Treceți la conținutul principal

joi, 17 martie 2016

Au plănuit şi au asasinat

Au ieşit la iveală crimele despre care mai mulţi politicieni au cunoştinţă sau au fost părtaşi. Ţineţi-vă bine! Ori i se va închide gura Alinei Măgureanu, ameninţată şi avertizată asupra a ceea ce i se va întîmpla, ori hingherii vor strînge „cîinii turbaţi" din lumea interlopă a politicii româneşti şi-i vor arunca în cuşti. Sintagma „corupţia ucide", auzită din gura lui Iohannis după tragedia Colectiv (păcătosul adevăr a grăit!), ar fi potrivită în cazul lui Codruţ Marta şi al zecilor de morţi suspecte (neelucidate încă) ale sfertului de veac politic românesc. Alina Măgureanu, fosta noră a lui Virgil Măgureanu şi Florin Mihai Ghiulbenghian, au spart „Omerta" cu şapte denunţuri uluitoare, aruncînd în gura justiţiei nume grele ale politicii şi finanţelor, în baza unor probe - „acte, înscrisuri, documente şi martori". Denunţurile vorbesc de sute de milioane de euro luate de la bănci cu acte false, cu mijlocirea lui Mugur Isărescu, de finanţarea campaniei lui Traian Băsescu, abuz în serviciu, trafic de influenţă şi intervenţii pentru licitaţii cu statul. Alina Măgureanu a declarat procurorilor D.N.A că Dragoş Dobrescu şi Elan Schwartzenberg l-ar fi omorît pe fostul şef de cabinet a lui Blejnar, Codruţ Marta, scrie RomâniaTV. Numele lui Traian Băsescu a fost indicat de către fosta noră a lui Virgil Măgureanu, ca fiind una dintre persoanele care ar fi ştiut de uciderea lui Codruţ Marta. Fostul preşedinte a ameninţat-o pe Alina Măgureanu că o va da în judecată. Un prim denunţ al celor doi către D.N.A. vizează infracţiuni extrem de grave comise de mai mulţi politicieni români în epoca băsismului de aur. Potrivit Digi24, pe lista plîngerilor către DNA figurează nume celebre: Mugur Isărescu, Crin Antonescu, fostul şef S.R.I. Virgil Măgureanu, Dragoş Dobrescu, Elan Schwartzenberg, Carmen Daniela Dan, prefect al judeţului Teleorman, Mihai Gheorghe prim-procuror, Elena Brânduşa Gheorghe, judecător, primarul oraşului Bragadiru, Vasile Cimpoieru şi alţii.
Secretara a fost lichidată
Alina Măgureanu a declarat: „Am luat parte la o discuţie, la o masă, unde, între invitaţii specificaţi în denunţ erau şi Dragoş Dobrescu şi Elan Schwartzenberg. Am crezut că este vorba de o glumă şi că vorbesc cum vorbesc băieţii să i-o facem lu' ăla...să-l lichidăm, dar, atmosfera de la masă a fost tensionată, mai ales din momentul în care Dobrescu Dragoş a declarat că Marta Codruţ trebuie să fie lichidat şi a precizat că urmează să îngroape cadavrul într-o pădure". Alina Măgureanu a redat textual discuţia dintre cei doi: „Băi, ăsta acum se joacă cu noi? I-am dat mînă liberă şi el acum se apucă să ciripească? Gata, Codruţ trebuie să dispară! Ştiu şi pădurea unde să-l îngropăm". „La aceeaşi masă s-a mai vorbit şi de o secretară, care ulterior s-ar fi sinucis, dar nu a fost sinucidere, ci a fost lichidată", a declarat Alina Măgureanu, potrivit Dcnews. „La câteva zile după această petrecere, soţul meu Măgureanu Marian a venit acasă extrem de şocat şi mi-a declarat că Dobrescu Dragoş şi Schwartzenberg Elan sunt extrem de periculoşi, că ştie că l-au lichidat deja pe Marta Codruţ si că l-au îngropat într-o pădure. După alte cîteva zile s-a anunţat oficial în presă dispariţia lui Marta Codruţ. Am aflat că Schwartzenberg Elan, împreună cu Dobrescu Dragoş erau implicaţi în respectiva fraudă. De asemenea, s-a discutat clar că numitul Marta Codruţ, în acel moment director de cabinet al lui Blejnar Sorin, ştia deja prea multe detalii şi despre alte afaceri ale celor doi, şi că o sumă de 10 milioane de Euro nu le putea fi restituită deoarece numai Marta Codruţ cunoştea detaliile despre banca şi contul în care se află", a subliniat Alina Măguranu în denunţ, conform surselor citate mai sus.
Isărescu a terfelit Tricolorul şi Imnul naţional!
Aşadar, drumurile corupţiei trec şi pe la poarta lui Băsescu Traian şi a lui Mugur Isărescu, tătucul jafurilor financiare şi al bancherilor-rechini care au devalizat şi fraudat milioane de români. Crama de la Drăgăşani dotată cu buncăr antiatomic cu ce bani a fost construită? Zilele trecute Isărescu a îndrăznit să se identifice cu Imnul naţional şi cu Tricolorul, jignindu-i şi acuzîndu-i pe protestatarii paşnici, care au aruncat, în mod simbolic, cu monede pe treptele BNR, că terfelesc însemnele naţionale. Este cunoscută şi criticată aspru complicitatea tovarăşului Mugur Isărescu în a-i jupui pe români, prin clauze, dobînzi şi comisioane frauduloase, percepute numai în România, nu şi în alte state europene. Echivalentă cu terfelirea Tricolorului şi a Imnului naţional este tocmai politica bancară pe care tovarăşul Isărescu- Trilateral o duce cu cetăţenii ţării de 26 de ani! Acest clevetici ultrademagog, cap de listă în denunţul Alinei Măgureanu vorbeşte de patriotism? El, care a vîndut poporul unor clanuri de bancheri şi magnaţi străini, lăsînd cetăţeni fără tălpi la încălţări.
Lista celor lichidaţi de structurile mafiote ale Puterii
Românii trebuie să-i facă să tremure de frică pe bancheri pentru abuzurile din tastatură, care au zdruncinat milioane de români, la fel cum s-a întîmplat cu băncile Barclays, la Londra şi Bankia la Madrid, care au falsificat dobînzile împrumuturilor dintre bănci şi au manipulat conturile pentru a intra la Bursă. Milioane de români au fost şi sînt fraudaţi de bancherii care au transformat Leul într-o pisică de maidan, căreia Isărescu îi azvîrle, din cînd în cînd, cîte oscior, cică pentru a rezista atacurilor valutelor. E timpul ca românii să treacă la „epurarea" sistemului politic şi financiar antiromânesc! E timpul ca toţi românii să afle de ce au murit spînzuraţi, la interval de zece ani, Florian Anghelescu, sponsor al campaniei lui Băsescu şi Cristian-Gheorghe Pavel, sponsor al campaniei lui Iohannis. E timpul ca românii să afle cum au fost lichidaţi cei care au devenit la un moment dat incomozi pentru structurile Puterii de la Bucureşti. Lista celor dispăruţi în condiţii suspecte o găsiţi accesînd link-ul de mai jos[1].
Maria Diana Popescu 

