Treceți la conținutul principal
OARE SUNTEM PE UN BUTOI CU PULBERE. ? DOAMNE FERESTE DE ASA CEVA


 SAUDITII  SI TURCII, SPRIJINITI DE FRANTA, ISRAEL SI STATELE UNITE PREGATESC  INVAZIA SIRIEI? DISTRUGEREA SISTEMELOR ANTIRACHETA RUSESTI PRINCIPALUL PAS!
            

 Realizând  ca o invazie masivă in Siria, ar provoca o reactie cu o tactica nucleara din partea Rusiei,
 saudiții și turcii au schimbat  strategia: neutralizarea Rusiei devine de importantă majoră si trebuie  facută în primul rând, apoi ocuparea Damascul dintr-o singură lovitură, cu trupe trimise pe ascuns în calitate de turiști în interiorul țărilor  din jur!
Într-o  schimbare uimitoare și vicleană, Arabia Saudită și „Coaliția Arabă  împotriva Terorismului”, precum și Turcia si-au schimbat planurile de  invazie initiale, care presupunea o invazie masivă din Arabia Saudită,
prin Iordania si apoi în Siria. Odată  ce acest plan pentru o invazie masivă a devenit evident, și răspunsul
nuclear într-o asemenea invazie ar fi devenit inevitabil, saudiții și  turcii si-au propus să formeze un nou plan.
 Un  plan mai viclean și poate chiar mai scandalos – de a neutraliza Rusia  (în interiorul Siriei) în primul rând, iar mai apoi să ocupe Siria prin  atacarea directă a Damascului.
 În timpul unei emisiuni radio de o oră, gazduita in New York au fost dezvăluite detalii. Puteți asculta emisiunea radio, prin intermediul Youtube .
 CETĂȚENIILOR LIBANEZI li s-a spus să plece IMEDIAT
 In  aceasta dimineata au apărut informatii conform cărora, ceva foarte important s-a pus in mișcare, odata ce Arabia Saudită (SA) si-a  avertizat public cetățeniii să nu călătorească în Liban și au cerut  ca saudiții din interiorul Libanului să părăsească imediat aceast tara. Aproximativ două ore mai târziu, Emiratele Arabe Unite (EAU) si-au anuntat de asemenenea cetățenii sa faca exact același lucru.
 Super Station95, au confirmat  conform surselor pe care le au la Pentagon, că cu cateva zile în urmă,
 submarine apartinand Turciei, SA si altor tari din Coalitia  Araba traversează apele Bosforului indreptandu-se spre estul Marii  Mediterane, in apropiere de statia din Latakia, Siria și altele spre zona din sud-vestul Tartusului, Siria. In ambele locații se afla baze rusești și trupe rusesti stationate în interiorul Siriei.
 Se crede ca submarinele vizează navele rusești, care sunt echipate cu sistemul avansat de anti-rachetă S-300 sau S-400.
 La  primirea unei comenzi de atac, aceste submarine vor declanșa torpile  catre vasele rusești care patruleaza Marea Mediterană lângă Siria și vor  ataca NAVELE ancorate în porturile Tartus si
 Latakia, cu intenția de a  dezactiva (nu scufunda) si  neutraliza capacitățile anti-aeriene ale  acelor nave.
 Având  în vedere că turcii, saudiții și alte națiuni din „Coaliția Araba  Impotriva Terorismului” au submarine, va fi greu de a preciza exact care  națiune este responsabila pentru atacarea navelor
 rusești. Toate acestea vor respinge eventualele acuzatii.
 Odată ce navele în patrulare și cele din port vor fi dezactivate, va exista o gaura in apararea aeriana a Siriei. La  acea vreme, avioanele de război de la baza aeriana Incirlick din  Turcia, va începe atacuri în Siria, prin acest decalaj de apărare  aeriană, și să atace în mod direct Damascul.
 Trupe sub acoperiere si miscari de echipamente in Jordan, Lebanon În vederea pregătirii
  acestui nou plan, timp de peste o săptămână, mii de soldați din „Coaliția Araba Impotriva Terorismului” au călătorit în liniște în  grupuri mici, ca „turiști” în Liban, precum și in
 Amman, Iordania.
 În  prezent, este de asemenea,cunoscut faptul, că guvernul israelian  lucreaza în liniște cu Iordania și Arabia Saudită pentru a ajuta la deplasarea unui mare numar de trupe arabe prin înălțimile Golanului spre  nordul Siriei, pentru a ataca Damascul in vederea răsturnarii președintelui Assad.
 Sursa  noastră de la Pentagon ne-a spus „Este în interesul Israelului să-l  răstoarne pe Assad pentru că în acest fel, ei ajung să păstreze  înălțimile Golan, zona care de drept apartine Siriei.”
 Faptul  ca Israelul a autorizat trupelor arabe armate să mărsăluiască în masă,  prin înălțimile Golan, este un risc pentru Israel, dar unul prin care va  stimula încrederea (noului) regim sirian.
 (Prin înșelăciune ei vor purta un război.)
 Vase  de marfă care transportă containere de arme și provizii, au călătorit  prin Canalul Suez, ancorand în Liban, și descărcand containerele  pline de arme și muniții pentru depozitele din afara Beirutului.
 Trupele sub acoperire sunt apoi chemate să se prezinte la depozite pentru a-si ridica armele pe care le vor
 folosi.
 TINTA: DAMASC
 Damascul se află la numai aproximativ 60 de mile de Beirut, Liban si la aproximativ 80 de mile de Inaltimile
 Golanului.
 Potrivit  surselor noastre, există deja peste treizeci de mii de oameni ascunsi în interiorul Libanului, iar numărul este în creștere cu fiecare oră.
 În  plus, ni se spune ca există peste cincizeci de mii de oameni în  interiorul Jordanului, ocupand hoteluri intregi și apartamente în  întreaga zonă Amman.
 Desigur, există încă aproximativ 150.000 de militari în nordul Arabiei Saudite pentru „exercițiu lor militar.”
 Înainte  de a  începe atacurile, Turcia va muta trupele peste granița siriană  aproape de Azaz, pentru a atrage atenția asupra acestei zone; o zonă în care o invazie turcă, este așteptată de câteva săptămâni. Odată  ce această luptă devine severă, trupele din Liban, Iordania și Arabia  Saudită se vor misca in liniste in nord, în Iordania.
 Potrivit  surselor noastre, trupele sub acoperire se vor muta de la Amman,  Iordania, în înălțimile Golan, cu ordinul de a ataca Damascul din partea  de Sud. Colegii lor din Beirut se vor muta pentru a ataca Damascul din Vest.
 În  același timp, restul de 150.000 de militari, care participă în  continuare la „exercițiul militar”, în Arabia
 Saudită si care a început săptămâna trecută, vor trece din Arabia Saudită în Iordania, pentru a  ajunge in Siria de unde va lovi Damascul prin Est.
  invazia terestra:
 Datorită distanței semnificative de teren implicat, segmentelor de militari li se va cere sa inceapă deplasarea la momente diferite. Acest lucru va fi singura avertizare pe care o vor avea sirienii și rușii in legatură cu atacul lansat.
 FRANȚA si a expediat singurul portavioan de luptă in MEDITERANA
 În ultimele 24 de ore, Franța – care se opune participarii Rusiei în Siria – a ordonate brusc ca singurul său portavion, Charles de Gaulle, inclusiv Grupul de Luptă, pentru a se muta „imediat” din Golful Persic în estul Mediteranei. Chiar in zona unde submarinele turcești au fost trimise pentru a decapita flota rusă.
 Acest  lucru va introduce Forta Navala Franceza direct în luptă, iar avianele  franceze suficient de aproape de Latakia și Tartus pentru a se asigura  că sistemele S-300 și S-400 vor fi eliminate, permițând turcilor care
 pornesc din baza aeriană Incirlick să ajungă la Damasc.
 „Încetarea focului” o înșelăciune
 Acum  este clar că „încetarea focului”, dintre SUA si Rusia / Siria, a fost proiectată pentru a fi pur și simplu o tactică de întârziere, pentru a  permite re-poziționarea forțelor SA / UAE și Turcesti!
 Incetarea  focului a fost un șiretlic, o înșelăciune, să se acorde timp agresorilor pentru a se repoziționa și a se reorganiza într-un mod care sa prevină Rusia de la folosirea bombelor tactice și anularea apărarii
 rusești, care să permită o decapitare rapida a Damascului.
 Cu  excepția cazului în care rușii, care au fost de bună-credință și au căutat soluții la problema Siria, nu se
 organizeaza rapid, vor fi  total copleșiti fara a avea posibilitatea de a-si folosi bombele  tactice. Rusia va
 pierde Siria și va fi umilită pe plan mondial.
 La acel moment, Rusiei i se va da de facut o alegere:
 • Ia-ti jucariile, pleaca de la masă, și du-te acasă, SAU;
• Angajarea într-un război pe scară largă pentru a salva o țară (Siria), care a fost deja cucerita.
 Ar  fi o înfrângere zdrobitoare pentru ruși, care au făcut totul în conformitate cu Legea Internationala, dar au fost învinși de trădarea  inimaginabila a celor din SUA, Marea Britanie, Franța și „Coaliția Arabă  Impotriva Terorismului”.
 Cu  excepția cazului în Rusia este pregătită să reacționeze prin scufundarea submarinelor turcești la prima torpila, sau au alte  aranjamente pentru a-si proteja sistemele de rachete S-300 sau S-400,  pentru a preveni o gaură, sau poate să treacă în Turcia din Georgia și Armenia, în așa fel încât să-i deraieze pe turci, totul va fi pierdut. – superstation95
 Daca toate aceste informatii receptate sunt corecte, atunci dragii  mei cititori, ne apropiem cu pasi repezi de ceea ce va reprezenta poate cel mai ingrozitor conflict de care a avut parte aceasta planeta.
 Adevaratul interes al marilor puteri din zona, il puteti afla citind .
 Care este interesul marilor puteri in Zona Golfului si de ce suntem aproape de un Razboi Mondial???

 

Postări populare de pe acest blog

Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare 27 Aug 2014 Carmen Lăzurcă - Iohannis a fost profesoară la Şcoala specială din Sibiu Liberalul Klaus Iohannis, candidat la Preşedinţie, este acuzat că împreună cu soţia sa, Carmen, a intermediat în anii '90 înfierea unor copii unui cuplu canadian despre a căror soartă nu se mai ştie nimic de 14 ani, bănuindu-se că ar fi fost traficaţi pentru organe. Înaintea intermedierii adopţiilor, soţii Iohannis aveau o radiografie completă a situaţiei copiilor cu probleme din judeţ ce puteau fi folosiţi ca marfă. Şi aceasta pentru că el, Klaus, era inspector şcolar, iar ea, Carmen, profesoară de engleză la Şcoala Specială din Sibiu. Dar liantul în această afacere era soţia lui Iohannis, cea care i-a adus pe canadieni să vadă copii, profesoară de engleză şi aspirantă la statutul de Primă Doamnă. Tânăra profesoară Carmen Lăzurcă s-a angajat la Şcoala Specială din Sibiu deoarece  nu primise repartiţie în oraşul Sibiu. Tânar
sâmbătă, 18 septembrie 2021 Multumim publicatiei Metropola Constanta   Noi proteste împotriva unei guvernări abuzive Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD)   reprezintă o organizație având ca obiectiv principal apărarea intereselor celor care, sub Drapelul Tricolor, au jurat credință României, iar dacă va fi necesar, o vor apăra „chiar cu prețul vieții”. Din păcate, cu mici excepții, aproape toate guvernele post-decembriste s-au întrecut parcă în luarea de măsuri antiromânești, în mai toate domeniile, cu precădere în ceea ce privește depopularea, înstrăinarea resurselor naturale, slăbirea puterii de apărare a țării. Mai mult chiar, se întrec în nerespectarea legilor  promulgate de președintele țării cum este cazul angajamentelor luate la intrarea României în NATO, ori a Legii 223/2015, referitoare la pensiile militare de stat care a adus unele reparații, absolut necesare, sistemului de pensionare pentru militarii rezerviști. Pe 3 septembrie președintele PNL a declarat că u
vineri, 1 ianuarie 2016 Noutăți OK privind încadrarea în grupele de muncă a personalului M.Ap.N. urmare a Ordinului nr. 123/2015 al ministrului apărării naționale La multi ani, tuturor!  Ordinul ministrului apărării nr.  123/2015  este prezentat pe  site -ul Casei de Pensii Sectoriale a M.Ap.N.  Ordinul  este  acesta  si este prezentat integral si la finalul acestui material. Ordinul ministrului apărării nr.  123/2015  stabileste noile norme metodologice privind incadrarea in condiții de muncă deosebite, speciale și alte condiții, specifice personalului militar, abrogând în același timp vechiul ordin al ministrului cu nr. M. 116.2002 care stabilea aceleași norme. La o analiză sumară a prevederilor ordinul ministrului apărării nr.  123/2015  rezultă un element (probabil) benefic si pt. majoritatea militarilor in rezerva/retragere, concretizat in  Art. 9 alineatele (1) si (2) , astfel: - Dupa cum cunoastem, in urma prevederilor vechiului ordin al ministrului apar