Treceți la conținutul principal

miercuri, 21 mai 2014

Breaking News! M.Ap.N. verifica prezenta rezervistilor in tara/la domiciliu expediindu-le mai nou taloanele de pensii prin scrisori recomandate cu confirmare de primire!

Informatia este certa! Cunoastem ca indiferent daca rezervistii isi incaseaza pensiile pe card sau prin postas, acest fapt este intotdeauna insotit si de banalul cupon de pensie azvarlit in cutia postala. Ei, bine, mai nou, M.Ap.N. cheltuieste intr-o veselie expediind respectivele taloane prin scrisori recomandate, dar musai si cu confirmare de primire. De ce? Scrie in titlu si chiar daca nu ar scrie, este oricum la mintea cocosului ca acest fapt reprezinta o verificare a prezentei rezervistilor in tara, respectiv la domiciliu, verificare absolut necesara in contextului disensiunilor NATO-Rusia! Ca verificarea se extinde doar asupra celor din rezerva operationala sau asupra intregii rezerve generale, asupra doar anumitor rezervisti-tinta sau asupra tuturora, ramane de vazut! Pasul 2 - este posibil oricand!

Legat de acest fapt, este interesant de studiat si sondajul deja arhivat la care cei mai multi repondenti sunt in mod evident cadre militare in rezerva. Doar 26% sunt dispusi sa raspunda unui ordin de mobilizare, celelalte raspunsuri insumate - adica 74%, fiind negative. De ce asa? Este simplu: acesta este efectul concret al desfiintarii pensiilor militare asupra rezervistilor romani. Pe de alta parte, sondajul infirma categoric ca la 90% dintre rezervisti le-ar fi crescut cuantumurile noilor pensii rezultate in urma desfiintarii celor militare si ca acestia ar fi foarte multumiti, asa cum a sustinut si inca sustine propaganda marca Boc-G. Oprea-Ponta. Daca ar fi fost asa, 90% dintre rezervisti ar fi raspuns afirmativ la un eventual ordin de mobilizare, insa rezultatul este cel mentionat. [Ceea ce rezulta din sondaj se apropie mai degraba de o afirmatie a M. Campeanu din emisiunea TV de aici - min. 16.54 care a precizat ca la cca. 60% dintre rezervisti au scazut noile pensii, ceea ce inseamna aproximativ 70 000 de rezervisti din toate ministerele].

marți, 20 mai 2014

In urma vizitei in Romania, Joe Biden arata degetul mijlociu "in sus" intregii clasei politice romanesti, salutandu-i mai intai cu un veritabil respect american pe militarii romani!

Dupa cum cunoastem, astazi a sosit in Romania vicepresedintele S.U.A., Joe Biden, intr-o vizita cu durata de 2 zile. Vizita acestuia a inceput cu un element inedit din punct de vedere al regulilor de protocol. Vicepresedintele S.U.A. a preferat sa ii salute intr-o hala simpla, pe militarii simpli din Baza 90 Tp. Aerian, inainte de a se intalni (maine) cu oficialii romani de rang inalt. Dupa cum cunoastem, inaltii oficiali americani au extrem de bine calculate gesturile si atitudinile in relatiile cu alte state. Pe timpul vizitei la Baza 90 Tp. Aerian, vicepresedintele S.U.A. a prezentat recunostinta sa Armatei Romane si un omagiu la adresa militarilor romani cazuti in teatrele de operatii.
Gestul vicepresedintelui S.U.A. de a-i saluta pe militari inaintea oficialilor romani, reprezinta in fapt si un mesaj adresat intregii clasei politice din Romania. Mesajul este simplu si se traduce astfel: "Respectati-va militarii, politicieni romani!". Exista informatii conform carora Joe Biden nu se va intinde nici maine la sprituri cu Basescu si nici la poante cu Ponta pe care ii va baga in seama doar la modul sec, adica din mers, ci va participa la exercitii militare in Dobrogea si in apele M. Negre. Pe stilul concret american!

Ce nu cunoaste insa vicepresedintele S.U.A. (sau poate deja cunoaste de la alti oficiali americani - informatiile au ajuns cu siguranta) este faptul ca luptatorilor romani din Bosnia, Kosovo, Fallujah si Kandahar,  statul roman le-a desfiintat dreptul la pensii militare drept recunostinta pt. sacrificiile lor. Vicepresedintele S.U.A. nu mai cunoaste (probabil) nici faptul ca statul roman a diminuat si pensiile a zeci de mii de rezervisti romani, nici faptul ca acestia se târăsc in urma celor mentionate de 4 ani  pe holurile tribunalelor, fiind linsati pana la capat de o justitie si o C.C.R. care executa ordine politice si in urma carora magistratii romani au considerat ca doar ei trebuie sa aiba drept de pesii de serviciu pt. sacrificiille lor in slujba patriei, nu si militarii romani. Ce ar mai trebui sa cunoasca Joe Biden? In urma celor mentionate despre ceea ce se intampla in Romania, sunt cazuri de militari reintorsi in viata din Bosnia, Kosovo, Fallujah si Kandahar care au trecut in rezerva sanatosi, numai ca in urma schimbarii legislatiei prin desfiintarea pensiilor militare, acestia au fost asasinati efectiv de statul roman. Cu dovezi concrete! Ce ar mai trebui sa cunoasca Joe Biden? In Romania armata a fost distrusa in mod premeditat de 2 politicieni, respectiv de presedintele Romaniei si de fostul premier Emil Boc. Este exact ce s-a intamplat in Ucraina, fapt constatat de presedintele interimar Turcinov care il acuza de acelasi lucru pe fostul presedinte Ianukovici. Ce ar mai trebui sa cunoasca Joe Biden? Daca cumva premierul Ponta a reparat vreo nedreptate a regimului Basescu-Boc in ceea ce ii priveste pe militarii romani? Nu, nu a reparat nimic! In primul rand ca Ponta este din convingere contra pensiilor de serviciu (apartine unui partid cu ascendenti in istorie bolsevici care s-au mai opus, desi fara succes, in 1949 pensiilor de serviciu pt. militari - cazul Ana Pauker), iar din declaratiile acestuia rezulta ca militarii in rezerva nu mai reprezinta nimic, intrucat razboaiele s-ar duce pe laptop. A incercat in scop populist (voturi) sa simuleze ca ar fi reparat nedreptatile lui Basescu-Boc, printr-o lege cu nr. 241/2013. Citind insa legea, rezulta clar ca ceea ce pare a fi repunere in drepturi [repunere in drepturi intr-o masura oricum superficiala - legea nu are nici in clin nici in maneca cu pensiile militare, pensiile militare fiind singurele tipuri de pensii din lume care recunosc gradul militar si in cazul celor in rezerva] prin art. 1 (1), este anulat total prin art. 1 (4). Prin urmare, Ponta e doar un diletant si un escroc politic - iar daca o astfel de lege ar fi fost emisa in S.U.A., unul ca el ar fi fost precis expulzat la Guantanamo - centrul de detentie din Cuba. Alaturi de Basescu si de Boc.

Revenind la semnificatia gestului vicepresedintelui S.U.A. de a-i saluta pe militari inaintea oficialilor romani, Joe Biden a facut exact ceea ce trebuie. Cum sa ii saluti mai intai pe politicienii care isi ignora primul simbol al propriei natiuni, acest prim simbol fiind dintotdeauna pt. orice natiune care se respecta - armata, in conditiile in care in Romania armata este desconsiderata si ignorata fatis de o intreaga tagma de derbedei politici? In sfarsit! La americani si la alte natiuni puternice, simbolistica are alte consecinte decat cele vazute de politicienii romani si mass media romana (stil covorul rosu, fusta doamnei Biden, party la Cotroceni cu 300 invitati etc.). Militarii de cariera cunoastem bine niste axiome! Daca Rasmussen, Biden si urmeaza si seful Pentagonului ajung la Bucuresti, in regiune urmeaza bai mare! Daca Obama ajunge in Polonia - e bai si mai mare, dar este si semnul suprem ca "Pe aici nu se trece nicidecum!". Adica nu se trece prin Polonia! Incercati pe la Rasmussen si Biden! Caz in care baiul cel mai mare pt. directia unde nu a ajuns Obama pica fix pe Romania!

Am publicat anterior niste scenarii gen "In cazul unui conflict armat NATO-Rusia, Romania va fi un simplu poligon experimental de trageri!" sau "Sa ne scuze atat rusii, cat mai ales NATO/UE ca le facem cunoscute acordurile privind planurile de operaratii in urma carora Romania devine din nou "hacuita"! Se pare ca Basescu a avut ceva revelatii dupa vizita lui Rasmussen! Insa doar ieri in timp ce alerga dupa Ponta, s-a prins in sfarsit ca Rusia are ca tinta sa ajunga la Gurile Dunarii. Era negru la fata, intrucat a fost atentionat ca Gurile Dunarii sunt fix-pix pt. rusi, acestia avand mereu o directie ulterioara - doar rusii nu sunt fraieri sa se blocheze in niste stufarisuri! Ca directia ulteriora pica pe Bucuresti e clar, dar in culoar intra si mosia Nana!  De asta era Basescu negru!

Mai e ceva! Rogozin a precizat ca Bucurestiul ar trebui sa serbeze cu Basescu si Ponta impreuna, el fiind "autoinvitat" la 70 de ani de la "eliberarea" Bucurestiului. Bucuresti eliberat de catre sovietici! Numai ca la fel ca americanii, si rusii transmit mesaje "simbolistice" urmate mereu de ceva concret, nu tot simbolistic! Continuarea data viitoare - numai ca si cu sau fara ea, sunt suficiente semne ca Romania va intra in razboi pe post de experiment intre 2 lumi prea puternice pt. noi! Am fi avut o singura sansa sa nu fim cobai! Sa avem o armata puternica dupa modelul minusculului stat Israel. Numai ca noi (iar) am avut nesansa sa avem niste conducatori si niste politicieni care sa tina la aceasta tara, fapt pt. care iar suntem condusi si acum tot de niste dobitoci - ca de obicei! Nesansa fiind incurajata de noi toti!

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor