Treceți la conținutul principal

vineri, 18 martie 2016

TRADATI !

Cateva lumanari, mai au puterea in incovoierea lor, sa palpaie! Fireste, ma refer la filialele SCMD!
Grosul fortelor complice cu inamicul, au stins de vre-o sase ani lumina! Lumina pentru EI, oricum era bezna, asa ca ar fi de dorit, ca ei sa ramana fara pensie militara de stat! Pentru efortul lor IN SLUJBA PATRIEI, le-ar fi suficienta si chiar prea generoasa, o indemnizatie minima! Atata au inteles, atata merita! E simplu ! 
S-ar scuti bugetul Apararii, de la eforturi inutile!
Cei care si-au asumat rolul luptei, pentru ridicarea calitatii vietii si apararii valorilor statului de drept insa, cel putin in SAOPSN, trebuie sa se gandeasca la o alta STRATEGIE DE LUPTA!
PARLAMENTUL Romaniei, in proportie de 80% alcatuit din penali agramati, care nu stiu cand e zi si cand e noapte, voteaza precum in turma...dupa prima oaie...Cine-o fi oare ? Vai mama voastra de ametiti !  
Intreb de curiozitate si in interesul unui popor ingrat: domnilor senatori ,  CAND ATI FOST PROSTI bre  ? Cand ati votat Legea sau Amendamente la EA ?  Faceti-va bre, vizita medicala cum trebuie, adica legal si moral ! Nu de alta, dar va vine randul cat de curand si trebuie sa raspundeti ! Sa nu spuneti atunci ca ...nu suportati..., ca v-ati imbolnavit subit de nu stiu ce..., etc. 
Bai, chiar nu va este rusine sa puneti hoiturile pe ARMATA TARII? 

Cu cutitul in OS, in loc de Vae Victis!Postări populare de pe acest blog

BĂGĂTORII  DE  SEAMĂ

Văzând conţinutul acţiunii în contencios administrativ, formulată de S.C.M.D. în contradictoriu cu LOV, şi „băgătorii de seamă” de pe unele site-uri care, cu o poftă viscerală, cronică şi netratabilă, critică orice demers făcut de S.C.M.D. în sprijinul cadrelor miliare în rezervă, nu pot decât să constat totala lipsă de colegialitate (ca să mă exprim eufemistic) a celor care, cu rea-credinţă, dacă nu pot construi ceva, dărâmă. Sigur că, de principiu, o acţiune în justiţie, oricât de întemeiată şi bine motivată ar fi, nu este perfectă şi suportă îmbunătăţiri. În cazul în speţă, chiar dacă pot fi discuţii cu privire la obiectul acţiunii şi referitor la instanţa de fond competentă să judece acţiunea, nu este un "capăt de ţară" pentru că se pot face completări/precizări până la primul termen de judecată iar Tribunalul Bucureşti îşi va verifica competenţele în baza art.131 alin.(1) C.proc.civilă, inclusiv pe cea materială, şi va putea, dacă este cazul, să dispun…
Se pune întrebarea : Când a avut grija față de noi rezerviștii domnul Gl Ciucă. Șeful SMG?????? La CASA SECTORIALĂ DE PENSII A MApN ,este o doamnă, ofițer , instalată se pare la insistentețele domnei Olguța Vasilescu ,  pentru care,  noi rezerviștii suntem,  ca o pietricică in pantof  ,iar fostul șef a fost numit la auditul financiar ,că de ,așteaptă steua de general. În emisiunea de la RTV ,domnul Gl. GROPAN a prezentat situația noastră,foarte corect. Surpriză. ,Deși documentul de la NATO arată clar că suntem o categorie socio profesională , datorită lui BOC ,in cele doua OUG ,suntem scoși din context. Am stat de vorbă cu mai mulți rezerviști  asupra problematicii noastre.Acum îmi dau dreptate. .Dacă s - au convins ,îi așteptăm în rîndurile noastre ale SCMD  - ului. În ceea ce privește MEMORANDUMUL.înaintat  ministrului FIFOR , tot mai multi rezerviști se întreabă de ce  nu s - a atașat și acțiunea în instanță a SCMD -ului.  Îmi pun întrebarea. De ce spune de fiecare dată domnul mini…
SINGURI NE ÎMBOLNĂVIM DE BOLI GRAVE ȘI APOI MERGEM LA MEDIC.UNEORI  ESTE PREA TÂRZIU.MU MAI CONSUMAȚI COCA COLA  ,MAI ALES COPII.

Coca-Cola sub microscop:aceste dovezi vor pune punctul dubiilor tale
În anul 2006 în Turcia, pentru prima dată în lume, a început procesul judiciar referitor la conținutul acestei băuturi. Pe eticheta sticlei de obicei scrie, că Coca Cola conține zahăr, acid fosforic, cofeină, caramelă, acid carbonic și un oarecare <<extract>>. Anume acesta a creat suspiciune consumatorilor. Și compania Coca-Cola a fost nevoită să dezvăluie secretul, din ce într-adevăr este făcută cola. Asta s-a dovedit a fi lichidul, obținut din insectele Cochineal. Coșenila este insecta, ce trăiește pe insulele Canare și în Mexic. Este o insectă ce se lipește cu trompa sa mică de plantă, și absoarbe tot sucul și nu se mișcă niciodată din loc. Pentru coșenilă sunt create câmpuri speciale, iar aceste insecte sunt culese de către locuitorii din acele sate… Din femele și ouă se ext…