Treceți la conținutul principal

AU FOST DESCHISE ARHIVELE DE LA NURIMBERG: CINE CREDEŢI CĂ A FOST ÎN SPATELE CELUI DE-AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL?

 
 
 
 
 
 
12 Votes

Telford Taylor, Procuror american la Tribunalul de la Nurimberg pentru crimele derăzboi declară împotriva responsabililor cartelului petrolifer şi farmaceutic IG Farben următoarele:
Crimele de care sunt acuzaţi aceşti indivizi nu au fost comise de furie saupentru o reacţie neaşteptată. Nu se construieşte oenormă maşină de războiîntr-o răbufnire de pasiune, nici unlagăr ca şi Auschwitz într-ocrampă de brutalitate. Scopul lorera construiască din poporul german o maşinămilitară care îşipoată impune propriul domeniu în Europa şi în altenaţiunidincolo de mări. Au fost urzeala mantiei negre a Morţiicare a devastatEuropa.
Această arhivă a fost publicată mulţumită Dr. Rath Health Foundation, o organizaţie no profit.
După 60 de ani de linişte, arhivele istorice ale Tribunalului pentru crime de război care au stabilit cine suntresponsabilii celui de-al DoileaRăzboi Mondial par  fie în sfârşitdisponibile publicului din toatălumea. Actualmente,cărţile de istorieînvaţă  al DoileaRăzboi Mondial a izbucnit din cauza unui dictator nebun, Hitler, şi de urmaşiisăinemiloşi,naziştii.
Cu toate acestea, zeci de mii de documente istorice ale Tribunalului dinNurimberg, publicate recent online, descriu înmod neechivoc, :
  • Al Doilea Război Mondial, un conflict care a costat viaţa a peste60 de milioane de persoane, a fost planificat şifinanţat de cel maimare cartel chimic şi farmaceutic dinlume. La acea vreme,germana IG Farben era constituitădin Bayer, BASF, Hoechstşialţii.
  • Forţa care a pus în mişcare cel de-al Doilea Război Mondial eraambiţia IG Farben de a obţine controlul asupra pieţelor mondiale ale petrolului şi medicamentelor,eliminând orice concurenţă prinforţă.
  • Companiile din grupul IG Farben au finanţat ridicarea la putere a partidului nazist şi transformareademocraţiei germane într-odictatură.
  • Planul coaliţiei dintre nazişti şi IG Farben pentru dominarea lumii prevedea trei faze: prima era cucerirea continentului euroasiatic; a doua era cucerirea Marii Bitanii şia tuturor coloniilor; a treia era înfrângereamilitară a SUA şi a celorlalteţări din lume.
Aşa cum toată lumea ştie, planul coaliţiei dintre nazişti şi IG Farben pentru dominarea lumii a fost distrus de angajamentul majorităţiiţărilor din lume şi de sacrificiile lor extraordinare.
Cu toată  această victorie a fost importantă pentru toată rasă umană,noua ordine post-belică era deja influenţată de interesele naţiunilorcâştigătoare, în termeni de petrol şimedicamente:
  1. Acţiunile cartelului IG Farben au fost înmânate concurenţilorlor economici dinţările învingătoare.
  2. Directorii cartelului IG Farbendupă o simplă „avertizare” laNurimberg, au fostimediat reintegraţi de noii proprietari aiacţiunilor de la IG Farben în Statele Unite şi înRegatul Unit pentru a contribui la consolidarea cartelului petroliferşifarmaceutic lanivel mondial.
Aceste fapte, au fost totuşi ascunse în mod esenţial lumii întregitoţi au fost păcăliţi creadă , cu primul proces dela Nurimberg, împotrivaresponsabililor militari şi politici, „principalii criminali de război” au fostdeja înmânaţijustiţiei.
Binenţeles  nu era aşaDupă acest prim proces, Tribunalul dinNurimberg a condus alte 12 procese. Printreacestea, cel maiimportant era împotriva cartelului petrolifer şifarmaceutic IG Farben. Directorii cartelului, conform Procurorului american Telford Taylor, erau principalii criminali de războifără de care al Doilea Război Mondial nu arfifost posibil.
E de neconceput şi intolerabil faptul  rasa umană trebuie  continue bâjbâie înîntuneric atunci când e vorba deresponsabilii celui de-alDoilea Război Mondial: cea maimare crimă comisă până acum peplaneta pe care trăim.
razboi mondial
Studenţi, profesori, cercetători ştiinţifici, politicieni şi milioane de persoane din toatălumea sunt invitaţi  seinformeze din aceastăarhivă, pentru a avea un punct de plecare înîncercarea de a înţelegemai bine istoria. Acest lucru este important maiales atunci cândnegândim  multinaţionalele continuă şi acum  se folosească de forţamilitarăpentru a-şiîndeplini propriile obiective mondiale.

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor