Treceți la conținutul principal
O SOCIETATE SECRETĂ CHINEZĂ CU 6 MILIOANE DE MEMBRI, ÎI AMENINȚĂ PE ILLUMINAȚI CU MOARTEA !!




Image may contain: one or more people,                          people on stage and night
EXISTĂ O SPERANȚĂ !!
O SOCIETATE SECRETĂ CHINEZĂ CU 6 MILIOANE DE MEMBRI, ÎI AMENINȚĂ PE ILLUMINAȚI CU MOARTEA !!
O societate secretă chineză cu 6 milioane de membri dintre care 1.8 milioane de gangsteri asiatici și 100.000 de asasini profesioniști, au luat sub vizor membrii Illuminați ! Grupul secret îi avertizează pe mai marii vestului că nu îi vor tolera în caz că vor pune în aplicare planurile de depopulare a planetei, conform jurnalistului de origine canadiană dar care activează în Tokio, Benjamin Fulford, 46 de ani.
Societatea Secretă Chineza se numește "Societățile verzi și roșii" și este de sorginte antică, apărând și în cărtile de istorie. 
Aceasta s-ar trage din Armata Ming a Chinei a secolului 17. Aceasta are legături puternice cu Clanul Yakuza și Familia Regală Japoneză.
"Deși Societatea Secretă are membri din clanuri mafiote de tradiție, 2/3 dintre aceștia sunt intelectuali ca de exemplu profesori universitari, cercetători, sau funcționari guvernamentali." relatează Fulford.
Acesta afirmă că a fost contactat de societatea secretă chineză, după ce acesta denunțase în timpul unui discurs faptul că Elita mondială plănuiește reducerea populației Asiei la 500 de milioane de oameni, prin mijloace biologice. Societatea secretă l-a contactat pe acesta și a confirmat informația, propunându-i totodată o colaborare. Jurnalistul a livrat membrilor societății o listă cu 10.000 de persoane care fac parte din Illuminați, în special membri ai Clublui Bilderberg, Council of Foreign Relations și Skull & Bones. Neo-conservatorii sunt deasemenea o țintă.
"Mi s-a promis că nicio persoană nu va muri dacă se negociază cu bună credință", a spus Fulford.
Fulford este un fost membru din conducerea celebrei publicații Forbes, acesta renunțând la poziție după o neînțelegere cu superiorii.
Fulford afirma că "Japonia este controlată în secret de Illuminați de foarte  mult timp, prin crime și jafuri. Surse din "subteran" mi-au spus că de la sfârșitul Celului de-al Doilea Război Mondial, aproximativ 200 de oameni politici și personalități influente japoneze , au fost uciși de forțele oculte. Printre victime se număra Primii Miniștri Tanaka, Takeshita, Ohira și Obuchi. Toți au fost uciși cu un drog special care induce atacuri de cord. Societatea secretă chineză i-au avertizat pe Illuminați că nu vor mai tolera alte crime!"
"Gândiți-vă că Illuminați cu tot cu servanții lor principali, numără cam 10000 de persoane. În timp ce acest Grup Chinez are 6 milioane de membri. Ba mai mult, aceștia din urmă știu numele și adresele celor 10000, pe când cei 10000 nu știu numele și adresele celor 6 milioane!"

FULFORD DESPRE ILLUMINAȚI !!
" Am primit informații de la surse de rang înalt, că foști Prim-Miniștri Japonezi, Gangsteri-Seniori ai Yakuza, Masoni-Seniori Japonezi sau Servicii Secrete Occidentale."
Societatea "Illuminați este alcătuită din familii aristrocate Europene și Nord-Americane de tradiție și familii de bancheri. Aceștia controlează America, Anglia, Europa( cu excepția țărilor Scandinave, Germania și Italia; Italia i-a expediat în anii 70'), Japonia, Africa, Iran, Canada și Mexic. Aceștia nu controlează China, Rusia( Putin i-a dat afară pentru prima dată după 1917), India,Sud-Estul Asiei, America de Sud, Cuba și multe altele... Putin, expulzându-i pe Nieslev și Bereshovsky și arestându-l pe Khordokovsky, practic i-a dat afara din Rusia pe Rockefeller și Rothschild. Putin este un naționalist și vă spun sigur că luptă împotriva Illuminaților pentru patria sa. India practic i-a dat afară pe Illuminați odată cu moartea lui Ghandi , și nu i-a mai primit înapoi după 300 de ani de ocupație . Vedeți creșterea economică a Indiei din ultimele decenii! În ceea ce privește China, au fost mai multe tentative de dominație asupra acesteia.Acum încearcă să producă o criză financiară în această țară pentru a se infiltra în sistemul lor financiar. Dar nu vor reuși. "
"Ținta lor este creare unui Guvern Mondial. Până acum 2 ani planul era clar Noua Ordine Mondială. Acum însă încearca să creeze un Guvern Mondial cu sediul UE. De aceea încearcă să saboteze economia UE."
" Oricum, există și o schismă în interiorul Illuminați. Jay Rockefeller și Philip Rothschild sprijină proiectul Încălzirii Globale.În opoziție, se află David Rockefeller și descendenții lui JP Morgan(Bush, Harriman,Walker etc) care sprijină Razboiul Contra Terorismului. Cei cu Încălzirea Globală vor să transfere 500 de focoase nucleare către China și cam încă tot atâtea către restul lumii. Ceilalți ar vrea să le păstreze ca SUA să rămână forța dominantă."
În concluzie Fulford a spus " Cred cu tărie că este o șansă să stopăm Noua Ordine Mondială și să începem o Nouă Era. Această Nouă Era ar fi UNA ÎN CARE RĂZBOAIELE, FOAMETEA, SĂRĂCIA ȘI DISTRUGEREA S-AR GĂSI DOAR ÎN CĂRȚILE DE ISTORIE..!

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor