Treceți la conținutul principal

INAINTE !

ineri, 6 iunie 2014

In atentia tuturor rezervistilor


La Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti SCMD a castigat, din nou, in actiunea absurda vizand desfiintarea sa, introdusa de catre persoane fizice care isi aroga calitatea de reprezentanti ai vointei persoanelor juridice ANCMRR si ACMDR.

Respectivii sunt buni de plata.

Transmitem multumiri tuturor rezervistilor care ne-au sprijinit, membri sau nu ai SCMD, exprimandu-ne speranta ca aceasta ticalosie, care submineaza demnitatea si onoarea militara, a incetat acum si prin aceasta sentinta judecatoreasca.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD

joi, 5 iunie 2014

CINE SE OCUPA DE CAZ ?


Adevărat sau fals? Or fi sumele prea umflate? Cred că "săracii "n-au decât câteva sute de milioane! Păi nu-i normal? Și-au sacrificat tinerețea, au trudit să ne aflăm acolo unde suntem azi.
   

  DESPRE
 SINCERITATEA TARZIE A UNUI VOTANT PDL ! E BINE CA ORICUM S-A
 TREZIT. INTREBAREA ESTE: OARE NE MAI REVENIM DIN LOVITURILE
 ACESTOR MASCARICI
  ISTORICI?

 ÎN  BĂNCILE DIN ELVETIA & BELGIA AU FOST IDENTIFICATE PANĂ
 ACUM CONTURILE GROPARILOR TĂRII, SI ANUME:

 * ELENA UDREA - 1 MILIARD DE EURO
 * TRAIAN BĂSESCU - 2,5 MILIARDE
 * RADU BERCEANU - 4 MILIARDE
 * ADRIEAN VIDEANU - 5 MILIARDE
 * VASILE BLAGA - 4 MILIARDE
 Din vremuri imemoriale, bandiţii s-au dat singuri în gât.  Situaţia se repetă şi acum, în România, cu gruparea de
 crimă organizată reunită în jurul lui Traian Băsescu.  De mai bine de 1 an de zile, aceşti mafioţi se ameninţă
 şi se şantajează reciproc, după cum se vede si se stie.  Fiecare are impresia că ceilalţi au furat mai mult.
 Impresie bazată pe fapte reale, după cum avea să se  dovedească. În Ajunul Crăciunului, mai exact vineri, 24
 decembrie, la orele 11,30, Traian Băsescu i-a chemat la  ordine, într-o vilă de protocol de   la Predeal , pe cei 3 cu care a pornit la drum şi de care  nu are loc Elena Udrea. E vorba de Adriean Videanu, Vasile  Blaga şi Radu Berceanu. Primii 2 au sosit la timp, venind
 de la Bucureşti. După o oră, avea să vină, de la  Craiova , şi Radu Berceanu. Discuţia a fost una violentă,  cu urlete animalice şi ameninţări, şi a durat pînă la  orele 14. La un moment dat, Băsescu le-a pus în vedere să  plece din partid, imediat după Anul Nou. Şi le-a pus pe  masă dovezile şi extrasele unor conturi bancare, aduse din  străinătate de un prieten arab al Elenei Udrea, agent al
 mai multor Servicii Secrete. Astfel, conform acestor probe,  cei 3 au depuse în băncile străine următoarele sume:
 Vasile Blaga şi Radu Berceanu - fiecare câte 4 miliarde de  euro; Adriean Videanu - 5 miliarde. Cele mai multe conturi
 se află în Elveţia şi Belgia. La câteva ore după ce a  plecat Banda celor 3 (mai precis, la 18), au "aterizat" şi Elena Udrea şi
  arabul respectiv. Acesta e sirian şi are o reţea de  hoteluri la Paris , Bruxelles, Beirut , Abu Dhabi şi în alte  oraşe şi staţiuni turistice. Reamintim că "amanţii  morţii" au sume ceva mai "modeste" în  băncile din străinătate: Traian Băsescu - 2,5 miliarde
 de euro; Elena Udrea - 1 miliard. Normal că sunt  invidioşi! Acelora care, poate, se miră de mărimea  colosală a sumelor le vom reaminti că cei 3 răufăcători  au condus, ani de zile, ministere-cheie ale Guvernului  României: Interne, Transporturi, Economie. E inutil să
 precizăm cum au putut tâlhări aceşti hoţi fondurile  acelor ministere, dar şi împrumuturile externe, în  condiţiile în care NU i-a controlat nimeni. În curând,  vor FURA şi aerul pe care-l respirăm, BRAVO votangiilor  pomanagii pentru găleti portocalii, BRAVO celor care au pus
 botu' la promisiunile lor mincinoase.

 Maria Bumbaru
 Business risk adviser
 President  AXOM Romagent
 Romania (private
 investigations) - http://www.romagent1.ro/
 Executiv manager :VIDEOCOMPONENTS
 ROMANIA- http://www.vcvideo.ro/
 President  Romanian
 National Association of
  Detectives - http://www.adetro.ro/
 Presedinte fondator Fundatia ACUM
 GSM:0745.084.881
  mailto:email%3Amariabumbaru@gmail.com

BAZA APARATORILOR STRUCTURILOR MAFIOTE!

Înalta Curte dă liber la pensii pentru magistrații infractori

Postat la: 03.06.2014 - 21:45 | Scris de: Voichiţa Răşcanu
Înalta Curte dă liber la pensii pentru magistrații infractori
Înalta Curte de Casație și Justiție a desființat practica CSM de a nu le permite magistraților cercetați pentru infracțiuni să se pensioneze. ÎCCJ a ajuns la concluzia că legea nu permite Consiliului Superior al Magistraturii să pună o condiție suplimentară și inexistentă într-un act normativ, pentru a împiedica ieșirea la pensie, printr-o hotărâre de principiu a Consiliului. Fostul procuror Niță Marin, condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, este cel care le-a venit de hac foștilor colegi din CSM.
ÎCCJ a decis, la sfârșitul lunii aprilie, să oblige CSM să propună președintelui României eliberarea din funcție a procurorului Niță Marin, care a activat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oltenița, condamnat la patru ani de închisoare pentru luare de mită. Inițial, membrii Consiliului refuzaseră, fără temei legal, să îi permită lui Niță pensionarea, pe motiv că acesta a fost trimis în judecată de DNA. 
Urmare a deciziei ÎCCJ, CSM a transmis deja Președintelui propunerea de eliberare din funcție prin pensionare, iar decretul a fost deja semnat și publicat.
Practica CSM de a amâna pensionările nu are temei legal
Din momentul în care Consiliul Superior al Magistraturii a fost înnoit cu aleșii tineri, a desăvârșit o practică ce nu are temei legal. De fiecare dată când un magistrat era arestat preventiv și, automat, suspendat din funcție, cererea acestuia de pensionare era amânată ani în șir, până în momentul în care magistratul era achitat sau condamnat definitiv. Cel mai clar exemplu este cel al procurorului Sterian Guli, trimis în judecată în 2006, pentru infracțiuni asimilate celor de corupție și condamnat.... în 2014. Deși Guli a făcut nenumărate cereri de pensionare la CSM, membrii au căzut de acord ca, de la ei putere, să adauge la lege și să nu îi permită pensionarea. Ca urmare, de abia în 2014, după momentul condamnării sale definitive, CSM a decis să îl elibereze pe acesta din funcție, ca urmare a condamnării. Ani de zile, toate drepturile lui Guli au fost suspendate, iar acestuia i-a fost refuzat dreptul de a ieși la pensie, deși îndeplinea toate condițiile legale.
Consiliul a refuzat să aplice legea, ca să dea bine!
Fostul procuror Niță Marin, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oltenița, a fost arestat la cererea DNA, și trimis în judecată în 2012 pentru că a cerut 5.000 de euro de la un individ pentru a-i da o soluție de neîncepere a urmăririi penale. Din spatele gratiilor, Niță a cerut CSM să îi permită pensionarea. Numai că membrii Consiliului au refuzat să permită aplicarea legii, pentru a da bine în fața presei și a Comisiei Europene. Mai exact, fără a avea vreun argument legal viabil, CSM a susținut că Niță nu are dreptul la pensionare anticipată, deoarece acest drept le este recunoscut numai magistraților în activitate, iar în acest caz, odată cu punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva sa, Niță era suspendat din funcție.
„Deși Legea nr. 303/2004 expune doar câteva efecte ale suspendării unui magistrat din funcție, precum neplata drepturilor salariale, neincluderea perioadei în cea a vechimii în magistratură și inaplicabilitatea interdicțiilor și incompatibilităților prevăzute, această enumerare nu are un caracter limitativ, ci unul exemplificativ. De altfel, potrivit art. 49 alin. 4 din Codul Muncii, în cazul suspendării contractului individual de muncă din cauza unei fapte imputabile salariatului, pe durata suspendării, acesta nu va beneficia de niciun drept care rezultă din calitatea sa de salariat. Plenul apreciază că cererea magistratului de pensionare anticipată urmărește valorificarea unui drept ce decurge din calitatea sa de magistrat, deși suspendat. Față de aceste motive, în considerarea faptului că domnul Niță Marin era suspendat din funcție la data formulării cererii de pensionare anticipată, situație incidentă și în prezent, a survenit și o sentință penală definitivă de condamnare a magistratului, Plenul CSM va respinge cererea de pensionare anticipată formulată."
Procurorul Niță a răpus CSM-ul
Ca atare, Niță s-a adresat instanței de contencios administrativ și fiscal a Înaltei Curți de Casație și Justiție, cerându-le magistraților supremi să oblige Consiliul să propună pensionarea sa. În 30 aprilie 2014, ÎCCJ a decis următoarele:"Admite contestaţia formulată de Niţă Marin împotriva Hotărârii nr. 1051 din 8 octombrie 2013 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii și, în consecinţă: Anulează hotărârea atacată și obligă intimatul să emită o nouă hotărâre prin care să propună Președintelui României eliberarea din funcţie a contestatorului, prin pensionare. Obligă intimatul Consiliul Superior al Magistraturii la plata în favoarea contestatorului a sumei de 1000 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată în ședinţă publică, astăzi 30 aprilie 2014."
După decizia ÎCCJ, CSM a pus în aplicare dispozitivul acesteia, trimițând președintelui României propunerea de pensionare a procurorului, deci nu de scoatere din sistem ca urmare a condamnării definitive, iar decretul a fost deja semnat și publicat. Decizia ÎCCJ este un argument important pentru toți magistrații aflați în aceeași situație, iar CSM va trebui să își schimbe politica practicată pe lângă lege!
Senatul nu vrea pensii pentru magistrații condamnați
În altă ordine de idei, membrii Comisiei Juridice din Senat au dat, marți, aviz pozitiv proiectului de lege care prevede ca magistraților condamnați să le fie tăiate pensile special. Proiectul a fost adoptat cu șase voturi "pentru" și un vot "împotrivă", dar din el au fost eliminate infracțiunile de abuz și neglijență în serviciu.
 
Judecătorul Stan Mustață, arestat preventiv pentru că vindea sentințe pe tarabă, vrea să se pensioneze. Direct de după gratii s-a adresat cu o cerere Consiliului Superior al Magistraturii. CSM a amânat pensionarea o vreme, în speranța că parlamentarii vor înceta să tergiverseze modificarea legislației care permite acum unui magistrat corupt să încaseze o pensie foarte mare.
Jurnaliștii care au relatat săptămâna aceasta povestea cu pensionarea lui Mustață au calculat că legea îi permite acum acestuia să încaseze o pensie de aproximativ 2.800 de euro.
 Situația este pur și simplu scandaloasă și Stan Mustață nu e primul profitor al acestei legislații pur și simplu nesimțite. El este acum în centrul atenției și până la acest caz au beneficiat de această legislație toti judecătorii cu probleme care s-au pensionat.
În cazul Mustață, legislația impune statului român să-i plătească judecătorului șpăgar o pensie cât 15 salarii minime pe economie, pensie pentru care plătesc taxe aproximativ 50 de români care abia supraviețuiesc din 850 de lei pe lună salariu.
Vă dați seama în ce țară trăim?
 Un proiect de lege care schimbă situația este rătăcit prin Parlament. Interesant este că aleșii nu par grăbiți să stopeze această stare de fapt complet anormală și sfidătoare la adresa întregii societăți, deoarece magistratii sunt tagma profesionala care pot ascunde dosarele de coruptie ale politicienilor pina la calendele grecesti cand se prescriu pedepsele..
Statul recompensează pur și simplu, cu sume uriașe, corupția în magistratură(asa cum la Pitesti exista cea mai mare pensie din tara de 34.000 de lei pe luna pentru seful magistrat al penitenciarului). Magistrații corupți nu pățesc aproape nimic rău când sunt prinși. Pot spera cu șanse reale la sentințe cu suspendare și apoi se retrag liniștiți în avocatură încasând în plus și pensii de mii de euro.
În loc să-i băgăm la pușcărie câte 20 de ani să le confiscăm toată averea și să le tăiem orice beneficii din bani publici, îi plătim bine. Practic îi lăsăm să ne fure de două ori. Prima dată ne-au furat când le-am plătit salarii uriașe pentru onestitate și imparțialitate. După ce s-a dovedit că sunt hoți, acceptăm să ne fure a doua oară prin pensii pe care nu ar trebui să aibă dreptul să le încaseze. De ce acceptăm o asemenea măgărie?
 Intră în dezbatere pe această temă! Spune mai jos, în secţiunea de comentarii, dacă eşti de acord cu pedepsele draconice pentru judecătorii corupţi.
Data articol: 01/06/2014
Sursa: evz.ro

Postări populare de pe acest blog

sâmbătă, 18 septembrie 2021 Multumim publicatiei Metropola Constanta   Noi proteste împotriva unei guvernări abuzive Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD)   reprezintă o organizație având ca obiectiv principal apărarea intereselor celor care, sub Drapelul Tricolor, au jurat credință României, iar dacă va fi necesar, o vor apăra „chiar cu prețul vieții”. Din păcate, cu mici excepții, aproape toate guvernele post-decembriste s-au întrecut parcă în luarea de măsuri antiromânești, în mai toate domeniile, cu precădere în ceea ce privește depopularea, înstrăinarea resurselor naturale, slăbirea puterii de apărare a țării. Mai mult chiar, se întrec în nerespectarea legilor  promulgate de președintele țării cum este cazul angajamentelor luate la intrarea României în NATO, ori a Legii 223/2015, referitoare la pensiile militare de stat care a adus unele reparații, absolut necesare, sistemului de pensionare pentru militarii rezerviști. Pe 3 septembrie președintele PNL a...
  joi, 9 septembrie 2021   03 -04 septembrie 2021 -  Oarda ( Jud.Alba ) Concluzii si Masuri rezultate in urma Deciziilor Comitetului Director al SCMD    Vicepresedinte CD Coordonator Filiale SCMD MUNTENIA COMUNICAT Camarazi din Filialele SCMD  MUNTENIA,                                                                                                                           Intrunit statutar la Oarda (jud. Alba), CD al SCMD a analizat consecintele masurilor antiromanesti, luate exclusiv in interes strain, de guvernele succescive ale  imposturii si tradarii nationale, cu ...
  DOCUMENT! Raportul care aruncă în aer Ministerul Apărării! Se mai miră cineva de ce l-au decorat atâta americanii pe generalul Ciucă? Publicăm astăzi o primă parte din raportul contrainformativ absolut incendiar care arată specialiștilor și românilor de rând deopotrivă ce se ascunde de fapt în spatele operațiunii de înzestrare a Armatei Române! Proces mai mult decât binevenit, dacă nu am înlocui ruginiturile noastre cu ale altora! Dar pe bani mulți, mai mulți decât s-a pomenit în orice caz instrumentat până acum de către Direcția Națională Anticorupție până și în vremurile sale de glorie. Piranha 5 stau degeaba, că nu au muniție de 30mm ca să efectueze trageri! Numai că de această dată ditamai procurorii anticorupție, ofițeri de informații și demnitari români, indiferent de culoarea lor politică sau structura din care fac parte nu mai au niciun pic ”de sânge în instalație” pentru a raporta măcar mai departe detaliile absolut halucinante din documentul contrainformativ intrat, log...