Treceți la conținutul principal


OARE SA MAI AVEM INCREDERE IN CLASA POLITICA ? UNA NE SPUN IN FATA SI ALTA FAC IN SPATE. PAI DACA IN COMISIA DE APARARE VOTEZI IMPOTRIVA ,PESTE NOAPTE IN PLENUL  SEDINTEI VOTEZI PENTRU , COLOANA VERTEBRALA OARE ARE SCOLIOZA? INTREB SI EU CA TOT ROMANUL IMPARTIAL . 

VORBA PREOTULUI LAOCON : " TIMEO DANAOS ET DONA FERRENTES "


STIMAȚI CAMARAZI,

            Fără nici un tam-tam, ieri 14 martie 2016, în Senatul României s-a votat Legea 665/2015, RESPECTIV OUG 57/2015, lege care se transferă acum, la Camera Deputaților, care este cameră decizională.
         Vă informez că în Senatul României, la Comisia de muncă, s-a dat aviz favorabil, la Comisia de apărare și siguranță națională, s-a dat aviz negativ, iar pe 08 martie în Comisia de buget finanțe s-a dat aviz cu amendamente și ceea ce ne interesează la capitolul amendamente, este faptul că, la punctul 40 al OUG 57/2015, s-a introdus următorul amendament: se modifică procentul de calcul al pensiei de la 65% din solda de grad, solda de funcție, prima de comandă, solda de merit, prima de confidențialitate, la 80% din aceste elemente și pensia rezultată cu pensia suplimentară disipată prin formula de calcul și cu Ordinul militar, nu poate depăși 100%.
         În sedința de ieri 14 martie în Senatului României, s-a votat Legea 665/2015                        ( OUG57/2015), cu amendamentul votat pe data de 08 martie, în Comisia de buget, finanțe, ADICĂ CU 80%  ELEMENTE DIN SOLDA BRUTĂ+PENSIE SUPLIMENTARĂ, LA CARE SE ADAUGĂ ORDINUL MILITAR, DAR PENSIA FINALĂ SĂ NU FIE MAI MARE DE 100% .
Așa cum v-am anunțat la Adunarea generală din 20 februarie 2016, vă informez că această lege, care NU ESTE LEGEA 223/2015 VOTATĂ DE ÎNTREG PARLAMENTUL ȘI PROMULGATĂ DE PREȘEDINTE, A FOST VOTATĂ DE 96 DE SENATORI, S-AU ABȚINUT 2 SENATORI ( Ariton Ion PNL, Popa Nicolae Vlad PNL), NU AU VOTAT 2 SENATORI (Todirașcu Valeriu PNL, Pereș Alexandru PNL), ÎMPOTRIVĂ AU VOTAT ZERO SENATORI.
Senatorii constănțeni au votat după cum urmează: Gigi Christian CHIRU PNL ( fost PDL ), a votat PENTRU; Nicolae MOGA PSD, a votat PENTRU; Marian VASILIEV  UNPR, a votat PENTRU, iar domnii Mircea-Marius BANIAS, Puiu HAȘOTTI și Alexandru MAZĂRE AU LIPSIT DE LA ȘEDINȚĂ, condițiile în care pe data de 18 februarie, FIECĂRUI  PARLAMENTAR i-am înmânat câte o cerere scrisă, în care i-am rugat să întreprindă toate demersurile pentru a abroga punctul 40 din OUG57/2015, din actuala Lege 665/2015.
BO al filialei 1 SCMD Constanța, continuă demersurile pe lângă deputații constănțeni, în sensul abrogării punctului 40 din OUG 57/2015.
Închei această informare cu mulțumirile adresate, participanților la mitingul din 6 martie din piața Victoriei, care între mărțișoare și sărbătorirea zilei femeii și-au găsit timp pentru a participa la acest protest.
Închei cu o întrebare adresată tuturor acestor personaje, care afirmă că sunt reprezentații poporului în forul legislativ: Domnilor și doamnelor senatori ai ROMÂNIEI, când ați mințit? Când ați votat Legea 223/2015 sau acum? Dle General Dobrițoiu, ați votat, pentru Legea 665/2015 ( OUG 57?2015), după ce în Comisia de apărare și siguranță națională ați votat împotriva acestei legi. Când ați mințit? Sau credeți că menținându-vă pe această linie, veți mai găsi proști să îi faceți din vorbe?

BO al Filialei 1 SCMD Constanța

Postări populare de pe acest blog

GLORIE EROILOR NEAMULUI ROMANESC. In data de 29 MAI 2014 de INALTAREA DOMNULUI sarbatorim ZIUA EROILOR.

Mormantul Ostasului Necunoscut Mareste imaginea. Mormantul Ostasului Necunoscut este un simbol unic al recunostintei nationale si al cinstirii pe care poporul roman o datoreaza celor care si-au dat viata pentru apararea, libertatea si demnitatea tarii noastre. In luptele mondiale de la inceputul secolului trecut, Romania a pierdut aproape un milion de soldati si oameni de rand. Pe langa cimitirele si monumentele ridicate in orasele si satele tarii, in anul 1923, in Parcul Carol I, din Bucuresti, a fost inaugurat "Mormantul Ostasului Necunoscut". Acest lucru se datoreaza mai ales Societatii "Mormintele Eroilor Cazuti in Razboi", infiintata in 1919 si transformata ulterior, in anul 1927, in Societatea "Cultul Eroilor". Mormantul Ostasului Necunoscut In anul 1923, la indemnul Societatii Eroilor, s-a luat decizia ca jertfa tuturor eroilor necunoscuti sa fie simbolizata de un monument special: &quo
Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar

Poezia este geniala : LECTIE DE ISTORIE.

LECTIE DE ISTORIE" de Nicolae Dragusin Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram Că sunt Om, că am o tară si o Limbă si un Neam Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri motii mei Că din ei răsare pâinea si prin mine trăiesc ei Valuri tulburi de uitare peste mortii mei se-asează Limba nu ne mai e limbă, tara nu mai este trează Azi ne-nvată imbecilii intereselor perfide Cum să ne uităm eroii si să venerăm partide Cum să cântărim istoria si s-o vindem pe bucăti Cum să facem Mall-uri, vile, scotând piatra din cetăti Pe Vlad Tepes cum să-l facem personaj de film de groază Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează Ne învată idiotii că Bălcescu a fost las Si că Decebal batrânul a fost un sinucigas Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii Nesimtiti cât să-si permită a ne ponegri eroii? Niste dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncă-n fată ca pe legi adevărate Bieti defăimători de stirpe, lacomi si periculosi Ce-am fi noi fără istor