Treceți la conținutul principal

vineri, 18 martie 2016

TRADATI !

Cateva lumanari, mai au puterea in incovoierea lor, sa palpaie! Fireste, ma refer la filialele SCMD!
Grosul fortelor complice cu inamicul, au stins de vre-o sase ani lumina! Lumina pentru EI, oricum era bezna, asa ca ar fi de dorit, ca ei sa ramana fara pensie militara de stat! Pentru efortul lor IN SLUJBA PATRIEI, le-ar fi suficienta si chiar prea generoasa, o indemnizatie minima! Atata au inteles, atata merita! E simplu ! 
S-ar scuti bugetul Apararii, de la eforturi inutile!
Cei care si-au asumat rolul luptei, pentru ridicarea calitatii vietii si apararii valorilor statului de drept insa, cel putin in SAOPSN, trebuie sa se gandeasca la o alta STRATEGIE DE LUPTA!
PARLAMENTUL Romaniei, in proportie de 80% alcatuit din penali agramati, care nu stiu cand e zi si cand e noapte, voteaza precum in turma...dupa prima oaie...Cine-o fi oare ? Vai mama voastra de ametiti !  
Intreb de curiozitate si in interesul unui popor ingrat: domnilor senatori ,  CAND ATI FOST PROSTI bre  ? Cand ati votat Legea sau Amendamente la EA ?  Faceti-va bre, vizita medicala cum trebuie, adica legal si moral ! Nu de alta, dar va vine randul cat de curand si trebuie sa raspundeti ! Sa nu spuneti atunci ca ...nu suportati..., ca v-ati imbolnavit subit de nu stiu ce..., etc. 
Bai, chiar nu va este rusine sa puneti hoiturile pe ARMATA TARII? 

Cu cutitul in OS, in loc de Vae Victis!Postări populare de pe acest blog

Raspuns de la DIICOT
De ce este necesara Reforma Justitiei? Pentru ca, ajunsi magistrati, procurorii justifica si apara tradarea de Tara! -Catre toti cei care mai simt si gandesc romaneste –
               Doamnelor si domnilor,         Va transmitem, fara alte comentarii, documentele alaturate, rugandu-va sa analizati si sa decideti!
SCMD A AVUT DREPTATE PRIN CHEMAREA ÎN JUSTIȚIE A CELOR CARE NE _ AU DISTRUS DREPTURILE NOASTRE FIREȘTI , A REZERVIȘTILOR. PRIN ACEASTĂ ORDONANȚĂ 96  DIN 09.11.2018 NU MAI SUNTEM LA MANTINELĂ CI PUR ȘI SIMPLU VOR SĂ NE SPÂNZURE. LOV ÎMPREUNĂ CU  O ALTĂ PERSOANĂ CE NE IUBEȘTE FOARTE MULT PRECUM SAREA IN OCHI , DOMNUL NASTA DE LA MApN, AU DAT GIR ACESTEI NEMERNICII . 


STIMAȚI COLEGI DE SUFERINȚĂ. COMPLETAȚI  DOCUMENTUL PREZENTAT  DE CĂTRE SCMD ȘI SĂ LE INAINTĂM CELOR CARE NE REPREZINTĂ DREPTURILE ȘI NI LE APĂRĂ ÎN INSTANȚĂ.. NUMAI CEI CARE VOR FI ENUNȚAȚI ÎN CADRUL PROCEDSELOR CU LOV , MApN,ȘI FOȘTII MINIȘTRI  DREPTURILE PREVĂZUTE DE LEGEA 223 SE VOR APLICA. 

NU MAI SATȚI PE MATRGINE ȘI SĂ VĂ AUTOCOMPĂTIMIȚI. 

CU RESPECT CAMARADERESC. 


IN ÎNCHEIEREA ACESTUI MATERIAL SUNTEȚI CHEMAȚI SĂ O DAȚI ÎN JUDECATĂ PE LOV ȘI MINISTRUL. 

CITIȚI CU RĂBDARE MATERIALUL DE MAI JOS.


A fost publicată OUG 96.09.11.201814 noiembrie 2018Categoria Despre Armata3.797 afisariScris de  A fost în sfârșit p…
BĂGĂTORII  DE  SEAMĂ

Văzând conţinutul acţiunii în contencios administrativ, formulată de S.C.M.D. în contradictoriu cu LOV, şi „băgătorii de seamă” de pe unele site-uri care, cu o poftă viscerală, cronică şi netratabilă, critică orice demers făcut de S.C.M.D. în sprijinul cadrelor miliare în rezervă, nu pot decât să constat totala lipsă de colegialitate (ca să mă exprim eufemistic) a celor care, cu rea-credinţă, dacă nu pot construi ceva, dărâmă. Sigur că, de principiu, o acţiune în justiţie, oricât de întemeiată şi bine motivată ar fi, nu este perfectă şi suportă îmbunătăţiri. În cazul în speţă, chiar dacă pot fi discuţii cu privire la obiectul acţiunii şi referitor la instanţa de fond competentă să judece acţiunea, nu este un "capăt de ţară" pentru că se pot face completări/precizări până la primul termen de judecată iar Tribunalul Bucureşti îşi va verifica competenţele în baza art.131 alin.(1) C.proc.civilă, inclusiv pe cea materială, şi va putea, dacă este cazul, să dispun…