Treceți la conținutul principal

joi, 10 decembrie 2015

MILITARI DIN FILIALELE SCMD MUNTENIA SUD, APARATI LEGEA!


Stimati camarazi din Filialele SCMD Muntenia Sud - FIDELI Romaniei!

...<< ARMATA este subordonata exclusiv vointei poporului pentru garantarea suveranitatii, a independentei si a unitatii statului, a integritatii teritoriale a tarii si a DEMOCRATIEI CONSTITUTIONALE. In conditiile legii si ale tratatelor internationale la care Romania
este parte, armata contribuie la apararea colectiva in sistemele de alianta militara si participa la actiuni privind mentinerea sau restabilirea pacii>>...( Constitutia Romaniei, Capitolul V, Sectiunea 1, Art.118 ( 1 );
...<< PARLAMENTUL este organul reprezentativ suprem al poporului roman si UNICA AUTORITATE legiuitoare a tarii>>... ( Constitutia Romaniei, Capitolul 1, Sectiunea 1, Art.61( 1 ).

Fara a intra in detaliile obscure, ale introducerii unei Ordonante de Urgenta ( avand sprijinul ,conform declaratiei ministrului Apararii, al ong.urilor militare si sindicatelor), precum si al grupurilor de interese din interiorul sitemului( spunem noi ),  HOTARAREA  noastra, a TUTUROR militarilor, de a face SCUT pentru APARAREA Legii 223/2015, prin orice mijloc democratic de lupta, este suficienta!
Numai in felul acesta aparam democratia constitutionala!
Pentru NOI, este foarte clar, atat modul insidios de introducere a acestei ordonante, cat si modul dubios al ACORDULUI dat de aceste ong.uri militare si sindicate. Cert este , ca TOTI cei ce au contribuit fara nici-o mandatare la acest acord, vor raspunde! Noi nu am mandat pe nimeni sa fie de acord cu INCALCAREA LEGII!
Ne temem si de complicitatea Parlamentului. Altfel cum s-ar fi dat Ordonanta , pentru modificarea unei Legi Organice?
Mai mult, avem de-aface c-un premier care induce in eroare -  una declara, alta face! Un premier si un guvern imprevizibil, mandatat pentru un an de zile , care si-au permis sa modifice o Lege organica , pentru generatii de militari si care oricand, in orice zi , poate emite o noua Ordonanta prin care, abroga Legea!
Militari! APARATI LEGEA! APARATI CONSTITUTIA! APARATI ROMANIA!;
Noi nu putem fi manipulati cum sunt ong.urile de "utilitate publica"!
Trebuie sa impunem Parlamentului, sa emita un act normativ prin care sa LEGIFEREZE IMUABILITATEA LEGII PENSIILOR MILITARE DE STAT!
Consideram ca in astfel de imprejurari, in conditiile in care  guvernul unei tari , ofenseaza consecvent armata, trebuie ca Presedintele si Parlamentul Romaniei, sa decreteze organizarea unui REFERENDUM in care populatia Romaniei, sa spuna foarte clar daca, armata mai este sau nu necesara!
Urmarim cu atentie, evolutia acestui eveniment nefericit, neavenit si nelegal!

Honor et Patria, Vae Victis!

Vicepresedinte Coordonator Filiale SCMD Muntenia Sud
Presedintele Filialei Pitesti
Colonel Victor Popescu

Postări populare de pe acest blog

Raspuns de la DIICOT
De ce este necesara Reforma Justitiei? Pentru ca, ajunsi magistrati, procurorii justifica si apara tradarea de Tara! -Catre toti cei care mai simt si gandesc romaneste –
               Doamnelor si domnilor,         Va transmitem, fara alte comentarii, documentele alaturate, rugandu-va sa analizati si sa decideti!
SCMD A AVUT DREPTATE PRIN CHEMAREA ÎN JUSTIȚIE A CELOR CARE NE _ AU DISTRUS DREPTURILE NOASTRE FIREȘTI , A REZERVIȘTILOR. PRIN ACEASTĂ ORDONANȚĂ 96  DIN 09.11.2018 NU MAI SUNTEM LA MANTINELĂ CI PUR ȘI SIMPLU VOR SĂ NE SPÂNZURE. LOV ÎMPREUNĂ CU  O ALTĂ PERSOANĂ CE NE IUBEȘTE FOARTE MULT PRECUM SAREA IN OCHI , DOMNUL NASTA DE LA MApN, AU DAT GIR ACESTEI NEMERNICII . 


STIMAȚI COLEGI DE SUFERINȚĂ. COMPLETAȚI  DOCUMENTUL PREZENTAT  DE CĂTRE SCMD ȘI SĂ LE INAINTĂM CELOR CARE NE REPREZINTĂ DREPTURILE ȘI NI LE APĂRĂ ÎN INSTANȚĂ.. NUMAI CEI CARE VOR FI ENUNȚAȚI ÎN CADRUL PROCEDSELOR CU LOV , MApN,ȘI FOȘTII MINIȘTRI  DREPTURILE PREVĂZUTE DE LEGEA 223 SE VOR APLICA. 

NU MAI SATȚI PE MATRGINE ȘI SĂ VĂ AUTOCOMPĂTIMIȚI. 

CU RESPECT CAMARADERESC. 


IN ÎNCHEIEREA ACESTUI MATERIAL SUNTEȚI CHEMAȚI SĂ O DAȚI ÎN JUDECATĂ PE LOV ȘI MINISTRUL. 

CITIȚI CU RĂBDARE MATERIALUL DE MAI JOS.


A fost publicată OUG 96.09.11.201814 noiembrie 2018Categoria Despre Armata3.797 afisariScris de  A fost în sfârșit p…
BĂGĂTORII  DE  SEAMĂ

Văzând conţinutul acţiunii în contencios administrativ, formulată de S.C.M.D. în contradictoriu cu LOV, şi „băgătorii de seamă” de pe unele site-uri care, cu o poftă viscerală, cronică şi netratabilă, critică orice demers făcut de S.C.M.D. în sprijinul cadrelor miliare în rezervă, nu pot decât să constat totala lipsă de colegialitate (ca să mă exprim eufemistic) a celor care, cu rea-credinţă, dacă nu pot construi ceva, dărâmă. Sigur că, de principiu, o acţiune în justiţie, oricât de întemeiată şi bine motivată ar fi, nu este perfectă şi suportă îmbunătăţiri. În cazul în speţă, chiar dacă pot fi discuţii cu privire la obiectul acţiunii şi referitor la instanţa de fond competentă să judece acţiunea, nu este un "capăt de ţară" pentru că se pot face completări/precizări până la primul termen de judecată iar Tribunalul Bucureşti îşi va verifica competenţele în baza art.131 alin.(1) C.proc.civilă, inclusiv pe cea materială, şi va putea, dacă este cazul, să dispun…