Postări populare de pe acest blog

Raspuns de la DIICOT
De ce este necesara Reforma Justitiei? Pentru ca, ajunsi magistrati, procurorii justifica si apara tradarea de Tara! -Catre toti cei care mai simt si gandesc romaneste –
               Doamnelor si domnilor,         Va transmitem, fara alte comentarii, documentele alaturate, rugandu-va sa analizati si sa decideti!
SCMD A AVUT DREPTATE PRIN CHEMAREA ÎN JUSTIȚIE A CELOR CARE NE _ AU DISTRUS DREPTURILE NOASTRE FIREȘTI , A REZERVIȘTILOR. PRIN ACEASTĂ ORDONANȚĂ 96  DIN 09.11.2018 NU MAI SUNTEM LA MANTINELĂ CI PUR ȘI SIMPLU VOR SĂ NE SPÂNZURE. LOV ÎMPREUNĂ CU  O ALTĂ PERSOANĂ CE NE IUBEȘTE FOARTE MULT PRECUM SAREA IN OCHI , DOMNUL NASTA DE LA MApN, AU DAT GIR ACESTEI NEMERNICII . 


STIMAȚI COLEGI DE SUFERINȚĂ. COMPLETAȚI  DOCUMENTUL PREZENTAT  DE CĂTRE SCMD ȘI SĂ LE INAINTĂM CELOR CARE NE REPREZINTĂ DREPTURILE ȘI NI LE APĂRĂ ÎN INSTANȚĂ.. NUMAI CEI CARE VOR FI ENUNȚAȚI ÎN CADRUL PROCEDSELOR CU LOV , MApN,ȘI FOȘTII MINIȘTRI  DREPTURILE PREVĂZUTE DE LEGEA 223 SE VOR APLICA. 

NU MAI SATȚI PE MATRGINE ȘI SĂ VĂ AUTOCOMPĂTIMIȚI. 

CU RESPECT CAMARADERESC. 


IN ÎNCHEIEREA ACESTUI MATERIAL SUNTEȚI CHEMAȚI SĂ O DAȚI ÎN JUDECATĂ PE LOV ȘI MINISTRUL. 

CITIȚI CU RĂBDARE MATERIALUL DE MAI JOS.


A fost publicată OUG 96.09.11.201814 noiembrie 2018Categoria Despre Armata3.797 afisariScris de  A fost în sfârșit p…
BĂGĂTORII  DE  SEAMĂ

Văzând conţinutul acţiunii în contencios administrativ, formulată de S.C.M.D. în contradictoriu cu LOV, şi „băgătorii de seamă” de pe unele site-uri care, cu o poftă viscerală, cronică şi netratabilă, critică orice demers făcut de S.C.M.D. în sprijinul cadrelor miliare în rezervă, nu pot decât să constat totala lipsă de colegialitate (ca să mă exprim eufemistic) a celor care, cu rea-credinţă, dacă nu pot construi ceva, dărâmă. Sigur că, de principiu, o acţiune în justiţie, oricât de întemeiată şi bine motivată ar fi, nu este perfectă şi suportă îmbunătăţiri. În cazul în speţă, chiar dacă pot fi discuţii cu privire la obiectul acţiunii şi referitor la instanţa de fond competentă să judece acţiunea, nu este un "capăt de ţară" pentru că se pot face completări/precizări până la primul termen de judecată iar Tribunalul Bucureşti îşi va verifica competenţele în baza art.131 alin.(1) C.proc.civilă, inclusiv pe cea materială, şi va putea, dacă este cazul, să dispun…