Treceți la conținutul principal

PE TINE TE -A ÎNTREBAT  CINEVA , POPOR ROMÂN.?!



Eu nu vreau sa ma reprezinte nimeni .
POPORUL TREBUIE SA DECIDĂ direct nu prin reprezentanti corupti si conditionati de SUA sau UE spre interesele lor proprii . 
Au distrus tara !
 Eu cer, POPORUL ROMAN cere, sa fim lasati in pace de marile puteri care au furat, Romania alaturi de ,,reprezentantii astia,, din parlament si politica romaneasca! 
Noi să fim lasati in pace!
 De la ,,revolutie,, incoace te-a intrebat cineva pe tine POPOR ROMAN ceva?
 Daca esti de acord , daca ai si tu nevoi , lipsuri,dureri? 
Toate deciziile au fost luate impotriva ta, in defavoarea ta !
 Gandeste-te!

O să urâm SUA, mai mult decât Rusia!

Mihail ManoilescuCu tot efortul mediatic finanțat prin interpuși, în ciuda oricăror strădanii de a degenera tinerele generații, dacă vor continua să ne trateze cu lipsă de respect, SUA vor ajunge să fie detestate și urâte mai mult decât moștenitoarea marii Uniuni Sovietice, actuala Federație Rusă.
În fața acestei realități, președintele și premierul României acceptă să fim tratați permanent fără minim respect diplomatic, reacțiile în fața abuzurilor de poziție fiind inexistente! (Foto: wikipedia.org)
Atâta timp cât o ambasadă aflată pe TERITORIUL ȚĂRII NOASTRE, oricare ar fi aceasta, exprimă comportamente și comunicări similare relațiilor stăpân – subaltern, SUA și angajații americani și români nu vor face decât să demonstreze și sublinieze falsul parteneriat clamat la nivel oficial. SUA tratează România, instituțiile României și teritoriul României fără nimim de respect, intervenind și exprimând puncte de vedere ca și cum cineva a acordat trimișilor de la Washington calități de diriginte.
E.S. Hans Klemm trebuie să știe că dacă președintele și premierul României tac, demonstrând o nepermisă lipsă de onoare și demnitate la nivel de stat, poporul român este profund jignit de atitudinea și mesajele lansate la nivel public la adresa României.

Cehul “penibil”, sârbul “schizofrenic”, ungurul “dictator neo-fascist” şi diplomația americană

Dacă interpuși din SUA finanțează o serie de organizații cu activitate în România, care susțin sau se complac necondiționat în toate abuzurile la adresa societății românești, asta nu înseamnă că SUA au alături societatea românească. Prin vectorii de mesaje nu sunt decât devoalați cei care sunt finanțați din exterior pentru a produce curente de opinie de cele mai multe ori în defavoarea intereselor directe ale României.

Atitudinea umilă în faţa occidentului, falimentul politicii est-europene

E.S. Hans Klemm trebuie să știe că produce un abuz emițând puncte de vedere la adresa politicilor interne ale României și instituțiilor statului român, intervenind brutal în diverse decizii. Altfel spus, Ambasada SUA, ca reprezentanță diplomatică în România, ar trebui să își vadă de lungul nasului și limitelor diplomatice.
Dacă SUA și ambasadorul Klemm, alături de toate ong-urile finanțate să critice deciziile interne ale României, crede că poate face românii să își uite istoria, personalitățile și realele valori, se află într-o uriașă eroare. Această perioadă este una efemeră, chiar dacă durează iată de mai bine de 20 de ani. Însă, în urma ei, va rămâne o ură nedisimulată la adresa americanilor insidioși, lipsiți de scrupule, la fel de criminali, duplicitari și protectori la adresa criminalilor cum au fost și sunt în istorie toți cei care au ajuns să creadă că lumea începe și se termină cu ei.
P.S. – Ultimul abuz al Ambasadei SUA la București vizează personalitatea fostului guvernator al Băncii Naționale a României, fost ministru de Externe, economist recunoscut la nivel internațional, Mihail Manoilescu (foto), mort în închisoarea de la Sighet, după ce a trecut pe la Jilava și Ocnele Mari. Personalitate politică într-o perioadă istorică tulbure la nivel mondial, Manoilescu a fost arestat în octombrie 1944 de forțele de ocupație sovietice. După 14 luni a fost eliberat, pentru a fi reîncarcerat în 1948 la Sighet, unde a murit în 1950. Istoria consemnează că “Mihail Manoilescu a fost aruncat într-o groapă comună, nu se știe unde, la fel precum Iuliu Maniu, la fel precum alți reprezentanți ai elitei politice și intelectuale. Deși fusese omorât de multă vreme, ani de zile autoritățile au refuzat să le spună rudelor despre soarta lui Mihail Manoilescu. Abia în 1958 a fost familia anunțată de moartea sa.”

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor