Treceți la conținutul principal

joi, 3 iulie 2014

Felicitari locotenentului Alexandru Gheorghe pentru reincadrarea in armata! Dar totusi, cineva trebuie sa si raspunda pentru abuzurile statului contra locotenentului!

Dupa cum bine cunoastem, Romania este un stat despre care  este evident pt. oricine (mai ales pt. militari) ca nu este decat o entitate condusa de clanurile politic, justitiar si financiar care actioneaza in cvasitotalitatea lor in stil pur mafiot avand drept unic obiectiv accesul la banii publici si conservarea propriilor privilegii de ordin financiar. Singura diferenta intre mafia traditionala si cea din Romania este data doar de faptul ca in prima situatie cetatenii incomozi sunt linsati cu Beretta, pe cand cea romana a evoluat atat de mult incat cetatenii incomozi pt. clanurile politic, justitiar sau financiar sunt linsati cu legile emise de respectivele clanuri acestea mereu in favoarea lor si intotdeauna contra cetatenilor.
Cu toate acestea, in lumea justitiei exista si magistrati, prea putini dar exista, care acorda dreptatea cuvenita acelor cetateni care indraznesc sa se opuna in mod democratic abuzurilor statului roman. O astfel de situatie este si cea a legendarului locotenent Alexandru Gheorghe. Va readucem aminte ca in anul 2012, locotenentul a fost exclus din armata intrucat a indraznit sa faca uz de un drept constitutional pe care il are orice cetatean, respectiv dreptul de a protesta liber. Pretextul utilizat de sistem pt. a-l elimina pe locotenent din armata a fost acela ca ofiterul a incalcat statutul cadrelor militare. Cu toate acestea, pretextul este stupid si scoate la iveala unul din instrumentele totalitare prin care clanurile politic, justitiar si financiar linseaza cetatenii incomozi. Este interesant, dar nicidecum o surpriza - cum nimeni din M.Ap.N. sau din sistemul politic nu s-a sesizat asupra faptului ca o sectiune intreaga din statulul cadrelor militare, respectiv Sectiunea a 3-a care a fost invocata pt. excluderea locotenentului din armata, este atat de neconstitutionala, incat si un orb ar observa cum aceasta calca in picioare pur si simplu drepturile si libertatile fundamentale ale omului. 
In fine, dupa 2 ani de procese, I.C.C.J. a decis ca excluderea din armata a locotenentului a fost un abuz de proportii. Decizia I.C.C.J. este cea de mai jos si este din multe puncte de vedere, istorica: 
Prin urmare, locotenentul este din nou activ! Revine intr-un sistem de care a fost abandonat candva! In urma acestei decizii, intr-un stat democratic ar trebui sa cada si cateva capete. Respectiv ale celor aflati in momentul excluderii locotenentului din armata, la conducerea M.Ap.N., in cadrul consiliului de judecata si ale celor din cadrul Directiei pt. Relatia cu Parlamentul si Asistenta Juridica din M.Ap.N. care au executat ordinele politice ale momentului. Numai ca in Romania nu va raspunde nimeni pt. cei 2 ani de traume provocate locotenentului. Deocamdata! Dar, precis vor raspunde!
Aceasta sectiune incalca in mod flagrant drepturile fundamentale ale omului si Constitutia Romaniei
Nu ne ramane decat sa il felicitam pe locotenent si sa ii dorim ca generatia lui sa preia cat mai repede fraiele M.Ap.N.! Trebuie sa tinem cont si de faptul ca locotenentul s-a reintors intr-un sistem condus inca de hiene securisto-comunisto-nomenclaturiste care au incercat sa il linseze! Succesul locotenentului va fi asigurat pe deplin si va dura doar in momentul in care "hienele" care au incercat sa il asasineze vor fi reduse la tacere, in caz contrar vor repeta fara scrupule ceea ce au facut in urma cu 2 ani!
 ***
Pe marginea acestui subiect mai sunt si alte situatii care dovedesc ca M.Ap.N. este un minister care gestioneaza mult mai multe abuzuri decat cele comise asupra locotenentului. Abuzurile sunt gestionate de zona auxiliara a armatei, respectiv de Directia pt. Relatia cu Parlamentul si Asistenta Juridica din M.Ap.N. (cu mare parte din membri formati in sistemul totalitar comunist, o alta parte provenind din fii si fiice ale fostilor nomenclaturisti). La acest moment, urmare a incompetentei personalului directiei mentionate si relelor intentii ale conducerii politice actuale a ministerului si statului roman, cateva zeci de rezervisti sunt executati silit pe cale fiscala urmare a unor actiuni pierdute in instanta. In acelasi timp, ministerul refuza sa puna in executare hotararile judecatoresti irevocabile favorabile in cazul a  cca. 150-200 de rezervisti (printre care si cei mentionati anterior executati silit pe cale fiscala), hotarari  care le mentin respectivilor in plata dreptul la pensie militara, decat numai in urma actiunilor de executare silita prin executor judecatoresc. In acest caz, statul mafiot isi arata o noua fateta, in toata hidosenia ei: cetatenii pot fi executati silit de stat in 15 zile printr-o ordonanta de aplicare a Codului Fiscal. Insa, statul nu poate fi executat silit de cetateni tot in 15 zile, ci doar dupa cca. 1-2 ani si numai prin actiuni prin executor judecatoresc. Inca o noua dovada cum sistemul mafiot reprezentat de clanurile politic, justitiar si financiar se inteleg perfect in a-i linsa pe cetateni si a vinde gogosi despre statul de drept catre U.E. si U.S.A., in timp ce totul pute sub pres a mafie institutionalizata!
NOTA: Documentele de mai jos demonstreaza cum statul via M.Ap.N. submineaza autoritatea judecatoreasca, neexecutand de buna voie hotararile judecatoresti irevocabile care acorda castig de cauza cetatenilor contra statului. Atentie! Cel putin o persoana nominalizata in raportul de mai jos a fost amenintata cu represalii (amenintari telefonice) pt. "tupeul" democratic in a insista pt. punerea in executare a unei hotarari judecatoresti indreptate contra statului mafiot! Astfel de amenintari au fost adresate inclusiv unor avocati si executori judecatoresti care "indraznesc" sa profeseze in serviciul rezervistilor.

Nota Bene! Ca vrem sa recunoastem sau nu, M.A.I. are personal juridic mai dezghetat decat M.Ap.N.!  Ultimele informatii dezvaluiesc faptul ca M.A.I. executa fara sovaire hotararile judecatoresti favorabile rezervistilor. Nu pt. ca personalul M.A.I. ar fi mai educat juridic, ci doar ca este mai constient juridic despre ceea ce poate urma - cu repercursiuni peste ani asupra celor ce decid. Doar in M.Ap.N. se intampla ceva care nu este deloc in regula! Nicio problema! Cum I.C.C.J. a sanctionat ferm abuzurile ministerului contra Lt. Alexandru Gheorghe, tot asa vor plati si ingustii din M.Ap.N. care submineaza autoritatea justitiei! La un mod mult mai concret si pe care nu il anticipeaza in acest moment, in excesul lor de zel fascisto-stalinist.

 
 
Aceasta este Romania si asa isi trateaza statul roman condus de cca. 4 ani de tot felul de aventurieri politici, pe propriii militari si nu numai! Noul tip de politica initiata in epoca Basescu-Boc si continuata in acelasi stil de Ponta si altii in prezent (doar fetele li s-au schimbat), demonstreaza din plin faptul ca in Romania cetatenii conteaza din ce in ce mai putin pentru sistemul politico-mafiot. La modul practic, deloc! Situatie in care este necesara mai mult ca oricand eradicarea totala a acestui sistem-capusa si inlocuirea sa cu un sistem democratic autentic care sa isi respecte cetatenii! Pana atunci, Romania este sublima si se prabuseste in ritm tot mai alert! Duca-se cu tot cu grangurii ei, nimeni nu va plange dupa ea cu exceptia "rasfatatilor" sistemului - model fanariot, il cunoastem! Tot ceea ce este cert este doar faptul ca o astfel de Romanie nu va fi aparata niciodata de militarii sai! Evenimente ulterioare in care va fi angrenata Romania (ascunse cu buna stiinta opiniei publice) vor confirma din plin cele afirmate!

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor