Treceți la conținutul principal

miercuri, 16 martie 2016

LA FINAL DE LUPTA !

Catre,
Membri de sindicat ai Filialelor din Muntenia Sud,

Ceea ce s-a presupus de multa vreme despre SCMD, cel putin in spatiul teoretic al dialogului, mai mult sau mai putin autorizat, confirmat insa prin ineficienta actiunilor practice, este pe punctul de a se infaptui si anume, pierderea identitatii acestei organizatii, care va ramane probabil o amintire mai mult sau mai putin placuta !
Sunt unul dintre membri SCMD, care chiar am crezut in aceasta organizatie si am luptat pe toate directiile, pentru stabilitate, credibilitate si responsabilitate!
Sunt consternat sa constat, ca SCMD a ramas o unealta buna de manipulat in cadrul acestui CNSC. Nu am absolut nimic impotriva FORTEI A 3 A, dar aceasta forta este INEXISTENTA!
Se pare ca niciodata nu am fost ceea ce ar fi trebuit sa fim! Niciodata nu am fost agreati, niciodata nu am fost motivati, niciodata nu am fost apreciati, niciodata nu am avut un Patronat dispus catre un dialog constructiv. Probabil nu s-a vrut!  Este foarte clar pentru mine, ca interpretarea pe care o dau acestui fenomen, este intemeiata pe argumente indubitabile! 
Daca in situatia in care, penalii din Parlamentul Romaniei, ai trandafirilor rosii, sagetilor galbene si dezinteresului national, confirmati de DNA si Parchete, se pregatesc feroce de a veni in aceleasi garnituri, la candidaturi locale, si parlamentare NERENUNTAND la interesul lor major de vatafi si jefuitori al BUNULUI PUBLIC, care au calcat si calca cu bocancul nesimtirii pe drepturile militarilor, iar liderul SCMD ne povesteste cum sa-i votam, EU cred ca nu mai avem ce discuta despre SCMD!  Oricum, NICIODATA nu s-a vrut EVALUAREA acestuia, a filialelor, printr-o verificare profesionista, organizata, chiar si in cadrul Consiliului National al Reprezentantilor, care seamana a fi desfiintat!
Sunt foarte multe NEMULTUMIRI ACUMULATE si care isi asteapta raspunsul autorizat al Biroului Operativ Central, al Comitetului Director si al tuturor FONDATORILOR SCMD.
Toate astea, tot in cadrul organizat al CNR!
Cine sa-l convoace? Cel mai simplu este NIMENI! Dar trebuie. Nu putem iesi din organizatie decat in mod organizat. Asa este onorabil si moral! Fara barfa, fara mofturi, fara ura, fara intentii aiurea!
ANUNT in acest context, in modul cel mai transparent posibil, ca in virtutea unei responsabilitati pe care inca o mai am fata de GENERALII MEI - adevaratii luptatori in  teatrul de operatii al democratiei reale specific romanesti, impotriva unui sistem politic de tip mafiot , al crimei organizate, CONVOC Birourile Operative ale Filialelor Muntenia Sud, fara nici-o exceptie, la o SEDINTA de ANALIZA punctuala pe aceasta TEMA, in urma careia TREBUIE sa luam o DECIZIE! 
Ca TERMEN de realizare, propun aceasta CONVOCARE, pe data de 05 mai 2016 la PITESTI.
Daca si alti Vicepresedinti CD Responsabili, din Capitala si Teritoriu, vor sa participe la aceasta SEDINTA de ANALIZA, este cu atat mai important!

Vicepresedinte CD Coordonator Filiale Muntenia Sud
Presedintele Filialei Pitesti
colonel Victor Popescu

Postări populare de pe acest blog

BĂGĂTORII  DE  SEAMĂ

Văzând conţinutul acţiunii în contencios administrativ, formulată de S.C.M.D. în contradictoriu cu LOV, şi „băgătorii de seamă” de pe unele site-uri care, cu o poftă viscerală, cronică şi netratabilă, critică orice demers făcut de S.C.M.D. în sprijinul cadrelor miliare în rezervă, nu pot decât să constat totala lipsă de colegialitate (ca să mă exprim eufemistic) a celor care, cu rea-credinţă, dacă nu pot construi ceva, dărâmă. Sigur că, de principiu, o acţiune în justiţie, oricât de întemeiată şi bine motivată ar fi, nu este perfectă şi suportă îmbunătăţiri. În cazul în speţă, chiar dacă pot fi discuţii cu privire la obiectul acţiunii şi referitor la instanţa de fond competentă să judece acţiunea, nu este un "capăt de ţară" pentru că se pot face completări/precizări până la primul termen de judecată iar Tribunalul Bucureşti îşi va verifica competenţele în baza art.131 alin.(1) C.proc.civilă, inclusiv pe cea materială, şi va putea, dacă este cazul, să dispun…
Se pune întrebarea : Când a avut grija față de noi rezerviștii domnul Gl Ciucă. Șeful SMG?????? La CASA SECTORIALĂ DE PENSII A MApN ,este o doamnă, ofițer , instalată se pare la insistentețele domnei Olguța Vasilescu ,  pentru care,  noi rezerviștii suntem,  ca o pietricică in pantof  ,iar fostul șef a fost numit la auditul financiar ,că de ,așteaptă steua de general. În emisiunea de la RTV ,domnul Gl. GROPAN a prezentat situația noastră,foarte corect. Surpriză. ,Deși documentul de la NATO arată clar că suntem o categorie socio profesională , datorită lui BOC ,in cele doua OUG ,suntem scoși din context. Am stat de vorbă cu mai mulți rezerviști  asupra problematicii noastre.Acum îmi dau dreptate. .Dacă s - au convins ,îi așteptăm în rîndurile noastre ale SCMD  - ului. În ceea ce privește MEMORANDUMUL.înaintat  ministrului FIFOR , tot mai multi rezerviști se întreabă de ce  nu s - a atașat și acțiunea în instanță a SCMD -ului.  Îmi pun întrebarea. De ce spune de fiecare dată domnul mini…
SINGURI NE ÎMBOLNĂVIM DE BOLI GRAVE ȘI APOI MERGEM LA MEDIC.UNEORI  ESTE PREA TÂRZIU.MU MAI CONSUMAȚI COCA COLA  ,MAI ALES COPII.

Coca-Cola sub microscop:aceste dovezi vor pune punctul dubiilor tale
În anul 2006 în Turcia, pentru prima dată în lume, a început procesul judiciar referitor la conținutul acestei băuturi. Pe eticheta sticlei de obicei scrie, că Coca Cola conține zahăr, acid fosforic, cofeină, caramelă, acid carbonic și un oarecare <<extract>>. Anume acesta a creat suspiciune consumatorilor. Și compania Coca-Cola a fost nevoită să dezvăluie secretul, din ce într-adevăr este făcută cola. Asta s-a dovedit a fi lichidul, obținut din insectele Cochineal. Coșenila este insecta, ce trăiește pe insulele Canare și în Mexic. Este o insectă ce se lipește cu trompa sa mică de plantă, și absoarbe tot sucul și nu se mișcă niciodată din loc. Pentru coșenilă sunt create câmpuri speciale, iar aceste insecte sunt culese de către locuitorii din acele sate… Din femele și ouă se ext…