Treceți la conținutul principal
              COMUNICAT FOARTE IMPORTANT, 
PENTRU TOTI MEMBRRI DE SINDICAT , FOSTI MEMBRI ,TOTI REZERVISTII ,INDIFERENT DE SISTEMUL DIN CARE FAC PARTE , TOATE ASOCIATIILE , LIGILE ,  ORGANIZATIILE TUTUROR REZERVISTILOR .


 STIMATI COLEGI DE SUFERINTA ,

       Acum avem o lege , care a fost  discutata si rasdicutata pe toate fetele timp de 5 ani de zile. Desi avem unii "prieteni "care au facut tot felul de comentarii pe marginea Legii 223 / 2015 ,mai ales in defavoarea noastra , dar ca sa puna osul la treaba si sa - si aduca contributia ,ca sa avem o lege si mai buna , au stat pe margine si au tot interpretat ici si colo , doar o sa se intample ceva. Ce anume ,numa iei stie.

     Filiala SCMD Slobozia ,solicita ca toti  rezervistii , sa puna umarul pentru a ne apara drepturile constitutionale ,in caz contrar ,drepturile noastre ,in urma muncii depuse , a tuturor privatiunilor suferite , departe de familie , atunci cand va fi prea tarziu ,o sa ne tanguim ,ca am pierdut un drept legal castigat .

     Impreuna suntem puternici.

    Parlamentarii fara rusine , au aprobat tot  felul de avantaje , pensii suplimentare , bani pentru hotel , bani pentru benzina care sa nu fie justificati si alte avantaje . Bani pentru tot felul de protocoale cat cuprinde .Pentru ei tot binele .

Pentru popor  : concedieri , jale si tristete.

    Filiala SCMD SLOBOZIA  este hotarata  ca alaturi de ceilalti colegi din tara ,  sa ne aparam drepturile .

   Nu se mai poate suporta mojicia unor tehnocrati, care sunt paraleli cu realitatile din tara si necazurile poporului roman.


  BIROUL OPERATIV AL FILIALEI SCMD SLOBOZIA

Postări populare de pe acest blog

Raspuns de la DIICOT
De ce este necesara Reforma Justitiei? Pentru ca, ajunsi magistrati, procurorii justifica si apara tradarea de Tara! -Catre toti cei care mai simt si gandesc romaneste –
               Doamnelor si domnilor,         Va transmitem, fara alte comentarii, documentele alaturate, rugandu-va sa analizati si sa decideti!
SCMD A AVUT DREPTATE PRIN CHEMAREA ÎN JUSTIȚIE A CELOR CARE NE _ AU DISTRUS DREPTURILE NOASTRE FIREȘTI , A REZERVIȘTILOR. PRIN ACEASTĂ ORDONANȚĂ 96  DIN 09.11.2018 NU MAI SUNTEM LA MANTINELĂ CI PUR ȘI SIMPLU VOR SĂ NE SPÂNZURE. LOV ÎMPREUNĂ CU  O ALTĂ PERSOANĂ CE NE IUBEȘTE FOARTE MULT PRECUM SAREA IN OCHI , DOMNUL NASTA DE LA MApN, AU DAT GIR ACESTEI NEMERNICII . 


STIMAȚI COLEGI DE SUFERINȚĂ. COMPLETAȚI  DOCUMENTUL PREZENTAT  DE CĂTRE SCMD ȘI SĂ LE INAINTĂM CELOR CARE NE REPREZINTĂ DREPTURILE ȘI NI LE APĂRĂ ÎN INSTANȚĂ.. NUMAI CEI CARE VOR FI ENUNȚAȚI ÎN CADRUL PROCEDSELOR CU LOV , MApN,ȘI FOȘTII MINIȘTRI  DREPTURILE PREVĂZUTE DE LEGEA 223 SE VOR APLICA. 

NU MAI SATȚI PE MATRGINE ȘI SĂ VĂ AUTOCOMPĂTIMIȚI. 

CU RESPECT CAMARADERESC. 


IN ÎNCHEIEREA ACESTUI MATERIAL SUNTEȚI CHEMAȚI SĂ O DAȚI ÎN JUDECATĂ PE LOV ȘI MINISTRUL. 

CITIȚI CU RĂBDARE MATERIALUL DE MAI JOS.


A fost publicată OUG 96.09.11.201814 noiembrie 2018Categoria Despre Armata3.797 afisariScris de  A fost în sfârșit p…
BĂGĂTORII  DE  SEAMĂ

Văzând conţinutul acţiunii în contencios administrativ, formulată de S.C.M.D. în contradictoriu cu LOV, şi „băgătorii de seamă” de pe unele site-uri care, cu o poftă viscerală, cronică şi netratabilă, critică orice demers făcut de S.C.M.D. în sprijinul cadrelor miliare în rezervă, nu pot decât să constat totala lipsă de colegialitate (ca să mă exprim eufemistic) a celor care, cu rea-credinţă, dacă nu pot construi ceva, dărâmă. Sigur că, de principiu, o acţiune în justiţie, oricât de întemeiată şi bine motivată ar fi, nu este perfectă şi suportă îmbunătăţiri. În cazul în speţă, chiar dacă pot fi discuţii cu privire la obiectul acţiunii şi referitor la instanţa de fond competentă să judece acţiunea, nu este un "capăt de ţară" pentru că se pot face completări/precizări până la primul termen de judecată iar Tribunalul Bucureşti îşi va verifica competenţele în baza art.131 alin.(1) C.proc.civilă, inclusiv pe cea materială, şi va putea, dacă este cazul, să dispun…