Treceți la conținutul principal

UITATI-VA LA FIGURILE LOR ! DACA NICI ACUM CAND TOTUL ESTE FOARTE CLAR, NU ACTIONAM PENTRU INDEPARTATEA UNOR ASTFEL DE INDIVIZI DE LA CONDUCEREA ROMANIEI, ATUNCI POPORUL SI ARMATA LUI, ISI MERITA PE DEPLIN SOARTA!



Ce clar se observa axa cu Ponta presedinte, Basescu premier!

Vicepremier in Guvernul Ponta 
Orientare pro-basista. A promovat 
legi anti-militari
Ministru in Guvernul Ponta. 
Orientare pro-basista. A promovat 
legi anti-militari
Afara ploua! Dincolo de circoteca televizata, a devenit atat de vizibila axa cu Ponta presedinte si Basescu premier, incat doar un inocent poate sa mai aiba indoieli ca acesta este viitorul Romaniei! Spectacolul oferit  de Ponta cum ca ar fi mare opozant antibasist, a dovedit doar ca acesta este doar un simplu gargaragiu politic care spune alegatorilor rosii ceea ce vor  sa auda, dar el a facut si face doar ceea ce este bine pentru el, nu pentru alegatori. Eventual, cand electoratul rosu il simte ca tradeaza, mai baga 3 fraze contra Basescu - si gata, s-a scos! De partea cealalta a circului, Basescu procedeaza identic. Dottore, plagiattore, motanel - gata e anti-Ponta, electoratulportocaliu atat cat o mai exista, e ametit!
Vicepremier in Guvernul Ponta 
Orientare pro-basista. A promovat 
legi anti-militari
Parlamentar care sprijina Guvernul 
Ponta. Orientare pro-basista. A promovat 
legi anti-militari
Numai ca in afara de circoteca mediatica, realitatile demonstreaza ca cei 2 convietuiesc perfect pe spatele romanilor! Pentru a ramane la putere, antibasistulde parada Ponta s-a aliat fara scrupule cu basisti convinsi din epoca in care PD-L a scris cea mai neagra pagina din istoria politica a Romaniei de dupa 1989. Din start cu UNPR, iar acum a reusit sa readuca la guvernare si UDMR, in Parlament fiind sprijinit si de minoritatile nationale care in epoca anterioara au fost simple marionite ale regimului Basescu. Dar si de conflictualul PP-DD care inainte de alegeri s-a situat transparent pro-Basescu. Basescu dupa ce l-aamenintat pe Ponta ca nu va desemna cabinetul, n-a mai avut in final, nimic contra. Mai vinde si el gogosi cum ca PD-L si avortonul acestuia PMP au atacat la CCR desemnarea guvernului, insinuand ca CCR ar putea invalida guvernul. Daca nu cumva PD-L si PMP, nu isi retrag sesizarea. E doar o cioacaaruncata  la plezneala: CCR nu are motive sa invalideze un guvern validat deja de presedinte. Si n-ar fi mare minune ca CCR sa nu mai apuce sa decide ceva, la urma urmei nu este este exclus ca PD-L si PMP chiar sa isi retraga sesizarea. Doar ceea ce le-a sugerat presedintele, trebuie executat, nu?
Parlamentar PC, partid aliat cu PSD. 
Orientare pro-basista. A sustinut ca
jurnalist 
 OTV/PP-DD, o campanie
furibunda contra militarilor. 
Telenovelist A 3! "- Ce mai conteaza
gogosile pe care vi le-am vandut,
daca partidul care ma plateste e in
Guvern sprijinit de toti basistii? "
Ce ar mai fi de spus? Guvernul a fost votat in Parlament cu mai multe voturi decat se astepta. Ce sa fi fost oare? Din opozitie a tradat precis cineva, nu? La prima vedere, parlamentari ai PNL. Dar dupa dulcea pace care s-a instaurat subit intre palate, pare mai degraba plauzibil ca Guvernul Ponta III sa fi fost sustinut in mod suplimentar de parlamentarii portocalii ai PDL si PMP. Ar mai fi ceva? In continuare, creierele abonatilor la televiziunile de stiri vor fi spalate de 2 aliante de posturi TV: cea portocalie (B 1 TV & Realitatea TV), versus cea rosie (A 3 & Romania TV). Dar dupa ultimele evenimente unde Basescu & Ponta seimbuca din ce in ce mai vizibil in ganduri si simtiri, mai mult ca sigur ca si cele 2 aliante de posturi vor proceda conform noii situatii, iar curand vor vinde bilete la bingo.
Ponta viitor presedinte, validand
mandatul viitorului premier Basescu
Viitorul premier al Romaniei: "- V-am
spus viitorul, acuma de ce va mai mirati ?"
Ar mai fi o necunoscuta, dar care este cheia intregii probleme! In mod evident caNaum Ponta isi va eroda pe zice ce trece, imaginea de premier pana la alegerile prezidentiale. Deci, are nevoie de o alta alternativa sa se mentina la putere, iar singura viabila este sa isi schimbe functia in stat. Adica sa ajunga presedinte. Cu o imagine erodata ca premier, este cam greu, chiar riscant fara un sprijin electoral mai  extins decat cel rosu. Conteaza oare sprijinul portocaliilor in aceasta situatie? Si inca cum! Doar scopul scuza mereu mijloacele. Ca si acum, la guvernare. Pe de alta parte, Basescu nu este precis omul care se va retrage din politica dupa ce ii expira mandatul. A afirmat de atatea ori ca poate fi un premier perfect (cata modestie), incat numai un naiv nu pricepe ce tinta are - adica sa ajunga premier. Cine poate sa il valideze ca premier? Evident ca doar viitorulul presedinte. Care presedinte? Evident ca Ponta - drept recompensa pt. ca va fi ajutat sa ajunga in functie de electoratul lui Basescu.

Acesta este viitorul Romaniei! Este prea vizibila axa Ponta presedinte, Basescu premier, incat sa mai existe dubii. Maruntisurile cum ar fi si Boc acolo un vicepremier, sunt deja irelevante! Restul e cancan! Sa traiti bine! Afara ploua! 
Publicat de R-26500

nb: Va urma un material despre nepriceperea sau prostia, sau si una si alta si mai multe, a slugilor credincioase ale ''politicienilor''- personaje cocotate la varful conducerii unor institutii din MAp.N - care exact in maniera celor de mai sus, au distrus efectiv, unitatea corpului de rezerva al armatei romane!
In calitate de lider al Filialei 1 Pitesti si Vicepresedinte al CD/SCMD, solicit sistarea imediata a oricaror activitati teoretice la nivel central care inseamna pierdere de timp,constituirea de urgenta a unei echipe nationale formata din reprezentanti ai zonelor de responsabilitate in scopul elaborarii unei strategii mediatice si  eficiente de actiune, pentru salvarea valorilor si traditiilor Romaniei!
Colegii nostrii din R 26500, trebuie sa stie ca suntem si vom fi alaturi de ei!

Honor et Patria, Vae Victis!
Vicepresedinte CD/Coordonator FMS
Presedintele Filialei 1 Pitesti
Victor Popescu

Postări populare de pe acest blog

sâmbătă, 18 septembrie 2021 Multumim publicatiei Metropola Constanta   Noi proteste împotriva unei guvernări abuzive Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD)   reprezintă o organizație având ca obiectiv principal apărarea intereselor celor care, sub Drapelul Tricolor, au jurat credință României, iar dacă va fi necesar, o vor apăra „chiar cu prețul vieții”. Din păcate, cu mici excepții, aproape toate guvernele post-decembriste s-au întrecut parcă în luarea de măsuri antiromânești, în mai toate domeniile, cu precădere în ceea ce privește depopularea, înstrăinarea resurselor naturale, slăbirea puterii de apărare a țării. Mai mult chiar, se întrec în nerespectarea legilor  promulgate de președintele țării cum este cazul angajamentelor luate la intrarea României în NATO, ori a Legii 223/2015, referitoare la pensiile militare de stat care a adus unele reparații, absolut necesare, sistemului de pensionare pentru militarii rezerviști. Pe 3 septembrie președintele PNL a declarat că u
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar
vineri, 1 ianuarie 2016 Noutăți OK privind încadrarea în grupele de muncă a personalului M.Ap.N. urmare a Ordinului nr. 123/2015 al ministrului apărării naționale La multi ani, tuturor!  Ordinul ministrului apărării nr.  123/2015  este prezentat pe  site -ul Casei de Pensii Sectoriale a M.Ap.N.  Ordinul  este  acesta  si este prezentat integral si la finalul acestui material. Ordinul ministrului apărării nr.  123/2015  stabileste noile norme metodologice privind incadrarea in condiții de muncă deosebite, speciale și alte condiții, specifice personalului militar, abrogând în același timp vechiul ordin al ministrului cu nr. M. 116.2002 care stabilea aceleași norme. La o analiză sumară a prevederilor ordinul ministrului apărării nr.  123/2015  rezultă un element (probabil) benefic si pt. majoritatea militarilor in rezerva/retragere, concretizat in  Art. 9 alineatele (1) si (2) , astfel: - Dupa cum cunoastem, in urma prevederilor vechiului ordin al ministrului apar