Treceți la conținutul principal

marți, 23 decembrie 2014

Dupa 25 de ani! Judecatorii amendeaza militarii care indraznesc sa apeleze la Justitie in litigiile cu statul roman, iar militarii romani si turci isi acuza propriile state pentru lipsa democratiei reale!


Cazul este stupefiant! O judecatoare pe nume VASILE-CRISTEA MIRELA-SIMONA de la Tribunalul Bucuresti,amendeaza cu cate 1 000 lei pe fiecare rezervist care isi cauta dreptatea in instanta! Este ceva de neimaginat ca dupa 25 de ani de proclamata democratie si despre care cunoastem cu totii ca este falsa, un judecator sa amendeze cetateni pt. tupeul de a fi apelat la justitie in litigiile contra statului roman! Ocazie cu care nu trebuie insa sa trecem cu vederea imensa gafa pe care am facut-o toti cetatenii romani - de a vota o Constitutie prin care sa declaram autoritatea judecatoreasca ca fiind putere in stat! Se vede unde am ajuns, nu? Unii judecatori confunda conceptul de a fi putere in stat, cu ceva similar conceptului de a jongla cu vietile oamenilor acelui stat dupa bunul plac, fara nicio responsabilitate!  Este inadmisibil ca un judecator precum VASILE-CRISTEA MIRELA-SIMONA ale carei venituri si pensie speciala sunt asigurate inclusiv de rezervistii amendati, sa interzica accesul la Justitie, acesta fiind consecinta de drept a gestului judecatoarei! In situatia deja creata si legat de modificarile ce  trebuie aduse Constitutiei, apar 2 noi teme si care pot aduce Justitia romana pe fagasul cu adevarat firesc:

1]. Prima tema este aceea ca este nevoie ca cetatenii romani sa aiba dreptul ca in litigiile cu statul roman, sa aiba dreptul sa apeleze la instante din terte state membre ale Uniunii Europene, ale caror decizii sa fie general obligatorii pt. statul roman. De exemplu, sa fi avut posibilitatea ca acest caz in care au fost amendati rezervistii romani sa fie judecat in Slovenia sau in Malta!

2]. O a 2-a tema este cea legata de redefinirea notiunii de putere in stat. O putere in stat care, in realitate, este dependenta de banii contribuabililor acelui stat, nu  mai poate fi putere in stat decat daca este aleasa prin vot de cetatenii acelui stat. Or, spre deosebire spre exemplu de S.U.A. unde comunitatile isi aleg prin vot judecatorii, in Romania judecatorii nu sunt alesi de cetateni, ci sunt impusi de stat! Caz in care nu mai putem discuta in Romania de existenta autoritatii judecatoresti ca fiind putere in stat creata in mod democratic - adica aleasa prin vot, aceasta fiind doar o putere impusa de stat! Revenind la deciziile judecatoarei VASILE-CRISTEA MIRELA-SIMONA de a-i amenda pe cei care ii platesc veniturile si pensia speciala, apare logica fireasca! Nu ar fi mai bine daca tot considera ca poate lua orice decizii intrucat face parte dintr-o putere in stat - desi cetatenii NU au ales-o sa ca judecator, sa isi achite prin propriile puteri veniturile si pensia speciala, si nu in mod obligatoriu tot din banii fraierilor pe care ii judeca si apoi ii mai si amendeaza ca au deranjat statul cu problemele lor marunte?



Materialul poate fi citit aici! Acum ce se poate spune? "A real democracy is not in Romania also". Noi cunoastem ca nu exista! Este OK ca un militar roman (in rezerva sau in activitate) instiinteaza despre realitatile din Romania pe un militar turc. Asa cum la fel de OK este faptul ca orice militar roman care are o legatura intr-un mod sau altul cu un alt militar NATO, sa procedeze in mod identic. Aceste demersuri au efecte sigure, desi nu intotdeauna in timp scurt! Doar cunoastem ca politicienii nostri sunt toti unul si unul, si la majoritatea li se rupe in paispe de Romania, NATO, UE, democratie etc.! Totusi, din surse certe, atat fosta putere, cat si actuala putere - sunt deranjate de militarii romani, si mai ales de faptul ca acestia au capatat tupeul sa prezinte altor state NATO o realitate diferita fata de cea vanduta de aventurierii politicii romanesti! Sa o tinem tot asa, nu avem nimic de pierdut! La urma urmei, Romania a intrat in NATO cu armata, nu cu aventurierii mentionati!

CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor