Treceți la conținutul principal


IN TIMP CE BARACK OBAMA O TINE CU INTARIREA CAPACITATII DEFENSIVE IN EUROPA DE EST, ROMANIA CONTINUA SA SUBMINEZE NATO "LINSANDU-SI" PE BANDA RULANTA PROPRIII REZERVISTI!

ACTUL I
In timp ce Barack Obama isi ia angajamentul sacrosanct in apararea Europei de Est, 
Romania continua sa isi macelareasca netulburata si pe banda rulanta, propriii rezervisti !

Barack Obama a anunţat o campanie de întărire a capacităţii defensive a aliaţilor estici din NATO. Numai ca Romania nu are nicio gara linsandu-si in continuare fara nicio problema pe rezervistii propriei armate. Despre ceea ca au facut in 2011 Boc & Basescu, cunoastem cu totii. De fapt, la fel se intampla si acum. Pseudo-democratia (illiberal-democracy) este un fel de mutant al democratiei autentice, se regaseste in statele sarace si profund corupte si functioneaza exact ca in Romania. In limbile latine, pseudo-democratia poarta numele de "democratura", fiind o combinatie intre cuvintele democra(tie) si (dicta)tura. Mecanismele pseudo-democratiei se rezuma la urmatoarea schema: au loc alegeri libere, insa ceea ce se intampla de-a 2-a zi dupa inscaunare nu mai are nicio legatura cu democratia. Cei inscaunati se rup efectiv de propriul popor de care nu isi mai aduc aminte decat la urmatoarele alegeri. Pentru a crea o imagine cat mai "impaiata" democratic atat in fata propriilor cetateni, cat mai ales in fata opiniei internationale, in statele pseudo-democrate totul este coordonat de 3 grupuri distincte: politic (puterea legislativa), justitiar (justitia) si financiar (finantele publice). Puterea legislativa simuleaza ca emite legi pt. cetateni, iar grupul justitiar simuleaza ca apara interesele cetatenilor in baza legilor emanate de politicieni. Legatura intre cele 2 grupuri o constituie organismul finantelor publice care ii jecmaneste pe cetateni prin taxe si impozite. Cele 3 grupuri au intotdeauna si un supervizor de fatada in genul curtilor constitutionale (cu membri provenind de regula tot din clanul justitiar, dar intotdeauna numiti politic) care au singur scop: sa protejeze interesele celor 3 grupuri in fata cetatenilor care acuza existenta pseudo-democratiei. 

Asadar, in pseudo-democratie discutam despre un mimetism al democratiei autentice, din partea tuturor tuturor celor desemnati sa o apere! Bineinteles ca acest mimetism are un scop precis: accesul politicienilor la cat mai multi bani publici. Cum nu pot face acest lucru de unii singuri, respectivii colaboreaza cu clanurile financiar si justitiar carora politicienii le acorda, in schimb, cat mai multe privilegii financiare reglementate legislativ.  Fiind vorba de state sarace, banii publici sunt totusi putini, inclusiv pt. politicieni si celelalte clanuri. Solutia pt. a-si mentine intacte interesele si privilegiile este una singura: executarea financiara a altor cetatenii, banii respectivi fiind folositi in interesele exclusive a respectivelor clanuri. Pentru a implini acest fapt, intra in functiune intregul mecanism pseudo-democrat in toata mizeria lui: grupul politic instalat in urma unor alegeri emite legi contra cetatenilor, cel justitiar judeca dupa legile oricum strambe, iar supervizorul C.C.R. e total de acord. Si totul in scopul accesului celor 3 clanuri la banul public si a pastrarii diverselor privilegii!

 Studiu de caz: desfiintarea pensiilor de serviciu ale militarilor.
I] Clanul politic a emis complet o lege nedemocrata contra militarilor, scopul fiind unul singur: jefuirea acestora pt. alimentarea intereselor financiare proprii. Clanul politic nu are culoare: a inceput cu Basescu-Boc, a continuat cu Ponta-Antonescu, acum continua cu Ponta-Oprea.  Si va continua si cu ceilalti.
II] Clanul justitiar judeca dupa legile politice. In putine cazuri magistratii cu o moralitate reala  si mai ales cu mult curaj, si-au dovedit independenta si s-au pronuntat in favoarea militarilor, dar au fost cazuri! Acestia au fost insa redusi la tacere de sefii clanului justitiar.

II] C.C.R. este mana de fier a clanului politic. A declarat ca fiind pur si simplu constitutionala desfiintarea tuturor pensiilor de serviciu, cu 2 excepţii: nu si pe ale magistratilor, normal in pseudo-democratie, nu? Dar nici cele ale lor sefilor clanului financiar care sunt consilierii Curtii de Conturi. Cu aceasta ocazie, mecanismul pseudo-democrat apare in toate mizeria lui. 
Militarii si-au incercat si isi incearca inca norocul sa isi regaseasca drepturile legitime. Toate cazurile din tabelele de mai jos, sunt de militari (in multe situatii sunt grupuri de zeci si sute de rezervisti) ajunsi in fata C.C.R. Este inadmisibil ca intr-un stat care se pretinde democrat, un militar sa ajunga in fata unei curti constitutionale. De fapt, nici nu mai exista asa ceva decat in Romania. Insa, daca privim tabelele observam cum C.C.R. este parte a pseudo-democratiei, sistem despre am dovedit ca de fapt, este un sistem politic mafiot. Rezervistii din tabelele de mai jos nu au ajuns insa singuri in fata C.C.R. - ci doar dupa acordul  instantelor sau al Avocatului Poporului care au considerat ca este nedemocrat ce li se intampla militarilor! Instante diverse, de la niveluri diverse, incadrate cu magistrati diversi - cu aceeasi pregatire sau mult mai bine pregatiti decat magistratii C.C.R. (unde A. Zegrean a ajuns direct din avocat). Rezultatul? Este cel care se vede si este specific pseudo-democratiei: toate sesizarile judecate fiind respinse. Militarii ca militarii, dar chiar toate instantele bineintentionate din tara care i-au trimis pe rezervisti la C.C.R. sa fie incompetente pe linie? E prea sfidator!  

Va readucem aminte modul de detectare a dosarelor aflate pe rol la C.C.R.:

- intrati pe site-ul C.C.R. - click aici http://www.ccr.ro/;
- pe pagina centrala, in partea de sus, se afla inscris CĂUTARE DOSARE, DECIZII, HOTĂRÂRI, AVIZE. Click pe CĂUTARE DOSARE, DECIZII, HOTĂRÂRI, AVIZE;
-se deschide o pagina, apoi introduceti in ultima casuta de jos denumita "Titlu obiect" (cea aflata sub titlul inscris cu rosu OBIECT AL SESIZARII) exact cuvintele O.U.G. nr.1/2011 si apoi dati click pe caseta Căutare din stanga-jos. Asa descoperim una din rusinile Romaniei: militari romani in rezerva, linsati in masa de sistemul mafiot, via C.C.R. 


ROMANIA SUBMINEAZA NATO PRIN CONTINUAREA EXECUTIILOR POLITICE ASUPRA MILITARILOR IN REZERVA, ACUM PE STIL MAFIOT - VIA C.C.R.! 










Dar am inceput cu faptul ca Barack Obama anunţă o campanie de întărire a capacităţii defensive a aliaţilor estici din NATO. Ia uitati in tabelele de mai sus cum isi linseaza Romania capacitatea defensiva! Numai ca in pseudo-democratie nu este nicio problema. In concluzie, Barack Obama nu trebuie sa mai intareasca nici o capacitate defensiva in zona Romaniei! In cazul unui conflict NATO-F. Rusa, vor rezolva problema magistratii C.C.R. care vor declara conflictul neconstitutional. Si gata!
ACTUL II

Nu au fost lenese. In ultimele zile, urmare a mecanismului descris in prima parte despre pseudo-democratie, autoritatile romane au mai executat cateva zeci de rezervisti. Tot pe tema pensiilor de serviciu in urma macelului inceput acum 4 ani! Deci deciziile au fost rapide. Atat de rapide, incat si Gestapo-ul ar fi fost invidios! Si intr-un mod meschin! Cu executii fiscale intre 5 000 si 30 000 lei. In 15 zile! Asadar, problema mascata sub pres si singura a securitatii UE-SUA, este Romania! Dovada este mai jos! Desi multi dintre cei in cauza au si hotarari judecatoresti favorabile in mana. Si ce daca? Sistemul mafiot nu permite ca rezervistii cu hotarari judecatoresti favorabile sa execute si ei institutiile in 15 zile, ci numai dupa 2-4 ani de noi procese! Aceasta este pseudo-democratia, numita si dictatura/dictadura sau dictablanda!

In concluzie, in cazul unui conflict militar despre care doar naivii cred ca nu va izbucni, Armata Romana practic nu mai are rezerva, aceasta fiind executata in mod planificat de clanurile politic, justitiar si financiar. Cu avizul C.C.R.! Vor rezolva insa problema magistratii C.C.R. care sunt in stare sa declare neconstitutional conflictul! Precum si cei care au trimis decizii precum cele de mai jos militarilor romani care pt. a stopa un eventual conflict, sunt in stare sa expedieze astfel de decizii si rusilor! E problema lor cum procedeaza. Tot ce este cert este faptul ca in caz de conflict armat, nimeni dintre militari nu ii va apara pe cei din clanurile politic, justitiar si financiar, un eventual conflict fiind chiar o ocazie pt. intreaga natiune de a scapa o tara intreaga de niste trantori si escroci fara nicio moralitate! Abia atunci Romania va trece la democratia reala!

ROMANIA SUBMINEAZA NATO PRIN CONTINUAREA EXECUTIILOR POLITICE ASUPRA MILITARILOR IN REZERVA, TOT PE STIL MAFIOT - VIA FISC!




Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor