Treceți la conținutul principal

 


Cu răbdare , cițiți ce spune acest doctor .


PURUL ADEVĂR DESPRE GOLĂNIA MONDIALĂ CARE URMĂREȘTE SĂ ÎNGENUNCHEZE OMENIREA 

"Ma numesc Rob Oswald
Am un doctorat în virologie și imunologie.  Sunt om de știință în laborator clinic și am testat 1500 de probe „presupuse” pozitive Covid 19 colectate aici în S. California. 
Când eu și echipa mea de laborator am făcut testarea prin postulatele și observația lui Koch sub un SEM (microscop electronic cu scanare), nu am găsit Covid în oricare dintre cele 1500 de probe. 

Ceea ce am constatat a fost că toate cele 1500 de probe au fost în principal gripa A, iar unele au fost gripale B, dar niciun caz de Covid și nu am folosit B.S. Test PCR. 

Am trimis apoi restul probelor la Stanford, Cornell și câteva laboratoare ale Universității din California și au găsit aceleași rezultate ca și noi, FĂRĂ COVID. 

Au găsit gripa A și B. Toți am vorbit apoi cu CDC și am cerut probe viabile de COVID, pe care CDC le-a spus că nu le pot furniza, deoarece nu au avut probe.

 AM AJUNS LA CONCLUZIA FERMĂ PRIN TOATE CERCETĂRILE ŞI LUCRĂRILE NOASTRE DE LABORATOR CĂ, ACEST COVID -19 A FOST ❗IMAGINAR ŞI FICTIV.❗

Gripa a fost numită Covid și majoritatea celor 225.000 de morți au murit din cauza morbidităților, cum ar fi bolile de inimă, cancerul, diabetul, emfizemul etc. 
Încă nu am găsit un singur eșantion viabil de Covid 19 cu care să lucrez.
Noi, din cele 7 universități care am făcut testele de laborator pentru aceste 1500 de probe, acționăm acum în judecată CDC pentru fraudă Covid 19. 
CDC nu ne-a trimis încă un singur eșantion viabil, izolat și purificat de Covid 19. Dacă nu pot sau nu ne vor trimite un eșantion viabil, spun că nu există Covid 19, este fictiv. 
Cele patru lucrări de cercetare care descriu extrasele genomice ale virusului Covid 19 nu au avut niciodată succes în izolarea și purificarea probelor. 
Toate cele patru lucrări scrise pe Covid 19 descriu doar biți mici de ARN care aveau o lungime de doar 37 până la 40 de perechi de baze, care NU ESTE UN VIRUS. 
Un genom viral este de obicei de 30.000 la 40.000 de perechi de baze. Cu cât de rău se presupune că Covid ar fi peste tot, cum se face că nimeni din laboratoarele din întreaga lume nu a izolat și purificat vreodată acest virus în întregime ? 
Asta pentru că nu au găsit niciodată virusul, tot ce au găsit au fost doar bucăți mici de ARN care nu au fost niciodată identificate ca virus.
 Deci, ceea ce avem de-a face este doar o altă tulpină de gripă ca în fiecare an, COVID 19 nu există și este fictiv. 
Cred că China și globaliștii au orchestrat această farsă COVID (gripa deghizată ca un virus nou) pentru a aduce tirania globală și un stat de supraveghere totalitară a poliției la nivel mondial, iar acest complot a inclus fraude electorale masive ”.

 Dr. Rob Oswald




 

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
sâmbătă, 18 septembrie 2021 Multumim publicatiei Metropola Constanta   Noi proteste împotriva unei guvernări abuzive Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD)   reprezintă o organizație având ca obiectiv principal apărarea intereselor celor care, sub Drapelul Tricolor, au jurat credință României, iar dacă va fi necesar, o vor apăra „chiar cu prețul vieții”. Din păcate, cu mici excepții, aproape toate guvernele post-decembriste s-au întrecut parcă în luarea de măsuri antiromânești, în mai toate domeniile, cu precădere în ceea ce privește depopularea, înstrăinarea resurselor naturale, slăbirea puterii de apărare a țării. Mai mult chiar, se întrec în nerespectarea legilor  promulgate de președintele țării cum este cazul angajamentelor luate la intrarea României în NATO, ori a Legii 223/2015, referitoare la pensiile militare de stat care a adus unele reparații, absolut necesare, sistemului de pensionare pentru militarii rezerviști. Pe 3 septembrie președintele PNL a declarat că u
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar