Treceți la conținutul principal


IN ATENTIA TUTUROR CADRELOR MILITARE IN REZERVA , INDIFERENT DE APARTENENTA SAU CULOAREA HAINEI MILITARE, CAND AM DEPUS JURAMATUL DE CREDINTA POPORULUI ROMAN SUB DRAPELUL DE LUPTA .

                    Tehnocratii sunt mai degraba cu gandul la locurile de unde au venit , la ordinile / dispozitiile  pe care le - au primit in plicul sigilat si indiferenta totala  fata de tarina stramoseasca.
              Au de gand sa ne termine prin tegiversari , prin dialogul surzilor si coruperea cozilor de topor , care sustin sus si tare ca OG 57 este benefica , pensiile noastre " nesimtite " cresc in conceptia lor cand 65 = 80 sau 85 = 100 , precum legea Anastase , cand se numara ca 85 = 182 de parlamentari .
                
              Comisiile care s - au deplasat in teren pentru a se documenta la fata locului privind starea de spirit atat a activilor cat si a rezervistilor au mai bifat un ordin primit , ca urmare a unor situatii din teren , fara a comunica cine este autorul moral al OG 57 / 2015 si introducerea art . 40, care ne este atat de distrugator ,ba mai mult ca nu au mandat .

            Pai,....... daca nu au mandat de "corespondenta" cu decidentii  din garnizoanele " vizitate "prin intalnirile de "lucru " , unele s - au tinut in secret cu cate 10 - 20 de rezervisti sau intr - o camere de 3 / 3 din tara , de ce s - au mai deplasat .?  Un confrate spunea : " Poate mai aveti nevoie de bani cu diurna de deplasare ."

               Pe surse ,dar inca ne verificate si pe alte cai de informatii , se pare ca nu in luna februarie se va da un verdict de aprobare sau de respingere a OG 57 / 2015in CAMERA DEPUTATILOR , si doresc datorita interelor de grup, sa se amane in prima parte a lunii martie , probabil dupa mitingul din 6 martie de la Bucuresti din Piata Victoriei , prin aprobare tacita,  fara modificari a OG 57 desi, s - au facut propuneri de amendare  a ordonantei si a art. 40 .

          Noi prin SCMD, am solicitat ANULAREA OG 57 / 2015 si nu o carpela ca un petic la un sac rupt sau o maciuca la un car de oale sparte.

      Facem apel la toti colegii de suferinta sa participam la Mitingul din 6 Martie din Piata Victoriei cat mai multi , indiferent ca sunt de la MApN, MAI , SRI , ISU , Pentenciare sau alte structuri din viata civila si sa ne aparam drepturile noastre legitime.
      Probabil ca mai sunt "binevoitori ", ce doresc sa facem carare, catre tribunale sau alte instante din tara.

   Din 2010 ne dorim o LEGE a PENSIILOR MILITARE , si acum cand o avem , buna , rea , dar o avem , carcotasii ne doresc o anulare prin OG 57 care schimba 1 / 3 din articolele legii ( 30 de articole ).

  SA NU NE CULCAM PE O URECHE, IN SENSUL CA, ART. 111 , NU VA FI SCHIMBAT ORI MODIFICAT. DORINTA DE  MODIFICARE A ACESTUI ART. 111 DIN L. 223 A FOST PE MUCHIE DE CUTIT SAU MAI BINE SPUS AM FOST PE PRAGUL PRAPASTIEI .

   ACESTI GUVERNANTI, ieri spun una iar azi fac amendamente, in sensul ca nu au fost bine intelesi si ca se interpreteaza in mod gresit si eronat cu rastalmacirea informatiei obtinute  ,prin informarea populatiei cu bombe de presa. OARE.?  

      Din luna septembrie a anului 2015 s - au postat prevederile PROIECTULUI a ORDINULUI COMUN , PRIVIND METODOLOGIA DE RECALCULARE A PENSIEI , in baza Legii 223 / 2015 , cu mai multe modificari ulterioare  si cu introducerea unor " sopirlite " , care probabil va mai aduga inca 15 procente la reducerea pensiei. TOTAL 30 % din pensie redusa din condei , fara sa se mai anunte cum au facut altii ,ca pensiile sub 3000 de lei nu scad.


   Va informam ca :

În Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 130 din 19 februarie 2016 a fost publicat Ordinul comun MApN / MAI / SRI cu numerele M24 din 15.01.2016 / 30 din 12.02.2016 / 8147 din 12.02.2016 pentru aprobarea Metodologiei de întocmire a dosarului de pensionare. Ordinul comun a fost emis în aplicarea art. 62 alin. 3 din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, cu modificările şi completările ulterioare.
Asa cum se stie Legea nr. 223/2015 a fost modificata prin OUG 57/2015 care la acest moment se afla in procesul legislativ de aprobare prin lege la nivelul Parlamentului Romaniei. Pana in prezent proiectul de lege a primit un aviz favorabil (Comisia de munca) si unul nefavorabil (Comisia de aparare) in Senatul Romaniei (prima camera sesizata). Ramane de vazut care va fi parcursul proiectului pana la adoptarea in Camera deputatilor (camera decizionala).
Ordinul publicat astazi, care reglementeaza metodologia de intocmire a dosarului se va aplica si personalului din penitenciare in baza Protocolului care se va incheia in cel mai scurt timp de ANP cu MAI. Urmeaza publicarea ordinului privind recalcularea pensiei, informează Sindicatul Național al Lucrătorilor de Penitenciare

   Secretariatul Filialei SCMD Slobozia

   Col ( r ) Craciunescu Dumitru

       NOTA : Pentru mai multe informatii tf. de legatura  0727 / 358. 255   

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor