Treceți la conținutul principal
Ceea ce se intampla azi in vestul Europei, ceea ce  e realitate azi in Germania, Suedia, Franta, Olanda, de fapt in mai toate tarile dezvoltate din Europa, nu e de  neglijat. 

Cu siguranta tarile bogate au inca resurse pt. a musamaliza aceasta distrugere financiara care ia amploare, dar aceasta este doar o chestiune de timp. Politicienii neoliberali, acest curent dezvoltat cu ajutorul unor mari concerne americane, va duce rapid la distrugerea Europei. 
Sunt 16 Motive serioase care trebuie luate in seama:
1.Explozia populației din Africa...peste 4 miliarde
2. Razboaie civile, razboaie generate de religie, generate si finanțate de marile puteri care produc arme in prostie, care nu doresc altceva decat profit imens.
3.Europa nu are o ARMATA care sa apere granitele ei exterioare, vasele aflate in Mediterana nu fac altceva decat sa culeaga sutele de mii de migranti si sa-i transporte spre Europa.... deci au ajuns un fel de transport maritim al emigrantilor, platit cu bani europeni.
4.Tarile Africii au devenit si vor deveni tot mai instabile, la fel ca si cele din Orientul Apropiat.
5.Ajutoarele sociale primite de emigrantii ajunsi in Europa sunt de cca. 11,4 ori mai mari decat venitul unui african pe luna. Oare cine nu doreste sa nu munceasca si sa primeasca bani pe degeaba, asistenta sociala, locuinte....deja se stie ca peste 20 milioane emigranti asteapta doar sa aiba ocazia sa treaca Mediterana.
6. Guvernele europene au ajuns pâna într-acolo cu "prostia lor" încât îi trateaza mai bine pe emigranti decât pe cetatenii lor...vezi Germania in primul rand dar si  Suedia, Olanda, Danemarca....etc
7.Nici un emigrant nu are de ce se teme ca va fi trimis inapoi in tara de bastina.... populismul si idiotenia conducatorilor este atât de mare, încât pt. a nu-si pierde locul si pozitia de OM BUN (eu as zice prost) prefera sa accepte acest joc murdar sub chipul UMANITARISMULUI, desi se stie ca 25 de dolari pe luna, ar ajuta mai mult acesti oameni sa ramana in tarile lor decât sa li se ofere peste 500 de Euro pe luna in Europa.
8. Chiar daca Ruta Balcanica este inchisa, vor incerca noi cai, Mediterana e mare, Italia e o alta cale...si Italia nu face nimic decat sa-i culeaga din mare si sa-i transporte mai departe. La fel ca si Grecia.... Motivul??? Ele sunt tari prea sarace ca sa poata suporta financiar milioanele de emigranti. Si sa nu uitam, atât Italia, dar mai ales Grecia, sunt considerate de catre Mai Marii de la Bruxelles, tari de mana a doua chiar a treia. Pentru ca in EU, mult visata Uniune Europeana, exista tari de clasa 1 cum ar fi Germania, Franta, Anglia..., tari de clasa a doua cum ar fi Spania, Polonia, dar cele mai multe sunt tari de mana a 3-a...vezi tot blocul EST fost comunist, sau Portugalia, Malta....Grecia si mai nou si Italia. Dezastrul acestor tari este de fapt produs de dependenta de Banii Europeni, de Banca Centrala Europeana, o destramare a Uniunii Europene ar însemana un colaps financiar imediat pt aceste tari mici, care de fapt au fost de mult distruse sistematic de Marile Puteri. Uniunea Europeana este de fapt cea mai mare minciuna a secolului, un fel de Dictatura socialista care a functionat mult  timp in Uniunea Sovietica. Comenzile venite de la Bruxelles au ajuns sa hotarasca hrana si modul de viata a 500 de milioane de oameni. Merkel, Junker, Holland... o mana de uzurpatori impreuna cu Banca Europeana si Banca Mondiala.
9.Naivitatea popoarelor din vestul Europei mai ales, care cred ca situatia lor financiara si libertatea câstigata in al doilea Razboi Mondial, se poate mentine la infinit...sa nu uitam ca generatia care a purtat razboiul nu mai e, iar cei tineri nu cunosc decât Acest Bine al prezentului care inseamna Telefoane mobile, Facebook ... lucruri pentru care nu au facut de loc sacrificii. Parintii lor se simt datori sa le puna totul la dispozitie pentru a nu mai suferi precum parintii lor in tinerete....ma si intreb cum au reusit sa supravietuiasca fara telefoane mobile si Facebook.
10.Si mai exista inca un motiv ingrijorator de fapt, acest sentiment puternic indoctrinat mai ales in populatia germana, sentimentul de vinovatie a ceea ce au facut parintii sau bunicii lor....razboaie Mondiale....da, nemtilor li s-a spălat creierul asa de perfect încât cei de acum se simt datori sa faca bine, sa rascumpere greselile unui dictator care  a purtat un razboi in care au murit cca 50 milioane de oameni in intreaga lume (raportate in ambele tabere) .... si acum au ocazia.... sa ajutam milioane de emigranti sa ne ocupe.......un al 3-lea razboi mondial nu va mai avea loc pentru ca el a inceput si se desfasoare in "Pace"....si cu acceptul milioanelor de oameni "BUNI".
11. Sa nu uitam nici rolul asa ziselor organizatii neguvernamentale, de buna Caritate care de fapt pun mai departe paie pe foc si incurajeaza acest sistem de autodistrugere : vezi Open Society Foundation al lui SOROS, http://newobserveronline.com/ soros-funding-nonwhite- invasion-hungarian-mayor/
George Soros and his Open Society Foundations (OSF) are one of the groups actively funding illegal immigration into Europe, the famous Hungarian mayor of the town of ...

   sau American Jewish Organisation, http://newobserveronline.com/ us-jews-want-muslim-refugees- but-not-in-israel/  sau nenumaratele Organizatii Crestine din Europa si America si sa nu uitam FACEBOOK si alte platforme, care deja au declarat "razboi" celor care nu incurajeaza aceasta emigratie....nu esti de acord cu politica lor, esti rasist, esti neonazist, esti extremist de dreapta (pentru ca extremistii de stanga sunt cei buni si ca atare sunt platiti sa restaureaze democratia)
12.Nerespectarea legilor in tarile Europene atunci când e vorba de atacurile la persoana, furturi, violuri comise de Emigranti... toate fiind musamalizate ... deci incurajate deoarece fiecare emigrant stie ca orice ar face, exista o "Lege- dipozitie de sus" care îi scapa. Justitia care condamna o batrana de 72 de ani la 3 ani inchisoare pt ca e atât de saraca încât nu-si permite sa plateasca un bilet de tramvai când merge la doctor, aceasta lege inchide ochii cand miile de azilanti fura, violeaza, se plimba fara bani cu mijloacele de transport in comun si taximetre, fac comert cu droguri etc..
13.Marile Concerne încurajeaza o Europa fara granite, pe motiv ca ar avea pierderi de miliarde... asa încât o Europa fara granite e profitabila pentru ei, aduce miliarde beneficii, lucrurile produse ieftin in tarile sarace europene se vand foarte bine, oamenii din tarile sarace au iluzia ca pot fi ajutati sa aiba un loc de munca pentru un salariu cu care pot doar supravietui nu trai,  dar distrugerile provocate de migratie, intretinerea milioanelor de emigranti sunt de fapt miliarde platite doar de cei care muncesc si platesc impozite....Cei saraci devin tot mai saraci, cei bogati tot mai bogati. Intre cele doua clase nu mai e nimic. Patura de mijloc aproape a disparut. Concernele mari sunt scutite de impozite doar pt. ca ele trebuie sa investeasca si sa creeze locuri de munca. Iar in momentul cand ele au pierderi arunca in somaj mii de oameni...vezi Mercedes, Volkwagen, Bosh, Nokia...etc Sa nu uitam si rolul Bancii Europene care a ajuns sa dea marilor concerne, Credite fara dobânda. O inflatie puternica in zona Euro, care e mascata pe moment si care va duce la cea mai mare criza financiara, o criza mondiala.
14.  Coruptia din Masmedia care a ajuns un instrument de propaganda pentru Partidele de la putere, un mod de a spala creierele milioanelor de oameni... pentru ca o indoctrinare nu se face de azi pe maine, e nevoie de timp si mai ales de repetarea permanenta a sloganelor... totul e minciuna, minciuna despre nr. emigrantilor, despre delictele comise, despre starea economiei, despre nr. de someri, despre tot.... sa nu uitam nici propaganda facuta de vedetele de la Hoolywood, oameni de buna credinta cu suflet mare, angajati in proiecte humanitare,(George Cloney, Angelina Jolie, Jew Law..) sau miliardarii care prin generozitate si donatii de milioane, (vezi Zuckenrberg, Soros, Bill Gates etc cu fundatiile lor) care incurajeaza ocuparea Europei de emigranti, in timp ce ei traiesc in Cetati bine aparate de servicii de siguranta.
15.Fiecare emigrant care intra ilegal in Europa, in loc sa fie condamnat pt trecere frauduloasa de frontiere (care nu exista de fapt), este primit cu bratele deschise si beneficiaza de toate drepturile azilului....Ceea ce e deja stiut este ca 95% din emigrantii ilegali nu au drept de azil si vin cu documente false. 16.Dar cel mai important lucru este ca Islamul are ca punct principal, islamizarea Europei, invadarea ei cu sute de milioane de moslemi si instalarea unui stat islamic, un fel de Califat unde domneste Sharia si religia principala e Islamul. Un plan demonic incurajat de politicienii corupti dar PROSTI, pentru ca prost trebuie sa fie cineva sa creada ca intr-o Europa ocupata de Islam acesti politicieni vor mai putea avea puterea. Sigur, pentru o Merkel la 63 de ani, fara copii, e tot una daca face concesii turcilor, daca tara e ocupata de milioane de moslemi....ea stie ca in urmatorii 10 ani inca mai poate rezista cu pensia ei sau....dipare ca si Honecker in America Latina. "Dupa mine potopul" e o vorba din popor...astfel de oameni isi au locul in spatele gratiilor indiferent ca sunt inchisori sau spitale de profil. Apropo, Merkel a declarat ieri ca nu renunta la planul ei. (diabolic)

Europa....va suferi o adevarata EXPLOZIE, ceva mai groaznica ca cea de la Hiroshima, un Tsunami  mai urias ca dimensiune si durata  ca cel din Tailanda sau Japonia. Ceasul bombei deja a inceput sa ticaie.....iar noi ne citim mai departe corespondenta pe facebook, ne uitam la emisiunile de spalare a creerelor la televizor, ne necajim daca nu e totul asa perfect cum ne-am dori sa fie, ne gandim in ce tara ne petrecem concediu...ca Turcia nu mai e sigura, Grecia are probleme, Italia la fel, in Germania sau vestul Europei sunt prea multi migranti si nu se stie......deci mai bine in Dubai, acolo e sigur e frumos si doar si noi am pus o mana de ajutor sa aiba ei ce au..... sau suntem invidiosi pe vecinul care are o masina noua si ne gandim cum sa primim si noi un credit profitabil sa fim si noi in rand cu lumea buna... Si in tot acest timp îi lasam pe politicienii alesi in mod democratic sa hotarasca ei in locul nostru, cum e mai bine pentru copiii si copiii copiilor nostri....

Un articol foarte interesant  aparut in presa libera germana- datele se refera in special la situatia nemtilor dar cu repercusiuni asupra Europei.


Pastorul evanghelic  Jakob Tscharntke spunea: "Ceea ce noi traim este doar un bulgare de zapada....avalansa insa urmeaza!!!!"

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor