Treceți la conținutul principal
DOSARELE MARELUI JAF 
- ale acestei țări nu sunt cercetate și judecate de nimeni 
Shuerătorul 

Iată o listă sumara de fapte penale despre care DNA-ul, DIICOT-ul, SRI-ul și Instituțiile Statului se fac că NU EXISTĂ sau le-au MUȘAMALIZAT 
1. EADS. Unde e Dosarul EADS? Zace la Codruța în Sertar? L-a mușamalizat demult.... 
2. ApaNova. Au mituit toți consilierii capitalei (cf. DNA) unde e Dosarul francezilor de la Apa Nova? 
3. Enel. Enel a furat direct pe factură 1,2 milioane de români. Unde e Dosarul italienilor de la ENEL? 
4. Microsoft. Unde e Dosarul cu inculparea Firmei Microsoft? Există un Dosar "Microsoft" în care s-a dat mită 400 de milioane de euro, şi totuşi în dosar nu apare firma americană "Microsoft" ? Vă dați seama ce mizerie și ce mușamalizare? 
5. Volkswagen. Cei de la firma Volkswagen au escrocat oamenii si statul cu softul ce raporta emisiile false. Unde e Dosarul împotriva Volswagen? În SUA, FBI-ul le-a arestat directorii și justiția i-a pus să plăteasca MILIARDE DE DOLARI. Unde e Dosarul germanilor de la Volkswagen? 
6. Gold Corporation. Unde e dosarul licentelor date pe nimic pentru aur chiar înainte să fie vândute către Gold Corporation. Unde e Dosarul canadienilor de la Gold Corporation și a celor dinaintea lor care au obținut REDEVENȚE MINUSCULE și licențe pe NIMIC? 
7. Mechel și privatizarea întregii siderurgii pe NIMIC. Unde e Dosarul rușilor circumcisi de la Mechel și a firmelor lor din Elveția? 
8. Bechtel. Autostrada nu există, miliardele s-au plătit. Cică nu se găsește nici măcar contractul. Ați mai auzit așa minciună? Unde e Dosarul americanilor de la Bechtel și a complicilor lor din guvernele României?
9. PETROM. Privatizarea PE NIMIC a petrolului către OMV și a 50% din Gaze unde e Dosarul? Unde e Dosarul privatizării frauduloase a PETROM către austriecii de la OMV? 
10. OMV. Resursele Platformei Continentale date pe Nimic către Exxon, Gazprom, OMV, unde e Dosarul? Nici până azi nu se știe public care e valoarea redevențelor. Beneficiari pe Nedrept. Rușii de la Gazprom, Americanii de la Exxon și aceeași austrieci de la OMV. Păgubași? Cetățenii României. 
11. REDEVENTELE. Nemărirea redevențelor de 12 ani. Ca țară, primim pe Resursele Noastre Naturale, un Bacșiș de doar 3,5% pe Resursele Noastre Naturale care ne aparțin 100%. Unde e Dosarul Redevențelor?
12. O MIE ȘI CÂTEVA SUTE de companii de stat: fie căpușate și băgate în faliment , fie vândute pe nimic în valoare de ZECI DE MILIARDE de euro. Unde sunt cele O MIE și câteva sute de dosare ale DNA-ului și ale DIICOT-ului? NICĂIERI. 
Prin urmare "Anticorupția soroșiștă" e praf politic în ochii proștilor și e folosită ca armă politică pentru eliminarea adversarilor politici si pentru a scoate in strada mii de frumosi spalati la creier. 
În timp ce DNA-ul nu se ocupă DELOC de toate aceste dosare, același DNA investighează "Gala Bute", ca mare act de corupție, doar pentru că cei din gaşca lui Băsescu s-au certat între ei. Şi acesta e doar un mic exemplu cu ce mizilicuri se ocupă DNA-ul. O fi vreo hoție şi la Gala Bute, nu spunem nu, dar e un mizilic pe lângă zecile de miliarde de euro jefuite prezentate în lista de mai sus. 

Apoi, în loc să-l prindă pe Ponta cu GazMunaiGaz şi cu iertarea de datorii de 600 de milioane dată de Ponta din banii Statului, sau cu faptul că Ponta n-a mărit redevențele în avantajul OMV şi în detrimentul statului român, DNA-ul îl investighează pe Ponta pentru 7 facturi presupus false prin care firma lui Şova l-a plătit pentru consultanță, fictivă sau nu, adică pentru mai nimic. 
Mai nou, îl investighează pe Ponta şi că l-a plătit pe Tony Blair printr-o firmă a lui Ghiță să țină un speech în România. Asta e "marea corupție". 

Oprea a fost "băgat" pentru că şi-a pus un jacuzzi la birou unde se mai spăla din când în când şi pentru că a folosit o maşină de serviciu mai scumpă, luată de un alt departament. Urât din partea lui. Dar şi ăsta e un mizilic penibil când privim lista de mai sus. 

DNA-ul l-a scos din funcția de procuror general pe Nițu, pe motiv că mergea cu girofarul de la Ploiești, unde locuia, la București, unde avea serviciu. Asta e chiar de râsul lumii. Doar nu vroiați să apară vreun nebun anchetat de procuratură și să-i dea cu o cărămidă-n cap, Procurorului General al României, sau să intre alt nebun investigat cu mașina în el, pe autostradă? 

12 generali de la DIPI au fost acuzați şi scoşi din funcție pe motiv că şi-au luat o tablă de Darts, ca să dea la țintă în pauze şi că au comandat 500 de stilouri pe care DIPI le-a făcut cadou celor din alte instituții ale statului şi alte mizilicuri de genul ăsta. Nici măcar nu le-au dus acasă. Dar cineva vroia să preia controlul la DIPI. 

Primarul Craiovei a fost acuzat de DNA de corupție, dar judecătorii au spus că nu există nici un fel de probe. 

Vă dați seama cu ce se ocupă DNA-ul?
 




 
 

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor