Treceți la conținutul principal

O noua lege a salarizarii poate conduce la solde mai mari pentru militari

radu-dobritoiu

Șeful Statului Major General, generalul dr. Nicolae-Ionel Ciucă și realizatorul emisiunii Euroatlantica, Radu Dobrițoiu. Foto: Alexandru Dolea

Invitat în studioul Radio România Actualități, la emisiunea Euroatlantica, șeful Statului Major General, generalul dr. Nicolae-Ionel Ciucă a declarat că, în acest moment, personalul din Ministerul Apărării Naţionale este plătit corespunzător legii, asemenea întregului personal din sectorul bugetar. Șeful SMG a menționat că,  în momentul de faţă, a fost asumată la nivelul guvernului elaborarea unei noi legi a salarizării, fapt ce va face cuprindere şi referire directă şi la salarizarea personalului din Ministerul Apărării Naţionale.

Radu Dobrițoiu: "Nu vreau să vă pun într-o situaţie delicată, ştiu că dumneavoastră doriţi să se întâmple, să se înfăptuiască acest lucru, pentru că sunteţi printre generalii cu faţa spre trupe şi ţineţi foarte mult la trupe, tocmai de aceea v-am pus această întrebare, există speranţe pentru mărirea salariilor?"

Gen. Nicolae Ciucă: "Sigur că există speranţe. Nici nu aş fi putut să vă dau un răspuns tranşant, pentru că această activitate depinde, în momentul de faţă, de legiuitor şi nu este cazul în momentul de faţă să dăm un răspuns tranşant şi, de asemenea, să creăm iluzii pe acest palier."
Generalul Nicolae Ciucă s-a referit și la noul Ghid al carierei militare ce urmează să fie promovat în acest an și urmează a fi subscris unei noi legi a statutului cadrelor militare.

Șeful SMG, gen. dr. Nicolae-Ionel Ciucă:
"Prin acest nou ghid nu se urmăreşte nimic altceva decât asigurarea coerenţei şi tranparenţei evoluţiei profesionale a fiecărui cadru militar. Este un obiectiv pe care ni-l dorim, astfel încât să putem să adaptăm tot cadrul legislativ la alinierea pe întreg palierul activităţilor de comandă, de control, de dezvoltare profesională corespunzător standardelor Alianţei Nord-Atlantice."

Șeful Statului major General, generalul Nicolae Ciucă, a făcut aceste declarații în exclusivitate la Radio România Actualități, în cadrul emisiunii Euroatlantica realizată de Radu Dobrițoiu, producator Nicu Popescu.
- See more at: http://romania-actualitati.ro/o_noua_lege_a_salarizarii_poate_conduce_la_solde_mai_mari_pentru_militari-87441#sthash.1gr71oan.dpuf

Postări populare de pe acest blog

Raspuns de la DIICOT
De ce este necesara Reforma Justitiei? Pentru ca, ajunsi magistrati, procurorii justifica si apara tradarea de Tara! -Catre toti cei care mai simt si gandesc romaneste –
               Doamnelor si domnilor,         Va transmitem, fara alte comentarii, documentele alaturate, rugandu-va sa analizati si sa decideti!
SCMD A AVUT DREPTATE PRIN CHEMAREA ÎN JUSTIȚIE A CELOR CARE NE _ AU DISTRUS DREPTURILE NOASTRE FIREȘTI , A REZERVIȘTILOR. PRIN ACEASTĂ ORDONANȚĂ 96  DIN 09.11.2018 NU MAI SUNTEM LA MANTINELĂ CI PUR ȘI SIMPLU VOR SĂ NE SPÂNZURE. LOV ÎMPREUNĂ CU  O ALTĂ PERSOANĂ CE NE IUBEȘTE FOARTE MULT PRECUM SAREA IN OCHI , DOMNUL NASTA DE LA MApN, AU DAT GIR ACESTEI NEMERNICII . 


STIMAȚI COLEGI DE SUFERINȚĂ. COMPLETAȚI  DOCUMENTUL PREZENTAT  DE CĂTRE SCMD ȘI SĂ LE INAINTĂM CELOR CARE NE REPREZINTĂ DREPTURILE ȘI NI LE APĂRĂ ÎN INSTANȚĂ.. NUMAI CEI CARE VOR FI ENUNȚAȚI ÎN CADRUL PROCEDSELOR CU LOV , MApN,ȘI FOȘTII MINIȘTRI  DREPTURILE PREVĂZUTE DE LEGEA 223 SE VOR APLICA. 

NU MAI SATȚI PE MATRGINE ȘI SĂ VĂ AUTOCOMPĂTIMIȚI. 

CU RESPECT CAMARADERESC. 


IN ÎNCHEIEREA ACESTUI MATERIAL SUNTEȚI CHEMAȚI SĂ O DAȚI ÎN JUDECATĂ PE LOV ȘI MINISTRUL. 

CITIȚI CU RĂBDARE MATERIALUL DE MAI JOS.


A fost publicată OUG 96.09.11.201814 noiembrie 2018Categoria Despre Armata3.797 afisariScris de  A fost în sfârșit p…
BĂGĂTORII  DE  SEAMĂ

Văzând conţinutul acţiunii în contencios administrativ, formulată de S.C.M.D. în contradictoriu cu LOV, şi „băgătorii de seamă” de pe unele site-uri care, cu o poftă viscerală, cronică şi netratabilă, critică orice demers făcut de S.C.M.D. în sprijinul cadrelor miliare în rezervă, nu pot decât să constat totala lipsă de colegialitate (ca să mă exprim eufemistic) a celor care, cu rea-credinţă, dacă nu pot construi ceva, dărâmă. Sigur că, de principiu, o acţiune în justiţie, oricât de întemeiată şi bine motivată ar fi, nu este perfectă şi suportă îmbunătăţiri. În cazul în speţă, chiar dacă pot fi discuţii cu privire la obiectul acţiunii şi referitor la instanţa de fond competentă să judece acţiunea, nu este un "capăt de ţară" pentru că se pot face completări/precizări până la primul termen de judecată iar Tribunalul Bucureşti îşi va verifica competenţele în baza art.131 alin.(1) C.proc.civilă, inclusiv pe cea materială, şi va putea, dacă este cazul, să dispun…