Treceți la conținutul principal
Fotografia postată de Military Conflict.




Su-30 SM să fie înarmaţi cu krypton rachete în regiunea arctică
Rusia poate utiliza anti-navă krypton rachete pentru a acoperi regiunea arctică
13 decembrie, 2016 tass
Agenţia de ştiri tass rapoarte privind potenţialul militar al su-30 sm luptătorii şi kh-31 de rachete anti-navă în acest sens să fie comunicate forțelor armate ruse
De modernizare al forțelor armate ruse a luat un alt pas înainte cu livrarea în 2016 din primele transferuri de modern multifuncţional su-30 SM LUPTĂTORI.
În primăvară o escadrilă de opt avioane a fost trimisă în flota mării negre în Crimeea, în timp ce în toamnă două avioane au fost adăugate la luptător aer regiment din regiunea rostov.
Recent, un grup de su-30 SMS-uri a fost trimis la un atac flota rusească separate aer regiment din nordul ţării. În 2017 de luptători, de asemenea, vor fi livrate la aviaţia navală a Rusiei în țările baltice, iar până în 2018, forţele aerospațiale va primi mai mult de 30 de avioane.
La su-30 sms participă în mod activ la campania din Siria, care însoțesc forţele aeriene ruseşti frontline şi bombardiere strategice.
Potrivit ziarului izvestiya, avioanele livrate din flota mării Nordului nu va purta doar "aer-aer" clasa rachete, dar, de asemenea, kh-31 supersonic de rachete anti-navă. Publicarea crede luptătorul " obiectiv va fi să acopere marea barents de avioane inamice, dronele de atac, rachete cu aripi şi navele militare. La su-30 SMS-uri, de asemenea, va fi în stare să lovească staţiilor radar, sisteme antiaeriene şi a altor obiecte pe teren.
La krypton e potenţial
În 2015, armata şi flota au fost furnizate cu mai mult de 10 modernizat şi noile tipuri de rachete de croazieră. Unul dintre cele mai interesante noutăţi era o familie de kh-31 ad anti-navă şi rachete anti-Radar (cunoscut de asemenea ca kh-31 m sau ca-17 krypton în NATO este clasificarea). Sunt construite de rachete tactice corporation.
Dezvoltarea de racheta a început în 1975. Krypton a fost prima serie de rachete din lume să fie echipat cu un motor cu reacţie combinate. Motorul Ajută racheta zbura la o altitudine joasă (10-16 metri) şi încă menţine o viteză de mach 2 (mai mult de 1,400 km / oră).
Mulţumesc pentru această calitate și la un grad înalt de manevrare, racheta e supravieţuirea şi eficienţa acesteia în grevă la ţintă selectat biruie majorări, deoarece sistemele de apărare aeriană, în ciuda replică ale adversarului sistemele electronice de luptă.
" toată lumea a încercat să ne copieze kh-31 rachete, dar nu au fost în stare să de zeci de ani acum. Nu există niciun echivalent în China sau la u. E., cu toate că americanii au încercat să cumperi obiectivele noastre pentru a construi un kh-31," a declarat Boris Obnosov, director general al rachete tactice corporation.
Kh-31 ad rachetele sunt transportate de la su-30/35 si mig-29 k / 35 luptător familii.
La su-30 SM e posibilităţi
La su-30 Sm Multifuncţional este un luptător mai avansat avion din su-30 familie. Noile modificări se bazează pe su-30 mki export sale de luptător, dar la bord echipament radar a fost adaptat pentru transportul aerian intern.
Luptătorul este instalat cu barurile din staţie radar multifuncționale, un sistem de realimentare şi noile sisteme de navigaţie. Echipament de control al acestuia pentru operațiunile de grup a fost extins şi sistemul de susţinere a vieţii sale a fost îmbunătățită.
Prin utilizarea kh-31 anti-Radar şi de rachete anti-Navă (până la șase unități) avionul este capabil de a participa la operaţiunile de a suprima sistemele de apărare aerian inamic şi distruge navele sale.
La su-30 în Siria
La su-30 s-a dovedit în forţele aeriene ruseşti e operaţiunea în Siria. Primele ştiri despre avionul e folosit în aviație grupului a venit, pe 12 octombrie 2015, după ce luptătorii a acoperit tot spaţiul aerian pentru avioanele ruseşti care operează în republica arabă.
În spaţiul aerian sirian de su-30 sm ocazional observate avioanele americane, precum şi american dronele de atac. În noiembrie 2015, însoțite de luptători multifuncționale tu-160 rachete strategice-transporta bombardiere. Succes în utilizarea luptător din Siria va permite Rusiei să crească numărul acestor avioane în forţele sale armate în viitor.
Original post 
rbth.com

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor