Treceți la conținutul principal

miercuri, 16 martie 2016

LA FINAL DE LUPTA !

Catre,
Membri de sindicat ai Filialelor din Muntenia Sud,

Ceea ce s-a presupus de multa vreme despre SCMD, cel putin in spatiul teoretic al dialogului, mai mult sau mai putin autorizat, confirmat insa prin ineficienta actiunilor practice, este pe punctul de a se infaptui si anume, pierderea identitatii acestei organizatii, care va ramane probabil o amintire mai mult sau mai putin placuta !
Sunt unul dintre membri SCMD, care chiar am crezut in aceasta organizatie si am luptat pe toate directiile, pentru stabilitate, credibilitate si responsabilitate!
Sunt consternat sa constat, ca SCMD a ramas o unealta buna de manipulat in cadrul acestui CNSC. Nu am absolut nimic impotriva FORTEI A 3 A, dar aceasta forta este INEXISTENTA!
Se pare ca niciodata nu am fost ceea ce ar fi trebuit sa fim! Niciodata nu am fost agreati, niciodata nu am fost motivati, niciodata nu am fost apreciati, niciodata nu am avut un Patronat dispus catre un dialog constructiv. Probabil nu s-a vrut!  Este foarte clar pentru mine, ca interpretarea pe care o dau acestui fenomen, este intemeiata pe argumente indubitabile! 
Daca in situatia in care, penalii din Parlamentul Romaniei, ai trandafirilor rosii, sagetilor galbene si dezinteresului national, confirmati de DNA si Parchete, se pregatesc feroce de a veni in aceleasi garnituri, la candidaturi locale, si parlamentare NERENUNTAND la interesul lor major de vatafi si jefuitori al BUNULUI PUBLIC, care au calcat si calca cu bocancul nesimtirii pe drepturile militarilor, iar liderul SCMD ne povesteste cum sa-i votam, EU cred ca nu mai avem ce discuta despre SCMD!  Oricum, NICIODATA nu s-a vrut EVALUAREA acestuia, a filialelor, printr-o verificare profesionista, organizata, chiar si in cadrul Consiliului National al Reprezentantilor, care seamana a fi desfiintat!
Sunt foarte multe NEMULTUMIRI ACUMULATE si care isi asteapta raspunsul autorizat al Biroului Operativ Central, al Comitetului Director si al tuturor FONDATORILOR SCMD.
Toate astea, tot in cadrul organizat al CNR!
Cine sa-l convoace? Cel mai simplu este NIMENI! Dar trebuie. Nu putem iesi din organizatie decat in mod organizat. Asa este onorabil si moral! Fara barfa, fara mofturi, fara ura, fara intentii aiurea!
ANUNT in acest context, in modul cel mai transparent posibil, ca in virtutea unei responsabilitati pe care inca o mai am fata de GENERALII MEI - adevaratii luptatori in  teatrul de operatii al democratiei reale specific romanesti, impotriva unui sistem politic de tip mafiot , al crimei organizate, CONVOC Birourile Operative ale Filialelor Muntenia Sud, fara nici-o exceptie, la o SEDINTA de ANALIZA punctuala pe aceasta TEMA, in urma careia TREBUIE sa luam o DECIZIE! 
Ca TERMEN de realizare, propun aceasta CONVOCARE, pe data de 05 mai 2016 la PITESTI.
Daca si alti Vicepresedinti CD Responsabili, din Capitala si Teritoriu, vor sa participe la aceasta SEDINTA de ANALIZA, este cu atat mai important!

Vicepresedinte CD Coordonator Filiale Muntenia Sud
Presedintele Filialei Pitesti
colonel Victor Popescu

Postări populare de pe acest blog

Raspuns de la DIICOT
De ce este necesara Reforma Justitiei? Pentru ca, ajunsi magistrati, procurorii justifica si apara tradarea de Tara! -Catre toti cei care mai simt si gandesc romaneste –
               Doamnelor si domnilor,         Va transmitem, fara alte comentarii, documentele alaturate, rugandu-va sa analizati si sa decideti!
SCMD A AVUT DREPTATE PRIN CHEMAREA ÎN JUSTIȚIE A CELOR CARE NE _ AU DISTRUS DREPTURILE NOASTRE FIREȘTI , A REZERVIȘTILOR. PRIN ACEASTĂ ORDONANȚĂ 96  DIN 09.11.2018 NU MAI SUNTEM LA MANTINELĂ CI PUR ȘI SIMPLU VOR SĂ NE SPÂNZURE. LOV ÎMPREUNĂ CU  O ALTĂ PERSOANĂ CE NE IUBEȘTE FOARTE MULT PRECUM SAREA IN OCHI , DOMNUL NASTA DE LA MApN, AU DAT GIR ACESTEI NEMERNICII . 


STIMAȚI COLEGI DE SUFERINȚĂ. COMPLETAȚI  DOCUMENTUL PREZENTAT  DE CĂTRE SCMD ȘI SĂ LE INAINTĂM CELOR CARE NE REPREZINTĂ DREPTURILE ȘI NI LE APĂRĂ ÎN INSTANȚĂ.. NUMAI CEI CARE VOR FI ENUNȚAȚI ÎN CADRUL PROCEDSELOR CU LOV , MApN,ȘI FOȘTII MINIȘTRI  DREPTURILE PREVĂZUTE DE LEGEA 223 SE VOR APLICA. 

NU MAI SATȚI PE MATRGINE ȘI SĂ VĂ AUTOCOMPĂTIMIȚI. 

CU RESPECT CAMARADERESC. 


IN ÎNCHEIEREA ACESTUI MATERIAL SUNTEȚI CHEMAȚI SĂ O DAȚI ÎN JUDECATĂ PE LOV ȘI MINISTRUL. 

CITIȚI CU RĂBDARE MATERIALUL DE MAI JOS.


A fost publicată OUG 96.09.11.201814 noiembrie 2018Categoria Despre Armata3.797 afisariScris de  A fost în sfârșit p…
BĂGĂTORII  DE  SEAMĂ

Văzând conţinutul acţiunii în contencios administrativ, formulată de S.C.M.D. în contradictoriu cu LOV, şi „băgătorii de seamă” de pe unele site-uri care, cu o poftă viscerală, cronică şi netratabilă, critică orice demers făcut de S.C.M.D. în sprijinul cadrelor miliare în rezervă, nu pot decât să constat totala lipsă de colegialitate (ca să mă exprim eufemistic) a celor care, cu rea-credinţă, dacă nu pot construi ceva, dărâmă. Sigur că, de principiu, o acţiune în justiţie, oricât de întemeiată şi bine motivată ar fi, nu este perfectă şi suportă îmbunătăţiri. În cazul în speţă, chiar dacă pot fi discuţii cu privire la obiectul acţiunii şi referitor la instanţa de fond competentă să judece acţiunea, nu este un "capăt de ţară" pentru că se pot face completări/precizări până la primul termen de judecată iar Tribunalul Bucureşti îşi va verifica competenţele în baza art.131 alin.(1) C.proc.civilă, inclusiv pe cea materială, şi va putea, dacă este cazul, să dispun…