Treceți la conținutul principal

A.N.C.M.R.R. ar trebui dizolvată! Este jenant să fii membru al unei organizații, a cărei conducere sabotează în mod sistematic interesele militarilor în rezervă/retragere!

Din perlele comunistoide ale conducerii A.N.C.M.R.R.
Pe fondul în care evenimentele din ultimii 6 ani au demonstrat că singura alternativă care a mai ameliorat cât de cât, situația militarilor în rezervă/retragere, în fața loviturilor constante ale unei clase politice retrograde, a fost cea a protestelor în stradă, conducerea A.N.C.M.R.R. s-a desolidarizat în mod constant, de orice acțiune care ar leza imaginii imaculată a conducerii de partid și de stat!

Cunoaștem bine că în anii 2011-2012, ani în care cca. 26500 de militari în rezervă/retragere au avut pensiile rase în mod efectiv la jumătate sau chiar mai mult, conducerea A.N.C.M.R.Rnu doar că a eschivat prin diverse tertipuri, apărarea intereselor propriilor membri cu pensii diminuate, ci chiar a înfierat cu deosebită mânie proletară, acele organizații care și-au scos rezerviștii în stradă pentru a-și apăra drepturile de pensie!

Nici în aceste zile conducerea A.N.C.M.R.R nu se dezminte! Condamnând acțiunilor acelor organizații care au îndrăznit să șifoneze imaginea de partid și de stat, prin organizarea unor proteste vizibile care să demaște lumii militare internaționale, ultimele acțiuni politice mioritice îndreptate contra drepturilor de pensie ale militarilor români! Pe scurt, conducerea A.N.C.M.R.R condamnă acțiunile de protest desfășurate la finele săptămânii trecute, de către Federația Militarilor (prin A.O.R.R. și ROMIL) și de SCMD, cu ocazia Adunării Parlamentare a NATO! 

A se analiza în acest sens, pasajul din finalul minutei nr. 2 a reuniunii ... cică a grupului de lucru al structurilor asociative din S.N.A.O.P.S.N(structuri care ar fi în număr de 8) din 04 octombrie 2017, despre care se face referire in comunicatul A.N.C.M.R.R. nr. 25 din 6 octombrie 2017! Pasaj pe care il redăm la modul integral, în continuare: 

Foarte tare, nu? Fiind evident că după concepția comunistoidă a conducerii A.N.C.M.R.R., ca militar în rezervă/retragere este mai onorabil și mai demn, să stai ca prostu' nefăcând nimic, contra atacurilor sistematice și concrete din ultimii 6 ani contra pensiilor militarilor. Atacuri pe care vi le readucem aminte: 

1]. Desființarea pensiilor militare de stat în anul 2011, prin Legea nr. 119/2010.
2]. Achitarea între ianuarie 2011-octombrie 2013, a unor cuantumuri diminuate ale pensiilor, către un număr de cca. 26 500 militari în rezervă/retragere.
3]. Înghețarea pe viață a cuantumurilor pensiilor pentru aceiași 26 500 militari în rezervă/retragere, prin Legea nr. 241/2013. 
4]. Omiterea în cadrul Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, a revenirii la pensiile militare de stat, și pentru militarii în rezervă/retragere în retragere pensionați anterior anului 2011 (vă readucem aminte că în legea originală, nu a existat prevăzută procedură de recalculare în cazul personalul pensionat anterior anului 2011, acest personal fiind destinat să rămână cu pensiile contributive în plată stabilite prin Legea nr. 119/2010, pe termen nedefinit).
5]. Diminuarea cu cca. 30% a cuantumurilor stabilite inițial de Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, urmare a efectelor O.U.G. nr. 57/2015.
6]. Înghețarea pe viață a cuantumurilor pensiilor aflate în plată, pentru toți pensionarii militari, urmare a efectelor O.U.G. n. 59/2017. Act normativ care desființează în fapt, din nou, pensiile militare de stat (omiterea prevederii de actualizare a pensiilor militare ori de câte ori se majoreaza soldele militarilor în activitate, înseamnă în mod implicit, desființarea pensiilor militare de stat).

Revenind la marea capacitate a conducerii A.N.C.M.R.R. (și a conducerilor celorlate 7 structuri din S.N.A.O.P.S.N. aliate cu A.N.C.M.R.R. - structuri despre care nici măcar nu știm care ar fi), vă readucem aminte că aceasta (capacitatea privind apararea intereselor militarilor in rezerva/retragere) ar fi trebuit demonstrată deja în ultimii 6 ani! Numai că noi nu am sesizat în acești ani, decât capacitatea conducerii A.N.C.M.R.R. de a etala o deplină obediență față de aparatul politic de partid și de stat! Conducerea A.N.C.M.R.R. sabotând efectiv, interesele militarilor în rezervă/retragere - membri ai organizației, pe care îi duce doar cu preșul cum este cu demnitatea și cu onoarea!

Sugerăm pe aceasta cale, membrilor onești ai A.N.C.M.R.R., să părăsească organizația! Cunoaștem că majoritatea membrilor A.N.C.M.R.R. nu agreeaza politica obedientă a propriei conduceri. Numai că trebuie să dăm și altfel, cărțile pe față! Membrii onești ai A.N.C.M.R.R. sunt la fel de vinovați precum conducerea A.N.C.M.R.R. Urmare și  numai a simplei apartenențe la o organizație care de 6 ani de zile, sabotează în mod consecvent, interesele tuturor militarilor în rezervă/retragere!

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor