Treceți la conținutul principal


DESI AM SPERAT ,  CA IN URMA TUTUROR DISCUTIILOR ,INTALNIRILOR , AVUTE CU DIFERITE INSTITUTII ALE STATULUI ROMAN,  "ONORABILII NOSTRI SENATORI " ,CARE SI - AU VOTAT PENSII SI ALTE PRIVILEGII , DE TEAMA CA NU VOR MAI FI PE LISTE LA URMATOARELE ALEGERI ,MULTI FIIND PENALI,FARA SA TINA SEAMA DE VOTUL DE RESPINGERE DIN PARTEA COMISIEI DE APARARE DE LA SENAT , AU VOTAT OUG 57 / 2015 SI ART. 40.

   IMI PARE NESPUS DE RAU , FAPTUL CA PE PAGINA NOASTRA CAT SI PE ALTE PAGINI , IN URMA DISCUTIILOR AVUTE CU MAI MUTI CONFRATI DE SUFERINTA BINE INFORMATI , SE CONFIRMA  FAPTUL , A CATA OARA ,CA PENSIILE SCAD , DOAR PRIN CONDEI, FARA SA SE MAI SPUNA LA TV , CA PENSILE SUB 3000 DE LEI NU SCAD.

  TEHNOCRATII SI PROBABIL ,FRICA DE BECIUL DOMNESC ,A DUS LA ACEST REZULTAT .

  TOTUSI , MAI AVEM O SANSA. CAMERA DE PUTATILOR CARE ESTE DECIZIONALA .

   CAND SE VA VOTA IN ACEASTA CAMERA SA FIM IN PIATA PARLAMENTULUI SI IN SALA PENTRU A  FACE PRESIUNE SI SA VEDEM CARE NE VA FI SOARTA PENSIILOR IN VIITORUL APROPRIAT.

   INCEP SA DAU CREZARE , CA IN ETAPA IMEDIAT URMATOARE , VOM AVEA O NOUA LEGE A PENSIILOR  DAR CU STATUT DE ASISTAT SOCIAL , FAPT CE NE AMINTESTE DE LEGEA ANASATASE  CAND 82 = 185 DE VOTURI PENTRU ,FURT CA LA USA CORTULUI , MAI RAU CA IN CODRU ,( ART. 6 LIT B ).

NU INTAMPLATOR , IN ULTIMA PERIOADA TOT MAI MULTI CONFRATI CARE SUNT ACTIVI , INCA , AU CERUT SA SE PENSIONEZE. CICA SUNT CATEVA MII DE CERERI DE PENSIONARE. CRED SI EU DACA VALOARE  PENSIEI VA SCADEA  CU CEL PURIN 36 %. 

  ORICUM NOI LE DORIM MULTA SANATATE SI NUMAI BINE.

    PROBABIL CA UNELE ASOCIATII SAU LIGI , CEI CARE COORDONEAZA ACESTE ORGANIZATII SE BUCURA DE ACEST REZULTAT.

     TARE MULT AS DORI SA LE VAD REACTIILE , DACA SI ULTIMA NOASTRA SPERANTA  ART. 111 DIN LEGEA 223 / 2015 ,   VA FI MODIFICAT , CUM VOR REACTIONA ,SI CE POZITII VOR AVEA SI CUM SE VOR COMPORTA.

  CE APELURI DE UNITATE VOR FACE  , DACA VOR FACE , DAR MA INDOIESC , DATORITA FAPTULUI CA DE FIECARE DATA AU SPUS SI SPUN , CA NU SE CADE SA FIM IN STRADA.

  
 CU DEOSEBITA STIMA  SI RESPECT FATA TOTI COLEGII NOSTRI ,MApN,MAI , SRI , JANDARNI , PENITENCIARE ( JUSTITIE ) IN REZERVA , RETRAGERE SAU ACTIVI. 

 SECRETARUL FILIALEI SCMD ,

   COL.( r)  CRACIUNESCU DUMITRU.



marți, 15 martie 2016

RECOMANDARI PRIVIND VOTUL PENTRU SENAT
-         In atentia tuturor membrilor S.C.M.D./C.N.S.C. si a aliatilor –

Doamnelor si domnilor,
Cu trei exceptii, ieri, 14.03.2016, Senatul a votat OUG nr. 57/2015, care se refera la salarizarea pe 2016 la civili, inclusiv cu Art. 40, care contine... 30 de articole privind distrugerea neconstitutionala a Legii pensiilor militare de stat. Si acesta, cu modificari la ... modificari. Scazand din 80% (nu din venitul brut ci din solda de grad si functie) Meritul Militar (20%) si pensia suplimentara (16%) rezulta ca vitejii care mor pe meleaguri straine pentru interese straine vor beneficia de pensii de 44% din nimic, adica de 500-600 lei. Este un atentat la siguranta nationala, pentru ca numai un idiot se va mai face in aceste conditii militar sau politist!
Tot Senatul este acela care a trecut prin vot mizeria numita OUG nr. 95/2014, in urma careia Revolutia s-a terminat in ziua de 22 decembrie 1989 la orele 12.10. Militarii sunt din nou discriminati, revolutionarii civili cad prada executiilor bancare, in timp ce basistii de frunte, pe langa cat au furat, mai primesc 4000 lei de caciula, fiind declarati persoane “cu rol determinant”! Determinant, da, dar in distrugerea sistematica a tarii si ridicarea hotiei la rang de stiinta!
Daca aceste doua simple solicitari, facute de noi, la 28 decembrie 2015, 24 ianuarie si 6 martie 2016, au fost tratate astfel de Senat, la ce sa ne asteptam in ceea ce priveste proiectele de legi privind salarizarea unitara sau o noua lege a pensiilor?

Doamnelor si domnilor,
Deoarece penalii si tantalaii, care se joaca de-a politica pe spinarea noastra de 26 de ani, ori au ceara in urechi ori sunt prea importanti sa asculte plangerile celor care i-au trimis in Parlament, va propunem sa trecem in mod democratic, prin puterea singurei arme pe care o avem – VOTUL – la shimbarea clasei politice. Cu atat mai mult cu cat sansa ne surade, deoarece alegerile vor fi pe liste.
Pentru inceput, recomandam tuturor membrilor Societatii civile organizate, sa inceapa propaganda pentru ca la Senat sa nu fie votata nici o lista a actualelor partide reprezentate: PSD, PNL, ALDE, UNPR, UDMR, PMP.
In cazul celor doua OUG, ca si in cazul proiectelor de legi solicitate, decizionala este insa Camera Deputatilor. Daca si Camera Deputatilor ne va discrimina in mod identic, dovedind ca si pe deputati ii doare undeva de oamenii acestei tari, vom extinde masura si la alegerile pentru Camera Deputatilor si la cele locale. La discriminare se raspunde cu discriminare!
Vom vota cu partidele mici, fara sanse, selectate de noi prin prisma seriozitatii si patriotismului fondatorilor dar si conditionat de includerea in listele de candidati a unor reprezentanti ai Societatii civile organizate.
In ceea ce priveste viitoarele noastre manifestatii, la care vom chema intreaga societate romaneasca, neafiliata politic, acestea vor avea in vedere atat Guvernul, Parlamentul si Presedintele cat si stapanii lor externi.
Numai impreuna vom reusi sa asiguram copiilor nostri un viitor intr-o tara numita Romania!
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
p. C.N.S.C.
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU



HONOR ET PATRIA! VAE VICTIS

Postări populare de pe acest blog

Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar
sâmbătă, 18 septembrie 2021 Multumim publicatiei Metropola Constanta   Noi proteste împotriva unei guvernări abuzive Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD)   reprezintă o organizație având ca obiectiv principal apărarea intereselor celor care, sub Drapelul Tricolor, au jurat credință României, iar dacă va fi necesar, o vor apăra „chiar cu prețul vieții”. Din păcate, cu mici excepții, aproape toate guvernele post-decembriste s-au întrecut parcă în luarea de măsuri antiromânești, în mai toate domeniile, cu precădere în ceea ce privește depopularea, înstrăinarea resurselor naturale, slăbirea puterii de apărare a țării. Mai mult chiar, se întrec în nerespectarea legilor  promulgate de președintele țării cum este cazul angajamentelor luate la intrarea României în NATO, ori a Legii 223/2015, referitoare la pensiile militare de stat care a adus unele reparații, absolut necesare, sistemului de pensionare pentru militarii rezerviști. Pe 3 septembrie președintele PNL a declarat că u
vineri, 1 ianuarie 2016 Noutăți OK privind încadrarea în grupele de muncă a personalului M.Ap.N. urmare a Ordinului nr. 123/2015 al ministrului apărării naționale La multi ani, tuturor!  Ordinul ministrului apărării nr.  123/2015  este prezentat pe  site -ul Casei de Pensii Sectoriale a M.Ap.N.  Ordinul  este  acesta  si este prezentat integral si la finalul acestui material. Ordinul ministrului apărării nr.  123/2015  stabileste noile norme metodologice privind incadrarea in condiții de muncă deosebite, speciale și alte condiții, specifice personalului militar, abrogând în același timp vechiul ordin al ministrului cu nr. M. 116.2002 care stabilea aceleași norme. La o analiză sumară a prevederilor ordinul ministrului apărării nr.  123/2015  rezultă un element (probabil) benefic si pt. majoritatea militarilor in rezerva/retragere, concretizat in  Art. 9 alineatele (1) si (2) , astfel: - Dupa cum cunoastem, in urma prevederilor vechiului ordin al ministrului apar