Treceți la conținutul principal
 LIPITORILE ,ȘACALII , HIENELE ,VULTURII , HAITELE DE LUPI ,ACUM VOR SĂ PUNĂ MÂNA ȘI PE CEC  DUPĂCE AU DISTRUS SISTEMUL BANCAR ROMÂNESC.

IEȘIȚI LA VOT PE 11 DECEMBRIE  .NU ANULAȚI VOTUL. 

''În perioada 1995-2000 – au fost făcute oferte de cumpărare a băncilor românești de către băncile străine. Băncile românești a căror acționari nu au vrut să vândă au fost atacate pentru a fi desfiinţate, de către chiar BNR.
De exemplu, Valeriu Stoica a oferit 6 (șase) milioane de euro Preşedintelui BIR pentru ca acesta să convingă pe cei 2,500 de acţionari români să vândă acţiunile la anume bănci străine. Omul a refuzat să trădeze interesele acţionarilor şi a fost “răsplătit cu “premiul” de 7 ani de puşcărie, evident fiind complet nevinovat. Apoi banca a fost distrusă prin jefuire fără nici o bază legală, la ordinul şi cu acte de la BNR, cu mâna unor judecători care au pronunţat hotărâri contrare legii, operaţiune derulată de către bandiţii care dirijează tiranic sistemul juridic, celebrul Triumvirat Malefic. Preşedintele Dinculescu al Bancoop a decedat suspect în perioada în care Bancoop a fost închisă. Alţi directori de la bănci româneşti fie au murit în condiţii suspecte, fie au fost încarceraţi pentru motive “trase de păr”.
Sistemul bancar a fost curăţat de români pe căi juridice de cei care sunt cunoscuţi ca Triumviratul Malefic, respectiv Valeriu Stoica, Arin Stănescu (recent decedat) şi Călin Zamfirescu, toţi înalţi ofiţeri MOSSAD cu misiune de a dirija tiranic și criminal sistemul juridic pentru ca averea Poporului Român să ajungă la poporul lor.
Pentru un an (1999-2000), Mugur Isărescu, colegul Triumviratului Malefic în asaltul clandestin împotriva Poporului Român, a fost numit Prim-Ministru pentru că BNR să poată ataca băncile desemnate a fi distruse far ca reputaţia lui să fie afectată. Atunci s-a început distrugerea şi lichidarea ilegală a BIR, Bancoop, Credit-Bank, Albina, Unirea, Columna şi altele. Un caz mai rar de distrugere fără lichidare şi apoi cu preluare a fost preluarea prin mijloace ilegale a Băncii Dacia Felix de către Bank Leumi.
Ultima componentă românească în sistem rămăsese Banca Țiriac. Deşi Tiriac individul a avut subţiri legături cu românii, individul a fost şi este de o viaţă sluga obedientă la Mafia Internaţională. Totuşi nu i s-a permis să ţină control asupra băncii pentru că criteriile Mafiei sunt riguroase şi inflexibile: orice componentă din sistemul financiar și Mass Media trebuie să fie în controlul absolut al etnicilor evrei iar cine se opune în orice formă trebuie distrus. Așadar fiul lui Țiriac a ajuns prin tribunale, fapt care l-a motivat brusc pe Țiriac să dea banca în două etape: în prima a făcut o fuziune cu Unicredit Bank şi mai recent a vândut partea sa acţionarilor lui Unicredit.
După ce sistemul bancar a fost „epurat” de prezenţa românilor în acţionariat şi conducere, adică cândva după 2000, au început „binefacerile” bancare pentru români: credite gârlă, garanţii chipurile nimic (deşi în Codul Civil chiar dacă nu ai semnat nimic garanţie la un credit, răspunzi cu toată averea personală, dar ce să ştie goyimul român de legi viclene?) apoi au venit crize din cauze misterioase, creşteri de preţuri, scăderi de salarii, creditele însă rămân cel mai stabil lucru pe Lume, ele nu fluctuează cu economia… interesant nu?
Când se mai dumiresc românii și încep să caute răspunsuri, Mafia Internaționala creaza unităţi de fals patriotism militant şi specializat profesional. Au apărut astfel „cavalerii specializați” ai apărării poporului în fata nedreptăţii bancare: în zona juridică este masiv promovat Gheorghe Piperea, mason deci antiromân iar în plan politic este masiv promovat Marian Munteanu, se pare că chiar mai mult decât mason. Ambii atrag nemulțumiții şi conduc lupta Poporului Român contra sistemului financiar şi chiar se iau de stăpânul local al sistemului financiar, chiar de BNR. Se construiesc zgomotoase false conflicte între ei și sistemul bancar precum povestea cu creditele în franci elvețieni sau legea dării în plată. Mai ales ultima este imens de favorabilă băncilor dar este prezentată de Mass Media complet invers. Dar desigur se iau de aspecte secundare nu cumva să se ajungă la „reactorul nuclear” al tuturor problemelor Poporului Român de 157 de ani până în prezent, cu precădere în cei 27 de ani.
În ultimii 27 de ani averea Poporului Român s-a trecut în proprietatea Poporului Evreu care acţionează sub false identităţi etnice, atât romaneşti cât şi toate celelalte identităţi existente: austriece, germane, americane, ruse, greceşti, franceze, engleze, suedeze, chineze, japoneze, indiene, turceşti, arabe etc…
Procedeele de trecere au fost
prin Legea 15/1990 prin care tot patrimoniul poporului a trecut în proprietatea statului şi s-a privatizat.
Ce a mai rămas la români a fost colectat de bănci prin sistemul creditelor bancare. Băncile sunt doar unităţi de luptă împotriva românilor controlate tiranic de către BNR care au unic scop preluarea averii imobile şi mobile de la români. Povestea cu profitul este doar diversiune, poveste de adormit vigilenţa poporului.
Ce a scăpat de la cele două procedee anterioare şi a mai rămas la români, a fost atacat prin sistemul juridic. Sistemul juridic are ca scop să permită crimei organizate de mare anvergură să preia cu forţa ce nu s-a preluat prin înşelare şi să valideze jaful fizic cu mijloace juridice. Cu puterea Statului Român aplicată pe calea hotărârilor judecătoreşti pronunţate cu încălcarea tuturor legilor statului Român și UE, pe de o parte membrii crimei organizate de mare anvergură sunt protejaţi şi de asemenea se acordă calitate juridică actelor de violenţă ca să rămână la mafioţi bunurile preluate. După ce sunt curăţate de probleme juridice, infractorii vând bunurile către evrei. Ulterior, banii le sunt luaţi din conturi şi sunt lichidaţi profesional prin accidente sau în sistemul medical.
Tot ceea ce se petrece este mecanism simplu bazat pe crima, minciună şi diversiuni. Diversiunea cea mai puternică este să ţină oamenii cu ochii țintă în televizor la spectacole privind politica sub mirajul prejudecăţii că sistemul politic că ar fi românesc, că ar fi democratic, că ar fi al poporului şi că ar lucra pentru popor dar mai ales că are vreo putere. Sistemul politic nu a avut de la 1989 până în prezent nici o putere în Stat, singura sa putere fiind să captureze atenţia românilor şi să îi înșele că totul se învârte în jurul politicii ca să nu se uite la altceva şi să poată înţelege cine le face răul real și cum..''
Adrian Grigoriu

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor