proceselor deja pe rol la ICCJ) fie politico-legislativ, prin amendamentele aduse „formei consolidate” a Legii 223/2015, in Camera Deputatilor, ori chiar prin obligarea Guvernului sa modifice textul ordonantei, cum s-a mai intamplat de curand. Dar fa-i sa priceapa ca, deocamdata, legal, daca n-au fost functionari publici cu statut special, care sa fi iesit la pensie dupa 01 februarie 2017, cerand ce nu prevede legea, nu pot decat sa se faca de ras si sa-si faca singuri, sange rau, degeaba! Drept care, lasa-ne pe noi in pace, herr baron si du-te pe la Cotroceni sau pe la Palatul Victoria, ca acolo e de tine! Poate-i tampesti pe aia, facandu-i sa-si dea mult asteptata demisie!
Fara stima si consideratie,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Presedintele S.C.M.D.

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
sâmbătă, 18 septembrie 2021 Multumim publicatiei Metropola Constanta   Noi proteste împotriva unei guvernări abuzive Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD)   reprezintă o organizație având ca obiectiv principal apărarea intereselor celor care, sub Drapelul Tricolor, au jurat credință României, iar dacă va fi necesar, o vor apăra „chiar cu prețul vieții”. Din păcate, cu mici excepții, aproape toate guvernele post-decembriste s-au întrecut parcă în luarea de măsuri antiromânești, în mai toate domeniile, cu precădere în ceea ce privește depopularea, înstrăinarea resurselor naturale, slăbirea puterii de apărare a țării. Mai mult chiar, se întrec în nerespectarea legilor  promulgate de președintele țării cum este cazul angajamentelor luate la intrarea României în NATO, ori a Legii 223/2015, referitoare la pensiile militare de stat care a adus unele reparații, absolut necesare, sistemului de pensionare pentru militarii rezerviști. Pe 3 septembrie președintele PNL a declarat că u
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar