Treceți la conținutul principal

vineri, 1 august 2014

GALERIA FOTO A SEFILOR SMG, IN OPINIA NOASTRA, REPREZINTA INSTITUTIA IN SINE, REPREZINTA INSEMNELE SI UNIFORMA ARMATEI ROMANE! PRIN URMARE GESTUL ACESTUI PONTA, ESTE O INFRACTIUNE DE NATURA PENALA. POATE GENERALII IN CAUZA, VOR INITIA UN PROCES ISTORIC LA CARE SE VOR ALATURA TOTI MILITARII ROMANIEI!

Grav atentat al lui "Naumovici" Ponta la identitatea Statului Major General şi la imaginea Armatei României!

Seful SMG  alungat de Ponta & Dusa din sediul sacrosanct al sefilor SMG
Dezvaluirea apartine  renumitului analist militar Ion Petrescu (analist militar pe drept de prim rang, urmat indeaproape ca profesionalism si echidistanta de jurnalistul Raul Dancuta de la Infomondo Militar, ceilalti precum Radu Tudor de la A 3 fiind doar niste amatori in analiza fenomenului militar) si este publicata in materialul "Grav atentat la identitatea Statului Major General şi la imaginea Armatei României". Desi acest Ponta a indus in eroare milioane de cetateni, printre care si militari fie activi, fie in rezerva ca ar duce o politica in favoarea cetatenilor, realitatile celor 2 ani de mandat nu demonstreaza decat ca acesta continua politica antiromaneasca si antidemocratica initiata de predecesorul sau Boc, singura diferenta intre cei doi fiind doar faptul ca Ponta este expert in arta disimularii, acestacosmetizand spre deosebire de predecesorul sau intr-un limbaj alunecos masurile antiromanesti, masuri pe care nu le observa doar cine nu doreste sa le vada ca sunt identice cu cele initiate de regimul Boc-Basescu. Printre aceste masuri, cele contra armatei nu fac exceptie - militarii ocupand ca de obicei in ultimii 4 ani, primul loc in loviturile incasate de la clasa politica indiferent de ce orientare sau culoare isi declara aceasta.
Fost politruc "Stefan Gheorghiu" pe scaunul sefului  S.M.G.
Cunoastem bine ca loviturile initiate de fostul premier Boc contra militarilor in rezerva, au fost si sunt continuate fara modificari esentiale si de catre regimul Ponta. In ceea ce priveste militarii activi, dezvaluirile analistului militar Ion Petrescu confirma ceea ce s-a spus de multe ori in culise, si anume ca Ponta dispretuieste Armata Romaniei chiar mai mult decat predecesorul sau Boc.  Referitor la ceea ce se intampla, in cercurile de militari si nu numai - in multe elite ale societatii civile, exista o anumita ipoteza bazata pe faptele concrete petrecute in ultimii ani contra militarilor romani, si anume ca toti sefii partidelor romanesti mari executa ordinele uneia sau a 2 puteri care sunt ostile intereselor Romaniei. Doar asa se explica faptul ca loviturileindreptate contra militarilor romani de catre regimul Basescu-Boc, au fost continuate impertubabil si de catre regimul Ponta-Oprea-Felix via D. Constantin (si de Antonescu a procedat la fel in vremea cand era frate cu Ponta) - cei nominalizati fiind dirijati de un sef unic si care este Basescu. Ceea ce inseamna ca in toti acesti ani am asistat si continuam sa asistam la un teatru menit doar sa induca romanilor ideea ca ar exista putere si opozitie, cand in fapt toti liderii politici sunt aserviti unor interese ostile Romaniei, fiind colegi ai aceleiasi celule care actioneaza contra intereselor Romaniei.

Ministru incompetent: 2 grupe de munca la militari cu acelasi regim la pensionare
Revenind la materialul "Grav atentat la identitatea Statului Major General şi la imaginea Armatei României", va readucem aminte faptul ca  un mincinos dovedit pe nume Ponta, sfidand pur si simplu faptul ca o armata care se respecta este apolitica, dar si faptul ca militarii indiferent de natie si de vremuri nu ii agreeaza pe politicieni, a decis sa se instaleze ca motul in sediul S.M.G..! Cu toate ca acesta s-a instalat cu tupeu in sediul militarilor de cariera, acest individ nu da curs cererii care apartine nu doar militarilor in rezerva, ci poate mai mult militarilor activi, aceea ca militarii sa beneficieze de drept la pensie militara ca orice militar american, britanic etc. Mai mult, in aparitiile sale televizate - Ponta are drept garda politica 2ministrese in curtea carora sunt anomalii crase indreptate contra militarilor care se pensioneaza. Mai exact, in Legea nr. 263/2010 a pensionarii unitare gestionata de Rovana Plumb, militarii a 2 grupe diferite de risc profesional diferit (grupa alte conditii si grupa conditii speciale) nu sunt diferentiate financiar la pensionare. Ca sa nu mai discutam de faptul ca ministresa Rovana Plumb tace malc asupra faptului ca desi militarii romani sunt actualmente cetateni prezentati oficial ca fiind tratati egal cu alti cetateni privind intregul pachet legislativ salarizare-munca-pensionare, acestia sunt in realitate singurii delicventi care la salarizare sunt remunerati la zile calendaristice (24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana), adica egal precum restul bugetarilor remunerati insa la zile lucratoare (8 de ore pe zi, 5 zile pe saptamana). De aceea la recentele inundatii nu au intervenit nici angajatii M.M.P.S., nici ai Ministerului Finantelor, nici ai Ministerului Invatamantului - ci doar papagalii militari, desi si unii si alti altii sunt in aceeasi grila de salarizare conform principiului din Legea nr. 284/2010 (a salarizarii unitare) "remuneratie egala pt. munca de valoare egala". Care se dovedeste in practica ca doar militarii muncesc in favoarea celorlalti oricat si oricand, invers nu - desi remuneratiile sunt egale dupa principiul "remuneratie egala pt. munca de valoare egala". Adica militarii lacarca, astfel incat ceilalti sa urmareasca linistiti telenovele! 
Alt ministru incompetent: 2 grupe de munca la militari cu aceleasi cote de contributii
Deviatia legislativa privind grupele de munca pt. militari din custodia Rovanei Plumb,  este preluata de la cealalta ministresa M. Campeanu in vremea careia un secretar de stat a precizat ca anomalia se intampla din cauza unei alte anomalii din Codul Fiscalgestionat acum de ministresa pe stil Harvard pe nume Ioana Petrescu care nu a descoperit cu toate studiile ei americane faptul ca degeaba militarii celor 2 grupe sunt departajati teoretic in Legea nr. 263/2010 (a pensionarii unitare), intrucat daca acestia nu sunt departajati si in Codul Fiscal in ceea ce priveste cotele de contributii sociale, un militar din grupa extrema de munca denumita alte conditii (pilot, parasutist, alpinist, scafandru, cercetas prin parasutare, pirotehnist, orice militar pe timp de campanie/razboi/misiuni in teatrele de operatii), beneficiaza faptic de aceeasi majorare de punctaj de 50% la pensionare precum un militar din grupa de munca de risc inferior denumita conditii speciale  (casier, jurnalist, preot militar, purtator de cuvant, orice militar care nu participa la campanie/razboi/misiuni in teatrele de operatii etc.). Cu tot cu Harvard, e foarte greu in Romania sa diferentiezi si financiar riscurile in munca din moment ce un militar din grupa alte conditii este tratat financiar identic ca orice miserupist din grupa conditii speciale al carui singur risc profesional este eventual sa isi bage pixul in ochi sau in alta gaura!


Galeria sefilor S.M.G. aruncata la gunoi de regimul PONTA
"(...) Dovada fiind doua decizii generate de mutarea aiuristica, a premierului Victor Ponta la sediul Ministerului Apararii Nationale.
 
Unde s-a mutat Micul Titulescu? In biroul prea supusului sau ministru pesede, asta e, micutul, la propriu, ca inaltime, Mircea Dusa.  

Si ce sa faca domnul ministru? S-a mutat in biroul de la acelasi etaj, cu aceeasi marime, ocupat inainte, succesiv, de cei care au comandat Statul Major General.  

Unde i s-a indicat sa aiba propriul cabinet seful Statului Major General? Nu ghiciti. Langa usa mare de acces in Ministerul Apararii Nationale, in biroul ocupat candva de inspectorul general al armiei nationale.
 
Apoi a venit decizia bomba.  Nu ajungea hotararea de a il umili pe actualul titular al postului de sef al Statului Major General, prin mutarea arbitrara intr-un spatiu sub demnitatea functiei sale reprezentative.
 
S-a decis darea jos de pe perete a GALERIEI CU IMAGINILE FOTOGRAFICE ALE GENERALILOR ROMANI CARE AU CONDUS MARELE STAT MAJOR/STATUL MAJOR GENERAL, de la inceputuri, pana in prezent! Daca asa ceva s-ar fi intamplat peste Ocean, la Pentagon, atunci, in prima sa sedinta, Comitetul Intrunit al Sefilor de State Majore, in frunte cu generalul Martin Dempsey ar fi cerut ultimativ, sefului executivului american, anularea deciziei de inlaturare a galeriei generalilor care au condus organismul militar american. Si lucrurile ar fi fost facute imediat publice, ca in orice democratie consolidata, determinand reactia justificata a celor care apara simbolurile nationale americane.  O asemenea decizie, de umilire a identitatii Statului Major General, nu s-ar fi luat nici la Berlin, nici la Paris, nici la Londra, cu atat mai putin la Moscova.
 
Nu cunosc ce consilieri stiuti sau mai putin vazuti are compatriotul Victor Viorel Ponta, dar, daca nu ia masuri rapide de revenire a sa, cu cabinet cu tot, in Palatul Victoria, de repunere in drepturile cuvenite functiei, a actualului sef al Statului Major General, de reinstalare a galeriei comandantilor S.M.G. acolo unde ii este locul, atunci poate visa, aidoma unui predecesor, la conditia de presedinte aparent ales, dar numai pentru o noapte.
 
Am scris aceste randuri, pline de revolta, dupa ce m-am prezentat, la finalul ceremoniei amintite mai sus, la actualul sef al Statului Major General, si l-am rugat respectuos sa imi confirme veridicitatea masurilor deja mentionate.
 
Generalul-locotenent dr. Stefan Danila m-a privit direct in ochi si mi-a raspuns trist, dar demn, scurt si dureros:
- Da.
"


NOTA 1Daca cineva are nelamuriri de ce in titlul apre numele NAUMOVICI PONTA, este invitat sa studieze articolul "Cine este bunicul lui Victor Ponta?". Cum se face sau nu, dar gasim in ascendentii lui Ponta un bunic de etnie destul de dubioasa in slujba unor interese ostile Romaniei, la fel cum gasim si in cazul bunicilor fostului premier Boc niste turnatoriconvinsi si chiar mai mult - asasini de romani! Ponta a mai avut un bunic cu care se mandreste - mare dezertor din armata austro-ungara. Ori, militarii cunosc bine ca un dezertor din orice armata ar fi, e doar un dezertor - adica un mare nimeni! Oricum, faptele lui Ponta intreptate contra militarilor romani, la fel ca si cele ale lui Boc, confirma din plin proverbul conform caruia "Aschia nu sare departe de trunchi". Fapt pt. care nu trebuie sa ne mai mire prea mult tupeul unuia precum Ponta de a-l da afara din birou pe seful S.M.G. si de a arunca la gunoi galeria sacra a liderilor Armatei Romaniei! Un tupeucare se adauga "inghetarii" pensiilor a zeci de mii de rezervisti si sutelor de cazuri de rezervisti executati silit prin retineri de pensii, in timp ce Ponta se hlizeste ca vitelul la poarta noua in fata camerelor de luat vederi facand apologia marilor masuri de stanga in fata unor brunete de prin Oltenia despre care oricine cunoaste ca apartin etniei indienilor romanizati - cea mai docila si napastuita (fostii iobagi) dintre etniile pripasite pe teritoriile romanesti! Ca si concluzie, este suficient de clar ca la fel ca pt. Boc-Basescu, si din perspectiva lui Ponta militarii fie activi, fie in rezerva - nu sunt decat niste simplipatrioti incomozi pt. un anumit plan indreptat contra Romaniei, fapt pt. care acesta nu face decat sa continue ceea ce au inceput cei 2 colegi ai sai de celula antiromaneasca Boc si Basescu, respectiv seria linsajelor indreptate contra poporului roman, popor avand ca avangarada pe cine  altcineva decat pe militarii romani!

NOTA 2: Pe aceeasi tema, lucruri intamplate de curand. Militarii activi acuza: "În loc să fie trataţi ca nişte eroi, după încheierea misiunii din Afganistan, militarii români sunt aduşi acasă precum vitele".

NOTA 3: In urma cu 2 saptamani, desi asteptat cu surle si trambite prin judetul Arges (de niste omizi politice care si-au schimbat partidele dupa cum a fost "stapanul la putere")  la niste chermeze prilejuite de aniversari ale unor localitati oarecare (V. Danului din zona C. de Arges este una din localitati - pod construit de nemti peste Arges subrezit si indoit de ape, nu il repara nimeni desi e in sarcina C.N.A.D.R.. C.N.A.D.R.care la randu-i ii amendeaza pe locuitori pt. neplata rovinietei peste podul care sta sa se prabuseasca. Podul are fixate de 2 ani niste blocuri de piatra pe mijloc cumva sa impiedice accesul altor vehicule decat ale autoturismelor - ca sa nu se prabuseasca complet, desi se poate intampla oricand si la trecerea unei biciclete). In aceste conditii, "Naumovici" Ponta nu a intrat pe teritoriile vanatorilor de munte cu pensii "inghetate" pe viata si de curand si executati silit fiscal de propriul regim social-democrat (cica). Si bine a facut ca nu a intrat, a fost informat mai mult ca sigur ca la munteni nu mai tin poantele! Pe de alta parte, la inundatiile recente "Naumovici" Ponta a preferat sa isi faca campanie in Gorj - el inducand ideea babelor localnice telenoveliste ca ar fi romanoltean patriot! Desi el are origini ruso-ebraice-austro/ungare si nici macar nu arata a roman! Nici dupa chip, dar mai ales dupa fapte! Social-democrat cu scadere TVA doar la paine? Adica aproape nimic pt. romani? Este fals, nu doar social-democratii europeni, ci si capitalistii salbatici europeni au TVA chiar si zero, la orice produs de baza! Adica si la curent electric sau la gaze, ca sa nu mai discutam de alimentele de baza - carne, fructe, lactate! In ceea ce priveste referintele la originile lui Ponta, nu facem discriminari de rasa, ci doar la faptul ca e doar un ipocrit roman pe stil fanariot  care practic nu are frontiere, nici tata si nici mama! E adevarat ca au fost catastrofe in Gorj, dar mortii si trenurile deraiate au fost exclusiv pe teritoriile vanatorilor de munte, ale tanchistilor si pirotehnistilor, adica (tot) in Arges si in Valcea! Unde din nou"Naumovici" Ponta nu a venit, preferand sa pacaleasca electoral catave babe brunete de la Gorj cu promisiuni dupa care nu va urma oricum nimic! Promisiuni la care mai mult ca sigur ca nici macar babele brunete de la Gorj nu mai pun botul, fiind satule si acestea ca orice roman cerebral de vrajelile lui "Naumovici" Ponta, dovedit prin fapte ca fiind doar un simplu diletant politic pt. romani, la fel ca mentorii lui si colegi de celula antiromaneasca, Basescu si Boc!

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor