Treceți la conținutul principal

 
Asta se pregateste Europei!

 
GEORGE SOROS: „POT AFIRMA CU SIGURANŢĂ CĂ ULTIMA GENERAŢIE DE COPII  ALBI SE NAŞTE ACUM”.

Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei austriece, pe baza unui raport al serviciilor de informa
ții ale armatei (Österreichischen
Abwehramts), afirma că ONG-urile lui SOROS din SUA ar finan
ța traficul de imigranți către Europa.

Iata ce spunea George Soros despre viitorul pe care-l doreste „rasei 
albe: „To feel and even think that the white race is inferior in every conceivable plane is natural, given its history and current documents. Let the white race west country perish in blood and suffering. Long live the multicultural, racially mixed and classless ecological society! Long live anarchy!”
Nya Dagbladet, Judisk miljardär bakom stöd till invandrargrupper Publicerad – 9 maj 2014.
 
 „A simțși chiar crede că rasa albă este inferioară în fiecare plan imaginabil este natural, având în vedere istoria sa și documentele curente. Fie ca țara vestică a rasei albe să piară în sângeși suferință. Trăiască societatea multiculturală, rasial amestecată și societatea ecologică fără clase! Trăiască Anarhia!
 
Vom afirma în mod deschis identitatea noastră cu rasele din Africa şi Asia. Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii
albi se naşte acum. Comisiile noastre de control vor interzice albilor, în interesul păcii şi al eliminării tensiunilor inter-rasiale, să se împerecheze cu albi. Femeia albă trebuie să se împreuneze cu membri ai raselor negre, bărbatul alb cu femei negre.

 În felul acesta, rasa albă va dispărea, pentru că amestecarea negrului cu albul înseamnă sfârşitul omului alb şi cel mai sângeros inamic al nostru va deveni amintire.” –
  În ziarul  suedez Nya Dagbladet, din 9 martie 2014:
  Incitarea la disparitie a popoarelor autohtone din Europe se regăseşte şi la baza invitaţiilor constante ale ONU de a gazdui milioanele de imigranţi pentru a compensa scăzuta natalitate europeană.

 Conform raportului difuzat la începutul noului mileniu, Ianuarie 2000, pe nume „Population division” al Naţiunilor Unite la New York, intitulat: „Emigrări de schimb: o soluţie pentru populaţiile în declin şi îmbătrânite, Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi.”

Rămâne un enorm dubiu: cum e posibilă o estimare atât de precisă dacă imigrarea nu este un plan stabilit în jurul mesei. Dacă privim în jur in Europa de azi, observam ca planul, pare că s-a realizat deja aproape în întregime.

Războiul demografic din Europa e la apogeul sau, iar extinctia popoarelor autohtone ale Europei pare mai aproape ca oricand: In 15 ani, jumatate din populatia Europei vor fi musulmani. Asta fara imigratia masiva de azi, a sute de mii daca nu chiar milioane de imigranti care bat deja la usa Europei, in aceste zile. Suntem martorii deprecierii Europei.

 Axioma „Noii Civilizaţii” 
susţinută de evangelizatorii Mentalităţii Multiculturale, e adeziunea la amestecul etnic forţat.

Europenii sunt naufragiaţi în metisism, scufundaţi în valurile de imigraţi afro-asiatici.Sub dubla presiune a ignoranţei populaţiilor locale care nu sunt corect informate de dezastru demografic in care sunt tarate iar pe de alta parte sub presiunea smecheriilor „umanitare” propagate zilnic de organizatiile si ONG-urile bine sponzorizate de peste ocean precum si a apelurilor „la solidaritatea si umanitate” lansate continuu de mijloacele de comunicare în masă – se urmareste acceptarea „ca necesitate umanitara” a colonizarii Europei cu milioane de imigranti.
Si ca sa fim bine intelesi si sa nu dam loc la false interpretari, afirmam deschis ca IMIGRANTII (proveniti din tarile distruse de razboaie si „revolutii”, razboaie si „revolutii” programate „de aceeasi” care au programat si acest Exod), sunt VICTIME, la fel cum suntem si noi AUTOHTONII.

In acelasi timp, se urmareste a se impune europenilor o ideologie care le neaga propriile origini si prin care se incearca distrugerea
propriei lor identitati etnice, istorice si culturale.
 
 A-ti conserva identitatea etnica, istorica si culturala e un drept al oricarui popor si al oricarui grup etnic.Aceasta conservare a propriei identitati nu presupune in sine,   atacarea vreunui unui alt grup etnic.
 
Cei care incearca sa insinueze acest lucru sunt mincinosi si o fac fiind rau intentionati. Motivul care ii mana este ura lor fata de
identitatea etnica, istorica si culturala a altor popoare.
 Dimpotriva conservarea propriei identitati etnice, istorice si culturale impune, pe principiul simetriei, sustinerea si conservarea identitatilor oricaror altor popoare si ale oricaror altor grupuri etnice.
Prin urmare toti cei care califica drept „xenofobie, extremism, etc…”, dreptul inalienabil al fiecarui popor de a-si conserva
identitatea etnica, istorica si culturala nu fac decat sa atace cu ura acel popor, nu fac decat sa se dedea ei insisi la actiuni pline de ura, xenofobie si rasism impotriva acelui popor.


In lunga lista a acestor organizatii intalnim in primul rand organizatiile si ONG-uri de extrema stanga: comuniste, anarhiste, trotskiste, ecologiste, libertariene, progresiste, etc…multe dintre ele foarte bine finantate de miliardari ca Soros, miliardari care si-au cladit averea prin falimente si prabusiri ale monedelor si titlurilor de stat nationale, adica miliardari care au adus saracie si suferinta popoarelor si care numai „binefacatori ai celor multi de pe aceasta planeta” nu sunt.

Susţinătorii Globalizării se obosesc să ne convingă că a renunţa la identitatea noastră „e un act progresist şi umanitar”, că a incerca sa-ti pastrezi identitatea e „rasism” si ca pastrarea identitatii culturale, istorice si nationale „e o idee extremista si complet greşita”, si fac asta doar pentru că vor ca noi să devenim doar nişte cetateni orbi care sa consumam ceea ce ni se ofera atat mental cat si material.

Este exact ceea ce propune si ziarul german „Der Spiegel” in aceste zile – pentru Europa de Est: Cu ce propaganda incearca Germania sa scape de o parte din refugiati si sa-i redistribuie fara voia acestora in Europa de Est.

"Der Spiegel": ”Imigra
ția: Europa de Est ratează o oportunitate” Mai mult, cancelarul german, Angela Merkel ameninta statele Uniunii cu „actionarea lor in justitie si cu procese europene” daca nu vor accepta COTELE OBLIGATORII cu mii de imigranti, cote fixate de Germania si de Uniunea Europeana pentru fiecare stat european Ceea ce rămâne sigur e că scăzuta natalitate ar putea fi uşor inversată prin măsuri potrivite care să susţină familiile. Numai ca masurile economice si politice care se iau sunt exact contrare.

SITUATIA  DEPOPULARII MASIVE A ROMANIEI SI A EUROPEI DE EST IN ULTIMII 25 DE ANI PRIN  PAUPERIZAREA POPULATIEI PRECUM SI URIASUL INFLUX DE IMIGRANTI CARE SE PREGATESTE  ACUM SA FIE TRIMIS IN TARILE EUROPENE SUNT FAPTE INCONTESTABILE IN ACEST  SENS._


Cazul Romaniei care a cunoscut cel mai mare exod din istoria sa cu 4 milioane de romani plecati si cu o scadere a populatiei de 13% la
fiecare 10 ani este relevant. Dupa 2100, daca actualele trenduri se mentin, Romanii vor ajunge o MINORITATE de doar 20%, in propria lor tara. Si asta fara sa luam in considerare marile fluxuri migratoare de care vorbim..

Oricum am lua-o fenomenul este echivalent cu o epurare etnica. La fel de sigur este că patrimoniul genetic european nu se poate proteja prin introducerea unui patrimoniu genetic diferit, ci doar se accelerează dispariţia acestuia.

SINGURUL SCOP AL ACESTOR MĂSURI E  CEL DE A DENATURA COMPLET POPOARELE, TRANSFORMÂNDU-LE ÎNTR-O
MASĂ DE INDIVIZI  FĂRĂ NICIO COEZIUNE ETNICĂ, ISTORICĂ ŞI CULTURALĂ.

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor