Referendum impotriva cotelor de refugiati pentru Romania
Domnule presedinte Klaus Iohannis , avand in vedere problema refugiatilor care vor urma sa fie repartizati in Romania , va cer in numele tuturor Romanilor sa faceti un REFERENDUM pentru a decide poporul Roman daca vor sau daca nu vor refugiati pe teritoriul Romaniei.
Cetateni Romani care v-au votat vor sa decida acest lucru, fiti aproape de Romani care v-au votat si indepliniti dorinta lor.
Articolul 3 aliniatul 4 din constitutia Romaniei spune urmatorul lucru; (4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.
Va cer inca odata in numele poporului Roman, fiti alaturi de Romani , cautati sa faceti interesul Romanilor nu a altor state.
Va multumesc anticipat.
COTELE OBLIGATORII, impuse la Bruxelles. Câţi refugiaţi va fi obligată să primească România
Aceste date au fost publicate de gandul.ro la data de 22.09.2015

Miniştrii de Interne ai statelor UE au aprobat, în reuniunea de marţi, sistemul propus de Comisia Europeană privind distribuirea a încă 120.000 de refugiaţi, a anunţat preşedinţia luxemburgheză a Consiliului UE. Decizia a fost luată cu o majoritate calificată, o măsură neobişnuită pentru că de obicei deciziile în Consiliu se iau cu unanimitate. Astfel, a fost ignorată opoziţia celor 4 state din Estul Europei - România, Cehia, Slovacia şi Ungaria, care au votat împotriva mecanismului suplimentar de relocare a refugiaţilor.
Cele 4 state vor participa însă la acest mecanism, pentru că sunt obligate de tratatele UE, o dată ce au recunoscut rezultatul votului. Conform cifrelor propuse de Comisia Europeană, România urma să primească în total 6.351 de refugiaţi - 1.705 prin primul mecanism aprobat în iulie la Bruxelles şi restul prin mecanismul aprobat astăzi. După Acordul votat astăzi, al doilea mecanism de relocare a 120.000 de refugiaţi urmează să se desfăşoare în două etape, pe doi ani. În primul an, România va primi 2.475 de refugiaţi, care se adaugă la cei 1.705 conveniţi deja prin primul mecanism. În al doilea an, conform cotelor convenite acum însă care pot fi modificate, României îi mai rămân de primit 2.171 refugiaţi.
România a votat împotriva cotelor obligatorii, vicepremierul Gabriel Oprea având mandat pentru primirea a doar 1.785 de refugiaţi, din care 1.705 au fost deja conveniţi prin primul mecanism de relocare a refugiaţilor, adoptat în luna iulie.
Conform deciziei de astăzi din Consiliul JAI, al doilea mecanism de relocare a refugiaţilor va fi implementat în două etape, în următorii doi ani. În primul an, vor fi relocaţi doar 66.000 din cei 120.000 de refugiaţi planificaţi iniţial - 15.600 din Italia şi 50.400 din Grecia. Restul de 54.000 de refugiaţi vor fi relocaţi din Italia şi Grecia, în aceeaşi proporţie ca în prima etapă, în al doilea an, deci din 2016 încolo.
Astfel, România ar urma să primească în decurs de un an începând de astăzi un număr total de 2.475 de refugiaţi care se află acum în Italia şi Grecia - 585 din Italia şi 1.890 din Grecia. Restul de 2.171 refugiaţi ar urma să fie alocaţi României în cel de-al doilea an, 2016. Aceste cifre se adaugă la cei 1.705 de refugiaţi stabiliţi deja prin primul mecanism de relocare, convenit anterior la Bruxelles. Totalul din cele două mecanisme de relocare rămâne deci acelaşi cu cel propus de CE în cazul României - 6.351 de refugiaţi (1.705 plus 4.646).
Slatineanu petrus viorel Contacteaza autorul petitiei