Treceți la conținutul principal


NU NE MAI FACEM BINE. CINE TRĂDEAZĂO DATĂO FACE ȘI A DOUA OARĂ.NU.????????

 Intrucat cineva imi tot fragmenteaza postarile va rog pentru a fi bine inteles sa reiat materialul unitar.
·
· 1. Pentru corecta si exacta informare , mai intai va rog sa fiti de acord sa prezint un e-mail:Neculai Bahnareanu <neculai.bahnareanu@gmail.com>
To:
Marian Tudor
,
Gropan Nicolae
,
Monac Ctin
Jul 24 at 7:53 AM
In urma intalnirii din 27.06.2019, cu secretarul de stat Dan Mihai CHIRICA, am convenit participarea structurilor asociative, cu experti pentru a lucra la propunerea de eliminare a inechitatilor si dicriminarii din sistemul pensiilor militare de stat. Drept urmare, dupa consultare, a-ti fost nominalizati sa participati in aceast grup.
Prima reuniune va fi vineri la ora 09.30.
Cu stima,
NB
---------- Forwarded message ---------
De la: ANCMRRCENTRAL <ancmrrcentral@yahoo.com>
Date: mar., 23 iul. 2019 la 18:19
Subject: Fw: Invitatie grup de lucru
To:
Cc: Neculai Bahnareanu <neculai.bahnareanu@gmail.com>, Marian Buciuman <marianbuciuman@gmail.com>, Constantin Mihalcioiu <mihalcioiuconstantin@yahoo.com>, Ion Joldea <ion_joldea@yahoo.com>, Casapu Eugen <eugencasapu@yahoo.com>
----- Forwarded Message -----
From: drp_contact <drp_contact@mapn.ro>
To: ancmrrcentral@yahoo.com <ancmrrcentral@yahoo.com>
Sent: Tuesday, July 23, 2019, 09:10:42 AM GMT+2
Subject: Invitatie grup de lucru
Am onoarea sa va salut!
Secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului a aprobat organizarea unui grup de lucru, vineri, 26 iulie 2019, începând cu ora 9:30, la sediul Ministerului Apărării Naționale, activitate la care să participe reprezentanții structurilor asociative în vederea eliminării inechităților și discriminărilor din sistemul pensiilor militare de stat.
În acest sens, vă adresăm rugămintea de a ne sprijini în vederea participării la activitate a domnilor Gropan Nicolae, Tudor Marian și Monac Constantin, rugându-vă, totodată, să ne comunicați până joi, 25 iulie, ora 12:00, datele de identificare ale persoanelor sus-menționate, în vederea accesului în instituția militară.
Cu respect,
Mr. Magda Șerban
· Acum sa fiti de acord sa-mi prezint propriile pareri pe baza evidentelor faptice:
· 1. La intalnirea de la secretarul de stat trebuiasa participe, conform continutului transmis de dl. Gl. Bahnareanu prin e-mailul prezentat, membri nominalizati pentru comisia instituita adica Gropan Nicolae, Tudor Marian si Monac Constantin.
· Conform celor stabilite in ultima intalnire a Consiliului consultativ al militarilor in rezerva si in retragere,in prezenta ministrului apararii, trebuia analizat si aprobat proiectul unei ordonanta de urgenta prezentat de reprezentantul CSP.
· Desi reprezentantul CSP a venit bine documentat , inainte de a prezenta proiectul au aparut ,,subiectele perturbatoare” introduse de grupul ,,de forta” format din dl. Bahnareanu, Balaceanu si Tudor , care ,desi nu faceau parte din comisia stabilita anterior si uitand ca in mediul asociativ ne se mai impune gradul au ,,impus” un nou proiect al domnului Monac care , conform ,,traditiei”arunca pisica si pleca. Tot pentru corecta informare trebuie precizat ca ,,proiectul ” domnului Monac a fost discutat intr-un grup de lucru cu o zi inainte , unde nu a obtinut nici un sufragiu, participantii fiind unanim de acord cu varianta promovata de LADPM.
· Tot in cadrul ,,perturbarilor” dl. Bahnareanu , desi participase personal la oficierea CCMRR, acum i-a negat existenta. Cu toata deferenta va intreb domnule General, prezenta dl.General Bantas la lucrarile consiliului, in numele ANCMRR este un fals?
· Tot in aceeasi ordine de idei, cred ca ati fost informat sau v-ati informat din spatiul virtual ca in unanimitate, consiliul a aprobat proiectul de OUG pentru abrogarea art.40 din OUG 57/2015, art.VII din OUG 59/2017 si art.41 si 84 din OUG 114/2018, proiect prezentat de mine in fata consiliului, in numele LADPM.
· Chiar in cadrul sedintei v-am informat pe toti cei prezenti ca Liga a prezentat acest proiect si SGG.
· Atunci se pune intrebarea fireasca si legitima doriti sau nu sa se inlature discriminarile? Doriti sau nu sa mergem impreuna in lupta impotriva nedreptatilor. Daca DA lasati de o parte proiectele fanteziste, analizati cu atentie rezolvarile existente sub ochii nostri ( Legea 303/2004 si Decizia CCR nr.20/2000), nu mai aplicati politica fortei. Din respect pentru toti cei prezenti la intrunire, dar in primul rand pentru mine nu v-am raspuns cand ati ,,interzis” reprezentantului CSP si DRP sa primeasca si proiectul meu si sa le analizeze in paralel. Daca ati observat le-am luat singur. Va reamintesc, atat dumneavoastra, cat si insotitorilor reprezentanti ai FORUMULUI” ca pana a deveni dumneavoastra presedinte in exercitiu clamati ca hotararile se iau prin consens. Oare cand ati obtinut consensul la proiectul prezentat cand nici Liga si nici FMR nu au fost consultate?
· Pentru corecta informare va rog sa prezentati care au fost structurile din Forum care au aprobat acest proiect?
· Am onoarea sa va salut domnilor camarazi.

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor