Treceți la conținutul principal

vineri, 2 ianuarie 2015

Pensiile rezervistilor diminuate de Boc, ulterior "inghetate" de Ponta, se micsoreaza din ianuarie 2015 (prin neindexare) cu inca 5%! Si vesti de inceput de Nou An!

 IN LOC DE "LA MULTI ANI", REZERVISTILOR CU PENSII "INGHETATE"!

Ponta este oricum un profan al cifrelor! Nici acum nu "se prinde" de ce a pierdut alegerile prezidentiale! Va readucem aminte ca in anul 2013, regimul Ponta a legiferat o mare pacaleala la adresa rezervistilor cu pensii diminuate de Boc! S-a prefacut ca le reintregeste pensiile prin Art. 1 (1) din Legea nr. 241/2013. Numai ca prin art. 1 (4) din aceeasi lege, regimul Ponta a legiferat ca pensiile reintregite NU vor mai fi indexate (actualizate/majorate), pana cand statul nu isi recupereaza asa numitele reintregiri! Multi pretinsi lideri ai rezervistilor au muscat momeala, incurajand aparitia legii! Fiind evident ca prevederile Art. 1 (4) din legea mentionata depaseau cu mult nivelul lor literar de intelegere a unui text de lege, dar mai ales nivelul artimetic! Asa se intampla cotidian la nivelul  doctorilor in orice domeniu, nu trebuie sa ne uimim prea tare! Daca la 0 (zero) adaugam 1 [Art. 1 (1)] si apoi scadem tot 1 [Art. 1 (4)], e prea greu pt. liderul-doctor al A.N.C.M.R.R. Iliescu si pt. liderul-doctor al S.C.M.D. Dogaru, sa calculeze ca rezultatul este tot 0 (zero). Doctorii este doctori, asta este! Amandoi au sustinut legea si inca in numele propriilor organizatii! Trebuia sa avem si noi fie naivii nostri artimetici, fie (mai degraba) niste smenari politici care au considerat ca noi nu stim sa scadem si sa adunam! Nu mai conteaza, cei 2 sunt deja istorie! Cam rusinoasa istorie, nu doar pt. ei, ci mai ales pt. noi! Pt. noi cei care i-am tolerat pe cei 2 sa ne reprezinte!

Exemplu concret: pensie reintregita (cica) in baza Legii nr. 241/2013. Sa zicem ca de la valoarea diminuata de Boc la suma de 2 000 lei, la cea din decembrie 2010 de 3 000 lei. Scadere de 33,33%! Regimul Ponta minte sfruntat ca a reintregit pensia diminuata, adaugand pensiei diminuate suma pierduta de 1 000 lei! De ce? Este simplu! In 2014, rezervistul cu pensia asa numit reintregita a ramas cu un cuantum al pensiei tot de 3 000 lei, desi toate celelalte pensii din Romania - mai putin a lui, au fost majorate cu 4%! Daca i s-ar fi majorat pensia reintregita dupa cum era normal intr-o tara normala, in 2014 acesta trebuia sa aiba o pensie de 3 245 lei. Prin urmare, in 2014 rezervistul in cauza a pierdut 245 lei! In 2015, rezervistul cu pensia asa numit reintregita a ramas cu un cuantum al pensiei tot de 3 000 lei, desi toate celelalte pensii din Romania - mai putin a lui, au fost majorate cu 5%! Daca i s-ar fi majorat pensia reintregita dupa cum era normal intr-o tara normala, in 2015 acesta trebuia sa aiba o pensie de 3407 lei. In concluzie, rezervistul cu pensia asa numitreintregita a pierdut in 2 ani, 407 lei. Mai departe, mergand pe o indexare medie de 4% care insa NU i se aplica si rezervistului in cauza, rezulta ca pana in anul 2023, rezervistul respectiv va ramane tot cu pensia de 3 000 lei. Mai exact: urmare a neindexarii pensiilor rezervistului din exemplu precum altor cetateni, in anul 2023 persoana in cauza va avea o pensie diminuata cu cca. 1 500 lei. In 2013 aceasta fiind diminuata cu 1 000 lei! Procentual? In 2013 avea pensia diminuata cu 33,33%, iar in 2023 urmare a neindexarii va ajunge cu pensia diminuata tot cu 33,33%! Acest artificiupolitico-legislativ marca Ponta se numeste prostire pana la capat, Ponta inlocuind doar ambalajul abuzurilor predecesorului sau Boc! Pentru cine are dubii asupra a ceea ce se intampla, este rugat sa utilizeze calculatorul pacalelilortrase de Ponta rezervistilor in ceea ce priveste falsa reintregire a pensiilor, calculator care poate fi descarcat de aici!


VESTI DE INCEPUT DE AN NOU! VERIFICATE!

Orice om "incaseaza" fie pana este facut KO, fie pana se hotareste sa NU mai incaseze! Din surse verificate, in noianulconfuziei generale care exista in Romania creat pe fondul lipsei complete de valori a clasei politice care conduce acest stat perfect artificial, nici militarii NU fac exceptie de a gasi o cale de riposta. Am aflat urmatoarele:

- in ultima parte a anului 2014 a luat fiinta o grupare militara romaneasca discreta si elitista, cu sediul in Elvetia (Lugano) si cu mai multe puncte de lucru in Romania. Gruparea are drept caracteristic faptul ca NU mai da 2 bani pe conceptul de republica, regrupandu-se doctrinar in jurul Casei Regale a Romaniei. Atentie! Gruparea cuprinde NU doar militari romani in rezerva cum am fi tentati sa credem, ci si militari activi - satui pana peste cap de tratamentul acordat militarilor romani de republica in ultimii 5 ani! Informatia este certa 100%! La urmei urmei nu mai trebuie sa fie secret  faptul ca in ultimii ani, mai multi militari in rezerva si activi au depus din proprie initiativa, juramant militar fata de Regele Romaniei, ceea ce inseamna ca s-au lepadat de Republica! Sunt militari romani, nu tradeaza Romania ca popor, sunt simpli oameni care au tot dreptul sa isi aleaga calea care sa ii scape de umilintele la care au fost supusi de statul roman via Republica in ultimii 5 ani! Sau in ultimii 70 de ani!

- tot in ultima parte a anului 2014, pe teritoriul Federatiei Ruse a luat fiinta un centru (ceva asemanator) care recruteazamilitari romani, nemultumiti de regimul de care au parte militarii in Romania! Centrul este in regiunea Krasnodar, pe tarmul estic al M. Negre, cu cel putin 4 puncte de lucru in spatiul ex-sovietic (Tiraspol, Sevastopol, Chisinau si Cernauti), dar si cu un fel de mini-agentii in Romania (Galati, Iasi, Constanta, Tulcea, Bucuresti)! Datele pe care le detinem denota faptul ca militarii recrutati (pana acum) sunt doar militari romani in rezerva (desi rusii incearca sa recruteze si militari activi) -satui tot pana peste cap de tratamentul acordat militarilor romani de statul roman in ultimii 5 ani! In ultima situatie mai cunoastem ca militarilor in cauza, statul rus le acorda diverse facilitati precum cetatenia rusa, locuinte, diverse terenuri si solde cu mult superioare atat soldelor, cat si pensiilor atribuite militarilor in Romania! Caz care justifica pe deplin ceea ce prezinta datele prezentate in materialul (inexplicabil la prima vedere asupra situatiei relatate) "Militari romani persecutati politic in Romania depun juramant militar pentru Noua Rusie! In mod disciplinat, adica cu batalionul!". In material este inclus si un videoclip sumar, unde am depistat in cele din urma si un militar 100% roman, subofiter - cercetas roman, cunoscator nativ al limbii ruse, provenind din zona Dobrogei! In ceea ce priveste comandantul de batalion, sursele rusestinu mint, este 100% roman si a fost ofiter-cercetas (de legenda) apartinand candva unei unitati a C.1 A. Referitor la situatia creata? Si cei care au procedat astfel, sunt tot militari romani, nici ei NU tradeaza Romania ca popor, sunt doar simpli oameni care au tot dreptul sa isi aleaga calea care sa ii scape de umilintele la care au fost supusi de statul roman in ultimii 5 ani! Cert este ca niciun militar roman NU s-ar inrola de nebun la rusi, daca Romania l-ar fi respectat! Tot ca informatie - numai ca de aceasta data este vorba de calcul tactic, doar noi am aflat de un batalion de romani! Numai ca pt. rusi un batalion reprezinta ceva ignisifiant! Trebuie sa ne asteptam ca rusii au ca tinta constituirea unei divizii de romani pur-sange (parca ne-am mai intalnit candva cu situatia aceasta)! Cel putin!

In concluzie, avem de-a face cu 2 noi situatii in care militarii romani, satui de umilintele la care sunt supusi de statul roman in ultimii 5 ani, refuza sa mai incaseze, fapt pt. care intr-un razboi inegal si pervers cu statul roman, fie isi leapadaloialitatea in totalitate fata de statul de roman, fie fata doar de Republica, infruntand astfel statul roman dintr-o noua postura, de la egal la egal! In orice caz, desi avem de-a face cu 2 situatii care pot parea extreme pt. cei care NU cunosc sau camufleaza cu buna stiinta atrocitatile comise de statul roman contra propriilor militari in ultimii 5 ani, reactia deriposta a militarilor romani in modalitatile mentionate este perfect normala. Si mai ales foarte logica! In ambele situatii avem de-a face cu militari romani care refuza sa mai asiste pasiv la propria lor decapitare! Militari despre care trebuie sa admitem ca prin atitudinea lor pot schimba intr-un viitor mai apropiat decat am fi tentati sa credem, din temelii, configuratiastatului roman. Iar noi NU trebuie sa uitam ca gruparile in cauza au aparut doar ca efect al tratamentului lipsit de onestitate, de decenta, de etica si mai ales de moralitate, aplicat militarilor sai de catre statul roman actual!

In ceea ce priveste viitorul militarilor care au ramas loiali Republicii si statului roman? Nu ar trebui decat sa revedem prima parte a materialului! Este cert faptul ca rezervistului din exemplul prezentat si care este extrem de real si de actualitate, i-a fost diminuata pensia in 2011 de catre statul roman cu 33,33%, i-a fost reintregita la misto in 2013, numai ca pana in 2023 pensia acestuia va scadea anual prin neindexare, ajungand in final diminuata tot cu 33,33%! Numai ca in 2023, militarul in cauza va fi mai mult ca sigur, decedat! Cat sa mai incaseze in viataAre dreptul moral sa refuze tutela statului care il obliga la un astfel de tratament? Evident ca nu are doar acest drept, ci are in primul rand obligatia elementara de om tratat ca un caine, sa incerce sa se ridice din genunchi cat timp este inca in viata! 

Concluzia? Fiecare om (nu conteaza care, si militar sa fie) este liber sa isi aleaga in egala masura, daca si cat timp sta vesnic in genunchi in fata stapanilor sai, sau daca si cand decide sa se ridice in picioare! Cum se ridica? Decizia apartine fiecaruia!

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor