Treceți la conținutul principal
Perspectivele Politicii Ungariei faţă de Uniunea Europeană, NATO, USA şi România în 2015


I. În urma acordurilor bilaterale secrete ratificate cu ocazia vizitelor de lucru ale Preşedintelui Orban Victor la Kremlin, cele două părţi au convenit liniile politicii externe, economice şi de apărare, de cooparare tehnico-ştiinţifică şi culturale pentru perioada 2015-2020, şi perspectivele colaborării spre orizontul anului 2050. S-a convenit ca faţă de programul iniţial de colaborare, dacă apar oportunităţi noi conjuncturale, acestea să fie soluţionate tot prin tratative secrete şi ratificate prin acorduri bilaterale, ce vor fi secretizate cu termenul de păstrare de minim 99 de ani.
1. Cu privire la politica externă, cele două state garantează prin tratat bilateral protejarea intereselor reciproce privind zonele de influenţă politico-diplomatică, economică, culturală şi tehnico-ştiinţifică. Ungaria a pretins şi primit ca zone de influenţă teritoriile aflate la Sud-Est din teritoriul Ucrainei, cu zona subcarpatică, Sudul Austriei, Croaţia, Voivodina şi jumătate din Muntenegru, Serbia şi o parte din Macedonia, neprecizată ca întindere. De asemeni, Fluviul Dunărea primeşte un culuar de protectorat unguresc lat de 160 Km cu centrul pe mediana cursului de apă, de la Podul Maria Tereza din Budapesta şi până pe axul Canalului Dunărea-Marea Neagră, urmând ca partea de Nord să fie ocupată de Federaţia Rusă, iar partea din Sud să fie ocupată de Ungaria, conform testamentului politic al Amiralului Miklos Horthy, semnat la un Natariat privat din Lisabona, deschis recent de MAE din Ungaria.
Ungaria a mai cerut să-i fie recunoscut deptul legitim de proprietate veşnică a terenurilor din Judeţele Suceava, Bustriţa-Năsăud, Harghita, Covasna, Sibiu, Braşov, Dolj, Olt, Teleorman, şi celelalte aflate la Vest, ca parte componentă a Ungariei Mari, urmând ca toate teritoriile acestea să fie depopulate de etnicii români, saşi, şvabi, ţigani, evrei sau alte minorităţi, aceşti cetăţeni să fie internaţi în lagăre până la expulzare, iar toate bunurile mobile sau imobile ale acestor persoane nemaghiare, să fie confiscate în favoarea statului ungar, urmând a fi redistribuite conaţionalilor, aşa cum va crede de cuviinţă. Echipamentele miniere, industriale, echipamentele militare inclusiv Bazele Militare NATO de la Deveselu, Mihail Kogălniceanu, Oradea, Timişoara, vor fi ocupate de trupele speciale ale celor două state, iar administrarea acestor baze şi ocuparea acestora cu trupe de menţinere a păcii, să se facă de cele două armate, în raport de opt la unu, majoritară fiind armata Federaţiei Ruse. În schimb Ungaria se obligă să furnizeze orice informaţie clasificată obţinută de la tabăra adversară, respectiv de la NATO, USA sau UE, pe canale diplomatice securizate, către serviciile de informaţii militare ruse, să ofere sprijin logistic cu toate aeroporturile, drumurile, căile ferate, apele pentru libera circulaţie a unităţilor militare ale Federaţiei Ruse, să spargă embargoul economic impus de americani asurpa partenerilor ruşi, să garanteze investiţiile şi depozitele bancare ale oamenilor de afaceri ruşi sau ale companiilor de stat sau private, să constituie depozite de materiale şi alimente de primă necesitate, depozite de mărfuri generale sau strategice impuse embargoului, până în 2050, urmând ca acest acord să fie prelungit prin acte adiţionale. Ungaria se mai angajează să livreze partenerului strategic rus, orice minereu sau metal strategic (uraniu, plutoniu, toriu, vanadiu, wolfram, nikel, aur, argint, platină, cupru, aluminiu, fier, mangan, magneziu, litiu, magmatită, radiu, poloniu, arseniu, galiu, etc. Ungaria se angajează să disimuleze aceste acorduri parteneriale frăţeşti, şi să dezinformeze orice comentariu legat de acest parteneriat, pentru a induce în eroare vigilenţa serviciilor de spionaj americane, utilizând în acest scop, orice mijloc inclusiv femei de moravuri uşoare, recrutate din rândul minorităţilor etnice, căsătoriile mixte cu agente ale spionajului magiar cu demintari din tabăra adversă, sau cu oameni de afaceri sau lideri politici sau de opinie mai importanţi, şi toate canalele de media să fie controlate de specialişti de comunicare ruşi.
Pe linie militară, Federaţia Rusă se angajează să livreze Ungariei în cadrul programului de asistenţă militară şi de securitate cu titlu gratuit 1.500 de tancuri de ultimă generaţie, 350 helicopetere de luptă de ultimă generaţie, 300 instalaţii de lansare proiectile reactive cu bătaie lungă, 60 masini purtătoare de rachete de croazieră cu rază medie de acţiune (până în 2.500 Km), 3.000 piese de artilerie de mare calibru autorpopulsate şi aruncătoare de peste 240 mm, 2.500 maşini de luptă ale infanteriei, 9.000 mitraliere de mare calibru şi muniţia aferantă pentru toate categoriile calculată pentru minimum trei ani de luptă. În plus, se vor mai livra cât mai curând 75 echipamante radare mobile de mare rezoluţie, 500 avioane cu reacţie sau turbopropulsoare, dintre care 100 de bombardament şi transport echipamente şi desant aerian, o sută de mii de paraşute, o sută cincizeci de mii de pistoale mitralieră de ultimă generaţie, cu încărcător de 100 de cartuşe, 35.000 de arme cu lunetă de mare precizie, 80.000 de pistolete cu amortizor de zgomot, bocanci, veste antiglonţ şi antischije, căşti militare, măşti de gaze, uniforme militare, schiuri, clăpari, patruri de campanie şi cazarmamanet, staţii radio secretizate prin satelit, 150 autostaţii radio şi radioreleu, 80 drone de trei tone şi încă 2.500 drone de greutăţi mai mici, 7 sateliţi de spionaj militar şi interceptare rachete balistice intercontinentale sau de croazieră, bază materială şi logistică pentru instruirea militarilor şi agenţilor secreţi, fonduri speciale pentru mentenanţa tehnicii şi plata soldelor militarilor la nivel NATO.
3. Pe linie economică, comercială, tehnico-ştiinţifică, culturală, lingvistică, didactică şi pedagogică, politică şi de comunicaţii, s-au pus bazele unei colaborări multilaterale reciproc avantajoase, reproduse pe capitole în anexele acestui acord secret.

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor