Treceți la conținutul principal


INCOTRO NE INDREPTAM ?????

CINE ARE INTERESE ????????

UMILITI , JIGNITI ,  DESCONSIDERATI 

MINTITI , PACALITI  , LOVITI , TRADATI , 

TERGIVERSARI , ABURELI , LIPSA DE 

RESPECT LA ADRESA NOASTRA ,  NOI 

REZERVA ARMATEI LA TIMPUL 

CUVENIT NE - AM INDEPLINIT 

JURAMATUL DE CREDINTA FATA DE 

POPOR SI TARA .

    

    DOUA  INSTITUTII NATIONALE AU DAT SI AR TREBUI SA DEA  INCREDERE POPRULUI ROMAN:

    - SISTEMUL NATIONAL DE APARARE ;

   - BISERICA .


O tara ca sa existe are trei criterii definitorii  :

  1. HOTARE




2. APARARE





3. MONEDA NATIONALA


1 leu. Romania, 2005 a.jpg


1. Apararea a fost DECIMATA :























 2. Moneda nationala - este de forma , HOTARATOR sunt 

50 EURO fata
EURO 
si 


DOLARUL

3. Au mai ramas HOTARELE.


   Biserica a fost si se incearca continuu sa fie compromisa din exterior dar si din interiorul tarii uneori .  Decidentii nostri  de la BRUSELLES ,pentru ca nu da bine pentru unii ,veniti de peste mari si tari ,au intentia / doresc, ca sa ne interzica in viitorul apropiat ,traditia de mii de ani privind BOTEZUL COPIILOR in Biserica stramoseasca . 

  Legea 217 / 2015 clocita de institutul antiromanesc ELIE WIESEL , care loveste crunt in cultura si istoria neamului nostru sa fie abrogata  de urgenta .   Fereasaca , bunule
 






  DUMNEZEU , sa fim considerati ANTISEMITISTI  sau ARESTATI , pentru ca ne pastram traditiile si portul  popular.

 Oare de ce nu se publica  ARDEALUL PAMANT ROMANESC  , iar din curriculum sa fie reduse orele de LIMBA SI LITERATURA ROMANA , respectiv orele de ISTORIE  si GEOGRAFIE sa fie scoase totalmente  ?

     Cine doreste sa nu ne mai cunoastem titanii culturii romanesti : Mihail Sadoveanu , Mihai Eminescu , Octavian Goga , Tudor Arghezi , George Bacovia , Barbu Stefanescu Delavrancea , Nicolae Labis , George Cosbuc , Vasile Alcsandri , Ion Luca Carageale , Ion Creanga , Ion Barbu , Brancusi , Enescu , Ciprian Porumbescu , Vida Gheza , Liviu Rebreanu , Marin Preda , Nicolae Balcescu , Gheorghe Buzatu, Dinu G. Giurascu , Simion Mehedinti , Lucia Apolzan ,Victor Babes , Grigorescu ,Luchian , Victor BABA , ca prin incultura sa ajungem  la propria renegare ca natie ? 







  Cine nu mai vrea sa ne cunoastem istoria neamului nostru ? Sa nu mai stim de geti , daci sau de domnitorii de pe aceste meleaguri milenare. Se intorc in sfantul mormant , Dromihete , Burebista , Decebal  , Basarab I , Negru Voda ,  Radu de la Afumati , Stefan cel Mare si Sfant , Ioan Voda cel Cumplit ,  Mihai Viteazul, Vlad Tepes , Iancu de Hunedoara , Mircea cel Batran ,  Constantin Brancoveanu ,Dimitrie Cantemir ,  Tudor Vladimirescu , Horia , Closca si Crisan , Avram Iancu , Gl. Ieremia Grigorescu , Ecaterina Teodoroiu , copilul MARIUCA si toti eroii neamului romanesc , care au dat jertfa suprema pe campul de batalie.
  


Ce se doreste cu invatamantul romanesc ?

  Sistemul National de Aparare , in mod special M.Ap.N , a fost facut franjuri. CINE ARE INTERESE .????? 

 Suntem umiliti si jigniti dar noi ne - am facut datoria de ostasi in slujba tarii si a poporului ROMAN , fata de care am depus juramantul de  credinta si sange pe DRAPELUL DE LUPTA AL UNITATILOR MILITARE .

Militarii au fost , sunt si vor fi buni sa spuna "Am inteles !" si sa treaca la fapte :

 Participa la dezapeziri cand altii isi umplu buzunarele  




Salvarea de vieti omenesti si bunuri la inundatii  






Ridicarea si intarirea digurilor impotriva inundatiilor







 Cutremurul din 4 martie 1977 





Am lucrat in mina si am dat productii de carbune tarii






 Sa construim  metroul 


Sa construim PALATUL PARLAMENTULUI




 Sa construim  TRANSFAGARASANUL







Constructia de baraje hidrotehnice  : Lotru si Vidraru



Constructia Canalului Dunarea - Marea Neagra







In agricultura



 Donarea de sange pentru salvarea altor vieti. Viata pentru viata .








Medicii militari fac minuni in salile de operatii

Spitalul Militar Central asigură recuperarea medicală pentru şase pacienţi răniţi în incendiul din Colectiv

  In urma tragediei de la COLECTIV  , sase tineri sunt tratati si fac recuperare in Spitalul  Dr. CAROL DAVILA

  Medicii militari au fost premiati cu aur la concursul international de iventica EUREKA , de la BRUXELLES , cu inventia : " PROTEZA DE SOLD SCURTA FEMURALA CERVICALA "

Prin unitatile de specialitate armata a participat si la constructia de blocuri , uzine , fabrici , pe santiere , poduri peste cursuri de apa , sistemul de  amenajari strategice / irigatii  MOSTISTEA , paza si apararea viaductelor ,  a tunelurilor , constructia si intretinerea caii ferate  .   















CERCETASII NOSTRI AU FOST , SUNT SI VOR FI INTOTDEUNA LA INALTIME







 Prin productia de armament romanesc , armata a contribuit in mare masura la achitarea datoriilor externe inainte de 1989. 

Tancuri TR-85M1 in poligon 2.jpg




Cel mai periculos fapt , este ca se lucreaza  si din interiorul sistemului si mai ales impotriva REZERVEI DE APARARE .

  Mai nou se lucreaza activ si impotriva activilor .
- mai suntem in siguranta NATIONALA .?

-de ce nu mai este atractiva armata  / serviciul ,( M.Ap.N ), pentru tinerii romani - pentru ca vad ce li se intampla celor care apuca sa fie pensionari militari ?

Pentru cine si pentru ce lupta tinerii romani in TEATRELE DE RAZBOI ?

















Pentru cine isi pierd viata  ?





Ce s - a intamplat in anumite situatii cand au existat refuzuri de a pleca in TEATRELE DE RAZBOI ? S - a invocat JURAMANTUL MILITAR si sau facut presiuni.?
Mai este respectat CONTRACTUL CU ROMANIA prin juramantul militar.?









Mai este ROMANIA un stat de drept.?

De ce sunt din ce in ce mai multe exprimari ale activilor - care nu mai sunt siguri ca vor prinde pensia militara de stat - si cred ca vor fi  " ASISTATI SOCIALI "





A cui este politica periculoasa de INVRAJBIRE a claselor sociale cate or mai fi ele ?

Cine isi permite intr - o tara membra NATO , membra UE , sa batjocoreasca rezerva ARMATEI ROMANE ?

 Stimati colegi ,

Legea nr. 128/2012 pentru modificarea şi 

completarea Legii nr. 446/2006 privind 

pregătirea populaţiei pentru apărareea nr. 446/2006 privind pregătirea populaţiei pentru apărare, publicată în Monitorul Oficial al Româiei, Partea I, nr. 990 din 12 decembrie 2006, se modifică şi se completează după cum urmează:
1. La articolul 2, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:
"

Art. 2.

(1) Pregătirea cetăţenilor români pentru apărare reprezintă totalitatea măsurilor şi acţiunilor întreprinse în scopul asigurării resurselor umane necesare forţelor armate şi celorlalte forţe puse la dispoziţie de instituţiile publice de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, potrivit legii, denumite în continuare instituţii cu atribuţii în domeniul apărării şi securităţii naţionale, şi cuprinde recrutarea, selecţia, pregătirea şi încadrarea acestora în unităţile instituţiilor respective."

3. La articolul 3, alineatul (5) se modifică şi va avea următorul cuprins:
"
(5) La declararea mobilizării şi a stării de război sau la instituirea stării de asediu, îndeplinirea serviciului militar în calitate de militar în termen devine obligatorie pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, care îndeplinesc criteriile pentru a îndeplini serviciul militar."
4. La articolul 3, după alineatul (5) se introduce un nou alineat, alineatul (51), cu următorul cuprins:
"
(51) La declararea mobilizării şi a stării de război sau la instituirea stării de asediu, rezerviştii sunt mobilizaţi/concentraţi potrivit nevoilor instituţiilor cu atribuţii în domeniul apărării şi securităţii naţionale."
5. La articolul 3, alineatul (6) se modifică şi va avea următorul cuprins:
"
(6) Perioada de timp în care o persoană îndeplineşte serviciul militar activ sau alternativ ori este concentrată sau mobilizată constituie vechime în serviciu ori vechime în muncă, după caz, precum şi stagiu de cotizare la sistemul public de asigurări sociale. Sunt exceptaţi de la prevederile prezentului alineat elevii liceelor şi colegiilor militare."

Unde sunteti domnilor din CONSILIUL NATIONAL DE APARARE ?

Unde este industria de aparare ?

Unde sunteti domnilor generali ai armatei Romane ? .Ati disparut cu totii, sau " ati depus armele ".?

Consideram ca indolenta si tradarea de tara NU POT FI VIRTUTI ALE ORICARUI MILITAR. 


  Avem onoarea stimati camarazi , 

Presedintele Filialei SCMD Slobozia

  Col ( r )  ANTONE IULIAN

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor