Treceți la conținutul principal
SINGURI NE ÎMBOLNĂVIM DE BOLI GRAVE ȘI APOI MERGEM LA MEDIC.UNEORI  ESTE PREA TÂRZIU.MU MAI CONSUMAȚI COCA COLA  ,MAI ALES COPII.

Coca-Cola sub microscop:aceste dovezi vor pune punctul dubiilor tale
În anul 2006 în Turcia, pentru prima dată în lume, a început procesul judiciar referitor la conținutul acestei băuturi. Pe eticheta sticlei de obicei scrie, că Coca Cola conține zahăr, acid fosforic, cofeină, caramelă, acid carbonic și un oarecare <<extract>>. Anume acesta a creat suspiciune consumatorilor. Și compania Coca-Cola a fost nevoită să dezvăluie secretul, din ce într-adevăr este făcută cola. Asta s-a dovedit a fi lichidul, obținut din insectele Cochineal.
Coșenila este insecta, ce trăiește pe insulele Canare și în Mexic. Este o insectă ce se lipește cu trompa sa mică de plantă, și absoarbe tot sucul și nu se mișcă niciodată din loc. Pentru coșenilă sunt create câmpuri speciale, iar aceste insecte sunt culese de către locuitorii din acele sate… Din femele și ouă se extrage pigmentul sub denumirea de carmin, care dă culoare coca-colei. Coșenila în mod uscat arată ca stafidele, dar de fapt sunt insecte.
Acum știi ce înseamnă cuvântul <<Coca>> din denumirea băuturii.. Iar în continuare vei afla ce se ascunde sub cuvântul <<Cola>>. Pentru asta trebuie să ne întoarcem la istoria unui angajat, care 23 de ani a lucrat la fabrica Coca-Cola.
Materia primă pentru cola este rădăcinile de lemn dulce, cu aceste rădăcini se hrănesc diverse mamifere, inclusiv și șoarecii. Companiile mari adună aceste rădăcini în cantități foarte mari cu ajutorul excavatoarelor. Odată cu strângerea acestor rădăcini în cantități atât de mari, ei nu sunt în stare să aleagă conținutul.
Deaceea, rădăcinile de lemn dulce sunt presate împreună cu tot ce este printre ele. Abia după asta rămășițele de blană, labe și altele sunt alese.
Datorită faptului că băutura are nuanță întunecată, nu se observă că în ea sunt prezente sângele și lichidul gastric al șoarecilor. Desigur, companiile gigante, ce produc cola, încearcă să neutralizeze substanțele dăunătoare cu ajutorul chimicatelor. Timp de 23 de ani angajatul ce a relatat această istorie, nu a băut nici un pahar de cola.
În continuare trage concluzia singur.
Cercetătorii din Washington au descompus pe componente unul din ingredientele coca-colei. S-a dovedit, că caramela – nu e doar zahăr topit, ci un amestec chimic dintre zahăr, amoniac și sulfiți, obținuți prin presiune și temperaturi înalte. Acest amestec poate duce la cancer la plămâni, ficat, glandă tiroidă și leucemie.
Iar lichidul insectei Coșenilă – carmin în genere nu a fost certificată, deaceea în multe țări este interzisă producerea coca-colei.
Cum reacționează organismul la Coca-Cola?
După 10 minute.
10 lingurițe de zahăr vor da lovitura spre sistemul tău (asta e norma zilnică recomandată). Nu îți este greață pentru că acidul fosforic inhibă acțiunea zahărului..
După 20 de minute.
Va avea loc un salt al insulinei în sânge. Ficatul transformă zahărul în grăsimi.
După 40 de minute.
Absoarberea cofeinei a luat sfârșit. Pupilele tale se vor mări. Tensiunea arterială se va mări, pentru că ficatul elimină mai mult zahăr în sânge. Receptorii de adenozină se blochează, prevenind somnolența.
După 45 de minute.
Corpul tău va mări producerea hormonului dopamină, care stimulează centrul plăcerii în creier. Astfel de principiu de acțiune îl are și heroina.
După o oră.
Acidul fosforic combină calciul, magneziul și zincul în intestin, accelerând metabolismul. Se mărește eliminarea calciului prin urină.
După mai mult de o oră.
Acțiunea diuretică intră în joc. Se elimină calciul, magneziul și zincul, care se conțin în oasele tale, precum și natriul, electrolitul și apa.
După mai mult de o oră și jumătate.
Devii agitat și leneș. Toată apa care se conține în coca-cola, se elimină prin urină.
Conținutul concret al produsului reclamat Coca-Cola Light fără cofeină: Aqua carbonated, E150d, E952, E950, E951, E338, E330, Aromas, E211.
Iată ce înseamnă doar câteva dintre ele și ce efect asupra organismului au:
Aqua carbonated – apă carbogazoasă. Prezența dioxidului de carbon în apă stimulează secreția gastrică, crește aciditatea sucului gastric și provoacă flatulență – eliberarea abundentă de gaze.
E952 (Cyclamic Acid and Na, K, Ca salts) – acid ciclamic și sărurile ei de sodiu, potasiu și calciu. Înlocuitor de zahăr. Acid ciclamic – substanță chimică sintetitică. Doza admisibilă: 0.8 g în 24 de ore.
E950 (Acesulfame Potassium) – este de 200 de ori mai dulce decât zaharoza. Conține eter metilic, care afectează activitatea sitemului cardiovascular, și acid aspartic, care stimulează sistemul nervos și poate provoca dependență. Doza admisibilă: 1 g în 24 de ore.
E338 (Orthophosphoric Acid) – inflamabil și exploziv. Provoacă iritarea ochilor și a pielii. Împiedică absorbția calciului și a fierului în organism, ce duce la slăbirea structurii oaselor, osteoporoză.
În ultimele cercetări efectuate de profesorul în domeniul biologiei moleculare și a biotehnologiei de la Universitatea Sheffield (MareaBritanie) Peter Piper s-a demonstrat, că astfel de combinație între aceste substanțe chimice aduce daune grave ADN-ului.

Postări populare de pe acest blog

Raspuns de la DIICOT
De ce este necesara Reforma Justitiei? Pentru ca, ajunsi magistrati, procurorii justifica si apara tradarea de Tara! -Catre toti cei care mai simt si gandesc romaneste –
               Doamnelor si domnilor,         Va transmitem, fara alte comentarii, documentele alaturate, rugandu-va sa analizati si sa decideti!
SCMD A AVUT DREPTATE PRIN CHEMAREA ÎN JUSTIȚIE A CELOR CARE NE _ AU DISTRUS DREPTURILE NOASTRE FIREȘTI , A REZERVIȘTILOR. PRIN ACEASTĂ ORDONANȚĂ 96  DIN 09.11.2018 NU MAI SUNTEM LA MANTINELĂ CI PUR ȘI SIMPLU VOR SĂ NE SPÂNZURE. LOV ÎMPREUNĂ CU  O ALTĂ PERSOANĂ CE NE IUBEȘTE FOARTE MULT PRECUM SAREA IN OCHI , DOMNUL NASTA DE LA MApN, AU DAT GIR ACESTEI NEMERNICII . 


STIMAȚI COLEGI DE SUFERINȚĂ. COMPLETAȚI  DOCUMENTUL PREZENTAT  DE CĂTRE SCMD ȘI SĂ LE INAINTĂM CELOR CARE NE REPREZINTĂ DREPTURILE ȘI NI LE APĂRĂ ÎN INSTANȚĂ.. NUMAI CEI CARE VOR FI ENUNȚAȚI ÎN CADRUL PROCEDSELOR CU LOV , MApN,ȘI FOȘTII MINIȘTRI  DREPTURILE PREVĂZUTE DE LEGEA 223 SE VOR APLICA. 

NU MAI SATȚI PE MATRGINE ȘI SĂ VĂ AUTOCOMPĂTIMIȚI. 

CU RESPECT CAMARADERESC. 


IN ÎNCHEIEREA ACESTUI MATERIAL SUNTEȚI CHEMAȚI SĂ O DAȚI ÎN JUDECATĂ PE LOV ȘI MINISTRUL. 

CITIȚI CU RĂBDARE MATERIALUL DE MAI JOS.


A fost publicată OUG 96.09.11.201814 noiembrie 2018Categoria Despre Armata3.797 afisariScris de  A fost în sfârșit p…
BĂGĂTORII  DE  SEAMĂ

Văzând conţinutul acţiunii în contencios administrativ, formulată de S.C.M.D. în contradictoriu cu LOV, şi „băgătorii de seamă” de pe unele site-uri care, cu o poftă viscerală, cronică şi netratabilă, critică orice demers făcut de S.C.M.D. în sprijinul cadrelor miliare în rezervă, nu pot decât să constat totala lipsă de colegialitate (ca să mă exprim eufemistic) a celor care, cu rea-credinţă, dacă nu pot construi ceva, dărâmă. Sigur că, de principiu, o acţiune în justiţie, oricât de întemeiată şi bine motivată ar fi, nu este perfectă şi suportă îmbunătăţiri. În cazul în speţă, chiar dacă pot fi discuţii cu privire la obiectul acţiunii şi referitor la instanţa de fond competentă să judece acţiunea, nu este un "capăt de ţară" pentru că se pot face completări/precizări până la primul termen de judecată iar Tribunalul Bucureşti îşi va verifica competenţele în baza art.131 alin.(1) C.proc.civilă, inclusiv pe cea materială, şi va putea, dacă este cazul, să dispun…