Treceți la conținutul principal

Pensiile militare, vămuite de nişte mişei

Antiromânismul conţopiştilor lui Cioloş a atins cote deşănţate
Cea mai recentă ruşine aruncată de mercenarii conduşi de cel mai nerepezentativ premier din istoria postdecembristă a României, Julien Cioloş,  se numeşte Odonanţa 57. 
Mizeria vine să “reglementeze” , josnic, antipatriotic şi nedemn, pensiile militarilor în sensul că le reduce proporţionalitatea de la 80% la 65%. În plus, conform aberaţiei de ordonanţă, nu se mai iau în calcul nici un fel de sporuri. Pac, şi gata cu armata, a rezolvat, la ordinele lui Frau Merkel, Cioloş cel vestit. 
Ca să lămurim, pe cifre, situaţia, un subofiţer care ar fi avut un salariu, în ultimele şase luni, de 1050 lei ar trebui să iasă la pensie cu 680 de lei. 
Femeile de serviciu câştigă mai mult… Şi cred că atât ar merita şi voinicul Cioloş pe lună. Pe Pământ, poate chiar şi mai puţin.
După celebra “curbă de sacrificiu” impusă de Băsescu, reducere ce nu i-a ocolit, nici ea, pe militari, actul emis de gaşca lui Cioloş este al doilea într-o galerie a nesimţirii nemărginite şi mare motiv de mare bucurie pentru actorii nonstatali care sufocă adevărata societate civilă, Patria şi Neamul Românesc, simţind că a mai câştigat un pas în slăbirea, din interior, a Ţării.
Aşadar, şi aşa subţiată, Armata mai primeşte o lovitură, mare măiestrie antinaţională în conjunctura geopolitică internaţională, cu scutul de la Deveselu activ şi declaraţiile ruseşti care indică în clar România ca o ţintă. Nici nu ştiu cum să ilustrez mai bine această imensă ticăloşie…
Apoi, nici nu vreau să ştiu ce gândesc, acum, militarii români ce au fost, sunt şi vor fi în primele rânduri în zone de război precum Afganistan sau Irak.
 Aşa le răsplăteşte gloata de conţopişti coduşi de Cioloş clipele de disperare, momentele de sacrificiu, secundele când ştii că şansele de a-ţi revedea familia se apropie de zero absolut.
Parcă pot să aud blestemele urmaşilor celor căzuţi şi ale răniţilor şi invalizilor care ne-au reprezentat onoarea Neamului în lupte neştiute.
Cadoul otrăvit al unui guvern antinaţional pentru eroii noştri.
O şleahtă pe care nici nu merită să îi împarţi în smintiţi şi în mişei.
Dar ajunge cu atâta atenţie acordată viperelor ajunse slugi ale binomului Putin-Merkel şi scriu aici, conştient de această declaraţie că militarii români, apărători ai Ţării, paveze neclintite ale liniştii Neamului şi străjeri la frontierele istoriei naţionale au în mine un sprijin necondiţionat. 
Şi ca mine mai sunt parlamentari nevânduţi interselor potrivnice Românei, care simt încă româneşte şi apreciază jertfa şi recunosc valoarea armatei noastre naţionale, aşa mult diminuată şi subtehnologizată cum au dorit-o inamicii nostri mai noi sau mai vechi.
În felul meu,şi eu sunt un soldat arvunit Ţării în care m-am născut. Arvunit ca militar în termen,  în decembrie 89, pe strazile din Bucureşti, atunci când, parul mi-a albit pentru prima dată. Şi mă doare să îmi văd camarazii înjosiţi în aşa hal.
Ninel Peia va mărturisi oricând în favoarea Armatei Române, bastion neclintit al demnităţii şi onoarei Ţării!
Ninel PEIA
Deputat PSD Ilfov

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor