Treceți la conținutul principal

miercuri, 2 decembrie 2015

Procurorii din Rusia au interzis fundația lui George Soroș pentru că reprezenta o ”amenințare la securitatea națională”. Pe cand si in Romania?

Procurorul General al Rusiei a recunoscut că Institutul Societății Deschise a lui George Soros și alte organizații afiliate sunt considerate indezirabile, fiind interzis cetățenilor ruși și organizațiilor rusești să participe la oricare din proiectele lor.
Într-un comunicat remis luni, procurorul spune că activitățile Institutului Societății Deschise și Fundația de Asistență a Societății Deschise au fost o amenințare la adresa fundamentelor constituționale ale Rusiei și la securitatea națională. El adaugă că Ministerul Justiței va fi informat în mod corespunzător cu privire la aceste concluzii și ar adăuga cele două grupări pe lista organizațiilor nedorite de către Rusia, potrivit RT.
Procurorii au lansat o sondă în activitățile celor două organizații, amândouă sponsorizate de binecunoscutul finanțator George Soros, în iulie anul acesta, după ce senatorii ruși au aprobat așa zisa ”listă patriotică” a 12 grupuri care au atras atenția asupra activităților ”anti rusești”. Lista mai cuprinde alte ong-uri, precum: Institutul Internațional Republican, Istitutul Național-Democratic, Fundația MacArthur și Casa Freedon House.
Legea cu privire la organizațiile nedizerabile a fost adoptată la începutul acestei veri. A fost nevoie ca Ministerul rus al Afacerilor Externe să elaboreze o listă a ONG-urilor străine nedorite și să scoată în afara legii activitatea lor. O dată ce un grup este recunoscut ca indezirabil, activitățile sale în Rusia trebuie să se încheie, iar distribuirea de materiale de orice natură trebuie să fie interzisă.
În cazul în care interdicția este încălcată, membrii organizației aflată în afara legii și orice cetățeni ruși care cooperează, riscă amenzi grele sau chiar pedepse cu închisoarea în cazul infracțiunilor repetate.Pe când și în România va fi interzisa Fundația Soros?
NapocaNews

Postări populare de pe acest blog

Raspuns de la DIICOT
De ce este necesara Reforma Justitiei? Pentru ca, ajunsi magistrati, procurorii justifica si apara tradarea de Tara! -Catre toti cei care mai simt si gandesc romaneste –
               Doamnelor si domnilor,         Va transmitem, fara alte comentarii, documentele alaturate, rugandu-va sa analizati si sa decideti!
SCMD A AVUT DREPTATE PRIN CHEMAREA ÎN JUSTIȚIE A CELOR CARE NE _ AU DISTRUS DREPTURILE NOASTRE FIREȘTI , A REZERVIȘTILOR. PRIN ACEASTĂ ORDONANȚĂ 96  DIN 09.11.2018 NU MAI SUNTEM LA MANTINELĂ CI PUR ȘI SIMPLU VOR SĂ NE SPÂNZURE. LOV ÎMPREUNĂ CU  O ALTĂ PERSOANĂ CE NE IUBEȘTE FOARTE MULT PRECUM SAREA IN OCHI , DOMNUL NASTA DE LA MApN, AU DAT GIR ACESTEI NEMERNICII . 


STIMAȚI COLEGI DE SUFERINȚĂ. COMPLETAȚI  DOCUMENTUL PREZENTAT  DE CĂTRE SCMD ȘI SĂ LE INAINTĂM CELOR CARE NE REPREZINTĂ DREPTURILE ȘI NI LE APĂRĂ ÎN INSTANȚĂ.. NUMAI CEI CARE VOR FI ENUNȚAȚI ÎN CADRUL PROCEDSELOR CU LOV , MApN,ȘI FOȘTII MINIȘTRI  DREPTURILE PREVĂZUTE DE LEGEA 223 SE VOR APLICA. 

NU MAI SATȚI PE MATRGINE ȘI SĂ VĂ AUTOCOMPĂTIMIȚI. 

CU RESPECT CAMARADERESC. 


IN ÎNCHEIEREA ACESTUI MATERIAL SUNTEȚI CHEMAȚI SĂ O DAȚI ÎN JUDECATĂ PE LOV ȘI MINISTRUL. 

CITIȚI CU RĂBDARE MATERIALUL DE MAI JOS.


A fost publicată OUG 96.09.11.201814 noiembrie 2018Categoria Despre Armata3.797 afisariScris de  A fost în sfârșit p…
BĂGĂTORII  DE  SEAMĂ

Văzând conţinutul acţiunii în contencios administrativ, formulată de S.C.M.D. în contradictoriu cu LOV, şi „băgătorii de seamă” de pe unele site-uri care, cu o poftă viscerală, cronică şi netratabilă, critică orice demers făcut de S.C.M.D. în sprijinul cadrelor miliare în rezervă, nu pot decât să constat totala lipsă de colegialitate (ca să mă exprim eufemistic) a celor care, cu rea-credinţă, dacă nu pot construi ceva, dărâmă. Sigur că, de principiu, o acţiune în justiţie, oricât de întemeiată şi bine motivată ar fi, nu este perfectă şi suportă îmbunătăţiri. În cazul în speţă, chiar dacă pot fi discuţii cu privire la obiectul acţiunii şi referitor la instanţa de fond competentă să judece acţiunea, nu este un "capăt de ţară" pentru că se pot face completări/precizări până la primul termen de judecată iar Tribunalul Bucureşti îşi va verifica competenţele în baza art.131 alin.(1) C.proc.civilă, inclusiv pe cea materială, şi va putea, dacă este cazul, să dispun…