Treceți la conținutul principal
Regele Decebal – ultimul inițiat care cunoștea arhiva omenirii din Piramida din Muntele Retezat
SCRIS DE DEPARTAMENTUL ZAMOLXE ROMÂNIA (DZR) PE JOI, 23 MARTIE 2017
PUBLICAT ÎN: ISTORIA ROMÂNIEI



 Muntele Retezat este, de fapt, o Piramida veche de 14.000 de ani, unde se afla ascunse secretele omenirii. La prima vedere, Muntele Retezat pare a fi o formatiune naturala, dar nu este deloc asa. In Muntele Retezat se afla ascunse multe tezaure, aceasta piramida fiind o adevarata biblioteca.

Muntele Retezat este, de fapt, o Piramida veche de 14.000 de ani, unde se afla ascunse secretele omenirii. La prima vedere, Muntele Retezat pare a fi o formatiune naturala, dar nu este deloc asa. In Muntele Retezat se afla ascunse multe tezaure, aceasta piramida fiind o adevarata biblioteca. Odata cu accesarea acestor informatii, noi vom cunoaste istoria omenirii.

„În 1996, o autoare, cu pseudonimul de “Melfior Ra”, scrie o carte foarte interesantă intitulată “Taina muntelui”, pe care v-o recomand să o procuraţi. În ea puteţi găsi mai multe informaţii despre tainele celor 3 munţi “sacri” ai României: Ceahlău, Bucegi şi Retezat, care formează un fel de triunghi magic.

Despre unele din enigmele din Munţii Retezat, am vorbit şi eu în mai multe articole, din care vă amintesc două:

– Misterul din Munţii Retezat: Vârful Retezat a fost tăiat în trecut cu un laser de către extratereştri, pentru a-şi crea un aerodrom?, în care presupuneam că pe Vârful Retezat ar exista o posibilă poartă inter-planetară, un veritabil teren de aterizare pentru navele extraterestre! Şi asta întrucât platforma din vârful muntelui nu ar putea fi ceva natural; ea este o suprafaţă cât un teren de fotbal, dreaptă şi alcătuită numai din stâncă şi pare a fi mai degrabă un “aerodrom extraterestru”, ca şi cum în vechime, un laser uriaş ar fi decapitat unul dintre cei mai înalţi munţi ai României.

– Piramida misterioasă din Munţii Retezat! E doar o formaţiune naturală!?, în care vorbeam despre o posibilă piramidă exterioară în vârful Păpuşa din Munţii Retezat.

Acum, revenind la Melfior Ra şi la cartea sa, ea ne vorbeşte de faptul că, prin călătorii astrale şi bilocaţie, pretinde că ar fi reuşit să ajungă în interiorul Retezatului, şi anume în imensa piramidă ascunsă în interiorul acestor munţi. Această piramidă ascunsă s-ar numi “Piramida nordică”, fiind construită de atlanţi în urmă cu 14.000 de ani. Ea ar fi o copie fidelă a marii piramide a lui Keops din Egipt, fiind construită la scara 1/2 faţă de aceasta. Spre deosebire de piramida lui Keops (ce a fost ridicată cu ajutorul extratereştrilor), “Piramida nordică” din interiorul Munţilor Retezat ar fi fost ridicată doar de către pământeni.

Autoarea mai spune că în interiorul “Piramidei nordice” s-ar afla mai multe încăperi, unele adăpostind sarcofage care deţin multe taine. Printre altele s-ar găsi şi un fel de globuri asemănătoare cristalului de cuarţ, în care sunt înmagazinate imagini despre lumile apuse. În unele sarcofage ar fi depuse obiecte sacre de cult, de valori inestimabile, atingerea lor fiind fatală celor impuri. Conform autoarei, într-o altă încăpere, denumită Sala Soarelui, s-ar găsi un fel de “soare incandescent”, care emite raze, la capătul razelor aflându-se un fel de sertare în care se află tăbliţe în care sunt înmagazinate informaţii. Se spune că regele Decebal ar fi fost ultimul deţinător al tainei din Munţii Retezatului, şi, de aceea, a preferat să moară decât să divulge taina invadatorilor romani.

Desigur, trebuie să trataţi totul doar ca o simplă ipoteză. Sunt foarte mari şanse ca să nu fie altceva decât o fantezie, dar putem băga întotdeauna mâna în foc că e doar aşa?”[1]

Secretele omenirii ascunse în Muntele Retezat

Muntii Carpati ascund multe secrete, vechi de mii de ani, care vor fi revelate la un moment dat. Atunci cand aceste secrete vor fi revelate, noi vom cunoaste adevarata istorie a omenirii. Descoperirea Salii Proiectiilor din Muntii Bucegi, din august 2003, a fost un moment important. Daca factorii politici nu ar fi cedat in fata presiunilor americanilor si ar fi facut publica aceasta descoperire, omenirea ar fi evoluat rapid.

Nu doar in Muntii Bucegi se afla secretele omenirii, ci si in alti munti de pe teritoriul Romaniei (Muntii Retezat, Muntii Buzaului, Muntii Sureanu, Muntii Orastiei, Muntii Apuseni, Muntii Fagaras, Muntii Rarau, Muntele Ceahlau, Muntele Godeanu etc.).

In continuare, veti citi despre secretele omenirii ascunse in Muntele Retezat, care este, de fapt, o piramida (Piramida Nordica). In Muntele Retezat se afla tablite si globuri de cristal pe care se afla stocate informatii din istoria omenirii.

Piramida Nordica din Muntele Retezat

„Această piramidă este foarte asemănătoare cu Piramida Luminii
Celeste (cunoscută ca Marea Piramidă), doar că Piramida Nordică
este acoperită, este plină de viaţă, atât la interior cât şi la exteriorul ei. Ea este de fapt cunoscută ca munte, nu ca piramidă. Ea se află în România şi se numeşte Muntele Retezat.

Acest munte ascunde în interiorul lui Taina Tainelor. Nu va trece multă vreme şi se va scutura de scoarţa care îl acoperă şi va ieşi la iveală construcţia tăinuită în interiorul muntelui. Dar aceasta la vremea potrivită. Încă nu este clipa prielnică dezvăluirii şi dezvelirii acestei construcţii şi a ceea ce ascunde ea.

Încă nu s-a ajuns la gradul de cunoaştere, a priceperii şi a perceperii a ceea ce ascunde Muntele Retezat.
Ceea ce se poate sesiza acum, este înalta vibraţie care îl
răzbate şi care vine din interiorul muntelui, dar bineînţeles că nu
oricui îi este dat să poată simţi şi sesiza aceasta.

Cei care sunt pregătiţi să perceapă vibraţii înalte sunt invitaţi să urce muntele şi să poposească pe platforma aflată pe ceea ce ar fi trebuit să fie vârful lui, şi vor simţi vibraţiile echivalente cu cele simţite aici pe platforma Piramidei Luminii Celeste. Undele vibraţionale sunt mai puternice atunci când ceasurile orelor terestre indică orele 3.00 şi orele 15.00, deci orele trei din zi şi orele trei din noapte. De ce? Îţi simt întrebarea, Melfior Ra, dar încă nu este timpul să se ştie aceasta acum.

Trebuie să se ştie că pe tot teritoriul României nu există un loc
asemănător, cu o vibraţie atât de înaltă, ca pe Muntele Retezat,
fiindcă, de fapt, acesta nu este un munte, ci o construcţie acoperită de pământ, construcţie din timpuri foarte vechi, încât cei care au ştiut aceasta au dispărut de mult timp, precum şi cei cărora le-au fost transmise cele ştiute despre acea construcţie au dispărut prin diferite împrejurări, şi astfel s-a pierdut cunoaşterea a ceea ce ascunde muntele respectiv.

Însă va veni vremea când cele ce trebuiesc
cunoscute vor fi descoperite. Aşadar, Muntele Retezat ascunde
Piramida Nordică, cea care formează de fapt crucea energetică
vibratorie a Terrei, şi după cum bine se ştie, Nordul deţine energie
benefică.

Aceasta are ca terminaţii câte o piramidă. Pe Terra doar
una dintre aceste piramide este cunoscută şi vizibilă ochiului fizic,
celelalte trei fiind sub scoarţa pământului la diferite adâncimi.
Piramida principală care marchează crucea energetică telurică este Piramida Luminii Celeste, cunoscută până în prezent sub denumirea greşită de Marea piramidă sau Piramida lui Kheops.

Aceasta şi celelalte trei piramide pe care urmează să la vezi,
formează crucea energetică telurică a Terrei. Cei care nu pot face
călătorii astrale, să se ridice, cu ajutorul aparatelor de zbor terestre, deasupra Muntelui Retezat, şi să privească Piramida Nordică. Vor simţi vibraţiile emise de aceasta.

Cei care au avut posibilitatea să privească şi să simtă vibraţiile Piramidei Luminii Celeste, vor fi de asemănarea şi echivalentul vibraţiilor celor două piramide. Diferenţa dintre cele două piramide constă în viaţa care există în interiorul Piramidei Luminii Celeste, deşi nu se vede cu ochiul fizic, şi inexistenţa din interiorul Piramidei Nordice, precum şi inexistenţa vieţii din exteriorul Piramidei Luminii Celeste.

Piramida Luminii Celeste pare moartă, pe când Piramida Nordică freamătă de viaţă, de viaţă vegetală şi animală, în exterior, atât se vede doar ochiului fizic. Ceea ce nu vede ochiul fizic este viaţa din interiorul muntelui, de fapt din interiorul a ceea ce ascunde muntele. Căutaţi şi cunoaşteţi legendele Muntelui Retezat, şi astfel veţi găsi, veţi afla adevărul referitor la Taina Muntelui Retezat.”[1]

Cine a construit Piramida Nordica (Muntele Retezat) si ce se afla acolo?

„Deci m-a condus până la baza piramidei; acolo, am intrat într-o încăpere foarte mare, spaţioasă, şi am văzut mai multe
sarcofage aşezate exact ca cele din Piramida Luminii Celeste.
Apoi, Zen a spus:

– Trebuie să ştiţi că această piramidă a fost construită de
atlanţi în urmă cu 14 mii de ani ,ani tereştri. Da, de atlanţi , ea este o fidelă copie a Piramidei Luminii Celeste, dar executată la scara de 1/2. Ceea ce vezi aici, aceste sarcofage, deţin multe taine, multe din ele fiind copiile a ceea ce deţine Piramida Luminii Celeste, altele doar amintiri a ceea ce ascunde acea piramidă. Aceasta, Piramida Nordică, a fost construită numai de entităţi terestre, cu scopul de a avea o rezervă a tainelor din Piramida Luminii Celeste. Această construcţie a fost ridicată cu mult timp în urma executării primei deţinătoare a marilor enigme, dar marii iniţiaţi au transmis cele necesare din generaţie în generaţie, necesitatea şi obligaţia realizării acestei construcţii ca rezervă a tainelor ce trebuiau păstrate şi transmise peste timp omenirii. Apoi am urcat la nivelul următor. Am văzut şi la acel nivel într-o anumită încăpere câteva sarcofage. Mi s-a spus că şi acestea conţin anumite taine, dar nu papirusuri ca cele de la primul nivel, ci… altfel de taine.

– Aici, în aceste sarcofage, a spus Zen, se află un fel de
televizoare folosite de atlanţi, adică nişte … globuri de cristal care au diferite forme , în care ei, atlanţii, au înmagazinat imagini ale lumilor apuse şi a tot ceea ce au vrut să ne transmită nouă, atunci când vom fi capabili şi pregătiţi să primim acele cunoaşteri. Tot acolo, în sarcofage anume, se află şi obiecte sacre de cult, de valori
inestimabile, dar trebuie mare atenţie la atingerea lor, acestea fiind fatale celor a căror curăţie nu este în rezonanţă cu vibraţiile celor ce le-au depus. Este bine să se ştie că aceste obiecte nu suportă atingerea celor impuri. Dacă o entitate fizică le atinge, nefiind sau neavând acea vibraţie asemănătoare cu cea a depunătorului, atunci acea entitate, trupul ei fizic, la atingerea acelor obiecte se va dezintegra. Aşa cum puful unei păpădii se spulberă în vânt, tot aşa se va întâmpla şi cu trupul celor care vor atinge acele obiecte nefiind în rezonanţă vibraţională cu depunătorii lor în acele locuri tăinuite. Tocmai de aceea trebuie făcute cunoscute toate aceste pentru a nu se ajunge la ceva … nedorit.”[1]

Camera Consiliului si Camera Soarelui

„Cunoşteam această încăpere, ştiam că pe anumite raze
de soare se află un anumit număr de “sertare” şi mai ştiam cum
trebuie procedat pentru a le deschide şi a primi informaţia cuprinsă în ele. De această dată mi s-a cerut să mă apropii de Soare mai mult. Eram în mijlocul lui şi iată că din centrul lui s-a format şi deschis un culoar tubular incandescent şi mă simţeam absorbită în el.

Mi s-a comunicat că acest culoar se deschide doar la o anumită vibraţie a celui care se află în apropiere. Eram aspirată în interiorul Soarelui apoi a culoarului, parcă Soarele se prelungea la infinit în ascensiune.

Era un drum de lumină incandescentă, aşa cum se poate vedea la
răsăritul soarelui în special pe malul mării. Am intrat, apoi dintr-o
dată mă găseam într-o încăpere sferică plutind. simţeam că mă
descompun şi totodată rămâneam un tot, numai eram corp astral,
eram doar energie şi simţeam energie în acelaşi timp.

Parcă eram un transformator prin care trecea o undă energetică şi totuşi rămâneam încărcată permanent la maximum. Ba mai mult, eram conştientă unde este dirijată acea energie. Din mijlocul sferei se forma o axă energetică, aceasta străbate toate încăperile piramidei care se găseau deasupra acelei încăperi, străpungând apoi muntele ţâşnind în văzduh spre infinit. În clipa aceea am ştiut că acea axă energetică este cea pe care am întâlnit-o de atâtea ori ţâşnind din interiorul muntelui în afara lui. Conştientizam existenţa acelei axe energetice.

Cei puri ajung aici după un drum nici uşor nici scurt ci purificator, în Camera Soarelui şi prin celelalte săli interpuse între Camera Consiliului şi Camera Soarelui. Deci prin vibraţia înaltă a celor puri se conştientizează axa energetică întâlnită deasupra muntelui şi
Piramidei Nordice, simţită atât de cei cu pregătire spirituală înaltă cât şi de eventualele aparate fine aflate în special pe aparatele de zbor terestre. Am fost după un timp condusă înapoi, deşi era acolo atâta pace şi linişte încât aş fi rămas veşnic sub formă de energie.

Am revenit pe culoarul incandescent, luasem iar forma corpului astral, dar mai diafan. În Camera Soarelui mi s-a spus să urmez traiectoria celei de-a treia raze din partea dreaptă a Soarelui. Am urmat-o şi am găsit în capătul ei un fel de hieroglifă. Mi s-a cerut să acţionez un dispozitiv marcat cu acea hieroglifă şi astfel s-a deschis un sertar. Am privit. În sertar se aflau şapte plăcuţe, dar nu mai erau ca cele cunoscute de mine până în prezent, albe-argintii, ci de culoarea soarelui când răsare, un roşu-portocaliu incandescent (mă nemulţumeşte comparaţia culorilor cu cele cunoscute în plan fizic; întrucât prin cuvinte descrierea este foarte vagă).

Mi s-a comunicat telepatic să iau în mână prima plăcuţă. Am luat-o deşi era ca de jar, am privit-o intens aşa cum mi s-a cerut şi am văzut în ea o imagine ce nu poate fi descrisă întrucât îmi lipsesc termenii de comparaţie şi deocamdată nu mi se permite să comunic cele văzute în acea placă. Chiar dacă le-aş descrie, câţi ar crede?

Deci, tăcere deocamdată. Mi s-a cerut să apropii plăcuţa de pieptul corpului meu astral, şi am rămas uimită de efect. S-a transformat într-un fluid care s-a strecurat în corpul meu astral şi a fost astfel asimilată. Am privit uimită în sertar la plăcuţa cu numărul 1 care era totuşi acolo. Toate plăcuţele din acel sertar sunt numerotate.”[2]

Crucea energetică a Terrei: Piramida Nordică din interiorul Muntelui Retezat, Marea Piramidă din Egipt (Piramida Sudică), Piramida din Anatolia (Piramida Estică) și Piramida din Sardinia (Piramida Vestică)

„Exista o cruce energetica a Terrei care are ca terminatii ale bratelor, cate o piramida. Cele patru piramide sunt piramida sudica cea pe care omenirea o numeste Piramida lui Keops denumirea ei initiala fiind Piramida Luminii Celeste, piramida nordica este cea care se afla in interiorul Muntelui Retezat, piramida estica este in Anatolia-Turcia iar cea de a patra Piramida, cea Vestica se afla in Sardinia-Italia.

Intre aceste piramide exista o deosebit de mare legatura energetico-spirituala iar noi ne aflam si vietuim pe cel mai important brat al crucii energetice a Terrei, brat care uneste cele doua piramide principale, piramida Nordica si Piramida Sudica. De ce le spun principale?Pentru ca sunt intr-adevar principale si se deosebesc pana si prin constructia lor de celelalte doua.

Pana cand fiinta umana nu va ajunge la cunoastere prin desavarsire si cunoastere, prin acceptiune si transformare, informatiile din Akasa universala din ceea ce putem numi mintea si arhiva divina nu i vor fi accesibile si nici nu va putea ajunge la acestea. Iar accesarea acestora si patrunderea in aceste date din arhiva universala se poate efectua numai prin inaltarea vibrationala a starii celui care si a desavarsit cunoasterea si a ajuns la un anumit grad de intelepciune.

Piramida Luminii Celeste a fost construita in urma cu 26 mii de ani terestri. Ea a fost ridicata de catre atlanti. Aceste blocuri de piatra pe care acum le considerati foarte grele, greu de miscat si de transportat atunci erau foarte usoare si aratau cu totul altfel. Erau transparente si emiteau lumina. Mai intai a fost ales locul. Apoi locul a fost purificat. Purificarea a fost facuta astfel: din Cer, din Inalt a venit, a tasnit un jet de foc care a purificat prin flacara lui divina timp de trei zile si trei nopti acest loc pe care urma sa se construiasca Piramida Luminii Celeste.

Dupa cele trei zile acel foc purificator a fost ridicat spre inalt apoi timp de trei zile a cazut o ploaie de picaturi albe-argintii. Acele picaturi atunci cand atingeau pamantul produceau un sunet divin, un sunet placut, purificator, curatitor.Vibratia acelui sunet ii patrundea pe cei care urmau sa lucreze, pe atlantii care se aflau in apropierea acelui teren pe care urma sa se ridice constructia.

Doar atlantii auzeau acele sunete luminoase si astfel se purificau si ei si deveneau apti sa inceapa lucrarea cea mai plina de insemnatate de pe Terra. Dupa cele trei zile de ploaie Divina au urmat trei zile de adiere celesta-un fluid, o unda aurie care a patruns timp de trei zile acel teren, acel loc pe care urma sa se ridice constructia. Acel fluid auriu se rotea in sens orar si patrundea pamantul prin puterea lui spiralata si vibratorie.

Aceasta unda se simtea de la mari departari de catre cei care urmau sa-si petreaca restul vietii lucrand la aceasta mare si unica opera gigant conceputa spre Slava Divinatii. Dupa trei zile de foc sacru, ploaie divina si adiere celesta atlantii care statusera la o oarecare distanta de acest loc sacru au format cercuri de cate 12 entitati inconjurand spatiul. Intr-un cerc ei stateau cu fata spre interior iar in cercul urmator erau cu fata catre exterior.

In total erau 12 cercuri cu cate 12 entitati pe fiecare cerc, cercuri yin si yang. In tot acest timp nu s-au hranit decat cu Prana Celesta. Astfel s-a facut si purificarea lor devenind apti competenti in fata divinitatii pentru a atinge acel foc sacru si pentru a conduce lucrarea destinata lor, spre infaptuire.”[3][4]

Arhiva Omenirii ascunsă în Piramida Nordică din interiorul Muntelui Retezat

„Aceastã piramidã este foarte asemãnãtoare cu Piramida Luminii Celeste (n.ed. Marea Piramida din Egipt), doar cã Piramida Nordicã este acoperitã, este plinã de viatã, atât la interior cât si la exteriorul ei. Ea este de fapt cunoscutã ca munte, nu ca piramidã. Ea se aflã în România si se numeste Muntele Retezat.
Acest munte ascunde în interiorul lui taina tainelor.

Nu va trece multã vreme si se va scutura de scoarta care îl
acoperã si va iesi la ivealã constructia tãinuitã în interiorul muntelui. Dar aceasta la vremea potrivitã. Încã nu este clipa prielnicã dezvãluirii si dezvelirii acestei constructii si a ceea ce tãinuie ea.

Încã nu s-a ajuns la gradul de cunoastere, a priceperii si a perceperii a ceea ce ascunde Muntele Retezat. Ceea ce se poate sesiza acum, este înalta vibratie care îl rãzbate si care vine din interiorul muntelui, dar bineînteles cã nu oricui îi este dat sã poatã simti si sesiza aceasta.

Cei care sunt pregãtiti sã perceapã vibratii înalte sunt invitati sã urce muntele si sã poposeascã pe platforma aflatã pe ceea ce ar fi trebuit sã fie vârful lui, si vor simti vibratii echivalente cu cele simtite aici pe platforma Piramidei Luminii Celeste.

Undele vibrationale sunt mai puternice atunci când ceasurile orelor terestre indicã orele 3.00 si orele 15.00, deci orele trei de zi si orele trei de noapte. De ce? Îti simt întrebarea, Melfior
Ra, dar încã nu este timpul sã se stie aceasta acum.

Trebuie sã se stie cã pe tot teritoriul României nu existã un loc asemãnãtor, cu o vibratie atât de înaltã, ca pe Muntele Retezat, fiindcã, de fapt, acesta nu este un munte, ci o constructie acoperitã de pãmânt, constructie din timpuri foarte vechi, încât cei care au stiut aceasta au dispãrut de mult, precum si cei cãrora
le-au fost transmise cele stiute despre acea constructie au dispãrut prin diferite împrejurãri, si astfel s-a pierdut cunoasterea a ceea ce ascunde muntele respectiv.

Însã va veni vremea când cele ce trebuiesc cunoscute vor fi descoperite. Asadar, Muntele Retezat ascunde Piramida Nordicã, cea care formeazã de fapt crucea energeticã vibratorie a Geei, si dupã cum bine se stie, Nordul detine energie beneficã.
Cei care nu pot face cãlãtorii astrale, sã se ridice, cu ajutorul aparatelor de zbor terestre, deasupra Muntelui Retezat, si sã priveascã Piramida Nordicã.

Vor simti vibratiile emise de aceasta. Cei care au avut posibilitatea sã priveascã si sã simtã vibratiile Piramidei Luminii Celeste, vor fi uimiti de asemãnarea si echivalentul vibratiilor celor douã piramide.

Diferenta dintre cele douã piramide constã în viata care existã în interiorul Piramidei Luminii Celeste, desi nu se vede cu
ochiul fizic, si inexistenta vietii din interiorul Piramidei Nordice, precum si inexistenta vietii din exteriorul Piramidei Luminii Celeste.

Piramida Luminii Celeste pare moartã, pe când Piramida Nordicã freamãtã de viatã, de viatã vegetalã si animalã, în exterior, atât se vede doar ochiului fizic, ceea ce nu se vede ochiului fizic este viata din interiorul muntelui, de fapt din interiorul a ceea ce ascunde muntele.

-Trebuie sã stiti cã aceastã piramidã a fost construitã de atlanti. Da, de atlanti, este un fel de copie a Piramidei Luminii Celeste, dar executatã la scara de 1/2 si nu este „populatã” de entitãti spirituale. Ceea ce vezi aici, aceste sarcofage, detin multe taine, multe din ele fiind copiile a ceea ce ascunde Piramida Luminii
Celeste, altele doar amintiri a ceea ce ascunde acea
piramidã.

Aceasta, Piramida Nordicã, a fost construitã numai de entitãti terestre, cu scopul de a avea o rezervã a tainelor din Piramida Luminii Celeste. Aceastã constructie a fost ridicatã cu mult timp în urma executãrii primei detinãtoare a marilor enigme, dar
marii initiati au transmis cele necesare din generatie în generatie, necesitatea si obligatia realizãrii acestei constructii ca rezervã a tainelor ce trebuiau pãstrate si transmise peste timp omenirii.

Apoi am urcat la nivelul urmãtor. Am vãzut si la acel nivel într-o
anumitã încãpere câteva sarcofage. Mi s-a spus cã si acestea
contin anumite taine, dar nu papirusuri ca cele de la primul
nivel, ci… altfel de taine.

– Aici, în aceste sarcofage, a spus Zen, se aflã un fel de televizoare folosite de atlanti, adicã niste… globuri care pot avea si au diferite forme asemãnãtoare cu cristalele de cuart, în care ei, atlantii, au înmagazinat imagini ale lumilor apuse si a tot ceea ce au vrut sã ne transmitã nouã, atunci când vom fi capabili si pregãtiti
sã primim acele cunoasteri.

Tot acolo, în sarcofage anume, se aflã si obiecte sacre de cult, de valori inestimabile, dar trebuie mare atentie la atingerea lor,
aceasta putând fi fatalã celor a cãror curãtie nu este în rezonantã cu vibratiile celor ce le-au depus. Este bine sã se stie cã aceste obiecte nu suportã atingerea celor impuri.



Dacã o entitate fizicã le va atinge, nefiind sau neavând acea vibratie asemãnãtoare cu cea a depunãtorului, atunci acea entitate, trupul ei fizic, la atingerea acelor obiecte se va dezintegra. Asa cum puful unei pãpãdii se spulberã în vânt, tot asa se va întâmpla si cu trupul celor care vor atinge acele obiecte
nefiind în rezonantã vibrationalã cu depunãtorul, în acele locuri tãinuite. Tocmai de aceea trebuie fãcute cunoscute toate acestea pentru a nu se ajunge la ceva… nedorit.

Tot la acest nivel, am vãzut ceva foarte… amuzant. Dar ceva cât se poate de relevant. Un fel de muzeu, în care existã ceva foarte asemãnãtor cu sculpturile din muzeele zilelor noastre.

Nu cunosc materialul din care sunt executate acele… nuduri. Poate cã nici nu sunt sculpturi ci cu totul altceva, dar eu cu sculpturile le-am asemuit. Poate sunt un fel de pãpusi, dar de
dimensiunile si înfãtisarea atlantilor. Deci, iatã ce am vãzut. O
familie de atlanti, care se pun în miscare si fac… anumite gesturi, mai bine zis fac ceea ce au fost programati sã facã.

Mai trebuie sã se stie cã Piramida Luminii Celeste detine cele mai mari taine referitoare la civilizatiile apuse si la stiintele folosite de acestea. Este bine sã stiti cã pãmântenii din aceste zile nu au ajuns la gradul de cunoastere al atlantilor.



Atlantii aveau ambarcatiuni cu care se deplasau pe apã, prin apã si în aer fãcând aceste deplasãri fãrã sã polueze atmosfera. Nu aveau trenuri si masini ca cele existente azi pe Geea, nu aveau nevoie de asa ceva deoarece fiecare familie de atlanti avea douã – trei aparate de zbor pentru a se deplasa la distante mici sau mari.

Tocmai aceste realizãri au vrut sã le lase imortalizate pe cristalele lor, acumulatoare de imagini, sã transmitã mai departe viitoarelor civilizatii cunoasterile lor. De aceea, marii initiati atlanti au poposit în Muntii Pirinei.

Acolo au fãcut primul popas, acolo au asamblat acel cristal imens care va fi descoperit în curând si va fi pus acolo unde îi este locul, pe platforma existentã deasupra Piramidei Luminii Celeste, platforma construitã în acest unic scop.

Atlantii au lucrat acel cristal în scopul transmiterii cunoasterii stiintelor lor. Au lucrat cristalul în Atlantida, l-au transportat bucatã cu bucatã în Muntii Pirinei, au pregãtit locul si apoi l-au asamblat si învelit în foitã de iur, îngropându-l acolo.

Nu toti atlantii au contribuit la aceasta, ci numai cei desemnati sã se ocupe cu aceastã transmitere a stiintei lor viitoarelor civilizatii. Ei stiau cã acel cristal va sta zeci de mii de ani tãinuit si l-au
pregãtit special pentru a asigura rezistenta imaginilor în timp.

Ei stiau de piramida care îl va sustine, îl va gãzdui cândva, dimensiunile pe care trebuie sã le aibã si cã ea va fi construitã în cu totul altã parte a Geei si toate acestea pentru a nu se pierde cultura, cunostintele si stiintele folosite de ei.

Dupã ce au depus acel cristal la loc sigur, cei mai multi atlanti au pãrãsit Muntii Pirinei; cei care totusi au rãmas erau desemnati sã asigure timp de câteva generatii securitatea cristalului – arhivã,
detinãtorul tainei – tainelor.

Atlantii care trebuiau sã se ocupe de construirea Piramidei Luminii Celeste au plecat spre locul indicat pentru aceastã realizare – spre actualul Egipt, spre acele locuri despre care stiau cã numai acolo lucrarea care trebuiau sã o execute va dura un timp nelimitat.

Asa s-a ajuns în urmã cu 26 de mii de ani la construirea Piramidei Luminii Celeste pe locul pe care se aflã si acum. Apoi, pentru o si mai mare sigurantã a transmiterii tainelor, au conceput proiectul
de a mai construi piramide – copii a primei piramide în care se aflã copiile documentelor existente în prima si cea mai importantã piramidã.

Astfel s-a ajuns la construirea celor patru piramide amplasate în formã de cruce, cu directii spre cele patru puncte cardinale si în
diferite zone ale Geei. Iatã de ce Piramida Luminii Celeste se aflã în Egipt, Piramida Nordicã se aflã în actuala Românie, Piramida Esticã în Turcia / Anatolia iar Piramida Vesticã în Italia / Sardinia.

Chiar si numãrul literelor acestor locuri indicã ceva, de aceea spun actuala Românie pentru cã atlantii nu prevãzuserã cãderea si romanizarea Daciei. Deci, Egipt, Dacia – câte cinci litere în cuvânt; Turcia, Italia, Anatolia, Sardinia…

Numãrul egal al literelor atât în ceea ce priveste tãrile cât si provinciile. Trebuie sã stiti si este bine sã se stie cã dacii stiau, poporul dac prin initiatii sãi, era detinãtorul tainei Piramidei Nordice, piramidã existentã în Muntele Retezat; lor, dacilor, le-a fost încredintatã aceastã tainã si o transmiteau din generatie în
generatie cercului de mari preoti. Marii initiati ai Daciei cunosteau aceasta, doar nu zadarnic puterea lor era muntele, însã odatã cu invazia romanã marea tainã a fost îngropatã odatã cu Decebal…”[5]

„A: Despre un alt mare dac pe nume Decebal ce îmi poţi
spune?
D: Şi el era iniţiat. Era un bărbat foarte frumos, însă era dur.
A fost un mare luptător şi ocrotitor al acestor pământuri. A fost
un rege bun şi drept, dar a avut de înfruntat moştenirea lăsată
de înaintaşi. El nu a avut ce face. Şi el a avut o soră care a
urcat toate cele patru trepte ale iniţierii.
A: Ca sora lui Zamolxe?
D: Da. Ea avea aceeaşi energie. Era o luptătoare. A luptat
alături de Decebal.
A: Decebal s-a sinucis?
D:Da.
A: Şi capul lui a fost dus la Roma?
D: Un alt cap a fost dus în locul capului lui.
A: îmi poţi explica?
D: Decebal s-a sinucis împlântându-şi cuţitul în inimă.

Nu era însă singur. Era înconjurat de cei apropiaţi şi de fiii lui.
Aceştia au hotărât că este un mare păcat să i se ia capul spre
a fi dus la Roma. De aceea unul din nepoţii lui, fiul surorii, care
îi semăna, s-a oferit să fie omorât şi pus în locul unchiului său.
Cei prezenţi au schimbat hainele şi însemnele şi astfel nepotul
lui Decebal a fost luat drept rege.
A: Adică nepotul lui Decebal s-a sinucis pentru ca unchiul
său să nu fie dezonorat?
D:Da.
A: Şi acest fapt este consemnat undeva, ştie cineva ceva?
D: Nu ştiu. Poate că este scris. Eu am văzut în capul meu
imagini. Asta înseamnă că aceste fapte există în Matrice şi
deci sunt reale.
A: Şi cei care i-au luat capul nu şi-au dat seama că nu este
adevăratul rege?
D: Nu, căci nu îl văzuseră de aproape. Abia mai târziu s-au
gândit să verifice trupul, deoarece se ştia că Decebal avea o
cicatrice mare pe piept, însă era prea târziu. Cei ce se
ocupaseră de ascunderea adevăratului Decebal tăiaseră la
rândul lor capul marelui rege şi îl duseseră în peştera sfântă
spre a fi păstrat. Acolo se află ascuns şi astăzi. Alături de el se
află sabia lui Decebal şi o filă din Codul Legilor. Aşa că cei
veniţi să verifice au aflat doar ceea ce trebuiau să afle.

A: Poţi vedea ce scrie pe fila ascunsă în peşteră?
D: Nu înţeleg ce scrie, dar Aghton spune că pe ea stă
scrisă calea către nemurire.
A: Noi am putea găsi această ascunzătoare?
D: Noi doi nu, căci nu este sarcina noastră, locul însă va fi
găsit.
A: De cine?

D: De doi bărbaţi. Este misiunea lor. Ei sunt cei ce cândva
i-au dus capul la Roma. Tot ei se vor lupta pentru a-i reda
locul cuvenit în istorie.
A: Şi trupul lui Decebal?
D: A fost ars. Aşa se obişnuia.
A: Şi Dacia a fost cotropită de către romani?
D: Nu. Dacia a rămas Dacia. Ei au încercat, dar nu au
reuşit. Mult mai târziu s-au amestecat neamurile şi în special
în zona asta în care trăim noi. In susul ţării s-a păstrat o
puritate a rasei.
A: Adică în nord?
D:Da.
A: Din Codul Legilor s-a mai păstrat ceva?
D: Aghton spune că există în totalitate, deşi cartea a fost
împărţită şi ascunsă în mai multe locuri. O parte din file au fost
găsite, dar nu ştie nimeni să le citească.
A: Nu ştiu sau nu vor!
D: Cei ce vor citi aceste file trebuie să aibă grijă, căci din
loc în loc sunt ascunse formule magice.
A: Ce fel de formule magice?
D: Formule cu ajutorul cărora poţi stăpâni materia. Dar ele
nu pot fi folosite de oricine. Numai cei ce au ajuns la cea de-a
patra treaptă le pot deschide.”[6]

SURSE

http://www.lovendal.ro/wp52/o-ipoteza-incredibila-dar-fascinanta-piramida-nordica-piramida-atlanta-ascunsa-in-interiorul-muntilor-retezat-decebal-ar-fi-stiut-ca-acolo-s-ar-ascunde-secretele-omenirii/
Melfior Ra – „Crucea energetica a Terrei”, pag. 167-168, 169-170, 172-174.
Melfior Ra – „Enigma sarcofagului”.
http://frecventaom.ro/crucea-energetica-a-terrei-melfior-ra/
Melfior Ra – „Misiunea Romania”.
Aryana Havah – „De la Zamolxe la noua era”, pag. 60-62, editura Orfeu2000.
Foto: guideinretezatmountains.blogspot.com
Foto: Internet
Citiți și...
Muntele Retezat este, de fapt, o Piramidă veche de 14.000 de ani, unde se află ascunsă Arhiva Omenirii
Muntele Retezat este, de fapt, o Piramidă veche de 14.000 de ani, unde se află ascunsă Arhiva Omenirii
Secretele omenirii ascunse în Muntele Retezat
Secretele omenirii ascunse în Muntele Retezat
Arhiva Omenirii ascunsă în Piramida Nordică din interiorul Muntelui Retezat
Arhiva Omenirii ascunsă în Piramida Nordică din interiorul Muntelui Retezat
Crucea energetică a Terrei: Piramida Nordică din interiorul Muntelui Retezat, Marea Piramidă din Egipt (Piramida Sudică), Piramida din Anatolia (Piramida Estică) și Piramida din Sardinia (Piramida Vestică)
Crucea energetică a Terrei: Piramida Nordică din interiorul Muntelui Retezat, Marea Piramidă din Egipt (Piramida Sudică), Piramida din Anatolia (Piramida Estică) și Piramida din Sardinia (Piramida Vestică)

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor