Treceți la conținutul principal


DESI AM SPERAT ,  CA IN URMA TUTUROR DISCUTIILOR ,INTALNIRILOR , AVUTE CU DIFERITE INSTITUTII ALE STATULUI ROMAN,  "ONORABILII NOSTRI SENATORI " ,CARE SI - AU VOTAT PENSII SI ALTE PRIVILEGII , DE TEAMA CA NU VOR MAI FI PE LISTE LA URMATOARELE ALEGERI ,MULTI FIIND PENALI,FARA SA TINA SEAMA DE VOTUL DE RESPINGERE DIN PARTEA COMISIEI DE APARARE DE LA SENAT , AU VOTAT OUG 57 / 2015 SI ART. 40.

   IMI PARE NESPUS DE RAU , FAPTUL CA PE PAGINA NOASTRA CAT SI PE ALTE PAGINI , IN URMA DISCUTIILOR AVUTE CU MAI MUTI CONFRATI DE SUFERINTA BINE INFORMATI , SE CONFIRMA  FAPTUL , A CATA OARA ,CA PENSIILE SCAD , DOAR PRIN CONDEI, FARA SA SE MAI SPUNA LA TV , CA PENSILE SUB 3000 DE LEI NU SCAD.

  TEHNOCRATII SI PROBABIL ,FRICA DE BECIUL DOMNESC ,A DUS LA ACEST REZULTAT .

  TOTUSI , MAI AVEM O SANSA. CAMERA DE PUTATILOR CARE ESTE DECIZIONALA .

   CAND SE VA VOTA IN ACEASTA CAMERA SA FIM IN PIATA PARLAMENTULUI SI IN SALA PENTRU A  FACE PRESIUNE SI SA VEDEM CARE NE VA FI SOARTA PENSIILOR IN VIITORUL APROPRIAT.

   INCEP SA DAU CREZARE , CA IN ETAPA IMEDIAT URMATOARE , VOM AVEA O NOUA LEGE A PENSIILOR  DAR CU STATUT DE ASISTAT SOCIAL , FAPT CE NE AMINTESTE DE LEGEA ANASATASE  CAND 82 = 185 DE VOTURI PENTRU ,FURT CA LA USA CORTULUI , MAI RAU CA IN CODRU ,( ART. 6 LIT B ).

NU INTAMPLATOR , IN ULTIMA PERIOADA TOT MAI MULTI CONFRATI CARE SUNT ACTIVI , INCA , AU CERUT SA SE PENSIONEZE. CICA SUNT CATEVA MII DE CERERI DE PENSIONARE. CRED SI EU DACA VALOARE  PENSIEI VA SCADEA  CU CEL PURIN 36 %. 

  ORICUM NOI LE DORIM MULTA SANATATE SI NUMAI BINE.

    PROBABIL CA UNELE ASOCIATII SAU LIGI , CEI CARE COORDONEAZA ACESTE ORGANIZATII SE BUCURA DE ACEST REZULTAT.

     TARE MULT AS DORI SA LE VAD REACTIILE , DACA SI ULTIMA NOASTRA SPERANTA  ART. 111 DIN LEGEA 223 / 2015 ,   VA FI MODIFICAT , CUM VOR REACTIONA ,SI CE POZITII VOR AVEA SI CUM SE VOR COMPORTA.

  CE APELURI DE UNITATE VOR FACE  , DACA VOR FACE , DAR MA INDOIESC , DATORITA FAPTULUI CA DE FIECARE DATA AU SPUS SI SPUN , CA NU SE CADE SA FIM IN STRADA.

  
 CU DEOSEBITA STIMA  SI RESPECT FATA TOTI COLEGII NOSTRI ,MApN,MAI , SRI , JANDARNI , PENITENCIARE ( JUSTITIE ) IN REZERVA , RETRAGERE SAU ACTIVI. 

 SECRETARUL FILIALEI SCMD ,

   COL.( r)  CRACIUNESCU DUMITRU.marți, 15 martie 2016

RECOMANDARI PRIVIND VOTUL PENTRU SENAT
-         In atentia tuturor membrilor S.C.M.D./C.N.S.C. si a aliatilor –

Doamnelor si domnilor,
Cu trei exceptii, ieri, 14.03.2016, Senatul a votat OUG nr. 57/2015, care se refera la salarizarea pe 2016 la civili, inclusiv cu Art. 40, care contine... 30 de articole privind distrugerea neconstitutionala a Legii pensiilor militare de stat. Si acesta, cu modificari la ... modificari. Scazand din 80% (nu din venitul brut ci din solda de grad si functie) Meritul Militar (20%) si pensia suplimentara (16%) rezulta ca vitejii care mor pe meleaguri straine pentru interese straine vor beneficia de pensii de 44% din nimic, adica de 500-600 lei. Este un atentat la siguranta nationala, pentru ca numai un idiot se va mai face in aceste conditii militar sau politist!
Tot Senatul este acela care a trecut prin vot mizeria numita OUG nr. 95/2014, in urma careia Revolutia s-a terminat in ziua de 22 decembrie 1989 la orele 12.10. Militarii sunt din nou discriminati, revolutionarii civili cad prada executiilor bancare, in timp ce basistii de frunte, pe langa cat au furat, mai primesc 4000 lei de caciula, fiind declarati persoane “cu rol determinant”! Determinant, da, dar in distrugerea sistematica a tarii si ridicarea hotiei la rang de stiinta!
Daca aceste doua simple solicitari, facute de noi, la 28 decembrie 2015, 24 ianuarie si 6 martie 2016, au fost tratate astfel de Senat, la ce sa ne asteptam in ceea ce priveste proiectele de legi privind salarizarea unitara sau o noua lege a pensiilor?

Doamnelor si domnilor,
Deoarece penalii si tantalaii, care se joaca de-a politica pe spinarea noastra de 26 de ani, ori au ceara in urechi ori sunt prea importanti sa asculte plangerile celor care i-au trimis in Parlament, va propunem sa trecem in mod democratic, prin puterea singurei arme pe care o avem – VOTUL – la shimbarea clasei politice. Cu atat mai mult cu cat sansa ne surade, deoarece alegerile vor fi pe liste.
Pentru inceput, recomandam tuturor membrilor Societatii civile organizate, sa inceapa propaganda pentru ca la Senat sa nu fie votata nici o lista a actualelor partide reprezentate: PSD, PNL, ALDE, UNPR, UDMR, PMP.
In cazul celor doua OUG, ca si in cazul proiectelor de legi solicitate, decizionala este insa Camera Deputatilor. Daca si Camera Deputatilor ne va discrimina in mod identic, dovedind ca si pe deputati ii doare undeva de oamenii acestei tari, vom extinde masura si la alegerile pentru Camera Deputatilor si la cele locale. La discriminare se raspunde cu discriminare!
Vom vota cu partidele mici, fara sanse, selectate de noi prin prisma seriozitatii si patriotismului fondatorilor dar si conditionat de includerea in listele de candidati a unor reprezentanti ai Societatii civile organizate.
In ceea ce priveste viitoarele noastre manifestatii, la care vom chema intreaga societate romaneasca, neafiliata politic, acestea vor avea in vedere atat Guvernul, Parlamentul si Presedintele cat si stapanii lor externi.
Numai impreuna vom reusi sa asiguram copiilor nostri un viitor intr-o tara numita Romania!
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
p. C.N.S.C.
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARUHONOR ET PATRIA! VAE VICTIS

Postări populare de pe acest blog

BĂGĂTORII  DE  SEAMĂ

Văzând conţinutul acţiunii în contencios administrativ, formulată de S.C.M.D. în contradictoriu cu LOV, şi „băgătorii de seamă” de pe unele site-uri care, cu o poftă viscerală, cronică şi netratabilă, critică orice demers făcut de S.C.M.D. în sprijinul cadrelor miliare în rezervă, nu pot decât să constat totala lipsă de colegialitate (ca să mă exprim eufemistic) a celor care, cu rea-credinţă, dacă nu pot construi ceva, dărâmă. Sigur că, de principiu, o acţiune în justiţie, oricât de întemeiată şi bine motivată ar fi, nu este perfectă şi suportă îmbunătăţiri. În cazul în speţă, chiar dacă pot fi discuţii cu privire la obiectul acţiunii şi referitor la instanţa de fond competentă să judece acţiunea, nu este un "capăt de ţară" pentru că se pot face completări/precizări până la primul termen de judecată iar Tribunalul Bucureşti îşi va verifica competenţele în baza art.131 alin.(1) C.proc.civilă, inclusiv pe cea materială, şi va putea, dacă este cazul, să dispun…
Se pune întrebarea : Când a avut grija față de noi rezerviștii domnul Gl Ciucă. Șeful SMG?????? La CASA SECTORIALĂ DE PENSII A MApN ,este o doamnă, ofițer , instalată se pare la insistentețele domnei Olguța Vasilescu ,  pentru care,  noi rezerviștii suntem,  ca o pietricică in pantof  ,iar fostul șef a fost numit la auditul financiar ,că de ,așteaptă steua de general. În emisiunea de la RTV ,domnul Gl. GROPAN a prezentat situația noastră,foarte corect. Surpriză. ,Deși documentul de la NATO arată clar că suntem o categorie socio profesională , datorită lui BOC ,in cele doua OUG ,suntem scoși din context. Am stat de vorbă cu mai mulți rezerviști  asupra problematicii noastre.Acum îmi dau dreptate. .Dacă s - au convins ,îi așteptăm în rîndurile noastre ale SCMD  - ului. În ceea ce privește MEMORANDUMUL.înaintat  ministrului FIFOR , tot mai multi rezerviști se întreabă de ce  nu s - a atașat și acțiunea în instanță a SCMD -ului.  Îmi pun întrebarea. De ce spune de fiecare dată domnul mini…
SINGURI NE ÎMBOLNĂVIM DE BOLI GRAVE ȘI APOI MERGEM LA MEDIC.UNEORI  ESTE PREA TÂRZIU.MU MAI CONSUMAȚI COCA COLA  ,MAI ALES COPII.

Coca-Cola sub microscop:aceste dovezi vor pune punctul dubiilor tale
În anul 2006 în Turcia, pentru prima dată în lume, a început procesul judiciar referitor la conținutul acestei băuturi. Pe eticheta sticlei de obicei scrie, că Coca Cola conține zahăr, acid fosforic, cofeină, caramelă, acid carbonic și un oarecare <<extract>>. Anume acesta a creat suspiciune consumatorilor. Și compania Coca-Cola a fost nevoită să dezvăluie secretul, din ce într-adevăr este făcută cola. Asta s-a dovedit a fi lichidul, obținut din insectele Cochineal. Coșenila este insecta, ce trăiește pe insulele Canare și în Mexic. Este o insectă ce se lipește cu trompa sa mică de plantă, și absoarbe tot sucul și nu se mișcă niciodată din loc. Pentru coșenilă sunt create câmpuri speciale, iar aceste insecte sunt culese de către locuitorii din acele sate… Din femele și ouă se ext…