Treceți la conținutul principal

Un general român îl reclamă pe ambasadorul Klemm la Casa Albă


Fostul șef al SPP, generalul Dumitru Iliescu, a adresat o scrisoare deschisă Secretarului de Stat Rex Tillerson, scrie amosnews.ro
Acesta atenționează asupra efectelor negative pentru parteneriatul româno-american pe care le are prestația ambasadorului Hans Klemm, care intervine în politica internă a României sprijinind deschis structurile de forță care au preluat ilegal puterea. Iată documentul:

Excelentei sale, Domnului Rex Wayne Tillerson, Secretar de Stat
octombrie 3, 2017

„Buna ziua! Sunt un roman ca multi altii, care isi iubeste tara si care a jurat fata de poporul sau sa-i apere interesele. 
Numele meu este Dumitru Iliescu. Sunt general cu patru stele si am fost consilierul Presedintelui Romaniei pe probleme de securitate nationala. 

Am participat si am sustinut activ integrarea Romaniei in NATO si in UNIUNEA EUROPEANA. De asemenea consider ca parteneriatul strategic cu SUA este vital pentru noi, acum probabil mai mult ca oricand. 
Noi dorim insa un parteneriat real, bazat pe respect reciproc si nu o vasalitate. Nu dorim sa fim tratati ca o colonie americana pentru ca aceasta este impresia majoritatii covarsitoare a romanilor, impresie generata de atitudinea si comportamentul AMBASADORULUI SUA la BUCURESTI, HANS KLEMM. Domnul KLEMM, incalcand in mod repetat prevederile Art.41 din Convenția de la Viena, din 18 Aprilie 1961, cu privire la relațiile diplomatice, jignind continuu poporul roman, se amesteca in mod brutal in problemele noastre interne. 

De fiecare data cand, cei abilitati de Constitutia Romaniei, fac demersuri pentru a imbunatatii legislatia in domeniul juridic, pentru apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor, de abuzurile inimaginabile ale structurilor de forta, intervine si blocheaza acest proces. 

V-ar conveni ca in tara voastra sa conduca CIA, FBI si alte structuri de forta si nu cei pe care i-a ales in mod democratic poporul american? 
Cu siguranta nu v-ar conveni. Atunci de ce doriti ca la noi in tara sa conduca structurile de forta si nu cei alesi de poporul roman? Atitudinea si comportamentul AMBASADORULUI KLEMM, au generat un val urias de antipatie la adresa acestuia. 

Exista pericolul ca acest val sa se extinda si asupra tarii voastre daca se continua in aceeasi maniera. Foarte multi romani fac comparatia intre atitudinea fata de noi a SUA, in acest moment, cu atitudinea URSS din anii 1944-1958. 

Daca pana acum romanii intrebau „cand vin americanii”, asteptand cu nerabdare sosirea voastra, acum multi dintre ei se intreba cand pleaca americanii, vazand modul in care reprezentantii vostri ne trateaza. Romanii nu vor sa schimbe ” ciuma rosie” cu ” ciuma albastra”, pentru ca, orice culoare ar avea, ciuma tot ciuma ramane. Noi vrem un parteneriat cu voi bazat pe respect si pe neamestecul in problemele interne. Niciodata ambasadorul nostru in SUA, nu a facut demersuri pentru a bloca procesul legislativ in tara voastra. 

Asa ceva este intolerabil. AMBASADORUL KLEMM sprijina structurile de forta, desi observa foarte bine ca acestea fac abuzuri foarte mari, lezeaza drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor. Multi oameni care nu sunt vinovati au fost dusi cu catuse in fata camerelor de luat vederi ale televiziunilor si inainte de a fi judecati sunt supusi oprobriului public, furnizandu-se mass-mediei informatii din dosare, care de cele mai multe ori sunt fabricate in birourile structurilor de forta.

 Dupa periode lungi de detentie, persoanele respective sunt declarate de instantele de judecata nevinovate, iar procurorii care au construit dosarele si probele respective nu raspund pentru abuzurile lor. Asa se intampla si la voi? Sigur ca nu. Atunci de ce vreti ca la noi sa de procedeze in acest mod? Cand ministrul roman al justitiei a dorit sa vina in parlament cu propuneri legislative prin care sa elimine aceste abuzuri, AMBASADORUL KLEMM a intervenit sa blocheze acest demers, motivand ca aceasta este pozitia Departamentului de Stat al SUA. Klemm sprijina structurile de forta, care au preluat ilegal puterea in Romania de la cei votati de popor, pentru ca prin intermediul lor isi promoveaza propriile interese in tara noastra. 

El afirma ca actiunile sale sunt motivate de ajutorul pe care il acorda structurilor care actioneaza impotriva coruptiei. 

Ne vorbeste noua despre coruptie cand in SUA coruptia este mai mare ca in orice tara europeana. Lupul moralist Klemm nu ne spune cum coruptia, speculatiile toxice si abuzurile din sistemul financiar-bancar american au generat o criza cu consecinte deosebit de grave, in urma carora mii de familii si-au pierdut casele, economiile, actiunile. 

El isi protejaza companiile pe care le ajuta sa castige licitatiile si care apoi ne devalizeaza bugetul cu sute de milioane de dolari. 
Ce a facut Microsoft in Romania nu a fost coruptie??? La fel si Bechtel, precum si alte companii americane. Ambasadorul Klemm continua actiunile initiate de fostii ambasadori ai SUA la Bucuresti , Nicholas Taubman și Mark Gitenstein, care asa cum sustin unele persoane care au detinut inalte functii in stat, sunt implicati profund in „afacerea Microsoft”, in urma careia bugetul Romaniei a fost devalizat cu sute de milioane de dolari, afacere supusa si atentiei Departamrntului de Justitie al SUA. Atitudinea si comportamentul lui KLEMM, au generat furia a milioane de romani. 

Reprezentanti ai ParlamentuluiRomaniei in frunte cu deputatul Liviu Plesoianu si foarte multi cetateni au cerut expulzarea ambasadorului Klemm. Autoritatile romane nu au facut-o pentru ca nu au dorit sa afecteze relatiile noastre cu SUA. De aceea m-am adresat Departamentului de Stat, pentru a cerceta, a analiza cele prezentate in aceasta scrisoare si a lua masurile necesare. 

Noi dorim sa continuam si sa intarim parteneriatul cu SUA, vrem sa fim prieteni asa cum am demonstrat-o deja in teatrele de operatii militare din Afganistan si Irak, unde militarii nostri s-au jertfit si se jertfesc langa cei americani. Nu-l dorim insa pe KLEMM in tara noastra si va solicitam sa il retrageti de la post.
Cu stima! General(r) Dumitru Iliescu
Bucuresti 2 Octombrie 2017

Un general il reclama pe ambasadorul Klemm la Casa Alba.

 
 
Scrisoarea e interesanta si poate fi citita !
 

Postări populare de pe acest blog

sâmbătă, 18 septembrie 2021 Multumim publicatiei Metropola Constanta   Noi proteste împotriva unei guvernări abuzive Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD)   reprezintă o organizație având ca obiectiv principal apărarea intereselor celor care, sub Drapelul Tricolor, au jurat credință României, iar dacă va fi necesar, o vor apăra „chiar cu prețul vieții”. Din păcate, cu mici excepții, aproape toate guvernele post-decembriste s-au întrecut parcă în luarea de măsuri antiromânești, în mai toate domeniile, cu precădere în ceea ce privește depopularea, înstrăinarea resurselor naturale, slăbirea puterii de apărare a țării. Mai mult chiar, se întrec în nerespectarea legilor  promulgate de președintele țării cum este cazul angajamentelor luate la intrarea României în NATO, ori a Legii 223/2015, referitoare la pensiile militare de stat care a adus unele reparații, absolut necesare, sistemului de pensionare pentru militarii rezerviști. Pe 3 septembrie președintele PNL a declarat că u
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar
vineri, 1 ianuarie 2016 Noutăți OK privind încadrarea în grupele de muncă a personalului M.Ap.N. urmare a Ordinului nr. 123/2015 al ministrului apărării naționale La multi ani, tuturor!  Ordinul ministrului apărării nr.  123/2015  este prezentat pe  site -ul Casei de Pensii Sectoriale a M.Ap.N.  Ordinul  este  acesta  si este prezentat integral si la finalul acestui material. Ordinul ministrului apărării nr.  123/2015  stabileste noile norme metodologice privind incadrarea in condiții de muncă deosebite, speciale și alte condiții, specifice personalului militar, abrogând în același timp vechiul ordin al ministrului cu nr. M. 116.2002 care stabilea aceleași norme. La o analiză sumară a prevederilor ordinul ministrului apărării nr.  123/2015  rezultă un element (probabil) benefic si pt. majoritatea militarilor in rezerva/retragere, concretizat in  Art. 9 alineatele (1) si (2) , astfel: - Dupa cum cunoastem, in urma prevederilor vechiului ordin al ministrului apar