Treceți la conținutul principal

UE gata sa cedeze Romania


Romania    Niciodata in ultimii 50 de ani lucrurile nu au fost mai complicate in lume. Romania este din nou in fata unei mari cumpene a istoriei si marioneta in jocurile marilor puteri. Zilele trecute doua evenimente majore au marcat startul unor evolutii extrem de periculoase. O declaratie aparent banala a unui soarece produs de aparatul birocratic European , un finantist fara viziune, arunca Romania in cel mai sumbru scenariu de dupa al doilea razboi mondial. Da, da ma refer la declaratiile presedintelui Comisiei Europene – Jean-Claude Juncker.
We must make efforts towards a practical relationship with Russia. It is not sexy but that must be the case, we can’t go on like this, Russia must be treated decently. We can’t let our relationship with Russia be dictated by Washington. I know from my conversations with Putin that he does not accept phrases like when Barack Obama said Russia was a regional power. What does that mean? You can’t talk about Russia like that.
Este o declaratie la cel mai inalt nivel si vine ca o stangacie diplomatica aparenta care insa reflecta cu fidelitate discutiile pe sub masa din holurile Europei. In holurile UE se discuta serios de o reimpartire a sferelor de influenta si Romania, Moldova , Bulgaria sunt teme de negociere. Europa a inceput cel mai periculos joc diplomatic. Nu are rost sa ne ascundem . Nu are rost sa ne mintim. Am toata proprietatea cuvintelor cand spun ca Romania este jucata din nou la carti de o Europa in panica in fata conflictului economico-militar care capata valente de al treilea razboi mondial. Europa nu joaca numai Romania la carti ci joaca si relatia cu SUA la carti, aceasta America mult blamata fara de care se vorbea rusa azi la Paris. Batrana rigida si perversa UE tremura de frica in fata noului bloc de putere conturat clar – alianta RUSIA-CHINA-IRAN-COREEA DE NORD – INDIA (in pending) . Este absolut inacceptabila ticalosia si lasitatea acestei Europe salvata de doua ori in istorie de americani. Revoltator este ca acestei Europe noi i-am oferit totul – ne-au transformat in piata de desfacere si intr-un membru de mana a doua al UE, ne-a luat forta de munca cea mai calificata- milioane de romani in putere si inteligenti, ne-a luat petrolul ( OMV-Petrom), energia ( Eon-Enel), bancile , ne-au luat padurile, acum ne iau pamanturile , ne-au inchis sute de mii de mici afaceri cu lanturile de magazine care vand aproape exclusive produse importate Auchan, Metro, Carrefour, Lidl, Cora, Kaufland etc .
Nu am zis nimic noi romanii, ne-am bucurat ca putem calatori liberi, ca putem vedea lumea. Ne-am bucurat ca putem sa ne facem afaceri si ca putem creste si noi cumva. Am stiut ca avem mult de munca. Milioane de romani s-au integrat rapid in toata Europa, au inceput afaceri , au muncit ca nebunii , au trimis bani in tara. Am strans din dinti luptand in tara cu propaganda rusa si cu coruptia intretinuta de ea la cel mai inalt nivel. Am inchis ochii si am muncit ca nebunii pentru ca acum sa realizam inca odata ca Europa ne poate oricand “vinde” intereselor rusesti de dragul de a-si proteja confortul iluzoriu. A facut-o cu Ucraina, a facut-o cu Grecia si este gata sa cedeze orice de dragul intereselor meschine si lipsei de viziune.
O sa spuneti ca exagerez, o sa ma acuzati de stil bombastic insa nu ai nevoie de facultate ca sa intelegi ca Romania nu are nici o sansa daca Europa si SUA nu sunt o singura voce in fata acestei amenintari imense. In Romania este un razboi mediatic total declansat de serviciile rusesti menit sa influenteze opinia publica si sa distanteze romanii de valorile europene si oocidentale. Sunt sute de comentarii pe orice site de tipul “eu nu sunt nici cu europenii nici cu americanii nici cu rusii iar noi romanii trebuie sa ne vedem interesele proprii .Nu are rost sa ne implicam unde nu ne fierbe oala” . Este cea mai distructiva insinuare in mentalul colectiv a ideii ca noi romanii putem sta deoparte. Suntem nimeni dragii mei – NIMENI . Noi romanii suntem o tara amarata, fara armata, fara economie, incapabila sa isi faca ordine in propria ograda. Nu avem nici o sansa de capul nostru. Suntem victima sigura in fata Rusiei. Trebuie sa ne jucam bine cartea si singura noastra sansa este occidentul si parteneriatul cu SUA si UE. Fara ei vom fi si de aceasta data descoperiti in fata istoriei si unei Rusii agresive fara sa avem speranta ca vom mai reusi sa supravietuim ca natie peste un secol.
Siria   O alta stire bomba a trecut relativ neobservata in “presa” romana zilele trecute. Zilele trecute SUA au parasutat zeci de tone de munitie in Siria pentru “rebelii sirieni”. Cu alte cuvinte SUA a intrat in razboi militar cu Rusia sustinand fatis, militar, gruparile care lupta impotriva lui Bashar al-Assad si implicit impotriva Rusiei. In Siria este razboi total . Sute de bombardamente, rachete si o ofensiva terestra sustinuta de Iran si mercenari rusi si americanii au intrat direct in joc contra Rusiei. Stam pe un butoi de pulbere si orice scanteie poate duce la al treilea razboi mondial. Oricand o racheta ruseasca poate cadea in Turcia. Oricand Turcia poate dobora unul din avioanele rusesti care sfidator le-au incalcat de nenumarate ori spatiul aerian. Oricand in spatiu aerian al Siriei – acest no man’s land se poate sicana un avion al SUA, Israel, Franta cu unul al Rusiei. Spatiul aerian al Siriei a devenit cel mai bun pretext de declansare al celui de-al treilea razboi mondial. Parasutarea munitiei este in mod evident o palma puternica data Rusiei si un mesaj ca SUA joaca tare. SUA este hotarata sa intervina cu orice risc in acest proxy war.
Din acest motiv sunt revoltat. Cu Putin nu poti negocia. In loc sa fim toti un bloc in fata acestui golan international stam si ne aparam fiecare interesele meschine aplicand politica strutului. Sunt similitudini extraordinare cu momente similare din istorie si Europa este la fel de amortita si nedecisa intr-un moment cheie. Europa este gata sa ne lase in bratele Rusiei doar pentru a-si salva pielea si confortul aparent.
In fata acestor amenintari, cu o Europa duplicitara, cu un papagal ca Obama, SUA au o singura sansa . Singura optiune ramasa este sa declanseze razboiul nuclear – economic. Au dat o palma de avertisment Germaniei pentru jocul duplicitar prin cu scandalul Volkswagen, au avertizat China cu criza bursiera si temerea mea este ca avertismentele s-au epuizat. Urmeaza ultima carte inainte de razboiul militar total si anume razboiul economic total. Nu va faceti nici o iluzie – Romania va fi in mod cert victima colaterala si se va muri de foame aici.
   Unde suntem noi in toate ecuatia aceasta?
Pe nicaieri? O tara amarata, plina de coruptie cu o populatie manipulata si fara directie. O populatie lobotomizata fara legatura cu ce ar trebui sa fie un popr. Recunosc ca am scris acest articol cu ciuda. L-am scris cu ciuda pentru ca stiu ca timpul nu are rabdare cu prostii. Mi-e ciuda ca ma zbat ca prostu’ sa fac ceva, ca ma lupt in fiecare zi cu birocratia, cu statul mafiot , cu mentalitatile si cu manipularea. Ma lupt sa schimb ceva in jurul meu, sa dau speranta si incredere celor care nu mai cred ca se poate schimba ceva. Mi-e ciuda ca vad zeci de mii de romani la pupat de oase si nimeni in strada atunci cand noi, cealalta Romanie, facem apel la lupta impotriva coruptiei si mafiei transpartinice. Mi-e ciuda cand vad 380.000 de PSD-isti care voteaza un penal si cand vad ca in continuare exista aceleasi partide de tradatori si mafioti care au distrus Romania.
Mi-e ciuda pe natia asta de lenesi care asteapta sa le tot faca cineva ceva, sa li se dea , sa se schimbe, sa intervina divinitatea. Avem doar 20% sanse sa ramanem in aceeasi forma de stabilitate. Urmatorii ani vor fi critici. In urmatorii ani Romania va avea o carte istorica de jucat si daca nu se trezeste va suferi enorm sau poate va disparea.
Pana atunci pupati moaste, mergeti la biserici ca Dumnezeu o sa va bage in straita, uitati-va la Antena 3, votati PSD, rabdati de foame si criticati-ma pe mine si pe cei ca mine. Eu azi o sa muncesc iar ca nebunul, o sa platesc inca 24.000 de ron taxe la stat, o sa ma execute iar statul pentru CAS neplatit pe spatiile comerciale si iar o sa-l dau in judecata, o sa lucrez iar in weekend ca nu imi ajunge saptamana, o sa platesc si o sa sustin cu tot ce pot in continuare forta firava care incearca sa schimbe Romania, o sa vorbesc si o sa scriu in continuare despre anticoruptie, despre stat minimal, despre mutarea statului in online, o sa tin in continuare prelegeri studentilor despre importanta proprietatii private, despre cancerul asistentei sociale si despre valori. Intr-o zi din noiembrie sau poate din decembrie eu si putinii cei ca mine vom organiza un nou protest ca revolta la faptul ca inca acest Ponta mai sta acolo si la protest vor participa aceeasi 10.000 de fraieri idealisti.
Din impozitele mele si ale altora putini ca mine vor fura in continuare o gasca de politicieni din toate partidele sustinuti de Rusia, se va plati bautura tuturor asistatilor social si pensiile tuturor celor care voteaza trandafiri si alte simboluri in loc de programe
Si viata va merge mai departe….
Intr-o zi eu o sa ma satur si o sa plec in jurul lumii cu copilul meu luand cu mine totul . Intr-o zi vor pleca si altii si va ramane doar aceasta populatie indobitocita cu zecile ei de mii de biserici si cu putinele scoli goale, cu antena 3 si televiziunile de gen, cu Ponta si o gasca vesela si poate va vorbi si rusa… Sau poate intr-o zi vor deschide mai multi ochii si vom reusi sa schimbam lucrurile. Eu inca sper.

Postări populare de pe acest blog

sâmbătă, 18 septembrie 2021 Multumim publicatiei Metropola Constanta   Noi proteste împotriva unei guvernări abuzive Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD)   reprezintă o organizație având ca obiectiv principal apărarea intereselor celor care, sub Drapelul Tricolor, au jurat credință României, iar dacă va fi necesar, o vor apăra „chiar cu prețul vieții”. Din păcate, cu mici excepții, aproape toate guvernele post-decembriste s-au întrecut parcă în luarea de măsuri antiromânești, în mai toate domeniile, cu precădere în ceea ce privește depopularea, înstrăinarea resurselor naturale, slăbirea puterii de apărare a țării. Mai mult chiar, se întrec în nerespectarea legilor  promulgate de președintele țării cum este cazul angajamentelor luate la intrarea României în NATO, ori a Legii 223/2015, referitoare la pensiile militare de stat care a adus unele reparații, absolut necesare, sistemului de pensionare pentru militarii rezerviști. Pe 3 septembrie președintele PNL a declarat că u
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar
vineri, 1 ianuarie 2016 Noutăți OK privind încadrarea în grupele de muncă a personalului M.Ap.N. urmare a Ordinului nr. 123/2015 al ministrului apărării naționale La multi ani, tuturor!  Ordinul ministrului apărării nr.  123/2015  este prezentat pe  site -ul Casei de Pensii Sectoriale a M.Ap.N.  Ordinul  este  acesta  si este prezentat integral si la finalul acestui material. Ordinul ministrului apărării nr.  123/2015  stabileste noile norme metodologice privind incadrarea in condiții de muncă deosebite, speciale și alte condiții, specifice personalului militar, abrogând în același timp vechiul ordin al ministrului cu nr. M. 116.2002 care stabilea aceleași norme. La o analiză sumară a prevederilor ordinul ministrului apărării nr.  123/2015  rezultă un element (probabil) benefic si pt. majoritatea militarilor in rezerva/retragere, concretizat in  Art. 9 alineatele (1) si (2) , astfel: - Dupa cum cunoastem, in urma prevederilor vechiului ordin al ministrului apar